Het bijzondere verhaal van Maria

De wereld van

All I need is my Nidra

Natuurlijk kan ik alleen maar veel goeds over Yoga Nidra zeggen; je ontspant op zo’n diep niveau! In mijn hectische leven, als fulltime werkende moeder, is er weinig ruimte om even ‘uit’ te gaan. Maar naast de voordelen voor je energie en je weerstand is het ondergeschoven voordeel van Nidra de kracht waarmee je bij jezelf komt. Bij je eigen intuïtie.

Na een sessie zorg ik beter voor mezelf; ik eet gezonder, ga op tijd naar bed, kies de juiste prikkels (leuke boeken i.p.v. series) en ik maak ruimte voor mezelf om een sessie te doen. Het geeft me zelfdiscipline om de juiste keuzes te maken en de kennis om die keuzes te herkennen.

Toen mijn eerste dochter werd geboren, genoot ik intens, maar veranderde er weinig in ons stadse leven, met uitzondering van het immense slaapgebrek. De oververmoeidheid was de reden waarom ik de eerste keer naar een Nidra sessie ging. In die eerste sessies kwamen de mooiste visualisaties omhoog; plekken die ik nooit eerder heb gezien. Ook was ik in een ruimte met mijn moeder, die al een aantal jaar is overleden. Er waren geen gesprekken, geen knuffels, maar een heel fijn, kalmerend samenzijn.

Thank God; Eliane liet ons heerlijk lang in die ruimte zweven. Ook een hartenwens om nog een keer zwanger te worden werd steeds sterker en al snel lukte het. Met de Nidra in combinatie met hypnobirthing heb ik de mooiste, magische thuisbevalling ooit gehad van mijn 2e dochter. Iedere sessie bracht me weer bij mezelf; ik ben hiervoor gemaakt, ik kan dit.

“Met de Nidra in combinatie met hypnobirthing heb ik de mooiste, magische thuisbevalling ooit gehad van mijn 2e dochter”

Een kind is puur intuïtief en reageert zonder de verhalen die wij, als volwassenen, overal omheen breien. Dankzij Nidra voel ik op een diep niveau hoe de wereld van mijn dochters eruit ziet en de prikkels die ze meekrijgen. Ik kan in hun ogen kijken en voelen waar ze behoefte aan hebben. Nidra heeft mij een natuurlijk, bewust moederschap gegeven.

Het creëert een bewustzijn waarin alle kracht, alle antwoorden, die je nodig zou kunnen hebben in jezelf te vinden zijn. Zoals het natuurlijke fysieke proces van de geboorte, zitten ook alle antwoorden op levensstrubbelingen in je lichaam. Nidra leert je luisteren naar jezelf.

Wanneer ik geen tijd heb, boos ben, ruzie maak, geen geduld heb of ontzettend moe ben door de zoveelste slapeloze nacht; all I need is my Nidra. Goedkoop, snel & effectief!

Tags
  • gezond leven
  • hypnobirthing
  • ontspannen
  • Yoga Nidra

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.