Klantenservice

Waarover heb je een vraag?

Giftcard & Coupons
Veelgestelde vragen
 • Wat is de Deeprelax Giftcard?
  Je kunt met de giftcard iemand een abonnement of lifestyle cursus cadeau doen. Deze bestel je via op de Deeprelax shop op onze website. Je ontvangt de giftcard direct in je mailblox met uitleg en code en kunt deze dan doorsturen of uitprinten om cadeau te doen.
 • Hoe gaat het in zijn werking met een Giftcard als iemand nog niet bekend is met Yoga Nidra?
  In de email zit een korte toelichting hoe je de giftcard kunt verzilveren. Daarnaast kun je natuurlijk altijd onze website raadplegen voor alle ins en outs rondom onze sessies en trainingen.
 • Ik heb een couponcode/voucher ontvangen. Hoe kan ik deze inwisselen?
  Een couponcode kan je alleen via onze website verzilveren. Dus dit is (nog) niet mogelijk via onze App. Sommige codes zijn alleen voor een bepaald abonnement geldig, bijv. alleen voor een maand of een jaar. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor je abonnement, kom je uit bij het winkelmandje. Hier kun je aan de linkerkant jouw couponcode verzilveren en je ziet gelijk dat de korting wordt verwerkt in het overzicht aan de rechterkant. Vervolgens rond je de bestelling verder af. Na afronding kun je gelijk genieten van de online sessies via jouw dashboard. Indien je een Apple device (iPhone of iPad) hebt, gebruik je dezelfde inloggegevens om in te loggen op de app.  
 • Ik heb een Giftcard ontvangen, maar ik kan de couponcode niet verzilveren via de App.
  Wat leuk om te lezen dat je een Giftcard van House of Deeprelax van iemand hebt gekregen. Je kunt de couponcode alleen verzilveren via de website. Helaas lukt het niet via onze App.  
Kom je ergens niet uit of heb je een specifieke vraag?

Onze customer service staat altijd voor je klaar, wat je vraag ook is. Stel je vraag in het formulier, je kunt onze reactie dan binnen 24 uur tegemoet zien (in de weekenden kunnen we dit niet garanderen).

Indien je met bepaalde technische problemen zit, is informatie heel belangrijk voor ons. We willen je dan ook vragen om zo gedetailleerd mogelijk het probleem uit te leggen en deze te ondersteunen met een schermafbeelding. Op die manier kunnen we je probleem zo snel mogelijk oppakken en oplossen voor je. Je kunt deze als bijlage uploaden in het formulier.