Wil jij je dopamine boosten terwijl je slaapt?

Yoga Nidra is een wetenschappelijk en effectief bewezen, geleide meditatie op basis van slaap. Of het voor jou nu gaat om alleen diep te ontspannen of om je leven te veranderen. Iedereen heeft baat bij deze nieuwe methode.

ERVAAR HET ZELF

ULTIEME RUST EN ONTSPANNING WAAR EN WANNEER JIJ WILT

IK MERKTE AL HEEL SNEL DAT IK MINDER LAST HAD VAN ANGSTEN EN BETER KON SLAPEN

“De Deeprelax Yoga Nidra sessies van Eliane hebben mij tijdens mijn revalidatie proces geholpen om weer opnieuw te leren ontspannen. Ik merkte heel snel dat ik minder last had van angsten en beter kon slapen. Eliane haar stem neemt je mee op een magische reis door het lichaam en ze neemt je mee naar plekken in de natuur. Geluiden, geuren, beelden. Je kunt het volledig ervaren vanuit het bewustzijn.”

Joyce Mol

Waarom House of Deeprelax?

ONTSPAN DIEP EN RESET JE LEVEN LIGGEND OF SLAPEND MET YOGA NIDRA

ONBEPERKT TOEGANG

Luister op elk gewenst moment naar jouw favoriete Deeprelax Sessie. Alle afleveringen zijn beschikbaar voor één prijs, geen verrassingen.

EXCLUSIEVE INHOUD

Regelmatig komt er een gloednieuwe Deeprelax Yoga Nidra Serie online. Deze afleveringen zijn exclusief ontworpen en te beluisteren voor de leden van onze community.

VOOR ELK MOMENT

Of het nu is om een heerlijk ochtendritueel uit te voeren met een sessie of omdat je problemen hebt met in slaap vallen; voor elk moment van de dag is er een prachtige meditatiesessie.

Hoe werkt het?

Kies het abonnement dat bij jou past

Jouw lidmaatschap bestaat uit onbeperkte toegang tot alle Deeprelax slaap meditatie sessies. Er komen regelmatig nieuwe Deeprelax Yoga Nidra sessies online, exclusief beschikbaar voor leden. Gedurende je lidmaatschap, kun je deze sessies onbeperkt luisteren. Kies voor een flexibel maandabonnement, een jaarabonnement met korting. Of ga er vol voor en word onze Deeprelax VIP member met levenslange toegang.

FLEXIBEL

€7,99 € 5,99
PER MAAND

Maandelijkse betaling.

Onbeperkte online sessies

10% korting op evenementen

Nu blijvend 25% in prijs verlaagd.

Flexibel, maandelijks opzegbaar

JA DIT WIL IK

MEEST GEKOZEN

JAARLIJKS

€71,88 € 33,99
PER JAAR

Jaarlijkse betaling.

Onbeperkte online sessies

15% korting op evenementen

+50% korting op je abonnement

5% korting op online trainingen

JA DIT WIL IK

LIFETIME

€ 129,99
ÉÉNMALIG

Eenmalige betaling.

Onbeperkte online sessies

20% korting op evenementen

Geen terugkerende betalingen

10% korting op online trainingen

JA DIT WIL IK

HIERBAS

Het paradepaardje van Deeprelax

Het paradepaardje van Deeprelax met een herstachtig tintje. Elke sessie bevat live opgenomen, custom made muziek, om jou in een nog diepere taat van ontspanning te brengen.

PARADISO

Ontwaak in jouw eigen paradijs

Ontwaak in jouw eigen paradijs. Diepe ontspanning was nog nooit zo makkelijk en magisch. Elke sessie neemt je mee op een nieuwe en prachtige reis. Kort of lang, wat op dat moment bij jou past.

TULUM

Vanuit het eindeloze strand van Mexico

Een serie vol ontspanning geschreven op het eindeloze strand van het Mexicaanse Tulum. Laadt volledig op of val in een diepe slaap met de verschillende Deeprelax reizen in de natuur.

De stem en wijsheid van Eliane is wat House of Deeprelax een transformationele ervaring maakt, in tegenstelling tot alles wat ik tot nu toe heb gezien.

WILLEMIEN

Diep, diep ontspannen. De stem van Eliane brengt me in korte tijd op ongekend kalme plekken waar ik anders nooit zou komen.

THIJS

Mijn grootste uitdaging is een open dialoog tussen mijn hoofd & hart. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens. House of Deeprelax is een check-in moment voor mijn hart.

TESSA

Wat is dat geluid? Dat was ik waarschijnlijk hardop snurkend tijdens het luisteren naar de podcast van Eliane. En daarom geeft het precies wat ik nodig heb: goede rust.

TOM

Ik mediteer vaak aan de hand van sensaties, maar dankzij ‘House of Deep Relax’ ging er een wereld open via visualisatie.

OSCAR

Dus waar wacht je nog op?
PAK JE KANS EN SPRING HEEL ONTSPANNEN IN HET DIEPE

Herinner je je die laatste keer nog dat je een sprong in het diepe nam? Ben je ooit teleurgesteld geweest door iets nieuws te proberen? Oké, behalve die gênante blind dates en die iets te enthousiaste kapper, heb je het overleefd toch? Ik zou je deze gelegenheid graag willen geven om je leven tijdens het slapen te transformeren dankzij de geleide meditaties van Yoga Nidra. Ga je mee op mijn ontspannen avontuur?

Ontdek meer