De nieuwste Deeprelax serie staat live: Ka

DE MAGISCHE KRACHTEN VAN HET OUDE EGYPTE

De nieuwe serie Ka

Egyptische wijsheden in een Deeprelax jasje

Wij zijn ontzettend trots dat we deze bijzondere nieuwe serie, in samenwerking met Holistik, nu met jou kunnen delen.

Vorig jaar besloten we in samenwerking met het holistische platform ‘Holistik’ een bijzondere Deeprelax Serie te gaan ontwerpen. Aan mede-oprichter Karlijn Visser, die zelf ook wekelijks ontspant met een Deeprelax sessie, destijds de vraag wat zij graag in deze serie zou willen terugzien (horen). Karlijn vertelde over haar fascinatie voor het oude Egypte. En die dag is het idee geboren om een serie te maken gebaseerd op de levenswijze van de oude en wijze Egyptenaren. Onze Lisette Wiebes bleek al een enorme Egypte fan, dus alles viel meteen op zijn plek.

En na veel research, onderzoeken, uitproberen, editten, designen, opnemen en nog veel meer  is het nu eindelijk zo ver! We lanceren de nieuwe serie; Ka, dat in het oude Egypte stond voor de ziel, in een periode van 3 weken, zodat je voor elk onderdeel de tijd krijgt om het te ervaren en in je dagelijkse leven te integreren. Geniet ervan! 

KA

Korte ademsessie Tameri

Deze korte ademsessie kan je altijd tussendoor luisteren om snel en effectief tot rust te komen, je te focussen of even alle stress uit je lichaam te ademen. En dat in minder dan 7 minuten. Je kunt deze energizer sessie zittend doen –  tijdens je koffiepauze, tussen afspraken door of gewoon zomaar. Adem in, adem uit. Waar zouden we zijn zonder…

KA

Nidra Breath Sessie Set

Een krachtige en zelfhelende Nidra Breath sessie om alles los te laten en daarna ultiem diep te ontspannen. De eerste 28 minuten ligt de focus op de verbonden-ademhalingstechniek, waarmee je op een veilige manier emoties en spanningen kunt loslaten. Na deze inspanning kom je terecht in een kalmerende en helende Deeprelax Nidra sessie

KA

Deeprelax  First Aid Aton

Deze heerlijke en vooral fysieke Nidra reis leidt je in slechts 19 minuten naar de zeer helende en herstellende Delta-staat van je hersenen. Je kunt deze sessie op elk moment van de dag inzetten om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren. De kleur geel staat in deze sessie centraal hetgeen de aanmaak van het gelukshormoon serotonine stimuleert.

Nidra Breath Sessie Set

Op zondag 18 oktober 2020 beleefden wij deze krachtige, liefdevolle en zelfhelende online Nidra Breath sessie, samen met meer dan 500 mensen uit onze community. Iedereen vanuit zijn of haar eigen woonkamer. De reacties waren overweldigend. Het was spannend en intens, maar ook super krachtig en uiteindelijk heel ontspannen. 

Dorien Nagler ( link naar onze breathwork pagina) is al zo’n 2 jaar mijn ademcoach en samen met de Yoga Nidra heeft haar begeleiding voor grote persoonlijke transformaties bij mij gezorgd. Ik kan dus ook echt niet meer zonder deze oefeningen in mijn dagelijkse leven! 

De eerste 28 minuten van deze Nidra Breath sessie ligt de focus op de verbonden- ademhalingstechniek. Daarmee kun je op een veilige manier emoties, spanningen en angsten loslaten. Na deze inspanning kom je terecht in een kalmerende en helende Deeprelax Nidra sessie. Doe het daarna even rustig aan.

Deeprelax Yoga Nidra First Aid Aton

Deze  heerlijke en vooral fysieke Yoga Nidra sessie is zo ingericht dat het mogelijk wordt om in slechts 19 minuten hetzelfde effect te ervaren als 3 a 4 uur diepe slaap. Dit heeft alles te maken met de reis die je hersenen in deze sessie afleggen van de actieve Beta-staat naar uiteindelijk de zeer diepe, helende Delta-staat van je hersenen. In deze staat van je hersenen wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd en kan het gaan herstellen.

