Het FUNDAMENT
2022 editie uitverkocht, we zijn terug in 2023

Het Fundament

Creëer een nieuw fundament in jezelf voor een leven vol vrijheid en onvoorwaardelijk geluk

In de afgelopen jaren gingen al meer dan 1.000 tevreden deelnemers je voor en legden de duurzame basis voor een Deeprelax Lifestyle voor de rest van hun leven. Bekijk hier de trailer van de training of klik om naar de gratis masterclass te kijken.

Bekijk de gratis masterclass
House of Deeprelax ontspanning

Verander jouw eigen fundament voor een succesvol leven vanuit rust & ontspanning

Slapend je leven transformeren? Het kan zeker. In 6 weken leer je een unieke formule en ervaar je diepe transformaties met Het Fundament rondom rust en vrijheid in jezelf.

Stap in jouw oneindige potenties als mens en ervaar het leven vanuit overgave, vertrouwen en vrijheid. We maken hierbij gebruik van eeuwenoude spirituele wijsheden gecombineerd met veel wetenschappelijk informatie en technieken.

Ja dat wil ik

Weerbaar worden voor de uitdagingen van onze tijd

Heb jij ook vaak last van spanning, te veel stress, angst, depressie, chronische vermoeidheid of pijn? Heb je te maken met burn-out klachten? Of heb je het gevoel dat het anders kan en wil je dit misschien ook aan jouw cliënten of deelnemers overdragen?

Oftewel: je voelt diep van binnen dat we hier niet alleen maar zijn om te presteren, rennen, vliegen, opstaan en doorgaan.

Dan is het tijd voor een nieuw Fundament.

Even wat cijfers over hoe het met onze (mentale) gezondheid is gesteld:

 • 4 op de 10 Nederlanders krijgt op een bepaald moment in het leven een psychische stoornis. 1 op de 5 krijgt te maken met stemmingsstoornissen, angststoornissen of verslavingen.
 • In Nederland hebben bijna 1,1 miljoen mensen last van een angststoornis
 • Gemiddeld 1,4 miljoen mensen krijgt te maken met burn-out of burn-out achtige verschijnselen
 • Veel tieners op school ervaren tegenwoordig bijna net zoveel angst als een patiënt in een psychiatrische inrichting in de jaren 50
 • Ruim 10 miljoen mensen kampen met of hebben last van een chronische aandoening. Op 1 januari 2020 hadden ruim 10,2 miljoen mensen in Nederland (59% van de Nederlandse bevolking) één of meer chronische aandoeningen

Tijd voor een andere manier van leven, tijd voor een nieuw Fundament als mens met de Deeprelax Lifestyle.

Ik ben erbij

Klinkt een (succesvol) leven vanuit ontspanning en vertrouwen onmogelijk? Zij gingen je voor…

Marloes leerde hoe zij haar onderbewustzijn kan herprogrammeren en ontdekte het zelfherstellende vermogen van haar lichaam.

Deeprelax Yoga Nidra en dit verdiepende avontuur, hebben Carolien geholpen bij haar succesvolle carrière en persoonlijke leven

Wat als een leven zonder onnodige stress, angst, controle en mét een een stevige basis in jezelf, voor jou ook binnen handbereik is?

Het Fundament is zo ingericht dat je direct aan de slag kunt om jouw binnenwereld een stuk fijner in te richten. Wanneer je namelijk een complete interne schoonmaak houdt en dáár in balans komt, zul je de buitenwereld compleet anders en veel positiever gaan ervaren. Dat betekent concreet:

 • Er achter komen wat jouw éigen en échte blauwdruk is al mens.

 • Op een diep niveau ontspannen zodat je minder last hebt van stress, angst, onrust en piekergedachten.
 • Opgeslagen blokkades, negatieve overtuigingen, pijn, emoties, angsten en trauma loslaten.

 • De enorme apotheek van jouw lichaam activeren, zodat je lichaam zelfstandig kan herstellen en helen.

