Een gratis Deeprelax Adem Challenge

Adem al je sh*t los en begin 2023 met een ontspannen en schone lei van 10- 15 december 2022

Heb je er weleens bij stilgestaan wat jouw ademhaling voor jou en je mentale en fysieke gezondheid kan betekenen? De adem is het enige proces in ons lichaam wat wij zelf kunnen besturen. Hierdoor wordt het mogelijk om jouw eigen ontspanningssysteem te resetten. Elke dag weer.

Dus ben jij klaar voor een uitdagende, tegelijkertijd helende, zeer bevrijdende en diep ontspannen ervaring?

Meld je dan aan voor onze gratis 5-daagse Deeprelax Adem Challenge! 5 dagen lang gratis, onder begeleiding van onze co-founder en Mental Health Expert Eliane Bernhard, toegang tot al onze korte en lange, zeer diepe en transformerende ademsessies op onze app. Je leven is hierna niet meer hetzelfde.

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor deze challenge

 

Hi, ik ben Eliane en ademen helpt mij elke dag

Toen ik 5 jaar geleden voor het eerst een Transformational Breath sessie onderging wist ik; dit is goud! De ultiem diepe ontspanning die ik direct na de ademsessie ervoer hield zelfs een paar dagen lang aan. Wauw. Alsof er een reservoir van fijne stofjes en diepe ontspanning in mij was aangebroken. Ik voelde me veilig, geliefd en zorgeloos.

Vervolgens heb ik mijn eigen Nidra Breath sessies ontwikkeld, waarbij ik werk met de zeer krachtige en transformerende verbonden ademhaling, in combinatie met de meest verrukkelijke Nidra visualisaties en meditaties. Vele gebruikers hebben hun leven hier volledig mee kunnen veranderen.

Want de adem is het enige proces in ons lichaam wat wij zelf kunnen besturen. Hierdoor wordt het mogelijk om jouw eigen ontspanningssysteem te resetten. Een krachtige vorm van biohacking. Je vindt deze populaire sessies op onze app onder de Energizers.

Iets waar ik de laatste tijd steeds vaker bij stil sta is de volgende vraag; “Waarom ervaren we steeds meer stress, terwijl we steeds vaker aan onze mentale (en fysieke) gezondheid werken?”

Dit soort vragen houden mij al meer dan 10 jaar bezig. Eerst vanuit noodzaak. aangedreven door mijn heftige en chronische pijnen, en mentale klachten. Later vanuit mijn rol als Mental Health en Well-being expert.

Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb een lifestyle ontdekt waarmee ik mezelf genezen heb en… ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd. Inmiddels staan er bijna 70 krachtige meditaties en slaap yoga sessies in onze Deeprelax app, met bijna 60.000 gebruikers en over de 5.000 deelnemers aan een van onze life-changing trainingen. Met trots kan ik zeggen dat de Deeprelax Lifestyle een begrip aan het worden is!

REVIEW

‘Door de prettige stem lukte het me om middenin de sensatie te ontspannen.
Een glimlach verscheen als vanzelf op mijn gezicht; ik ervaarde levenslust!’

Wat kun je verwachten tijdens deze gratis adem challenge?

Stel een yogi een vraag en het antwoord zal zijn: ‘Just breathe.’ Heb je nog een vraag? Breath more.

Ademen zit in al onze sessies verwerkt. Of het nu om een ultiem diepe Nidra sessie gaat of een transformerende breathwork ervaring. Er zijn zoveel manieren van ademen om jouw zenuwstelsel te resetten.

Tijdens deze 5-daagse challenge, die met een opgenomen masterclass op 10 december om 10.00 begint, neemt Eliane je eerst in alle rust en ontspanning mee in de kracht van simpele ademhalingsoefeningen waarmee je je lichaam weer tot rust kunt brengen. Om de laatste dagen te eindigen met de magie en impact van de zeer transformerende Nidra Breath sessies, waarbij je alles kunt loslaten.

Je ontvangt vanaf 10 december elke dag een mail met instructies en een nieuwe sessie via onze app!

