Het Fundament
Zelfstudie Traject 

Werk het hele jaar aan een stevige basis in jezelf en creëer je droomleven vanuit vertrouwen en ontspanning

Het Fundament
Zelfstudie Traject 

Werk het hele jaar aan een
stevige basis in jezelf en creëer
je droomleven vanuit vertrouwen
en ontspanning

De beste investering in jezelf voor 2023

Creëer een nieuw fundament in jezelf voor een leven vol vrijheid en onvoorwaardelijk geluk

In de afgelopen jaren gingen al meer dan 1.000 tevreden deelnemers je voor en legden de duurzame basis voor een Deeprelax Lifestyle voor de rest van hun leven.

Bekijk hier de trailer van de training.

House of Deeprelax ontspanning

Slapend je leven transformeren? Het kan met de Deeprelax Methode

In dit krachtige online avontuur Het Fundament leer je een unieke formule om al jouw potenties als mens in jezelf los te maken, voor rust en vrijheid in jezelf en diepe transformaties.

Stap in jouw oneindige potenties als mens en ervaar het leven vanuit overgave, vertrouwen en vrijheid. We maken hierbij gebruik van eeuwenoude spirituele wijsheden gecombineerd met veel wetenschappelijk informatie en technieken. Letterlijk een Deep Dive avontuur in de unieke Deeprelax Methode.

Tijdens het Fundament Traject is echt alles mogelijk. Deze diepgaande transformaties hebben al plaatsgevonden:

Sabine ontdekte haar ware essentie tijdens de zeer transformatieve training en durft nu 100% voor zichzelf en haar eigen pad te kiezen.

Jet ontdekte hoe het leven nu echt werkt en is meer tot rust gekomen. Ook staat ze nu veel vrijer en relaxter in het leven.

Wat als een leven zonder onnodige stress, angst, controle en mét een een stevige basis in jezelf, voor jou ook binnen handbereik is?

Wanneer je namelijk een complete interne schoonmaak houdt en dáár in balans komt, zul je de buitenwereld compleet anders en veel positiever gaan ervaren. Dat betekent concreet:

 • Er achter komen wat jouw éigen en échte blauwdruk is al mens.

 • Op een diep niveau ontspannen zodat je minder last hebt van stress, angst, onrust en piekergedachten.
 • Opgeslagen blokkades, negatieve overtuigingen, pijn, emoties, angsten en trauma loslaten.

 • De enorme apotheek van jouw lichaam activeren, zodat je lichaam zelfstandig kan herstellen en helen.

 • Je hersenen herprogrammeren zodat je belemmerende overtuigingen en blokkades los kunt laten.

 • Hoe zet je de transformerende meditatietechniek; Yoga Nidra dagelijkse voor jezelf in.

 • Verdiepende kennis over Deeprelax Yoga Nidra.

Leven in overvloed

Hi, ik ben Eliane

En ik begrijp de uitdagingen van deze tijd als geen ander.

Iets waar ik de laatste tijd steeds vaker bij stil sta is de volgende vraag; “Waarom ervaren we steeds meer stress, terwijl we steeds vaker aan onze mentale (en fysieke) gezondheid werken?”

Dit soort vragen houden mij al meer dan 10 jaar bezig, het is dan ook nog geen 10 jaar geleden dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en veel angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn leren leven.”

Daar nam ik geen genoegen mee. Ik WIST diep van binnen dat dit anders kan. Sindsdien ben ik gaan onderzoeken welke technieken een antwoord zijn op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij in ons huidige tijd ervaren.

Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb een lifestyle ontdekt waarmee ik mezelf genezen heb en… ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd.

Inmiddels staan er ruim 75 Yoga Nidra’s en andere krachtige en zeer uiteenlopende meditaties in onze House of Deeprelax app, met ruim 65.000 gebruikers en over de 1.000 deelnemers aan deze life-changing training. Met trots kan ik zeggen dat de Deeprelax Lifestyle een begrip aan het worden is!

“Fantastisch! Ik heb al eens grappend gezegd: dit zou onderdeel moeten worden van basis onderwijs. Want ik wens dit iedereen toe!” 

Judith

Ja maar Eliane, wat is een fundament?

Hoe overprikkeld of gestrest we ook zijn, we willen steeds sneller. Snel genoeg om het extreme tempo van de ontwikkelingen in onze wereld bij te houden. 

