De nieuwste Deeprelax serie staat live: Ka

NAAR DE SERIE

DE MAGISCHE KRACHTEN VAN HET OUDE EGYPTE

De nieuwe serie Ka

Egyptische wijsheden in een Deeprelax jasje

Wij zijn ontzettend trots dat we deze bijzondere nieuwe serie, in samenwerking met Holistik, nu met jou kunnen delen.

Vorig jaar besloten we in samenwerking met het holistische platform ‘Holistik’ een bijzondere Deeprelax Serie te gaan ontwerpen. Aan mede-oprichter Karlijn Visser, die zelf ook wekelijks ontspant met een Deeprelax sessie, destijds de vraag wat zij graag in deze serie zou willen terugzien (horen). Karlijn vertelde over haar fascinatie voor het oude Egypte. En die dag is het idee geboren om een serie te maken gebaseerd op de levenswijze van de oude en wijze Egyptenaren. Onze Lisette Wiebes bleek al een enorme Egypte fan, dus alles viel meteen op zijn plek.

En na veel research, onderzoeken, uitproberen, editten, designen, opnemen en nog veel meer  is het nu eindelijk zo ver! We lanceren de nieuwe serie; Ka, dat in het oude Egypte stond voor de ziel, in een periode van 3 weken, zodat je voor elk onderdeel de tijd krijgt om het te ervaren en in je dagelijkse leven te integreren. Geniet ervan! 

WORD GRATIS LID
ABONNEE WORDEN

KA

Korte ademsessie Tameri

Deze korte ademsessie kan je altijd tussendoor luisteren om snel en effectief tot rust te komen, je te focussen of even alle stress uit je lichaam te ademen. En dat in minder dan 7 minuten. Je kunt deze energizer sessie zittend doen –  tijdens je koffiepauze, tussen afspraken door of gewoon zomaar. Adem in, adem uit. Waar zouden we zijn zonder…

KA

Nidra Breath Sessie Set

Een krachtige en zelfhelende Nidra Breath sessie om alles los te laten en daarna ultiem diep te ontspannen. De eerste 28 minuten ligt de focus op de verbonden-ademhalingstechniek, waarmee je op een veilige manier emoties en spanningen kunt loslaten. Na deze inspanning kom je terecht in een kalmerende en helende Deeprelax Nidra sessie

KA

Deeprelax  First Aid Aton

Deze heerlijke en vooral fysieke Nidra reis leidt je in slechts 19 minuten naar de zeer helende en herstellende Delta-staat van je hersenen. Je kunt deze sessie op elk moment van de dag inzetten om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren. De kleur geel staat in deze sessie centraal hetgeen de aanmaak van het gelukshormoon serotonine stimuleert.

Nidra Breath Sessie Set

Op zondag 18 oktober 2020 beleefden wij deze krachtige, liefdevolle en zelfhelende online Nidra Breath sessie, samen met meer dan 500 mensen uit onze community. Iedereen vanuit zijn of haar eigen woonkamer. De reacties waren overweldigend. Het was spannend en intens, maar ook super krachtig en uiteindelijk heel ontspannen. 

Dorien Nagler ( link naar onze breathwork pagina) is al zo’n 2 jaar mijn ademcoach en samen met de Yoga Nidra heeft haar begeleiding voor grote persoonlijke transformaties bij mij gezorgd. Ik kan dus ook echt niet meer zonder deze oefeningen in mijn dagelijkse leven! 

De eerste 28 minuten van deze Nidra Breath sessie ligt de focus op de verbonden- ademhalingstechniek. Daarmee kun je op een veilige manier emoties, spanningen en angsten loslaten. Na deze inspanning kom je terecht in een kalmerende en helende Deeprelax Nidra sessie. Doe het daarna even rustig aan.

GA NAAR DE SESSIE

Deeprelax Yoga Nidra First Aid Aton

Deze  heerlijke en vooral fysieke Yoga Nidra sessie is zo ingericht dat het mogelijk wordt om in slechts 19 minuten hetzelfde effect te ervaren als 3 a 4 uur diepe slaap. Dit heeft alles te maken met de reis die je hersenen in deze sessie afleggen van de actieve Beta-staat naar uiteindelijk de zeer diepe, helende Delta-staat van je hersenen. In deze staat van je hersenen wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd en kan het gaan herstellen.

Je maakt in deze sessie een rustgevende reis door je lichaam waarbij de kleur geel centraal staat. Dit stimuleert o.a. de aanmaak van het gelukshormoon serotonine. Je kunt deze sessie op elk moment van de dag, zowel liggend als zittend, inzetten.

LUISTER NAAR ATON

What if the greatest adventure was rest?