 • Je hersenen herprogrammeren zodat je belemmerende overtuigingen en blokkades los kunt laten.

 • Alles leren over de transformerende meditatietechniek; Yoga Nidra.

 • En vanuit hier gaan werken met andere formules om net zo, al dan niet meer succesvol in het leven te worden.

Ja dat wil ik
Leven in overvloed

Hi, ik ben Eliane

En ik begrijp de uitdagingen van deze tijd als geen ander.

Iets waar ik de laatste tijd steeds vaker bij stil sta is de volgende vraag; “Waarom ervaren we steeds meer stress, terwijl we steeds vaker aan onze mentale (en fysieke) gezondheid werken?”

Dit soort vragen houden mij al meer dan 10 jaar bezig, het is dan ook nog geen 10 jaar geleden dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en veel angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn leren leven.”

Daar nam ik geen genoegen mee. Ik WIST diep van binnen dat dit anders kan. Sindsdien ben ik gaan onderzoeken welke technieken een antwoord zijn op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij in ons huidige tijd ervaren. Zowel binnen eeuwenoude technieken als formules die tegenwoordig wetenschappelijk zijn bewezen.

Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb een lifestyle ontdekt waarmee ik mezelf genezen heb en… ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd. En die vrijheid, het vermogen om zelf te bepalen hoe je leven verloopt en hoe je je voelt, deel ik graag met zoveel mogelijk mensen.

Inmiddels staan er meer dan 60 Yoga Nidra’s andere krachtige meditaties in onze House of Deeprelax app, met ruim 50.000 gebruikers en over de 1.000 deelnemers aan deze life-changing training. Met trots kan ik zeggen dat de Deeprelax Lifestyle een begrip aan het worden is!

“Fantastisch! Ik heb al eens grappend gezegd: dit zou onderdeel moeten worden van basis onderwijs. Want ik wens dit iedereen toe!” 

Judith

Ja maar Eliane, wat is een fundament?

Hoe overprikkeld, overstresst of afgeleid we ook zijn, we willen steeds sneller. Snel genoeg om het extreme tempo van de ontwikkelingen in onze wereld bij te houden. 

Maar waarom willen we sneller? Vooral als je bedenkt dat we als mens evolutionair gezien dit tempo helemaal niet kunnen of moeten willen bijhouden. En om dit tempo bij te kunnen houden zijn we nu vooral bezig met wie denken te moeten zijn, hebben en doen, in plaats van stil te staan wie wij daadwerkelijk zijn. En dat kost ongelofelijk veel onnodige energie. 

Tijd dus om onszelf op een andere manier weerbaar te maken voor de ontwikkelingen in deze gekke tijd. Een gezond fundament levert ons een heleboel op als mens:

 • Weerbaarder voor ‘stress en andere uitdagingen van deze tijd’
 • De mogelijkheid om het leven te accepteren zoals het zich voor jouw ontvouwt
 • Toegang tot een oneindige bron van liefde, energie en gezondheid binnen onszelf

 • Gebruik kunnen maken van alle potenties waar wij als mens over beschikken (en niet alleen die overwerkte mind)

 • Diepe en gezonde rust
 • Prachtige zaken moeiteloos manifesteren in je leven

Op dit moment bestaat jouw fundament waarschijnlijk voor een groot deel uit oude overtuigingen, blokkades, niet doorleefde emoties en wellicht zelfs klein/groot trauma. Hierdoor bekijk je de wereld door een behoorlijk gekleurde bril en leef je bijna altijd in het verleden.

Dit belemmert jou in het leven leiden dat voor jou bedoeld is en het ervaren van bovenstaande punten. Tijdens de training leer je hoe je jouw binnenkant zo inricht, dat je van buiten niet meer heel veel nodig hebt om gelukkig te zijn. En kun je op een duurzame manier heel succesvol zijn.

Verander je leven voorgoed

Leg de basis voor jouw droomleven vanuit een ontspannen fundament.

