Deeprelax Yoga Nidra Basistraining

JA DIT WIL IK

EEN DEEP DIVE IN DE WERELD VAN YOGA NIDRA

“LEER ALLES OVER DE TRANSFORMERENDE DEEPRELAX YOGA NIDRA METHODE”

We zijn weer terug met onze populaire Deeprelax Yoga Nidra training, de 2021 nieuwsjaarseditite. Na een groot aantal succesvolle offline en online Deeprelax Yoga Nidra trainingen, hebben wij besloten om deze basistraining opnieuw aan te bieden met ingang van 7 januari a.s. Hoewel je deze training gelukkig vanuit je eigen woonkamer en dus in je eigen tempo kunt volgen, zal er toch veel nadruk liggen op persoonlijk contact. Om die reden werken we met een beperkt aantal deelnemers.

Yoga Nidra Training

Een verrassende online training

Verander je leven met Deeprelax Yoga Nidra

Er is veel energie en passie gestoken in het samenstellen van een volledige maar overzichtelijke, prettig werkende online basistraining, omdat we het iedereen gunnen hier vanuit de eigen woonkamer en in het eigen tempo aan deel te nemen. Iedereen verdient Yoga Nidra in zijn of haar leven, zeker nu. De deelnemers die jou dit jaar voorgingen zijn dan ook super enthousiast over deze online training.

Daarom is deze training dus ideaal voor iedereen die deze ontspannende en transformerende techniek in zijn of haar persoonlijke leven wil integreren. Daarnaast  uiteraard ook aangeboden als Teacher Training voor yogaleraren, coaches en therapeuten.

 • Trainingsduur is 5 weken: 7 jan t/m 11 feb 2021
 • ⋒ Aanmelden: uiterlijk 1 januari 2021
 • ⋒ Studiebelasting ongeveer 50 uur
 • ⋒ Maximaal 30 deelnemers
 • ⋒ Voor iedereen toegankelijk

Tarief voor de online basistraining

€ 595
Prijzen zijn incl. 21% BTW. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

Training Roadmap

DRIE TRAININGEN BINNEN DE DEEPRELAX ACADEMY

Live Yoga Nidra sessie

De Online Bijeenkomsten

Live Yoga Nidra training sessies

Tijdens de training word je stap voor stap door de modules meegenomen en zijn er verplichte opdrachten die je gedaan moet hebben voordat onze online bijeenkomst plaatsvindt. Op die manier ben je op de hoogte van de materie/lesstof en kun je daar eventueel vragen over stellen. Tijdens de online bijeenkomsten evalueren we ook het huiswerk. Bovendien is het natuurlijk leuk op deze manier je medestudenten te leren kennen. We willen heel graag dat dit een mooie interactie geeft aan de training, al zijn we niet fysiek bij elkaar.

Data en tijden (Nederlandse tijd) online bijeenkomsten:

 • 7 januari 2021 19.00 – 21.00 uur
 • 13 janauri 2021 10.00 – 12.00 uur
 • 27 januari 2021 19.00 – 21.00 uur
 • 11  februari 2021 19.00 – 21.00 uur

Kun je er een keer niet bij zijn? No worries! We nemen het altijd op, zodat je ze op een later tijdstip kunt terugkijken.

“Een prachtige reis in de wereld van de Yoga Nidra, waarbij je wordt opgeleid als teacher, maar wat vooral ook een cadeautje voor jezelf is!”

DAFNE

Betaal in 1 keer of 3 termijnen

Tarief Deeprelax Yoga Nidra Training

Op  7 januari 2021 start de vijf-weekse basistraining. Op deze dag krijg je van ons toegang tot de digitale leeromgeving. Je ontvangt vóór die tijd het Deeprelax Trainingspakket thuis met daarin alle benodigdheden om van start te gaan. Ook krijg je direct toegang tot de (iPhone)app en ons platform. Op die manier kun je gelijk beginnen met het luisteren naar zoveel mogelijk Yoga Nidra sessies.

Wij snappen dat het uitdagende tijden zijn en willen het volgen van de training voor iedereen mogelijk maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de training in 3 termijnen te betalen. Je betaalt bij het afsluiten van de training 200. De volgende 2 termijnen zullen per automatische incasso én per maand worden betaald.

Heb je al een jaar of life-time abonnement bij House of Deeprelax? Dan heb je uiteraard recht op korting. Stuur hiervoor even een mailtje naar [email protected] zodat we je een kortingscode kunnen toesturen. Schaf pas ná het toepassen van de kortingscode de training aan.

Betaal in één keer

€ 595,-
EENMALIG

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

JA DIT WIL IK

BETAAL IN 3 TERMIJNEN

€ 200,-
PER TERMIJN

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

JA DIT WIL IK

Sabine kwam in een warm bad terecht

Review over de training

“Het algemene gevoel wat ik bij House of Deeprelax had, was al heel positief en dat werd bevestigd bij alles. Het is allemaal heel oprecht & puur en dat spreekt mij enorm aan. Ook persoonlijk. Een warm gevoel, een warm bad, een warm hart.”

Discover Yourself

100% online, 100% deeprelax yoga nidra

De Deeprelax Yoga Nidra (Teacher) training is zo ingericht dat je de theorie direct dient toe te passen in je eigen leven. Hierdoor is het een krachtig zelfonderzoek, waarbij wij je voorzien van alle benodigde tools, informatie en ondersteuning. Krachtig voor je eigen leven en voor eventuele clienten/lessen. Denk hierbij aan:

 • ⋒ Fundering en dagelijkse beoefening
 • ⋒ Jouw Blauwdruk & Roadmap
 • ⋒ A-Z alles over Yoga Nidra
 • ⋒ Wetenschappelijke info
 • ⋒ Alles over de hersenen en neuroplasticiteit
 • ⋒ Leren manifesteren vanuit intuïtie 
 • ⋒ De Deeprelax Methode
 • ⋒ Energizers
 • ⋒ 1 Deeprelax Yoga Nidra oefenscript
Rust en Richting Yoga Nidra
Yoga Nidra Opleiding pakket

Wat ontvang je voor in de training?

Het Deeprelax Trainingspakket

 • ⋒ Toegang Deeprelax Academy
 • ⋒ De Deeprelax Manual (NL)
 • ⋒ Het Deeprelax Werkboek (NL)