Deeprelax Yoga Nidra Basistraining (Uitverkocht)

EEN DEEP DIVE IN DE WERELD VAN YOGA NIDRA

“LEER ALLES OVER DE TRANSFORMERENDE DEEPRELAX YOGA NIDRA METHODE”

We zijn weer terug met onze populaire Deeprelax Yoga Nidra training, de herst 2020 editie. Na een groot aantal succesvolle offline en online Deeprelax Yoga Nidra trainingen, hebben wij besloten om deze basistraining opnieuw aan te bieden met ingang van 26 september a.s. Hoewel je deze training gelukkig vanuit je eigen woonkamer en dus in je eigen tempo kunt volgen, zal er toch veel nadruk liggen op persoonlijk contact. Om die reden werken we met een beperkt aantal deelnemers.

UPDATE: De Herfsteditie is helaas uitverkocht. We komen snel met een update over nieuwe trainingen en trainingsdata

Yoga Nidra Training

Een verrassende online training

Verander je leven met Deeprelax Yoga Nidra

Er is veel energie en passie gestoken in het samenstellen van een volledige maar overzichtelijke, prettig werkende online basistraining, omdat we het iedereen gunnen hier vanuit de eigen woonkamer en in het eigen tempo aan deel te nemen. Iedereen verdient Yoga Nidra in zijn of haar leven, zeker nu. De deelnemers die jou dit jaar voorgingen zijn dan ook super enthousiast over deze online training.

Daarom is deze training dus ideaal voor iedereen die deze ontspannende en transformerende techniek in zijn of haar persoonlijke leven wil integreren. Daarnaast  uiteraard ook aangeboden als Teacher Training voor yogaleraren, coaches en therapeuten.

 • Trainingsduur is 5 weken: 26 september t/m 31 oktober 2020
 • ⋒ Aanmelden: uiterlijk 20 september 2020
 • ⋒ Studiebelasting ongeveer 50 uur
 • ⋒ Maximaal 30 deelnemers
 • ⋒ Voor iedereen toegankelijk

Tarief voor de online basistraining

€ 595
Prijzen zijn incl. 21% BTW. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

Training Roadmap

DRIE TRAININGEN BINNEN DE DEEPRELAX ACADEMY

Leren mediteren roadmap
Live Yoga Nidra sessie

De Online Bijeenkomsten

Live Yoga Nidra training sessies

Tijdens de training word je stap voor stap door de modules meegenomen en zijn er verplichte opdrachten die je gedaan moet hebben voordat onze online bijeenkomst plaatsvindt. Op die manier ben je op de hoogte van de materie/lesstof en kun je daar eventueel vragen over stellen. Tijdens de online bijeenkomsten evalueren we ook het huiswerk. Bovendien is het natuurlijk leuk op deze manier je medestudenten te leren kennen. We willen heel graag dat dit een mooie interactie geeft aan de training, al zijn we niet fysiek bij elkaar.

Data en tijden (Nederlandse tijd) online bijeenkomsten op zaterdag:

 • 26 september 10.00- 12.00 uur
 • 3 oktober 10.00 – 12.00 uur
 • 17 oktober 10.00 – 12.00 uur
 • 31 oktober 10.00 – 12.30 uur

Kun je er een keer niet bij zijn? No worries! We nemen het altijd op, zodat je ze op een later tijdstip kunt terugkijken.

“Een prachtige reis in de wereld van de Yoga Nidra, waarbij je wordt opgeleid als teacher, maar wat vooral ook een cadeautje voor jezelf is!”

DAFNE

Betaal in 1 keer of 3 termijnen

Tarief Deeprelax Yoga Nidra Training

Op 26 september 2020 start de vijf-weekse basistraining. Op deze dag krijg je van ons toegang tot de digitale leeromgeving. Je ontvangt vóór die tijd het Deeprelax Trainingspakket thuis met daarin alle benodigdheden om van start te gaan. Ook krijg je direct toegang tot de (iPhone)app en ons platform. Op die manier kun je gelijk beginnen met het luisteren naar zoveel mogelijk Yoga Nidra sessies.

