Beter slapen

Uitgerust wakker worden

Een betere
nachtrust
begint hier

Onrustige nachten betekenen onrustige dagen. Soms lijkt het alsof je slaapproblemen langzaamaan je leven overnemen. Slaap je slecht? Tijd voor verandering.

Een ontspannen staat van zijn, is de basis voor een ontspannen nacht. Met onze unieke geleide meditaties kom je thuis in een oase van rust en helpen we je beter te slapen.

Utopia_S10E06_Euforia

Jij verdient het om gezond en gelukkig te zijn

Wij geloven dat ieder mens hier is om een vervullend leven te leiden. Toch zorgen stress, angst en een veeleisende maatschappij ervoor dat je je regelmatig uit balans voelt. Deze manier van leven is van invloed op je gezondheid, zelfvertrouwen, energieniveau, vriendschappen en geluksgevoel.

Al meer dan 10 jaar begeleiden wij je met onze unieke meditaties en programma’s terug naar je natuurlijke, kalme en vrolijke staat van zijn. Want je bent geboren om je in de kern gezond en gelukkig te voelen. Bij House of Deeprelax kom je thuis.

EERSTE HULP BIJ SLAAPPROBLEMEN

Gebroken nachten, gebroken dagen

Slaapproblemen zijn niet alleen vervelend, ze leiden ook tot minder focus, energie en positiviteit gedurende de dag.

Gelukkig helpen onze Goodnight sessies je diep ontspannen, zodat je in een diepe ontspannende slaap valt en de volgende ochtend uitgerust wakker wordt.

 • Klaar met woelen en draaien? Wakker liggen is vanaf nu verleden tijd.
 • Uitgeput door slapeloze nachten Slaap jezelf fit en word weer uitgerust wakker.
 • Vermoeidheid beheerst je dag Treed de dag weer energiek en helder tegemoet.

Slaap als een roosje

Zeg vaarwel tegen slaaptekort. Ontdek de voordelen van een betere nachtrust met House of Deeprelax. Volg ons gratis 5-daagse programma en ervaar direct het verschil.

Beter slapen in 5 dagen

 • Dag 1:
 • Dag 2:
 • Dag 3:
 • Dag 4:
 • Dag 5:

Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en hallo tegen diepe ontspanning

As seen in

"In praktijk helpt een lesje slaapyoga je om enorm te ontspannen. En – wat mij betreft – doordat Eliane je zo heerlijk begeleidt veel makkelijker in meditatie komt. Het is een sessie tussen je mat, je – zwevende - lichaam en de stem van Eliane. En verder zijn alle moetjes, lijstjes en gedachten ver weg. Heel ver weg. Het resultaat zal per deelnemer verschillend zijn. Maar ik vermoed liggen rondom je enorm ontspannen, gerevitaliseerd, bevrijd en zachter voelen."

"Yoga-wattes? Yoga Nidra is een vorm van yoga waarvoor je niet zoveel hoeft te doen. Geschikt voor de luierikken onder ons dus 😉"

"Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij yoga nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk."

"Yoga Nidra is een yogavorm die geen fysieke inspanning vraagt. Je hoeft alleen maar lekker te gaan liggen. Het bestaat uit een serie meditatie oefeningen om stress te verminderen, je zenuwstelsel te kalmeren en een intense rust te ervaren."

" Voordelen van Yoga Nidra zijn er zat. Van regelmatig Yoga Nidra-en ga je beter slapen, ervaar je minder stress, kun je beter ontspannen, heb je meer energie, ontwikkel je een betere concentratie, word je minder angstig… Verder schijnt deze vorm van yoga PMS-, rugpijn- en zelfs reumaklachten aanzienlijk te verlichten."

"Dankzij haar ervaring weet Eliane als geen ander welke technieken aanslaan bij de moderne mens, met de stressgerelateerde klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een heel diepe staat van rust en connectie met zichzelf kunnen komen. Ze houdt zich dagelijks bezig met het onderzoeken en verdiepen van haar huidige techniek."

Ontdek al onze guides
en kom thuis bij jezelf

Maak ruimte voor dat wat je écht nodig hebt. Meld je aan voor een challenge en voel je binnen 5 dagen een ander mens.

 • Beter slapen
 • Je adem als medicijn
 • Mini-breaks
 • Welkom thuis

Een betere
nachtrust
begint hier

Onrustige nachten betekenen onrustige dagen. Soms lijkt het alsof je slaapproblemen langzaamaan je leven overnemen. Slaap je slecht? Tijd voor verandering.

Jouw adem
jouw medicijn

Bewuster ademen = beter leven. Wil jij beginnen met ademwerk? Download de gratis guide vol inspiratie & tips over de kracht van je adem.

Ontspannen mag
elke dag op
nummer 1 staan

Te druk om elke dag te ontspannen? Geen tijd is verleden tijd. Download de gratis gids vol tips voor dagelijks ontspannen zonder excuses.

Mentale
wellbeing
vanuit je
broekzak

Voor iedereen die diep wil ontspannen in een overspannen wereld. Als Mental Wellbeing App bieden wij voor iedereen tools en sessies aan om dagelijks een mentaal gezond en ontspannen leven te leiden.

Let her sleep, for when she wakes, she will shake the world.

Napoleon Bonaparte

Start met beter slapen
en kom thuis bij jezelf

Frequently
asked questions

Wat is de oorzaak van slecht slapen?

Er zijn verschillende oorzaken van slecht slapen te vinden. Zo kan het zijn dat je ongezond leeft, worstelt met je mentale gezondheid of een slecht matras hebt. Wij geloven dat een dieperliggende oorzaak voor veel mensen te vinden is in een ontregeld zenuwstelsel. Als je je vaak niet ontspannen en veilig voelt, dan staat je systeem op de waakstand en kun je moeilijk in slaap komen.

Hoe ontstaat ‘s nachts piekeren?

Je systeem verwerkt ‘s nachts wat het overdag geen plekje kon geven. Dat kan bijvoorbeeld als je in een diepe slaap bent door dromen. Maar als er nog te veel stress in je systeem zit, dan vraagt dat aandacht in de vorm van negatieve gedachten.

Hoe kom ik van mijn slaapproblemen af?

Slapeloosheid is vervelend en heeft meerdere oorzaken. Maar de basis voor een goede nachtrust, is een ontspannen zenuwstelsel. De beste stap die je kunt zetten om slaapproblemen te verhelpen, is goed zorgen voor jezelf en diepe ontspanning toelaten in je systeem. Bijvoorbeeld met dagelijkse routines, een avondritueel en slaapmeditatie.