Maar waarom willen we sneller? Vooral als je bedenkt dat we als mens evolutionair gezien dit tempo helemaal niet kunnen of moeten willen bijhouden. 

Op dit moment bestaat jouw fundament waarschijnlijk voor een groot deel uit oude overtuigingen, blokkades, niet doorleefde emoties en wellicht zelfs klein/groot trauma. Hierdoor bekijk je de wereld door een behoorlijk donker gekleurde bril en leef je bijna altijd in het verleden.

Tijd dus om onszelf op een andere manier weerbaar te maken voor de ontwikkelingen in deze gekke tijd. Een gezond fundament levert ons een heleboel op als mens:

 • Weerbaarder voor ‘stress en andere uitdagingen van deze tijd’
 • De mogelijkheid om het leven te accepteren zoals het zich voor jouw ontvouwt
 • Niet meer leven vanuit angst en die vermoeiende controle

 • Toegang tot een oneindige bron van liefde, energie en gezondheid binnen onszelf

 • Gebruik kunnen maken van alle potenties waar wij als mens over beschikken (en niet alleen die overwerkte mind)

 • Diepe en gezonde rust
 • Veel succes aantrekken, zonder te trekken

Ga mee op het grootste en krachtigste avontuur van dit jaar dat al jouw zintuigen prikkelt 

Leer met Het Fundament de zeer unieke, krachtige en duurzame formule om oude programmeringen en blokkades los te laten en jouw droomleven te leven volgens jouw unieke blauwdruk.

 • Uniek ingerichten en zeer uitgebreide online modules

 • Alles direct in de praktijk toepassen

 • Unieke masterclasses op video met Eliane Bernhard

 • Veel exclusieve en life-changing meditaties en Yoga Nidra sessies*

 • Video’s van unieke experts

 •  Jouw eigen blauwdruk downloaden uit het veld middels een spannende Vision Quest dag

 • Toegang tot al onze 75 unieke Deeprelax Yoga Nidra’s, sessies en meditaties op de app

 • De zeer uitgebreide Het Fundament Online Guide

 • Toegang tot de Het Fundament Zelfstudie Traject community

  * Deze zijn niet terug te vinden in het reguliere aanbod op de app

Klinkt een (succesvol) leven vanuit ontspanning en vertrouwen onmogelijk? Zij gingen je voor…

Marloes leerde hoe zij haar onderbewustzijn kan herprogrammeren en ontdekte het zelfherstellende vermogen van haar lichaam.

Deeprelax Yoga Nidra en dit verdiepende avontuur, hebben Carolien geholpen bij haar succesvolle carrière en persoonlijke leven

“Heel positief! Ik ben vooral onder de indruk van hoeveel kennis is doorgegeven, naast de praktische vertaalslag op een authentieke manier,  met veel waarde en respect voor de mens en haar ritmes, flaws and flavours.”

Ilona

Alles is onderbouwd door eeuwenoude spirituele leringen in combinatie met moderne wetenschappen.

De 2023 Fundament Zelfstudie Editie

Hiermee doe je nu al de beste investering van 2023 in jezelf! Je kunt dit traject volledig in je eigen tempo doorlopen. Je hebt in totaal 12 maanden toegang tot alle content van het programma.

De prijs is inclusief een jaar lang toegang tot meer dan 75 Deeprelax Meditaties, Yoga Nidra, Wandelmeditaties en Breath-sessies op onze app. Heb je al een abonnement bij ons, dan kun je die hiermee voor volgend jaar verlengen.

Er is daarnaast ook mogelijk om te betalen in 1, 3 of 5 termijnen.

1 TERMIJN

€ 395  € 249
EENMALIG

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.

3 TERMIJNEN

€ 135  € 85
PER MAAND

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.

5 TERMIJNEN

€ 80  € 55
PER MAAND

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.

“Ik vond het een transformerende training! Ik leerde veel nieuwe zaken, maar ook werd kennis die ik in voorbije opleidingen opdeed in één puzzel samengelegd. De connectie werd gemaakt door Yoga Nidra in vele zaken die ik reeds leerde.”

SARA

Een unieke combinatie van theorie & praktijk

Voorkom dat je het driedubbele uitgeeft aan allerlei verschillende trainingen en coachingssessies. Met deze training werk je aan een sterke fundering in jezelf: de sleutel naar een duurzaam, vrij en ontspannen leven.

