Welkom in
jouw droomleven

Samen visualiseren we jouw Droomleven. We leren jou het herkennen, loslaten en bewandelen jouw nieuwe pad richting rust, mentale ruimte en vertrouwen. Tijd voor een heerlijk Home Retreat en elke dag een vakantiegevoel.

Welkom bij  jouw Droomleven

Tijd om je helemaal onder te dompelen in de Mediterrane levensstijl. Waar het tempo van het leven op een lager pitje staat. Waar je achterover mag leunen in hangmat tussen de olijfbomen met het lome avondzonnetje op je huid. Waar je even helemaal niets hoeft. Waar je helemaal jezelf mag zijn en vanuit overgave, vertrouwen en rust ook best succesvol kunt zijn.

Droomleven Guide

Download de guide in kleur

PRINT BEWUST

Download de guide in zwart-wit

Deeprelax Sessies

Heb je de app nog niet?

Delen is Helen

Word lid van de community

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat, onder in deze pagina. Dankjewel!

Voorbereiding

Tijd om je reisbescheiden in orde te gaan maken, want een goede voorbereiding zorgt voor een zorgeloze vakantie.

We hebben een uitgebreide video opgenomen, waarin we je uitleggen hoe alles werkt in deze 14-daagse cursus. Van de guide tot video’s, Deeprelax sessies en de community. Neem dus alles rustig stap voor stap door, zodat je hierna alleen nog maar hoeft te genieten! Klik op de link hieronder in het geval je het fijn vindt om een hand out te hebben van alle stappen die terugkomen in de video.

Toegang tot de sessies

Tijdens deze Droomreis dien je elke dag gebruik te maken van een sessie of meditatie die je terugvindt in onze Deeprelax App. Indien je al in het bezit bent van een abonnement op onze app kun je deze stap lekker overslaan.

Heb je nog geen abonnement, dan bieden wij je 2 maanden lang onbeperkt toegang tot alle 80 Deeprelax meditaties op de app. Je sluit hiervoor een maandabonnement af die één keer gratis wordt verlengd. Daarna stopt het automatisch (het wordt dus absoluut niet verlengt en je krijgt dus 2 maanden gratis van ons).

Klik op de link hieronder, voer de volgende code in het winkelmandje in bij coupon: DROOMSESSIES en download daarna de app ( zowel Android als Iphone). Inloggen doe je met dezelfde gegevens als de website.

TIJD OM IN TE PAKKEN

Wees welkom

Welkom bij de allereerste dag van jouw heerlijke Droomleven Home Retreat. Tijd om je helemaal onder te dompelen in de Mediterrane levensstijl. Waar het tempo van het leven op een lager pitje staat. Waar je achterover mag leunen in hangmat tussen de olijfbomen met het lome avondzonnetje op je huid. Waar je even helemaal niets hoeft. Waar je helemaal jezelf mag zijn en vanuit overgave, vertrouwen en rust ook best succesvol kunt zijn.

Na deze reis richting jezelf ben je in staat om dagelijks meerdere momenten van diepe ontspanning en een gevoel van vrijheid te ervaren.

Ga je mee?

Tijd om je rugzak in te pakken en je reis uit te stippelen

Je staat aan het begin van een zeer ontspannen avontuur. Jij en ik gaan hier samen een heel transformerende reis van maken. Ik zorg voor de bestemmingen en de organisatie, jij doet de rest. In deze cursus leren we je rituelen, nieuwe gewoontes en routines om je leven vanuit rust in te richten. Daarom beginnen we vandaag met een intentie te bepalen voor deze reis met onze Deeprelax Intentie Sheet.

Goede voorbereiding is het halve werk. Tijd om je rugzak in te pakken. Stel je eigen Deeprelax Home Retreat uitrusting samen voor een ontspannen ervaring.

Jouw reisschema vandaag

Tijd om eerst jouw reistas in te pakken en een intentie te gaan bepalen voor deze reis aan de hand van onze Deeprelax Intentie Sheet en sessie.