Je maakt in deze sessie een rustgevende reis door je lichaam waarbij de kleur geel centraal staat. Dit stimuleert o.a. de aanmaak van het gelukshormoon serotonine. Je kunt deze sessie op elk moment van de dag, zowel liggend als zittend, inzetten.

What if the greatest adventure was rest?

 

JANINE ROBINSON

KA

First Aid Meditatie Wedjat

Je kunt deze bijzondere First Aid Meditatie op elk moment van de dag doen om je weer jezelf te voelen, veilig en geaard. Kom rustig liggen of zitten, maak even volledig contact met de aarde en met je eigen hart. Na deze meditatie kijk je weer met frisse moed naar de rest van je dag.

 

KA

Wandelmeditatie Memfis

Ervaar een unieke buitenbelevenis met onze ‘Deeprelax Walk’ wandelmeditatie. Als ochtendritueel, tijdens je lunchpauze of als avondwandeling. Ervaar een wandeling vanuit je hart, waarbij je 3 fases van ademen, dankbaarheid en visualisaties doorloopt. Hierna voel je je krachtig en volledig opgeladen.

 

KA

Relax Yoga Nidra sessie Osiris

Leg jezelf volledig in de watten met deze rustgevende Relax Nidra sessie van 35 min, voor elk moment van de dag. Tijdens een ontspannen reis mag je letterlijk alles even loslaten en je laten dragen door het leven. Overgave. Ervaar hoeveel geluk je in jezelf meedraagt.

 

First Aid Meditatie Wedjat

Wanneer je deze korte meditatie doet voel je je één met jezelf, met alles. Je hebt niets meer van buitenaf nodig. Alles is al goed ;-). Tijdens deze sessie laat je een hoop stress en onrust los.

We leren te leven vanuit ons hoofd. Maar we komen er steeds meer achter dat ons hart het epicentrum van ons systeem is. Zo heeft ons hart ongeveer 40.000 neurale cellen die elke dag in directe verbinding staan met ons brein. En alles wat in je onderbewustzijn wordt opgeslagen, wordt weer gestuurd door alles wat je in je hart hebt gevoeld en geregistreerd. We overschatten dus de rol van ons brein en mogen die van ons hart veel meer op de eerste plek zetten. Wanneer je namelijk veel meer aandacht besteedt aan hoe je je voelt in plaats van hoe je denkt, zul je de manifesterende krachten duidelijk in je leven gaan ontdekken. En het fijne is dat het na deze meditatie veel gemakkelijker is om de rest van de dag in je hart te verblijven.

Luister de serie op de app

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Heb jij de sessie gevonden die het beste bij je past? Luister deze dan op de app. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store voor zowel gratis als betaalde Nidra naps.

De Deeprelax App is op dit moment alleen beschikbaar in de Apple Store voor iPhone gebruikers. We verwachten de Android App in de lente van 2020 te lanceren. Geen interesse in de app? Maak je geen zorgen. Alle sessies zijn nog steeds via de website te beluisteren.

Wauw! Dat is denk ik het goede woord .. Ik heb sinds ik Yoga Nidra volg bij House of Deeprelax zulke grote stappen kunnen maken in het herstel van mijn burnout. Alles komt hierin samen; op een heel diep niveau ontspannen en herstellen maar vooral ook mijzelf terugvinden.

Julia

Wandelmeditatie Memfis

Deze wandelmeditatie is ontstaan vanuit mijn eigen ‘Ochtend Wandelmeditatie’ die ik 5 à 6 jaar geleden, tijdens een heftige burn out, elke dag toepaste. Ten tijde van deze burn out, was het dit ochtendritueel dat mij hoop gaf en mij beter heeft gemaakt. Het heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat ik nu kan genieten met House of Deeprelax.

Zodra ik ‘s morgens mijn ogen opende voelde de wereld al zwart en zwaar. Maar ik had mij aangeleerd daar niet bij stil te staan. En sprong dus ondanks het zware gevoel iedere ochtend direct uit bed, maakt een verse latte-to-go en trok mijn schoenen aan voor een wandeling in de frisse lucht. Weer of geen weer, winter of zomer, ik deed mijn rondje.

