Klantenservice

Waarover heb je een vraag?

Veelgestelde vragen
 • Hebben jullie ook gratis sessies?
  Absoluut. Zodra je een gratis account hebt aangemaakt kun je genieten van een aantal gratis sessies op de website en de app (van elke serie proberen we er altijd één gratis beschikbaar te maken). Daarnaast hebben we op de homepage een download staan die iedereen mag houden. Last but not least hebben we op YouTube, Spotify en Insight Timer veel gratis content én doen we veel gratis webinars en  Instagram Live sessies.
 • Hebben jullie ook sessies speciaal voor kinderen?
  Op dit moment nog niet, maar we hebben hier wel plannen voor. Houdt onze sociale kanalen dus in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 • Hoe kan ik een Deeprelax Teacher worden?
  Om een Deeprelax Teacher te worden moet je de Deeprelax Academy succesvol hebben afgerond. Dit betekent dat je begint met de Basistraining en daaropvolgend de Advanced / Script training.  
 • Hoe gaat het in zijn werking met een Giftcard als iemand nog niet bekend is met Yoga Nidra?
  In de envelop ontvang je een brief met een korte toelichting over Yoga Nidra en diverse linkjes naar onze website met meer informatie over de methode. Daarnaast leggen we ook in detail uit hoe je de couponcode kunt verzilveren op de website.
 • Hoe kan ik mij aanmelden voor een Training bij House of Deeprelax?
  Wat leuk dat je interesse hebt in een training bij ons! Je kan je via deze link aanmelden voor de eerstvolgende editie en kom je op de pre-registratielijst te staan. Zodra er weer een nieuwe training gelanceerd wordt, ben jij de eerste die op de hoogte is.
 • Hoe werkt de app?
  Indien je al een account bij House of Deeprelax hebt aangemaakt via de website, dan kun je met dezelfde login gegevens inloggen op de app. Heb je nog geen gratis account? Dan kun je deze ook via de app aanmaken via het hoofdscherm. Deze login gegevens zijn dan omgekeerd ook weer van kracht voor de website.
Contact
Via mail

Neem contact op via de mail, wij antwoorden binnen 24 uur.

Via Facebook

Neem contact op via Facebook, wij antwoorden binnen 24 uur.

Via Whatsapp

Voeg 0642549407‬ toe aan WhatsApp, wij antwoorden zo snel mogelijk.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Of je nu onze Nidra Sessies wilt aanvragen voor jouw retreat, een workshop wilt organiseren binnen jouw bedrijf of een spreker nodig hebt voor een event. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk antwoord of passend voorstel.

Neem dus te allen tijde contact met ons op via de mail, onze social kanalen of dit formulier. Je kunt onze reactie dan binnen 24 uur tegemoet zien.

info@houseofdeeprelax.com