Droomleven, een Deeprelax Home Retreat

Start 17 juli 2022

Op 17 juli a.s. starten we weer met dit zeer unieke Droomleven Home Retreat. We trappen dan gezamenlijk af met een zomers live online feestje waarna je aan jouw heerlijke veertiendaagse virtuele verwenreis kunt beginnen..

Yes, ik ga mee op reis

CREËER EEN DROOMLEVEN VANUIT RUST EN ROUTINE

Word de reisleider van jouw eigen (droom)leven

Creëer jouw eigen zomerse en krachtige Home Retreat

Een (droom)leven creëren vanuit overgave, vertrouwen en rust? Dat kan. Ga met ons mee op reis naar 14 prachtige online droombestemmingen en leer hoe je elke dag een vakantiegevoel kunt ervaren.

Wij hebben een prachtige en unieke cursus samengesteld als 14-daagse virtuele reis. Deze reis leert jou om jouw eigen binnenwereld tot rust en balans te brengen, zodat je niet meer zoveel van buiten nodig hebt om gelukkig te zijn. Die vrijheid en dat heerlijke vakantiegevoel zijn al aanwezig in jou. En dat mag je dagelijks gaan ervaren in de vorm van een zomers Home Retreat.

Je herontdekt jouw natuurlijke staat van zijn als mens. Waar deze in het dagelijks leven vaak verstoord is door stress en van hot naar her vliegen, leer je in deze cursus elk moment van de dag terug te komen bij een ontspannen en vrije versie van jezelf.

We checken uit bij ons drukke hoofd en checken in bij onze ware zelf. Je wordt je bewust van je gedachten, patronen, onderbewustzijn en hetgeen dat jou tegenhoudt om te leven vanuit vrijheid en overvloed. We leren jou het herkennen, loslaten en bewandelen jouw nieuwe pad richting rust, mentale ruimte en vertrouwen.

Boek nu

Herken je dit:

De zomervakantie is voor velen van ons weer in zicht. Heerlijk! Maar dat betekent vaak ook: nog even heel hard werken om alles op tijd af te hebben om daarna uitgeput te genieten van een zonvakantie.

Hard werken om te ‘mogen’ ontspannen in de (nabije) toekomst… Daar hebben we in deze westerse wereld allemaal best een handje van.

Hetzelfde geldt voor onze zelfbedachte weekindeling. Vijf dagen hard werken, verzorgen of studeren om vervolgens op vrijdagavond doodmoe het weekend in te gaan.

Zou het niet veel fijner zijn als je elke dag een vakantiegevoel kunt ervaren? Zodat je wanneer je op vakantie gaat een ontspannen versie van jezelf meeneemt in plaats van een overwerkte?

Speciaal voor jou heb ik de volgende trailer opgenomen om je alvast in de (be)stemming te brengen:

Elke dag op vakantie

Een droom? Nee, het wordt werkelijkheid

Het hele jaar keihard werken om uitgeput een paar weken er tussenuit te kunnen hoeft niet meer. Na deze training ben je in staat om in het dagelijks leven  meerdere momenten van diepe ontspanning en een gevoel van vrijheid te ervaren.

Waan je met dit virtuele pareltje elke dag in een Mediterrane tuin waar je vanuit een hangmat heerlijk wegdroomt en écht even op vakantie gaat. In deze training leren we je rituelen en routines om je leven vanuit rust in te richten.

Na de cursus weet jij:

 • Wat voor jou een droomleven betekent.
 • Hoe je dit droomleven leidt en op de prettigste manier jouw leven inricht.
 • Hoe je slapend je leven transformeert.
 • Over welke potenties jij als mens beschikt en deze inzet.
 • Hoe je elke dag een vakantiegevoel ervaart.

 • Hoe je jouw binnenwereld zo inricht dat je in de buitenwereld niet meer zoveel nodig hebt.
 • Waarom lummelen zo goed is voor je hersenen.
 • Hoe je onze krachtige meditaties dagelijks voor jezelf kunt inzetten.
 • Hoe je kunt creëren vanuit overgave, vertrouwen en rust.
 • Rituelen en routines die voor jou werken om je leven vanuit rust in te richten.
 • Hoe je de regie terugpakt over je eigen leven.

Op weg naar je droomleven

Laat het oude los

Op 17 juli gaan we samen beginnen met het creëren van jouw droomleven, middels het 14-daagse Droomleven Home Retreat. Om echte transformatie en veranderingen te ervaren, raden we je aan dit schema aan te houden, maar je kunt er uiteraard voor kiezen het in je eigen tempo te gaan volgen. Het is tenslotte jóuw reis.

En die reis kun je solo doen of met een reisbuddy uit onze ondersteunende community. Hierin kun je al jouw vorderingen, vragen, tegenslagen en overwinningen delen. Met ons en met de rest van je reisgezelschap.

Elke dag ontvang je per mail een ontspannen sessie, video en opdracht waaraan je individueel of gezamenlijk kunt werken.

Ga mee op reis

Tarief voor de training

Elke dag vertrekt onze Virtuele Deeprelax Airline vlucht. Je hebt hieronder 2 verschillende opties. Namelijk direct starten en de live sessie op 17 juli ook bijwonen. Of je kiest voor de optie om met de gehele groep op 17 juli te starten.

Kies je voor optie 1 dan ontvang je direct na aanmelding alle reisbescheiden per mail. Kies je voor optie 2, dan ontvang je alles vanaf 17 juli.

Indien je nog geen abonnement bij ons hebt is de basisprijs inclusief 2 maanden lang gratis toegang tot meer dan 65 Deeprelax Meditaties, Yoga Nidra, Wandelmeditaties en Breathsessies op de app.