In 6 weken leer je met Het Fundament de unieke en duurzame formule om oude programmeringen en blokkades los te laten en je droomleven te leven volgens jouw unieke blauwdruk.

 • 3 uitgebreide online modules verspreid over 6 weken
 • 4 live online bijeenkomsten* + krachtige live meditaties*

 • 3 exclusieve Deeprelax Yoga Nidra sessies
 • Toegang tot al onze 60 Deeprelax sessies op de app*
 • Een Deeprelax Yoga Nidra oefenscript
 • Veel persoonlijke begeleiding*

 • Toegang tot onze Deeprelax Coaches*

*afhankelijk van jouw gekozen pakket

Ja dat wil ik

Na 6 weken is echt alles mogelijk. Deze diepgaande transformaties hebben al plaatsgevonden:

Sabine ontdekte haar ware essentie tijdens de zeer transformatieve training en durft nu 100% voor zichzelf en haar eigen pad te kiezen.

Jet ontdekte hoe het leven nu echt werkt en is meer tot rust gekomen. Ook staat ze nu veel vrijer en relaxter in het leven.

Dit Deeprelax Fundament avontuur ziet er als volgt uit:

Week 1 & 2:
Het Fundament creëren

 • Uitgebreide Online live kick-off sessie*
 • Openingssessie*
 • Een krachtige en transformerende Deeprelax sessie*

 • Exclusief opgenomen Deeprelax sessies **

In deze 2 weken gaan we aan de slag met o.a:

Wie ben je als mens, hoe heb ik mijn eigen leven compleet getransformeerd, de eerste geheimen van de Deeprelax Methode, ervaar via een hele krachtige hypnose meditatie jouw essentie, leer op een diep niveau ontspannen zodat je minder last hebt van stress, angst, onrust en piekergedachten. En ook; Jouw fundament als mens opnieuw opbouwen, een nieuwe routine creëren, alles over onze mind en bewustzijn, theorie & achtergrond van Yoga Nidra, connectie met jouw kern en nog veel meer.

* Afhankelijk van jouw gekozen pakket
** Niet verkrijgbaar in ons reguliere aanbod

Week 3 & 4:
Science meets magic

 • 2 Unieke en goed gevulde online live sessies*

 • Uniek opgenomen Deeprelax Yoga Nidra sessies (als MP3)**

 • Uitgebreide Toolkit rondom Mental Health

In deze 2 weken gaan we aan de slag met o.a.:

Human Design, negatieve gedachten en emoties, Nidra Breathwork, het loslaten van controle, angst, pijn en andere blokkades, onze hersenen & transformeer jezelf d.m.v. onze hersenstaten. Maar ook; terug naar een gezonde Mental Health, je hersenen herprogrammeren zodat je belemmerende overtuigingen en blokkades los kunt laten, angst en controle omzetten in vrijheid, integreren van Deeprelax Yoga Nidra in jouw routine en nog veel meer.

* Afhankelijk van jouw gekozen pakket
** Niet verkrijgbaar in ons reguliere aanbod

Week 5 & 6:
Leven vanuit je volledige potentieel als mens

 • Feestelijke en uitgebreide recap live bijeenkomst*

 • Uniek opgenomen Deeprelax Yoga Nidra sessies (als MP3)**

 • Jouw eigen Blauwdruk vanuit je onderbewustzijn downloaden

In deze 2 weken gaan we aan de slag met o.a.:

Quantum physics, manifesteren vanuit jouw kracht, verwijderen overtuigingen, controle leren loslaten, zelfhelend vermogen en de apotheek van jouw lichaam kunnen activeren, je eigen Blauwdruk vanuit je onderbewustzijn downloaden d.m.v. een Vision Quest, creëren van je droomleven vanuit rust, laatste puzzelstukjes van de Deeprelax Methode.