Lees meer in deze artikelen

Over ademen

Deze ademhalingsoefening maakt jou rustig bij een paniekaanval

Herken je het gevoel dat als iets teveel emoties oproept je datgene ver weg in je brein verstopt? Het kan zijn dat jouw ladekast uitpuilt en de emoties ontsnappen, met een paniekaanval als gevolg.

Hoe bereid je je voor op Deeprelax Nidra Breath Sessie?

Wie er wel eens aan zo’n ademsessie heeft meegedaan weet dat je je direct erna krachtig en ontspannen voelt. Maar hoe bereid je je nu optimaal voor op een Nidra Breath Sessie? Daar gaan we je mee helpen. 

Tips tegen stress en angst voor elk moment van de dag

Ik zou mezelf tegenwoordig liever ontspanning expert in plaats van anti-stress expert willen noemen. Daarom gaat ook dit artikel over hoe je kunt ontspannen in plaats van hoe je stress kunt voorkomen. 

THE BREATHWORK MOVEMENT

‘Breathwork is het bewust sturen van je ademhaling
om zo bepaalde processen in lichaam en geest te beïnvloeden.’

Samen ademen

Lees onze uitgebreide Nidra Breath pagina terug met tutorial videos en contra-indicaties

Onze sessies

Download de app zodat je aan de slag kunt gaan wanneer we starten met de challenge

Voor wie is deze challenge?

Bekijk de veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Mail ons, zodat we je verder kunnen helpen (en deze kunnen toevoegen aan de lijst).

We starten met een masterclass op 10 december. Vanaf 10 december ontvang je van ons elke dag een mail met instructies en een link naar de desbetreffende ademsessie van die dag op onze app.

Op 10 december, zetten wij 5 dagen lang de 5 krachtige ademsessie voor iedereen open op onze House of Deeprelax app. Na deze week zijn ze alleen nog beschikbaar voor onze betalende leden. Ben je helemaal nieuw? Dan kun je via deze link een gratis maandabonnement afsluiten (dit wordt niet verlengt). 

Goede vraag. Je ontvangt van ons vanaf de start van de challenge elke dag een mail. Daarin kun je alle info en acties terugvinden, zoals het luisteren naar een audio opname van Eliane en uiteraard de sessie die bij die dag én onderwerp hoort. Je kunt de challenge niet terugkijken.

Vervelend dat de techniek jouw even in de steek laat. Het kan zijn dat je je (ooit) hebt afgemeld voor ons mailbestand. Het kan ook zijn dat er bij ons even iets niet goed gaat. Stuur ons direct een mail op [email protected], dan zal het support team je zo snel als mogelijk helpen.

Nee, deze challenge is absoluut niet gevaarlijk. We geven een duidelijke uitleg en we hebben vooral goede ervaringen met onze gebruikers die deze sessies zelfstandig thuis beoefenen. Je werkt met jouw eigen lichaam. Wel kan er veel oude sh*t omhoog komen. Uiteraard ontvang je van te voren zeer uitgebreide informatie om de challenge zo goed mogelijk te laten slagen. Voor de Contra-indicaties raden wij je aan om het volgende blokje ook even door te nemen.

Wij adviseren de ademsessies niet te beoefenen wanneer je te maken hebt met één van onderstaande fysieke of mentale problemen:

Precaire zwangerschap, cardiovasculaire problemen, hartaanvallen of een geschiedenis hiervan, hoge of abnormale bloeddruk, astma, glaucoom, osteoporose, recent geopereerd of fysieke blessure, epilepsie of een geschiedenis van toevallen, een actieve verslaving, ernstige psychiatrische symptomen in het speciaal paranoïde en psychose, bipolaire depressie of andere (ernstige) lichamelijke of geestelijke gezondheidsproblemen.

Raadpleeg in al deze gevallen altijd eerst jouw arts, voordat je aan deze ademsessies deelneemt. Je kunt ook eerst een 1-op-1 (online)sessie met onze eigen ademcoach inboeken. Mail ons daarvoor en andere vragen op [email protected].

Bewust ademen leert je de gids van jouw lichaam te zijn, niet de passagier.

JAMES NESTOR