Je kunt bij beide opties zelf bepalen of je jouw droomreis in 14 dagen wilt doen of dat je er lekker rustig je tijd voor wilt nemen. Wij raden altijd aan om het binnen 3 weken af te ronden voor het beste resultaat. Je hebt in totaal 12 maanden toegang tot het programma zelf (los van de app).

DROOMLEVEN

€ 57

Boek je reis

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt na afronding van de bestelling je factuur downloaden in je account.

DROOMLEVEN + JAARABONNEMENT

€ 91 

Boek je reis

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt na afronding van de bestelling je factuur downloaden in je account.

Wow! Ik wil even delen dat alles er zo mooi uitziet. De video’s, de guides, de sessies en het beeld. Het is een feestje om de mail te openen en hier steeds de dag mee te beginnen. Jullie hebben echt iets moois gecreëerd.”

Inez

Waarom deze cursus uniek is

De investering in een ontspannen leven

Investering voor de rest van je leven
Met dit heerlijke Home Retreat van 2 weken, leg je een duurzame basis aan voor de rest van je leven. Om te genieten, te creëren en vanuit ontspannen energie te leven te leiden

Jaar lang onbeperkt toegang
Je kunt het zo vaak herhalen als je wilt. Je hebt 12 maanden toegang tot het programma.

Twee maanden abonnement cadeau t.w.v. € 11,99
De prijs is inclusief twee maanden lang gratis toegang tot meer dan 65 Deeprelax Meditaties, Yoga Nidra en Breathsessies op de app.

Waar en wanneer je maar wilt
Je volgt de cursus online en kunt op je eigen tempo door de video’s heengaan en de sessies luisteren. Je hebt een jaar lang onbeperkt de tijd om de Home Retreat te volgen.

Begeleiding in onze community
Tijdens jouw online reis kun je al je vragen, ervaringen, doorbraken of uitdagingen delen op de Droomleven Community. Deze wordt beheerd door een aantal zeer capabele Deeprelax Coaches. Daarnaast kun je reacties, ervaringen en contact leggen met jouw andere reisgenoten. Je hoeft het dus niet alleen te doen.

Gloednieuwe transformerende Deeprelax sessies

De investering in een ontspannen leven

Elke dag tijdens deze 14 daagse reis krijg je de kans om een andere meditatie van onze app uit te proberen. We hebben speciaal voor deze reis een aantal gloednieuwe en unieke Deeprelax meditaties opgenomen, die we combineren met huidige sessies van de app.

Ook leer je dat je op elk moment van de dag een andere sessie of meditatie kunt inzetten afgestemd op jouw behoefte. Samen met de zomerse, visuele pareltjes wordt het een ervaring om nooit meer te vergeten. Dé investering in een ontspannen leven. Denk hierbij aan:

 • Ultiem diepe en transformerende Yoga Nidra meditaties

 • Ochtend, middag en avond meditaties (4-50 min)
 • Lummelen
 • Shake it sessies & Breathwork
 • Wandelmeditaties
 • Schrijven & inzichten verkrijgen
Ja, dit wil ik

“De Droomleven Reis was een onwijs prachtig cadeautje aan mezelf! Mijn momenten voor groei, heling, ontspanning, bewustwording en implementatie van een nieuwe gewenste routine. Ik gun iedereen deze reis!”

Ginger de Weert

“Wat een fijne reis is dit zeg! Ik haal nu zoveel meer uit jullie app. En wat fijn om handvatten te krijgen voor een eigen ochtendroutine wat voorheen maar niet lukte.”

Carla

Dit zit er allemaal bij

EEN LEVENSVERANDERENDE 14-DAAGSE CURSUS

 • 16 prachtige, zomerse en inspirerende video’s opgenomen door Eliane Bernhard
 • De unieke en dik gevulde Droomleven Guide met transformerende opdrachten(online)
 • Een levendige online community met toegang tot onze Deeprelax Coaches
 • 2 maanden toegang tot alle sessies op onze app
 • 6 gloednieuwe en unieke Deeprelax meditaties en sessies

 • Dagelijkse mails om je extra te motiveren

 • Een unieke en zomerse live aftrap masterclass (17 juli)

Tarief voor Droomleven Home Retreat

Vanaf € 57

Prijzen zijn incl. 21% BTW. Je kunt na afronding van de bestelling je factuur downloaden in je account.

Over jouw reisleidster

DROOMLEVEN EXPERT ELIANE BERNHARD

Als initiator van de Deeprelax Methode en mede-oprichtster van House of Deeprelax, ben ik de afgelopen 10 jaar bijna fulltime bezig geweest met het ervaren en onderzoeken van verschillende meditatie- en transformatietechnieken. Mijn belangrijkste ontdekking was de diepe en transformerende meditatievorm; Yoga Nidra. Hiermee kwamen alle puzzelstukjes in één enkele techniek samen.

Er was een tijd dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en veel angst. Geen enkele dokter kon mij meer helpen en “ik moest er maar mee leren leven”, waren letterlijk de woorden van de arts die ik na een 10-jarige zoektocht als laatste bezocht.

Nou, dat heb ik gedaan. En… ik ben mijn eigen droomleven gaan creëren, waaruit tenslotte de Deeprelax Lifestyle is voortgekomen. En die vrijheid, het vermogen om zelf te bepalen hoe je leven verloopt en hoe je je voelt, dat deel ik graag met zoveel mogelijk mensen. Het is tijd om opnieuw te gaan leren hoeveel er eigenlijk mogelijk is in deze wereld. Tijd voor een Droomleven Home Retreat om een leven vanuit rust en ontspanning te gaan creëren. Ga je mee?