* Afhankelijk van jouw gekozen pakket
** Niet verkrijgbaar in ons reguliere aanbod

“Heel positief! Ik ben vooral onder de indruk van hoeveel kennis is doorgegeven, naast de praktische vertaalslag op een authentieke manier,  met veel waarde en respect voor de mens en haar ritmes, flaws and flavours.”

Ilona

Alles is onderbouwd door eeuwenoude spirituele leringen in combinatie met moderne wetenschappen.

De 2022 editie van deze training is helemaal uitverkocht, we komen in andere vorm terug in 2023

Je kunt alleen nog aan de Light versie deelnemen. Deze kun je in je eigen tijd doen. Na afsluiten ontvang je de welkomstsguide (ter voorbereiding) en binnen 24 uur zullen we je toegang geven tot de online leeromgeving met bijbehorende digitale manual.

Er is daarnaast ook mogelijk om te betalen in 1, 3 of 5 termijnen (deze optie vind je terug bij het betaalscherm).

Light

€ 395 € 296

 • Online manual / werkboek
 • Toegang tot bonus modules / sessies
 • 2 maanden abonnement (op de app)
 • Replay theorie online bijeenkomsten
 • Groep coaching
 • 5% korting vervolgtraining
Uitverkocht

Meest gekozen

Standard

€ 695  € 521

 • Fysieke manual / werkboek
 • Toegang tot bonus modules / sessies
 • Jaar abonnement (op de app)
 • Toegang live online bijeenkomsten
 • Groep coaching
 • 10% korting vervolgtraining
Uitverkocht

VIP

€ 895 € 671

 • Fysieke manual / werkboek + goodies
 • Toegang tot bonus modules / sessies
 • Lifetime abonnement (op de app)
 • Toegang live online bijeenkomsten
 • 1 op 1 coaching met Deeprelax coach
 • 15% korting vervolgtraining
Uitverkocht

“Ik vond het een transformerende training! Ik leerde veel nieuwe zaken, maar ook werd kennis die ik in voorbije opleidingen opdeed in één puzzel samengelegd. De connectie werd gemaakt door Yoga Nidra in vele zaken die ik reeds leerde.”

SARA

Op afstand maar toch dichtbij

In totaal heb je toegang tot 4 unieke online sessies* met o.a. een live transformerende meditatie en unieke Deeprelax (Yoga Nidra) sessie. Ook zullen we aan het einde van elke sessie gebruik maken van break-out rooms. Je kunt de online sessies altijd terugkijken. De volgende data zijn niet verplicht maar wel aan te raden:

 • ⋒ 04 september 10.00- 12.00
 • ⋒ 18 september 09.00- 11.00
 • ⋒ 02 oktober 10.00- 12.00
 • ⋒ 16 oktober 10.00 -12.00

In totaal ben je ongeveer 50 uur bezig met de training. Dit komt op 6-10 uur per week. Je kunt de training, indien gewenst, helemaal in je eigen tempo doorlopen. Wil je juist dieper gaan? Dan raden wij je aan om het Standaard of VIP pakket af te sluiten. Op deze manier ervaar je meer verdieping, connectie en kun je in 6 weken het hele traject doorlopen. Het Light pakket is fijn als je alles op je eigen tempo wilt volgen.

*Afhankelijk van jouw gekozen pakket. Binnen het Light pakket bekijk je de theorie van de live sessies altijd in je eigen tempo terug.

Ja dat wil ik

Een unieke combinatie van theorie & praktijk

Voorkom dat je het driedubbele uitgeeft aan allerlei verschillende trainingen en coachingssessies. Met deze training werk je aan een sterke fundering in jezelf: de sleutel naar een duurzaam, vrij en ontspannen leven.

De meerderheid van onze oud deelnemers geeft aan dat de Het Fundament een compleet transformatietraject is. Het is een gouden combinatie van vernieuwende theorie en jezelf uitdagen in de praktijk:

“Er is me zoveel duidelijk geworden als in waar ik nu tegenaan loop en zelf kan veranderen. Mijn dagelijkse routine heb ik kunnen uitbreiden en werkt nu nog beter. De uitleg en stappen om dit meer eigen te maken zijn zo duidelijk en de uitleg zo uitgebreid dat het leren op speelse manier ging.”

