Jouw dagelijkse rustmoment

Probeer onze gratis sessies uit

Of je nu beginner of gevorderde bent … met House of Deeprelax is het nu mogelijk om elke vorm van Yoga Nidra te doen, waar en wanneer je maar wilt.

In de vorm van een powernap of juist een heerlijke, extra lange avondsessie.

Omdat het misschien voor jou een compleet nieuwe ervaring is, kun je nu gratis lid worden om een aantal sessies uit onze series uit te proberen. En vind je het wat? Vanaf € 2,83 per maand (bij een jaarabonnement) heb je onbeperkt toegang tot het online platform en de iPhone app.

Welkom thuis.

GELEIDE SLAAPMEDITATIES IN JE BROEKZAK

Ik maak Yoga Nidra gemakkelijk voor je

GRATIS YOGA NIDRA SESSIE

Ervaar nu direct de ongekende diepe ontspanning zelf.

Klik op de button hieronder om direct toegang te krijgen tot jouw gratis Deeprelax Nidra sessie. Je hoeft daarna alleen maar te liggen en naar mijn stem te luisteren. Geniet!

Luister gratis sessie
House of Deeprelax Oxytocine
House of Deeprelax ontspanning

Deeprelax Nidra biedt je rust en ontspanning

IEDER MOMENT VAN DE DAG

We snappen het, wellicht klinkt dit te mooi om waar te zijn. Onze gebruikers mailen ons dagelijks over hun prachtige en transformerende ervaringen met Deeprelax Yoga Nidra. Zo ervaren zij:

  • ⋒ Nieuwe dimensies van rust
  • ⋒ Verlichting van pijn
  • ⋒ Meer ontspanning en creativiteit
  • ⋒ Een alternatief voor slaapmedicatie
  • ⋒ Verlichting van angst of depressieklachten
Probeer het zelf

Altijd en overal luisteren naar Deeprelax Yoga Nidra?

ZOWEL ONLINE ALS OFFLINE BESCHIKBAAR VIA DE APP

Wil je stiekem een Nidra nap doen tijdens je werk maar is de verbinding op de wc te slecht? Of zit je midden in het vliegtuig en kun je geen kant op?

Er zijn oneindig veel momenten in de dag waarop je je het liefst even offline zou willen terugtrekken. Dat kan nu met onze offline functie op de Deeprelax Yoga Nidra App.

Ik wil meer weten
Download de app

De Deeprelax App is op dit moment alleen beschikbaar in de Apple Store voor iPhone gebruikers. We verwachten de Android App in de lente van 2020 te lanceren. Geen interesse in de app? Maak je geen zorgen. Alle sessies zijn nog steeds via de website te beluisteren.

De stem en wijsheid van Eliane is wat House of Deeprelax een transformationele ervaring maakt, in tegenstelling tot alles wat ik tot nu toe heb gezien.

WILLEMIEN

Diep, diep ontspannen. De stem van Eliane brengt me in korte tijd op ongekend kalme plekken waar ik anders nooit zou komen.

THIJS

Mijn grootste uitdaging is een open dialoog tussen mijn hoofd & hart. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens. House of Deeprelax is een check-in moment voor mijn hart.

TESSA

Wat is dat geluid? Dat was ik waarschijnlijk hardop snurkend tijdens het luisteren naar de podcast van Eliane. En daarom geeft het precies wat ik nodig heb: goede rust.

TOM

Ik mediteer vaak aan de hand van sensaties, maar dankzij ‘House of Deep Relax’ ging er een wereld open via visualisatie.

OSCAR
House of Deeprelax Eliane Bernhard

Yoga Nidra heeft mijn leven totaal getransformeerd

EN DAAROM HEB IK HOUSE OF DEEPRELAX OPGERICHT

Ik ben Eliane Bernhard en ik ben de trotse oprichter van House of Deeprelax, waar ik de fijnste Yoga Nidra sessies voor jou mag creëren.

Ik heb deze eeuwenoude, geleide meditatie gedurende vier jaar met duizenden deelnemers getest en een moderne, effectieve versie gecreëerd die ik Deeprelax Yoga Nidra noem. En de reacties van de gebruikers over hun ervaringen en de effecten ervan zijn momenteel overweldigend!

