Klantenservice

Waarover heb je een vraag?

Veelgestelde vragen
 • Hebben jullie ook gratis sessies?
  Absoluut. Zodra je een gratis account hebt aangemaakt kun je genieten van een aantal gratis sessies op de website en de app (van elke serie proberen we er altijd één gratis beschikbaar te maken). Daarnaast hebben we op de homepage een download staan die iedereen mag houden. Last but not least hebben we op YouTube, Spotify en Insight Timer veel gratis content én doen we veel gratis webinars en  Instagram Live sessies.
 • Hebben jullie ook sessies speciaal voor kinderen?
  Op dit moment nog niet, maar we hebben hier wel plannen voor. Houdt onze sociale kanalen dus in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik de meest recente versie van de app heb?
  We zijn continue bezig de app verder te ontwikkelen qua gebruiksvriendelijkheid en het toevoegen van nieuwe features. Het kan zijn dat na een nieuwe update je geen of beperkte toegang hebt. Om ervoor te zorgen dat je de meest recente versie hebt,  adviseren we je de volgende stappen te doorlopen:
  1. Als je automatische updates aan hebt staan, sluit de app dan even helemaal af en start deze opnieuw op.
  2. Als je automatische updates uit hebt staan, sluit de app dan even af en volg de stappen die op deze pagina staan: https://veiliginternetten.nl/thema/basisbeveiliging/apps/een-app-vraagt-om-een-update/ (je kunt hier voor Android of Apple variant in het menu kiezen)
  3. Lukt het helemaal niet? Verwijder dan de app en download opnieuw. Helaas ben je dan wel je favorieten en downloads kwijt. We werken aan een technische oplossing zodat deze data altijd bewaard blijft (lancering in december).
 • Hoe gaat het in zijn werking met een Giftcard als iemand nog niet bekend is met Yoga Nidra?
  In de email zit een korte toelichting hoe je de giftcard kunt verzilveren. Daarnaast kun je natuurlijk altijd onze website raadplegen voor alle ins en outs rondom onze sessies en trainingen.
 • Hoe kan ik mij aanmelden voor een Training bij House of Deeprelax?
  Wat leuk dat je interesse hebt in een training bij ons! Je kan je via deze link aanmelden voor de eerstvolgende editie en kom je op de pre-registratielijst te staan. Zodra er weer een nieuwe training gelanceerd wordt, ben jij de eerste die op de hoogte is.
 • Hoe werkt de app?
  Indien je al een account bij House of Deeprelax hebt aangemaakt via de website, dan kun je met dezelfde login gegevens inloggen op de app. Heb je nog geen gratis account? Dan kun je deze ook via de app aanmaken via het hoofdscherm. Deze login gegevens zijn dan omgekeerd ook weer van kracht voor de website.
Kom je ergens niet uit of heb je een specifieke vraag?

Onze customer service staat altijd voor je klaar, wat je vraag ook is. Stel je vraag in het formulier, je kunt onze reactie dan binnen 24 uur tegemoet zien (in de weekenden kunnen we dit niet garanderen).

Indien je met bepaalde technische problemen zit, is informatie heel belangrijk voor ons. We willen je dan ook vragen om zo gedetailleerd mogelijk het probleem uit te leggen en deze te ondersteunen met een schermafbeelding. Op die manier kunnen we je probleem zo snel mogelijk oppakken en oplossen voor je. Je kunt deze als bijlage uploaden in het formulier.