MARLOES

“Ik raad de training aan iedereen aan die zich wil verdiepen in het menselijke brein en het zelfhelende vermogen van het lichaam”

 NICOLE

 Ik was zelf wel bekend met Yoga, maar niet met yoga nidra en nu ik ook meer weet over de achtergrond, ben ik echt onder de indruk van Yoga Nidra. Dit allemaal door jouw trainingen. Ze hebben hele mooie en duidelijke opbouw en zijn echt een toegevoegde waarde voor mij geweest.”

FLOOR

“Ik ben een stuk rijker geworden in de wereld van yoga nidra. Eliane weet precies hoe je in een klein tijdsbestek iets magisch kan bereiken.”

MAARTJE

Online transformatietraject mét persoonlijke aandacht

PRE CARE

Op 04 september 2022 beginnen we ontspannen met een online live sessie met aftrap, meditatie & ultiem diepe Deeprelax Nidra sessie, en Q&A. Daarnaast ontvang je een persoonlijk Deeprelax Trainingspakket in je brievenbus via de email bij het Light pakket.

ON GOING CARE

Er zijn tijdens de training 3 online live sessies met break-out rooms om te kunnen delen, veranderen en inspireren. Je hebt ook toegang tot de community met Eliane, assistenten & je groepsgenoten. Met het Light pakket kun je het theoretische deel van de live sessies later terugkijken.

AFTER CARE

Na de training houden wij contact via een speciale community. Zo kun je je vragen en ervaringen blijven stellen en delen met ons en de andere deelnemers. Wij hebben gezien dat veel groepen met elkaar in contact blijven, om samen de volgende stap te maken.

Voor wie is dit avontuur geschikt

De Deeprelax Fundament Training voor je eigen én professionele practice.

Na 6 weken ben jij in staat om contact te maken met een nieuwe versie van jezelf. Je beheerst dan de Deeprelax Fundament Formule om vanuit ontspanning alles mogelijk te maken. Deze training is geschikt voor jou als je:

 • Last hebt van stress, burn-outklachten, hoogsensitiviteit, angsten, depressie, onverklaarbare klachten of chronische pijn

 • Verantwoordelijkheid wilt nemen over je leven en wilt leren hoe je een stevig fundament in jezelf kunt creëren, zodat je van buitenaf steeds minder nodig hebt

 • Coach, consultant, therapeut of yogaleraar bent en je deze technieken na zelf-integratie ook professioneel wilt inzetten

Wil je zelf ook echt sessies gaan geven? Als vervolgstap na deze training hebben we een Advanced (Teacher) Training in de Deeprelax Academy. Hierin gaan we onder meer dieper in op het inzetten van de techniek Yoga Nidra. Je dient hiervoor altijd eerst Het Fundament te doorlopen. Klik hier voor alle informatie over de Advanced Training.

Start 4 september met Het Fundament, een Deeprelax Basistraining

Dompel je 6 weken onder in de Deeprelax Fundament Formule en leer het droomleven leven waarvoor je gemaakt bent.

Pak jij de regie over je droomleven?

Ook ik heb de regie teruggenomen. Voor een belangrijk deel heb ik mezelf, dankzij Yoga Nidra en de Deeprelax Lifestyle, genezen van een pijnlijke en chronische aandoening waar ik al sinds mijn 16e erg veel last van had.

De ontdekking dat je pas stress vrij, gezond en gelukkig kunt leven, wanneer je jouw binnenwereld opnieuw inrichting, heeft voor mij al het verschil gemaakt. Ik hoef nooit meer op zoek naar verdoving, externe pleisters of mijzelf vergelijken met anderen. Wat een rust! En toch de mogelijkheid om succesvol te zijn. Voor mij het is dé oplossing voor onze uitdagingen in deze gestoorde tijd.