Wij snappen dat het uitdagende tijden zijn en willen het volgen van de training voor iedereen mogelijk maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de training in 3 termijnen te betalen. Je betaalt bij het afsluiten van de training 200. De volgende 2 termijnen zullen per automatische incasso én per maand worden betaald.

Heb je al een jaar of life-time abonnement bij House of Deeprelax? Dan heb je uiteraard recht op korting. Stuur hiervoor even een mailtje naar info@houseofdeeprelax.com zodat we je een kortingscode kunnen toesturen. Schaf pas ná het toepassen van de kortingscode de training aan.

Betaal in één keer

€ 595,-
EENMALIG

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

UITVERKOCHT

BETAAL IN 3 TERMIJNEN

€ 200,-
PER TERMIJN

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

UITVERKOCHT

Sabine kwam in een warm bad terecht

Review over de training

“Het algemene gevoel wat ik bij House of Deeprelax had, was al heel positief en dat werd bevestigd bij alles. Het is allemaal heel oprecht & puur en dat spreekt mij enorm aan. Ook persoonlijk. Een warm gevoel, een warm bad, een warm hart.”

Discover Yourself

100% online, 100% deeprelax yoga nidra

De Deeprelax Yoga Nidra (Teacher) training is zo ingericht dat je de theorie direct dient toe te passen in je eigen leven. Hierdoor is het een krachtig zelfonderzoek, waarbij wij je voorzien van alle benodigde tools, informatie en ondersteuning. Krachtig voor je eigen leven en voor eventuele clienten/lessen. Denk hierbij aan:

 • ⋒ Fundering en dagelijkse beoefening
 • ⋒ Jouw Blauwdruk & Roadmap
 • ⋒ A-Z alles over Yoga Nidra
 • ⋒ Wetenschappelijke info
 • ⋒ Alles over de hersenen en neuroplasticiteit
 • ⋒ Leren manifesteren vanuit intuïtie 
 • ⋒ De Deeprelax Methode
 • ⋒ Energizers
 • ⋒ 1 Deeprelax Yoga Nidra oefenscript
100% DEEPRELAX YOGA NIDRA
Yoga Nidra Opleiding pakket

Wat ontvang je voor in de training?

Het Deeprelax Trainingspakket

 • ⋒ Toegang Deeprelax Academy
 • ⋒ De Deeprelax Manual (NL)
 • ⋒ Het Deeprelax Werkboek (NL)
 • ⋒ Giftcard jaarabonnement
 • ⋒ De Deeprelax deurhanger

Voor wie is deze training

zeer inhoudelijke training voor zowel eigen als professionele practice

Deze online basistraining houdt een diepte-studie in waarbij verschillende vormen van Yoga Nidra van A tot Z aan bod komen, in combinatie met veel huidige, wetenschappelijke onderzoeken, praktijkopdrachten en ervaringen. 

Hoe zet je Yoga Nidra in voor de moderne mens met de klachten van de huidige tijd en hoe integreer je het in je eigen leven? 

Perfect voor coaches, therapeuten en yogaleraren. Maar vooral ook voor iedereen die deze ontspannende en transformerende techniek in zijn of haar leven wil integreren.

Deze training is bewust ingericht als basistraining, toegankelijk voor iedereen. Na deze training kun je besluiten om je portfolio uit te breiden met de Deeprelax Yoga Nidra Advanced Script Module en de Deeprelax Yoga Nidra Master Training ( zie Deeprelax Academy Roadmap)

Programma Deeprelax Training

Indeling & Inhoud

Ik heb mijn inspiratie gehaald uit een grote diversiteit aan bronnen. Denk hierbij aan traditionele Yoga (Nidra) experts, wetenschappers, bewustzijn-specialisten en vooral mensen zoals jij en ik, de moderne mens en de uitdagingen van onze tijd.