Graag neem ik jou mee op dit avontuur en deel ik mijn persoonlijke verhaal. Waarom ik iedereen zijn dagelijkse rustmoment gun, voor een gezond en gelukkig leven vol rust, energie en balans!

Meer over ons

AYURVEDA

Grond jouw Vata en voel je veilig

Als jouw dosha Vata is, dan is dit een fijne sessie voor jou. Waarschijnlijk kom je moeilijk tot rust. Met deze Deeprelax Yoga Nidra sessie zorg je voor een veilig en gegrond gevoel.

LUISTER SESSIE

AYURVEDA

Verkoel je Pitta en vind balans

Heb je het gevoel dat het leven op dit moment één grote competitie is? Dan is dit dé sessie voor jou. Deze focust zich op het vinden van balans door een verkoelende, nederige Nidra reis.

LUISTER SESSIE

AYURVEDA

Stimuleer je Kapha en krijg energie

Wanneer je idee hebt dat je vastzit is dit de sessie voor jou. Deze Nidra sessie richt zich namelijk volledig op het vinden van balans door stimulatie en activatie, voor nieuwe motivatie en energie.

LUISTER SESSIE

Deeprelax AyuNidra Mini-Serie

IN SAMENWERKING MET AYURVEDA TEACHER KIM VAN DER VEER.

Ayurveda is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en populairder dan ooit. In Ayurveda wordt een onderscheid gemaakt tussen 3 typen mens, 3 constituties die ook wel dosha’s genoemd worden: Vata, Pitta en Kapha. Je wordt geboren als een bepaald type, bijvoorbeeld Pitta, maar je kunt ook een combinatie van de dosha’s zijn. Wanneer je constitutie uit balans wordt gehaald, door bijvoorbeeld stress, ontstaat er na een tijd een disbalans.

Wil je weten wat jouw dosha is? Doe de test hieronder en luister vervolgens naar de sessie die het beste bij je past.

DOE DE TEST

HIERBAS

Het paradepaardje van Deeprelax

Het paradepaardje van Deeprelax met een herstachtig tintje. Elke sessie bevat live opgenomen, custom made muziek, om jou in een nog diepere taat van ontspanning te brengen.

GA NAAR SERIE

PARADISO

Ontwaak in jouw eigen paradijs

Ontwaak in jouw eigen paradijs. Diepe ontspanning was nog nooit zo makkelijk en magisch. Elke sessie neemt je mee op een nieuwe en prachtige reis. Kort of lang, wat op dat moment bij jou past.

GA NAAR SERIE

TULUM

Vanuit het eindeloze strand van Mexico

Een serie vol ontspanning geschreven op het eindeloze strand van het Mexicaanse Tulum. Laadt volledig op of val in een diepe slaap met de verschillende Deeprelax reizen in de natuur.

GA NAAR SERIE

Of ga je voor onze Deeprelax Yoga Nidra training?

BEKIJK TRAINING

“LEER ALLES OVER DE TRANSFORMERENDE DEEPRELAX YOGA NIDRA METHODE”

Na een groot aantal succesvolle Deeprelax Yoga Nidra trainingen, hebben wij besloten om deze training in een online jasje te steken. Je kunt deze training ontspannen vanuit je eigen woonkamer in je eigen tempo volgen, waarbij er ook veel nadruk ligt op persoonlijk contact. We werken daarom met een beperkt aantal deelnemers

Een verrassende online training

Verander je leven met Deeprelax Yoga Nidra

Best spannend zo’n online training? We zijn er lang mee bezig geweest, omdat we het iedereen gunnen om vanuit je eigen woonkamer, in je eigen tempo deel te nemen aan deze volledige online basistraining. Iedereen verdient Yoga Nidra in zijn of haar leven.

Ideaal voor iedereen die deze ontspannende en transformerende techniek in zijn of haar leven wil integreren. En uiteraard zeer geschikt voor coaches, therapeuten en yogaleraren.

  • ⋒ Duur van de training: 6 weken in mei/jun
  • ⋒ Verkoop start begin april
  • ⋒ Maximaal 30 deelnemers
  • ⋒ Voor iedereen toegankelijk
  • ⋒ Nederlandstalig
LEES ALL INFO