KIJKEN

8 minuten

Bekijk de welkomstvideo

LEZEN

5 Minuten

Informatie doorlezen voor vandaag

RELAXEN

15 minuten

Heerlijke verwen Deeprelax intentiemeditatie

DOEN

20 minuten

Voorbereidingen treffen

Bekijk de video

Dit is jóuw reis. Zorg er dus voor dat je voldoende tijd en ruimte in je agenda maakt zodat je ultiem kunt genieten van de Droomleven Home Retreat.

Ben je er klaar voor? Laten we op weg gaan naar jouw Droomleven.

Droomleven Guide

Download de guide van deze dag

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van vandaag

Jouw intenties

Download de Intentie Sheet

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat, onder in deze pagina. Dankjewel!

DAG 1

Terug naar de kern

Een (droom)leven creëren vanuit overgave, vertrouwen en rust? Dat kan. Vandaag starten we onze reis naar 14 prachtige online droombestemmingen zodat je elke dag een vakantiegevoel kunt ervaren.

We checken uit bij ons drukke hoofd en checken in bij onze ware zelf. Tijdens deze zonnige virtuele reis, waarin jij je richting jouw droomleven beweegt en de mogelijkheid creëert om elke dag een vakantiegevoel te ervaren, is het belangrijk om eerst de stukken in in jezelf, die jou hierin belemmeren, te onderzoeken.

Siësta & mañana

Vandaag reizen we direct naar de essentie. Om zoveel mogelijk uit dit Droomleven Home Retreat te halen is het belangrijk stil te zijn wat het betekent om mens te zijn. Om écht jezelf te zijn.

Gaat het dan echt alleen om presteren, resultaten, beter zijn dan de rest, elke dag weer een lange to-do-lijst afwerken? Altijd maar aan staan? Altijd maar de controle willen hebben en nooit echt mogen of durven rusten? Of is er meer dan dat?

Wat als we al deze uiterlijkheden loslaten en meer vanuit onze kern gaan leven? Dan is er tijd voor siësta en kan er een hoop ook mañana.

Jouw reisschema op Dag 1

Wat betekent het om mens te zijn? Gaat het dan echt alleen om presteren, resultaten, beter zijn dan de rest, elke dag weer een lange to do lijst afwerken? Altijd maar aan staan? Altijd maar de controle willen hebben en nooit echt durven rusten? Of is er meer dan dat? Het volgende staat daarom voor vandaag op het programma:

KIJKEN

8 minuten

Bekijk de video van vandaag

RELAXEN

14 minuten

Een fijne begeleidende Deeprelax Hypnose Meditatie

DOEN

5 minuten

Vragen beantwoorden in je eigen journal

Lezen

2 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Bekijk de video

Om ons plekje in de maatschappij te vinden nemen we in ons leven meerdere rollen aan, maar vaak zien we daardoor het grotere plaatje niet meer. We zijn hier juist om te creëren, te ervaren en te leren. We zijn grotendeels alleen maar bezig met overleven, doen en zorgdragen voor. Uit angst voor verandering houden we alles het zoals het is, waardoor we onze eigen groei om uit vertrouwen deel te nemen aan het leven enorm in de weg zitten.

Vandaag mag jouw reis dus beginnen IN jezelf. Terug naar jouw eigen kern.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 1

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 1

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat, onder in deze pagina. Dankjewel!

DAG 2

Ontdek jouw overtuigingen

We zijn gisteren vertrokken op weg naar jouw Droomleven. Om daar te komen gaan we eerst langs een essentieel onderwerp: onze kernovertuigingen.

En dat is niet voor niets, want op het moment dat je iets aan jezelf wilt veranderen, is het belangrijk om dat in je eigen fundament te doen. Anders blijft het bij leuke ideeën en mooie voornemens en kom je niet echt vooruit.

Bestemming onbekend

Vandaag ga je aan de slag met een meditatie die je nergens anders vindt en het is belangrijk om hier met een open mind in te stappen om er alles uit te halen. In deze meditatie zit 12 jaar ervaring, dus no worries, krachtiger én veiliger wordt het niet.