De meerderheid van onze oud deelnemers geeft aan dat de Het Fundament een compleet transformatietraject is. Het is een gouden combinatie van vernieuwende theorie en jezelf uitdagen in de praktijk:

“Er is me zoveel duidelijk geworden als in waar ik nu tegenaan loop en zelf kan veranderen. Mijn dagelijkse routine heb ik kunnen uitbreiden en werkt nu nog beter. De uitleg en stappen om dit meer eigen te maken zijn zo duidelijk en de uitleg zo uitgebreid dat het leren op speelse manier ging.”

MARLOES

“Ik raad de training aan iedereen aan die zich wil verdiepen in het menselijke brein en het zelfhelende vermogen van het lichaam”

 NICOLE

 Ik was zelf wel bekend met Yoga, maar niet met yoga nidra en nu ik ook meer weet over de achtergrond, ben ik echt onder de indruk van Yoga Nidra. Dit allemaal door jouw trainingen. Ze hebben hele mooie en duidelijke opbouw en zijn echt een toegevoegde waarde voor mij geweest.”

FLOOR

“Ik ben een stuk rijker geworden in de wereld van yoga nidra. Eliane weet precies hoe je in een klein tijdsbestek iets magisch kan bereiken.”

MAARTJE

Voor wie is dit avontuur geschikt

Het Deeprelax Fundament Zelfstudie Traject is vooral geschikt voor je eigen, maar eventueel ook je professionele practice.

Na dit online traject ben jij in staat om contact te maken met een nieuwe versie van jezelf. Je beheerst dan de Deeprelax Fundament Formule om vanuit ontspanning alles mogelijk te maken. Deze training is geschikt voor jou als je:

 • Last hebt van stress, burn-outklachten, hoogsensitiviteit, angsten, depressie, onverklaarbare klachten of chronische pijn

 • Verantwoordelijkheid wilt nemen over je leven en wilt leren hoe je een stevig fundament in jezelf kunt creëren, zodat je van buitenaf steeds minder nodig hebt

 • Coach, consultant of therapeut bent en je deze theorie na zelf-integratie ook professioneel wilt inzetten

Start direct met Het Deeprelax Fundament Zelfstudie Traject

Dompel je volledig onder in de Deeprelax Fundament Formule en leer het droomleven te leven waarvoor je gemaakt bent.

Pak jij de regie over je droomleven?

Ook ik heb de regie teruggenomen. Voor een belangrijk deel heb ik mezelf, dankzij Yoga Nidra en de Deeprelax Lifestyle, genezen van een pijnlijke en chronische aandoening waar ik al sinds mijn 16e erg veel last van had.

De ontdekking dat je pas stress vrij, gezond en gelukkig kunt leven, wanneer je jouw binnenwereld opnieuw inricht, heeft voor mij al het verschil gemaakt. Ik hoef nooit meer op zoek naar verdoving, externe pleisters of mijzelf vergelijken met anderen. Wat een rust! En toch de mogelijkheid om succesvol te zijn. Voor mij het is dé oplossing voor onze uitdagingen in deze gestoorde tijd.

Met meer dan 1,5 miljoen streams op Youtube en Spotify, en meer dan 65.000 gebruikers van de Deeprelax App, breng ik met onze krachtige meditaties inmiddels heel veel mensen naar de allerdiepste staat van rust en ontspanning. Daarbij train ik maandelijks honderden deelnemers in het eigen maken van de Deeprelax Lifestyle.

Als ik het kan. Kan jij het ook. Ik moedig je aan, doe je mee?

Heb je een vraag? 

De 2023 Fundament Zelfstudie Editie

Hiermee doe je nu al de beste investering van 2023 in jezelf! Je kunt dit traject volledig in je eigen tempo doorlopen. Je hebt in totaal 12 maanden toegang tot alle content van het programma.

De prijs is inclusief een jaar lang toegang tot meer dan 75 Deeprelax Meditaties, Yoga Nidra, Wandelmeditaties en Breath-sessies op onze app. Heb je al een abonnement bij ons, dan kun je die hiermee voor volgend jaar verlengen.

Er is daarnaast ook mogelijk om te betalen in 1, 3 of 5 termijnen.

1 TERMIJN

€ 395  € 249
EENMALIG

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.

3 TERMIJNEN

€ 135  € 85
PER MAAND

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.

5 TERMIJNEN

€ 80  € 55
PER MAAND

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.