Wat ik dan deed? Een wandelmeditatie die bestond uit ademen, visualiseren, dankbaarheid voelen en in het moment zijn. En ALTIJD kwam ik vrolijk en helemaal geaard thuis. Geen enkele uitzondering.

Hiermee heb ik mijn burn out en leven in een heel korte tijd enorm kunnen transformeren. Zowel fysiek als mentaal was dit mijn dagelijkse redding. En nu? Nu is alles wat ik toen visualiseerde werkelijkheid geworden. Een jaar lang heb ik een krachtige toekomst neergezet en gezien en daar mag ik nu enorm veel vruchten van plukken.

Daarom ben ik zo dankbaar dat ook jij dit nu iedere dag kunt gaan ervaren. Als ochtendritueel, tijdens je lunchpauze of als avondwandeling. Ervaar een wandeling vanuit je hart, waarbij je 3 fases van ademen, dankbaarheid en visualisaties doorloopt. Hierna voel je je krachtig en volledig opgeladen.

Relax Yoga Nidra sessie Osiris

Floaten is een manier om de hectische wereld even op pauze te zetten en in een staat van diepe mentale en fysieke ontspanning te komen. Deze Yoga Nidra sessie kun je ervaren als floaten. Hoe meer je loslaat en vertrouwt, hoe ultiemer het zal zijn. Door jezelf een pauze te gunnen van de eindeloze input van prikkels, krijgt je mind de kans om te rusten, op te laden en de wereld tegemoet te treden met frisse energie en een nieuw perspectief.

Leg jezelf volledig in de watten met deze rustgevende Relax Nidra sessie van 35 min, voor elk moment van de dag. Tijdens deze ontspannen reis, met lichaamswerk en visualisaties, mag je je gewichtloos laten drijven op een kabbelende zee. Ervaar hoe het is om letterlijk alles even los te laten en je te laten dragen door het leven. Overgave. Dan voel je weer hoeveel geluk je in jezelf meedraagt.

KA

Morning Ritual sessie Nubia

Deze heerlijke ochtendsessie is een liefdevol en krachtig begin van een nieuwe dag vol mogelijkheden. Met een warm ochtendzonnetje op je gezicht doorloop je in 16 minuten een compleet en ontspannen ochtendritueel. Hierna stap je in een nieuwe versie van jezelf en ervaar je minder stress gedurende de rest van de dag.

KA

Deeprelax Nidra Sessie Horus

Gebruik deze Deeprelax Goodnight sessie als een heerlijk avond ritueel. We beginnen met een gezichtsmassage, eventueel met warme olie. Gevolgd door een ontspannen Nidra reis door je lichaam. Vervolgens bereik je een ongekend diepe staat van ontspanning en zelfliefde. Ontwaak de volgende ochtend, compleet hersteld, uit een diepe slaap. 

KA

First Aid Yoga Nidra Ra

Ontspan gemakkelijk, op een ongekend diep niveau, altijd en overal in slechts 15 minuten, met deze korte en helende First Aid Yoga Nidra sessie. Deze bijzondere sessie brengt je keer op keer terug in jouw eigen krachtige kern, waardoor je met focus verder met je dag kunt gaan. 

Morning Ritual sessie Nubia

Deze prachtige sessie om elke ochtend weer de nieuwe dag mee te begroeten is gebaseerd op de god Het-Heru. Zij is een soort goddelijke oermoeder. En als moeder van de wereld staat zij voor schoonheid, liefde, spiritualiteit en moederschap. Het-Heru is betrokken bij elke vorm van zegeningen die Moeder Natuur ons kan schenken: gezondheidheid, liefde, kracht, leven, vruchtbaarheid, geluk, welvaart en plezier in het leven.

En dit kun jij jezelf elke dag schenken met dit complete ochtendritueel van slechts 16 min. Het is een liefdevol en krachtig begin van een nieuwe dag vol mogelijkheden. Met een warm ochtendzonnetje op je gezicht stap je even in de meest ontspannen en krachtigste versie van jezelf. Hierdoor ervaar je minder stress en meer focus gedurende de rest van jouw dag. 

