Ademwerk

Jouw adem als alleskunner

Jouw adem
jouw medicijn

Je ademt zoals je leeft. Hoe voller je ademt, hoe voller je leeft. Hoe is jouw relatie met je ademhaling? Leer je adem inzetten als medicijn voor een ontspannen & opgeruimd leven.

Door ademwerk te doen, word je je bewuster van je ademhaling en geef je je lichaam en mind een reset. Met verschillende ademtechnieken, regel je jouw staat van zijn en ervaar je meer ontspanning, energie en ruimte.

Utopia_S10E06_Euforia

Jij verdient het om gezond en gelukkig te zijn

Wij geloven dat ieder mens hier is om een vervullend leven te leiden. Toch zorgen stress, angst en een veeleisende maatschappij ervoor dat je je regelmatig uit balans voelt. Deze manier van leven is van invloed op je gezondheid, zelfvertrouwen, energieniveau, vriendschappen en geluksgevoel.

Al meer dan 10 jaar begeleiden wij je met onze unieke meditaties en programma’s terug naar je natuurlijke, kalme en vrolijke staat van zijn. Want je bent geboren om je in de kern gezond en gelukkig te voelen. Bij House of Deeprelax kom je thuis.

ADEM JE SH*T LOS

Beperkt ademen, beperkt leven

Een hoge oppervlakkige ademhaling geeft niet alleen een benauwd en onrustig gevoel. Doordat je niet je volledige ademcapaciteit gebruikt, werkt jouw systeem niet optimaal en kun je fysieke klachten, mentale issues en gedragsproblemen ervaren.

Met onze kalmerende ademsessies en krachtige Nidra Breath sessies geef je jouw systeem een boost en een reset, zodat je je ontspannen en opgeruimd voelt!

 • Hoog in je borst ademen = hoog in je lijf leven Breng je adem naar beneden, breng je gedachten tot rust.
 • Constant in standje overleven Gebruik je ademhaling om in een ontspannen staat te komen.
 • Geen grip op je emoties Adem je sh*it los en ervaar meer ruimte in jezelf.

Adem je vrij

Leer bewust werken met je adem. Ontdek de voordelen van onze unieke Nidra Breath ademmethode: een combinatie van Transformational Breathwork & Deeprelax Yoga Nidra waarmee je onverwerkte emoties, opgeslagen spanning en belemmerende overtuigingen loslaat zodat je ruimte maakt om te zijn wie je bent.

5 daagse Breath-challenge

 • Dag 1
 • Dag 2
 • Dag 3
 • Dag 4
 • Dag 5

Transformeer blokkades in goud, gewoon met je adem

As seen in

"In praktijk helpt een lesje slaapyoga je om enorm te ontspannen. En – wat mij betreft – doordat Eliane je zo heerlijk begeleidt veel makkelijker in meditatie komt. Het is een sessie tussen je mat, je – zwevende - lichaam en de stem van Eliane. En verder zijn alle moetjes, lijstjes en gedachten ver weg. Heel ver weg. Het resultaat zal per deelnemer verschillend zijn. Maar ik vermoed liggen rondom je enorm ontspannen, gerevitaliseerd, bevrijd en zachter voelen."

"Yoga-wattes? Yoga Nidra is een vorm van yoga waarvoor je niet zoveel hoeft te doen. Geschikt voor de luierikken onder ons dus 😉"

"Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij yoga nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk."

"Yoga Nidra is een yogavorm die geen fysieke inspanning vraagt. Je hoeft alleen maar lekker te gaan liggen. Het bestaat uit een serie meditatie oefeningen om stress te verminderen, je zenuwstelsel te kalmeren en een intense rust te ervaren."

" Voordelen van Yoga Nidra zijn er zat. Van regelmatig Yoga Nidra-en ga je beter slapen, ervaar je minder stress, kun je beter ontspannen, heb je meer energie, ontwikkel je een betere concentratie, word je minder angstig… Verder schijnt deze vorm van yoga PMS-, rugpijn- en zelfs reumaklachten aanzienlijk te verlichten."

"Dankzij haar ervaring weet Eliane als geen ander welke technieken aanslaan bij de moderne mens, met de stressgerelateerde klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een heel diepe staat van rust en connectie met zichzelf kunnen komen. Ze houdt zich dagelijks bezig met het onderzoeken en verdiepen van haar huidige techniek."