Die inspiratie heeft geleid tot de bewezen succesvolle Deeprelax Yoga Nidra Basis Training die is opgebouwd uit 8 elementen + 1 bonus module voor deze heftige tijden. Hieronder kun je precies lezen welke tijdens de 5 trainingsweken stap voor stap aan bod komen.

Uit de voorgaande trainingen is gebleken dat het huiswerk op 6-10 uur per week uitkomt. De studiebelasting is ongeveer 50 uur.

OVERVIEW EFFECT

Tijd om de basis voor de training te gaan leggen. De wereld transformeert in een razend tempo en het lijkt wel of deze veranderingen steeds sneller op ons afkomen. Het kost heel veel energie om je telkens weer aan vele veranderingen aan te passen. Zou dit nog steeds een probleem zijn als we leren dat we veel meer zijn dan alleen onze mind?

SLAPEND JE LEVEN  TRANSFORMEREN

Het is duidelijk dat het waardevol kan zijn om het leven eens vanuit een nieuw perspectief te gaan bekijken. In element 2 maak je kennis met de techniek Yoga Nidra, die deze nieuwe manier van kijken op veel gebieden ondersteunt en praktisch maakt.

DEEPRELAX YOGA NIDRA

De afgelopen jaren hebben wij kunnen testen welke technieken binnen de traditionele Yoga Nidra wel en niet aanslaan bij de moderne mens met de stressgerelateerde klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een heel diepe staat van rust en connectie zichzelf kunnen komen. In element 3 duiken we in de Deeprelax Yoga Nidra en de wetenschap die hier achter ligt.

BLAUWDRUK ALS ROADMAP

Tijdens deze training is het fijn om alle elementen van de Yoga Nidra te bekijken vanuit het kader van jouw blauwdruk. In element 4 maken we een begin met jouw eigen blauwdruk. Een mooie roadmap voor jezelf en je leven. Waar kom je vandaan, wat heb je tot nu toe verzameld in je systeem? Hoe voel jij je vandaag de dag? Waar wil je naar toe en wat is daarbij belangrijk?

SCIENCE MEETS MAGIC

Slapen terwijl je wakker bent. Jezelf genezen. Loslaten van trauma’s en overtuigingen. Yoga Nidra heeft een enorme positieve impact op ons hele wezen. In element 5 gaan we onderzoeken hoe dit werkt: wat gebeurt er in de hersenen, in alle lagen van je wezen en hoe wordt jouw eigen apotheek in je lichaam geactiveerd. Oftewel de wetenschappelijke  benadering van deze eeuwenoude methode.

DEEPRELAX NIDRA STRUCTUUR

Hoe brengen we Deeprelax Yoga Nidra in praktijk? We beginnen in dit element met de basisstructuur van de traditionele Yoga Nidra en andere stromingen. Vervolgens komt de Deeprelax techniek, compleet ingericht voor de moderne mens anno 2020, uitgebreid aan bod. 

LEVEN ALS EEN SUPER HUMAN

In element 7 behandelen we de derde fase van jouw blauwdruk: Waar wil je heen? Wat is de bedoeling? Hoe kom je daar? Hoe meer je leert te leven en creëren vanuit rust, vertrouwen en overgave, hoe makkelijker het wordt om te ontdekken welke kant jouw leven op kan stromen. Manifesteren vanuit je intuïtie en rust ligt binnen handbereik met Deeprelax Yoga Nidra.

DE WEG NAAR HOMEOSTASE

Wat als je fit, gelukkig en gezond voelen, belangrijker is dan wat je daadwerkelijk in actie doet om je doelen en dromen te bereiken? In element 8 behandelen we deze stelling en de volgende vraag: “Hoe bereikt je lichaam in deze uitdagende tijden, de staat van homeostase (balans)?” Waarbij we uitgebreid kijken naar de functie van Yoga Nidra bij een gezonde en stressvrije levenswijze. Ook ontvangt je een Deeprelax Yoga Nidra script.