Met meer dan 1 miljoen streams op Youtube en Spotify, en meer dan 50.000 gebruikers van de Deeprelax App, breng ik met onze krachtige meditaties inmiddels heel veel mensen naar de allerdiepste staat van rust en ontspanning. Daarbij train ik maandelijks honderden deelnemers in het eigen maken van de Deeprelax Lifestyle.

Als ik het kan. Kan jij het ook. Ik moedig je aan, doe je mee?

Yes, ik doe mee

Heb je een vraag? Misschien zit je antwoord erbij

Aanmelding & Betaling

Jouw investering bedraagt (afhankelijk van het door jou gekozen pakket) € 395 / € 695 / € 895. Wat daarbij inbegrepen zit hangt eveneens af van het pakket waarvoor je kiest. Je kunt hier een overzicht vinden per pakket.

Je kunt in 3 of 5 termijnen betalen. Later betalen kan helaas niet.

In dat geval mag je ons even mailen. Je krijgt dan een unieke kortingscode toegestuurd die je bij het afrekenen via de website in kunt voeren (vergeet niet de code te activeren). Als je al een abonnement bij ons hebt, kun je het aangeboden abonnement natuurlijk ook aan iemand die onze sessies goed kan gebruiken cadeau doen.

Inhoud & Programma

De Basistraining kan om verschillende redenen iets voor jou zijn. De training is iets voor jou als je bijvoorbeeld veel stress ervaart, je geblokkeerd voelt, benieuwd bent hoe jij jezelf kunt helen, hoe je alles in je leven kunt creëren vanuit rust, veel meer kunt bereiken door veel minder te doen, op een ontspannen manier je volledige potentieel wilt leven of klaar bent voor een transformerend avontuur. De training is ook iets voor jou wanneer je meer wilt weten over de techniek van Yoga Nidra en Yoga Nidra als coach, consultant, psycholoog, therapeut of yogadocent ook professioneel in wilt gaan zetten.

Lees de informatie en een globaal overzicht van het programma hier op deze pagina eens rustig en aandachtig door, dan zie je precies welke thema’s per week zoal aan bod komen. Mocht je nog met vragen zitten, dan kun je ons altijd een e-mail sturen.

Op dit moment nog niet, maar we verwachten binnen enkele weken de nieuwe trainingsdata, verschillende pakketten en tarieven op de website gereed te hebben. We zullen je hier tijdens de trainng ook diverse mailen over inlichten.

Praktische info & Voorbereiding

De training zal online plaatsvinden. Alle live bijeenkomsten vinden plaats via Zoom en de online community en inhoudelijke modules kun je raadplegen via jouw eigen dashboard in de online Deeprelax Academy.

De training zal in z’n geheel verspreid worden over zes weken. Wel houd je na afloop daarvan nog tot een jaar na de start van de training toegang tot het trainingsmateriaal in de Deeprelax Academy, de replays en community.

De training zal op 4 zondagochtenden plaatsvinden. Data en tijden kun je terugvinden op deze pagina. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket heb je toegang tot de live online bijeenkomsten of de replays ervan.

In totaal ben je ongeveer 50 uur bezig met de training. Dit komt neer op zo’n 6 tot 10 uur per week. Je kunt de training – indien gewenst en afhankelijk van het door jou gekozen pakket – in je eigen tempo doorlopen.

De trainingsmanual is van jou en mag je houden. Je hebt tot een jaar na de start toegang tot het online dashboard (Deeprelax Academy en online community). Afhankelijk van het door jou afgesloten pakket of abonnement heb je twee maanden, een jaar of lifetime toegang tot de sessies op onze Deeprelax app.

Begeleiding & Contact

Afhankelijk van het pakket waarvoor je kiest, is er sprake van groepscoaching (Light, Standard pakket) of 1 op 1 begeleiding door één van onze Deeprelax coaches (VIP pakket). We zorgen voor pre care, on going care en after care per mail of via de online community.