Nu ook beschikbaar in Dark Mode

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Voor ultieme rust is de 1ste Yoga Nidra app van Nederland uiteraard ook in Dark Mode beschikbaar. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store.

De Deeprelax App is op dit moment alleen beschikbaar in de Apple Store voor iPhone gebruikers. We verwachten de Android App in de lente van 2020 te lanceren. Geen interesse in de app? Maak je geen zorgen. Alle sessies zijn nog steeds via de website te beluisteren.

Deeprelax Nidra Sessie Horus 

Het doel van de Egyptische mysteriën is de mens te laten terugkeren tot zijn oorspronkelijke eenheid. Het gaat om herinneren, herenigen, herontdekken van de zielskwaliteiten. Met deze heerlijke Deeprelax Goodnight sessie wil ik jou daarom graag weer herinneren aan je heelheid. Dat je alles al in je hebt. Dat licht en donker, samen JOU vormen. 

Deze bijzondere Goodnight sessie is een prachtige en ontspannen reis door je lichaam; in het begin letterlijk want we beginnen met een gezichtsmassage, waarbij je elk plekje vol liefde en acceptatie benadert. Gebruik een heerlijke warme olie en maak er een rustig avondritueel van. En de intentie van de sessie is: Ik accepteer mijzelf volledig……ik ben al helemaal perfect.

Uiteindelijk maak je een reis richting de oneindige ruimte om onze aarde heen. Zo ver als je bewustzijn maar kan reiken. Ontwaak vervolgens na 35 minuten compleet opgeladen en hersteld uit deze diepe sessie. 

FAQ items aan het laden...

What if the greatest adventure was rest?

 

JANINE ROBINSON

First Aid Yoga Nidra Ra

Ontspan gemakkelijk, op een ongekend diep niveau, altijd en overal in slechts 15 minuten, met deze korte en helende First Aid Yoga Nidra sessie. In 15 minuten reis je van de Beta- hersenstaat naar de diepe dromen-Theta-hersenstaat. 

Vanuit een heerlijke en rustgevende reis door je lichaam ervaar je dat alles om je heen wegvalt. Wat overblijft is een verbinding met je eigen krachtige kern zonder ruis op de lijn. Heelheid. Waardoor je iedere keer na deze sessie met focus verder met je dag kunt gaan. 

De sessies is gebaseerd om elementen van de Egyptische god Ra. Ra is het meest bekend in zijn rol als zonnegod. Zijn naam is het Egyptische woord voor zowel ‘zon’ als ‘dag’. Volgens de scheppingsmythe uit Heliopolis, is Atoem-Ra de god die ontstaat uit het oerwater Noen. Hij schept vervolgens alle aspecten van de kosmos. Niet alleen de andere Egyptische goden en godinnen, maar ook de mensheid wordt door hem geschapen

“Mijn rugklachten zijn eindelijk verleden tijd. En dat zonder rommel in mijn lijf te stoppen. Dankjewel Eliane. Dankjewel Deeprelax.”

Peter

Hoe werkt het?

Kies het abonnement dat bij jou past

Jouw lidmaatschap bestaat uit onbeperkte toegang tot alle Deeprelax slaap en energizer meditatie sessies. Bekijk en selecteer hieronder jouw abonnement:

Flexibel

€ 5,99
Per maand

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 10% korting op events
 • Toegang per maand
 • Maandelijks opzegbaar

Terugkerende maandelijkse betaling per automatische incasso. Per maand opzegbaar.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.

Meest gekozen

Jaarlijks

€ 33,99
Per jaar

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 15% korting op events
 • 5% korting op trainingen
 • Toegang voor 12 maanden

Terugkerende jaarlijkse betaling per automatische incasso. Per jaar opzegbaar.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.

Lifetime

€ 129,99
Éénmalig

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 20% korting op events
 • 10% korting op trainingen
 • Toegang voor altijd

Geen terugkerende jaarlijkse of maandelijkse betaling.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.