Klantenservice

Waarover heb je een vraag?

Training
Veelgestelde vragen
 • Wat is de Deeprelax Yoga Nidra Master Training?
  In deze laatste etappe word je getest op je tijdens de Basistraining en Advanced Script Module opgedane kennis en op je vaardigheden om deze kennis aan andere deelnemers over te dragen. Zowel de theoretische als de praktische kant van de Deeprelax methode worden tijdens een offline trainingstraject verder verkend. Bij succesvolle afronding ontvang je het Deeprelax Yoga Nidra certificaat Level 2. Je moet uiteraard de Advanced Script Module met succes hebben afgerond om deel te nemen aan de Master Training.
 • Wat kan ik verwachten bij de Deeprelax Yoga Nidra Advanced Script Module?
  In deze training (beschikbaar vanaf juni 2020) ontwerp en presenteer je een eigen Deeprelax Yoga Nidra sessie. Het is een online trainingsprogramma van 6 weken met online live bijeenkomsten. Bij succesvolle afronding ontvang je het Deeprelax Yoga Nidra Certificaat Level 1. Voorwaarde van deelname is dat je de Basistraining met succes voltooid hebt.
 • Mag je na de training de naam Deeprelax Yoga Nidra gebruiken voor de sessies die je zelf gaat geven?
  Dit is afhankelijk van waar je staat in het proces. Zodra je de script module hebt afgerond, ben je in het bezig van het Deeprelax Yoga Nidra certificaat Level 1, na de Master opleiding heb je certificaat level 2. Deze namen mag je dan ook gebruiken na succesvolle afronding van de respectievelijke trainingen.
 • Hoe kan ik een Deeprelax Teacher worden?
  Om een Deeprelax Teacher te worden moet je de Deeprelax Academy succesvol hebben afgerond. Dit betekent dat je begint met de Basistraining en daaropvolgend de Advanced / Script training.  
 • Zijn jullie aangesloten bij een alliantie?
  House of Deeprelax is niet aangesloten bij een (Yoga) alliantie en je kunt hier dus ook geen credits voor krijgen. We zijn wel aan het onderzoeken of we dit in de toekomst gaan doen en in welke vorm. We houden je hierover op de hoogte als dit belangrijk voor je is.
 • Wat leer ik in de Basistraining?
  In deze training leer je alle ins en outs over Deeprelax Yoga Nidra en integreer je dit in jouw eigen leven. Het is een online trainingsprogramma van 6 weken. Deze wordt nu nog in groepen aangeboden maar zal vanaf de zomer 2020 voor iedereen toegankelijk zijn zonder registratieproces. Je kunt dan ook op elk gewenst moment instappen.
 • Welke trainingen zijn er beschikbaar bij House of Deeprelax?
  Op dit moment hebben we alleen de Deeprelax Basistraining in ons aanbod. We zullen het aanbod in 2020 en 2021 gaan uitbreiden met diverse lifestyle trainingen en de Advanced en Master training.
 • Hoe kan ik mij aanmelden voor een Training bij House of Deeprelax?
  Wat leuk dat je interesse hebt in een training bij ons! Je kan je via deze link aanmelden voor de eerstvolgende editie en kom je op de pre-registratielijst te staan. Zodra er weer een nieuwe training gelanceerd wordt, ben jij de eerste die op de hoogte is.
Kom je ergens niet uit of heb je een specifieke vraag?

Onze customer service staat altijd voor je klaar, wat je vraag ook is. Stel je vraag in het formulier, je kunt onze reactie dan binnen 24 uur tegemoet zien (in de weekenden kunnen we dit niet garanderen).

Indien je met bepaalde technische problemen zit, is informatie heel belangrijk voor ons. We willen je dan ook vragen om zo gedetailleerd mogelijk het probleem uit te leggen en deze te ondersteunen met een schermafbeelding. Op die manier kunnen we je probleem zo snel mogelijk oppakken en oplossen voor je. Je kunt deze als bijlage uploaden in het formulier.