JOUW KRACHT IS GROTER DAN JOUW ANGST

Een zeer inhoudelijke verrassing-module ingericht tijdens deze tijden van crisis.

Veel persoonlijk contact

ZOWEL TIJDENS ALS NÁ DE ONLINE TRAINING

PRE CARE

Op 26 september 2020 beginnen we ontspannen met een online live video bijeenkomst met welkomstwoord, voorstelrondje, meditatie, en Q&A. Daarnaast ontvang je een persoonlijk Deeprelax Nidra pakket in je brievenbus.

ON GOING CARE

Er zijn tijdens de training 3 online live bijeenkomsten, daarnaast heb je toegang tot de community met je Eliane & groepsgenoten. Ook bieden we 24/7 support via de mail. Bij afwezigheid kun je de bijeenkomst altijd later terug kijken!

AFTER CARE

Na de training houden wij contact via een speciale community. Zo kun je je vragen en ervaringen blijven delen met ons en de andere deelnemers.Wij hebben gezien dat veel groepen met elkaar in contact blijven, om samen de volgende stap te maken.

Je hebt geen idee wat dit voor mij heeft gedaan. Je komt er echt anders uit, different mindset. Dank je wel!

Krista

Betaal in 1 keer of 3 termijnen

Tarief Deeprelax Yoga Nidra Training

Op 26 september 2020 start de vijf-weekse basistraining. Op deze dag krijg je van ons toegang tot de digitale leeromgeving. Je ontvangt vóór die tijd het Deeprelax Trainingspakket thuis met daarin alle benodigdheden om van start te gaan. Ook krijg je direct toegang tot de (iPhone)app en ons platform. Op die manier kun je gelijk beginnen met het luisteren naar zoveel mogelijk Yoga Nidra sessies.

Wij snappen dat het uitdagende tijden zijn en willen het volgen van de training voor iedereen mogelijk maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de training in 3 termijnen te betalen. Je betaalt bij het afsluiten van de training 200. De volgende 2 termijnen zullen per automatische incasso én per maand worden betaald.

Heb je al een jaar of life-time abonnement bij House of Deeprelax? Dan heb je uiteraard recht op korting. Stuur hiervoor even een mailtje naar info@houseofdeeprelax.com zodat we je een kortingscode kunnen toesturen.

Betaal in één keer

€ 595,-
EENMALIG

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

UITVERKOCHT

BETAAL IN 3 TERMIJNEN

€ 200,-
PER TERMIJN

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

UITVERKOCHT

Over Eliane

FOUNDER DEEPRELAX YOGA NIDRA

Als oprichtster van House of Deeprelax en de Deeprelax Methode, ben ik de afgelopen 10 jaar bijna fulltime bezig geweest met het ervaren en onderzoeken van verschillende meditatie- en transformatietechnieken. Mijn belangrijkste ontdekking was Yoga Nidra. Hiermee vielen alle puzzelstukjes in één enkele techniek samen.

De laatste jaren ben ik deze methode gaan testen met duizenden mensen en heb ik veel mensen opgeleid tot Yoga Nidra teacher. Daardoor heb ik ervaren welke technieken binnen de Yoga Nidra wel en niet aanslaan bij de moderne mens, met de stressgerelateerde klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een heel diepe staat van rust en connectie met zichzelf kunnen komen. Ik houd mij dagelijks bezig met het onderzoeken en verdiepen van de huidige techniek.

Om mijzelf als voorbeeld te nemen: Voor een belangrijk deel dankzij Yoga Nidra heb ik mezelf genezen van een pijnlijke en chronische aandoening waar ik al sinds mijn 16e erg veel last van had. Daarnaast leert deze vorm van meditatie mij om elke dag meerdere momenten van stilte in te bouwen, om mijn leven te creëren vanuit rust in plaats vanuit actie. Voor mij het is dé oplossing voor de uitdagingen van onze tijd.