Ontdek al onze guides
en kom thuis bij jezelf

Maak ruimte voor dat wat je écht nodig hebt. Meld je aan voor een challenge en voel je binnen 5 dagen een ander mens.

 • Beter slapen
 • Je adem als medicijn
 • Mini-breaks
 • Welkom thuis

Een betere
nachtrust
begint hier

Onrustige nachten betekenen onrustige dagen. Soms lijkt het alsof je slaapproblemen langzaamaan je leven overnemen. Slaap je slecht? Tijd voor verandering.

Jouw adem
jouw medicijn

Bewuster ademen = beter leven. Wil jij beginnen met ademwerk? Download de gratis guide vol inspiratie & tips over de kracht van je adem.

Ontspannen mag
elke dag op
nummer 1 staan

Te druk om elke dag te ontspannen? Geen tijd is verleden tijd. Download de gratis gids vol tips voor dagelijks ontspannen zonder excuses.

Mentale
wellbeing
vanuit je
broekzak

Voor iedereen die diep wil ontspannen in een overspannen wereld. Als Mental Wellbeing App bieden wij voor iedereen tools en sessies aan om dagelijks een mentaal gezond en ontspannen leven te leiden.

Breathe in deeply to bring your mind home to your body.

Thich Nhat Hanh

Leer bewust ademen, voor een bewuster leven vanuit je essentie

Frequently
asked questions

Wanneer is ademwerk niet geschikt?

Wij adviseren de Nidra Breath ademsessies niet te beoefenen als je last hebt van een van de volgende fysieke of mentale problemen:

Precaire zwangerschap, cardiovasculaire problemen, hartaanvallen of een geschiedenis hiervan, een hoge of abnormale bloeddruk, astma, glaucoom, osteoperose, epilepsie, een geschiedenis van toevallen, een actieve verslaving, ernstige psychiatrische problemen in het speciaal paranoïde en psychose, bipolaire depressie of andere ernstige lichamelijke of geestelijke gezondheidsproblemen.

Raadpleeg in al deze gevallen altijd eerst jouw arts, voordat je aan de ademsessies deelneemt. Je kunt ook eerst een 1-op-1 (online)sessie inboeken met onze eigen ademcoach. Mail ons daarvoor en andere vragen op [email protected].

Wel kun je dan onze andere mildere ademsessies proberen die je helpen ontspannen.

Wat kun je tijdens een Nidra Breath sessie ervaren?

Er gebeurt een hoop tijdens een sessie en dat is niet meer dan normaal. Zo kun je tintelingen, warmte of kou ervaren. Maar ook onrustige benen, misselijkheid, stijfheid, kramp in je handen, mond, lippen of kaken. Soms ervaar je een piep in de oren of een verlamd gevoel in armen, benen, voeten en/of handen. Vind je het spannend? Je kunt ook eerst een 1 op 1 sessie inboeken voordat je thuis met ademwerk aan de slag gaat..

Wat is goed om te weten voordat ik met ademwerk begin?

Reken op een hoop weerstand. Jouw systeem wil vaak niet veranderen. Er kunnen ook veel emoties omhoog komen. Het tonen; geluid maken tijdens de sessie, kan in het begin heel ongemakkelijk voelen. Ook worden de sessies vaak als zeer confronterend ervaren. Dit is allemaal niet meer dan normaal. Er komt een hoop los, probeer dit te omarmen! Wij hebben de sessies zo ingericht dat je altijd eindigt in een veilig, liefdevol en warm badje, no worries! Het rustige gevoel achteraf is een grote beloning voor het harde werken.

Wat maakt Nidra Breath ademwerk zo helend?

In onze Nidra Breath sessies maken we gebruik van transformerend ademwerk. Met deze ademtechniek kom je in een diepe staat van je onderbewustzijn waardoor oude opgeslagen spanning en onverwerkte emoties omhoog kunnen komen om alsnog verwerkt te worden. De uitnodiging tijdens een sessie is om deze verwerkingscyclus alsnog af te maken. Hier ruimte voor maken tijdens een ademsessie werkt helend en bevrijdend.