 

JANINE ROBINSON

KA

First Aid Meditatie Wedjat

Je kunt deze bijzondere First Aid Meditatie op elk moment van de dag doen om je weer jezelf te voelen, veilig en geaard. Kom rustig liggen of zitten, maak even volledig contact met de aarde en met je eigen hart. Na deze meditatie kijk je weer met frisse moed naar de rest van je dag.

 

KA

Wandelmeditatie Memfis

Ervaar een unieke buitenbelevenis met onze ‘Deeprelax Walk’ wandelmeditatie. Als ochtendritueel, tijdens je lunchpauze of als avondwandeling. Ervaar een wandeling vanuit je hart, waarbij je 3 fases van ademen, dankbaarheid en visualisaties doorloopt. Hierna voel je je krachtig en volledig opgeladen.

 

KA

Relax Yoga Nidra sessie Osiris

Leg jezelf volledig in de watten met deze rustgevende Relax Nidra sessie van 35 min, voor elk moment van de dag. Tijdens een ontspannen reis mag je letterlijk alles even loslaten en je laten dragen door het leven. Overgave. Ervaar hoeveel geluk je in jezelf meedraagt.

 

First Aid Meditatie Wedjat

Wanneer je deze korte meditatie doet voel je je één met jezelf, met alles. Je hebt niets meer van buitenaf nodig. Alles is al goed ;-). Tijdens deze sessie laat je een hoop stress en onrust los.

We leren te leven vanuit ons hoofd. Maar we komen er steeds meer achter dat ons hart het epicentrum van ons systeem is. Zo heeft ons hart ongeveer 40.000 neurale cellen die elke dag in directe verbinding staan met ons brein. En alles wat in je onderbewustzijn wordt opgeslagen, wordt weer gestuurd door alles wat je in je hart hebt gevoeld en geregistreerd. We overschatten dus de rol van ons brein en mogen die van ons hart veel meer op de eerste plek zetten. Wanneer je namelijk veel meer aandacht besteedt aan hoe je je voelt in plaats van hoe je denkt, zul je de manifesterende krachten duidelijk in je leven gaan ontdekken. En het fijne is dat het na deze meditatie veel gemakkelijker is om de rest van de dag in je hart te verblijven.

GA NAAR DE SESSIE

Luister de serie op de app

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Heb jij de sessie gevonden die het beste bij je past? Luister deze dan op de app. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store voor zowel gratis als betaalde Nidra naps.

Ik wil meer weten
Download de app

De Deeprelax App is op dit moment alleen beschikbaar in de Apple Store voor iPhone gebruikers. We verwachten de Android App in de lente van 2020 te lanceren. Geen interesse in de app? Maak je geen zorgen. Alle sessies zijn nog steeds via de website te beluisteren.

Wauw! Dat is denk ik het goede woord .. Ik heb sinds ik Yoga Nidra volg bij House of Deeprelax zulke grote stappen kunnen maken in het herstel van mijn burnout. Alles komt hierin samen; op een heel diep niveau ontspannen en herstellen maar vooral ook mijzelf terugvinden.

Julia

Wandelmeditatie Memfis

Deze wandelmeditatie is ontstaan vanuit mijn eigen ‘Ochtend Wandelmeditatie’ die ik 5 à 6 jaar geleden, tijdens een heftige burn out, elke dag toepaste. Ten tijde van deze burn out, was het dit ochtendritueel dat mij hoop gaf en mij beter heeft gemaakt. Het heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat ik nu kan genieten met House of Deeprelax.

Zodra ik ‘s morgens mijn ogen opende voelde de wereld al zwart en zwaar. Maar ik had mij aangeleerd daar niet bij stil te staan. En sprong dus ondanks het zware gevoel iedere ochtend direct uit bed, maakt een verse latte-to-go en trok mijn schoenen aan voor een wandeling in de frisse lucht. Weer of geen weer, winter of zomer, ik deed mijn rondje.

Wat ik dan deed? Een wandelmeditatie die bestond uit ademen, visualiseren, dankbaarheid voelen en in het moment zijn. En ALTIJD kwam ik vrolijk en helemaal geaard thuis. Geen enkele uitzondering.

Hiermee heb ik mijn burn out en leven in een heel korte tijd enorm kunnen transformeren. Zowel fysiek als mentaal was dit mijn dagelijkse redding. En nu? Nu is alles wat ik toen visualiseerde werkelijkheid geworden. Een jaar lang heb ik een krachtige toekomst neergezet en gezien en daar mag ik nu enorm veel vruchten van plukken.

Daarom ben ik zo dankbaar dat ook jij dit nu iedere dag kunt gaan ervaren. Als ochtendritueel, tijdens je lunchpauze of als avondwandeling. Ervaar een wandeling vanuit je hart, waarbij je 3 fases van ademen, dankbaarheid en visualisaties doorloopt. Hierna voel je je krachtig en volledig opgeladen.

GA NAAR DE SESSIE