Je mag je heel bewust gaan worden van het verschil tussen jouw oneindige en fijne essentie en die tetterende stem in je hoofd (ego, saboteur, de stem). Daarnaast is het 95% onbewust en kan deze stem alleen maar putten uit oude overtuigingen en dergelijke. Op het moment dat je je hier dagelijks van kunt loskoppelen, heb je letterlijk goud in handen.

Jouw reisschema op Dag 2

In elk programma en elke training die wij verzorgen komt dit essentiële onderwerp terug: onze kernovertuigingen. En dat is niet voor niets, want op het moment dat je iets aan jezelf wilt veranderen, is het belangrijk om dat in je eigen fundament te doen. Anders blijft het altijd bij leuke ideeën en mooie voornemens. Het volgende staat daarom voor vandaag op het programma:

KIJKEN

7 minuten

Bekijk de video van vandaag

RELAXEN

23 minuten

Een krachtige Yoga Nidra meditatie beoefenen waardoor je contact maakt met jouw essentie

DOEN

5 minuten

Vragen beantwoorden in je eigen journal

Lezen

5 minuten.

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Laat los en leef

In het dagelijks leven ketenen we onszelf vaak vast. Bijna alle keuzes die we op een dag maken komen namelijk voort uit angst en/of controle. Daar gaat zelfs gemiddeld 90% van onze energie aan op. Alles behalve een droomleven…

Tijdens dit Droomleven Home Retreat leer je om deze energie terug te winnen en vrijer in het leven te staan, je vleugels uit te slaan. Op het moment dat je de controle durft los te laten en ontspanning bovenaan je to-do-lijst zet, kun je surfen op de golven van het leven. Dan kun je creëren vanuit rust en vertrouwen.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 2

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 2

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat, onder in deze pagina. Dankjewel!

DAG 3

Voel de frisse wind

Buenos dias, hoe voel je je? Na een intensieve, wellicht wat confronterende dag gisteren is het vandaag tijd om een frisse wind door je haren te laten wapperen. We waaien uit op een Spaans strand waar je alles van je af kunt schudden en met de stroming van de oceaan mee kunt laten voeren.

Shake it & wave it

Ontladen om weer op te laden. Dat doet een Shake-it sessie.

We schudden zodat het parasympathische zenuwstelsel geactiveerd wordt en de hersenen een signaal krijgen om te kalmeren, te ontspannen en los te laten. Alles wat jouw lichaam en mind niet nodig hebben maakt het los.

Deze techniek activeert ook het lymfestelsel van ons lichaam, wat ons weer helpt gifstoffen vaarwel te zwaaien. Letterlijk dus!

Jouw reisschema op Dag 3

Vandaag staan er twee krachtige sessies voor jou op het reisschema. Een fijne reset om letterlijk die logge en veel te zware winterjas van ons af te schudden.

KIJKEN & MEEDOEN

12 minuten

Bekijk de video van vandaag en doe gelijk mee

SHAKEN

19 minuten

Een Deeprelax Shake it sessie beoefenen

DOEN

5 minuten.

Vragen beantwoorden in je eigen journal

Lezen

3 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Vamos a la playa

Een van mijn belangrijkste intenties van deze reis is jou een routine voor jezelf te laten creëren waarmee het mogelijk wordt om elke dag vakantiegevoel-momenten te ervaren. Daarom maken we van dit uitstapje naar het strand een routine. Iedere keer dat jij spanning de zee in wil gooien creëer je dit loslaat moment voor jezelf. Juist door deze routines wordt het leven overzichtelijk en wordt ook steeds duidelijker wat er niet in past. Zo kom je straks ervaringen en inzichten rijker thuis van deze avontuurlijke reis.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 3

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 3

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 4

Word jouw eigen reisleider

Nu we vier dagen onderweg zijn, zul je wellicht jouw pad al wat duidelijker in het zicht hebben. Wat heb jij nodig? Waar wil jij naartoe?

Deze vragen beantwoorden we in een meeting met onszelf. Word jouw eigen reisleider.

Como estas?

We checken deze ochtend in bij jouw essentie. In deze meeting met jezelf, leer je jouw essentie (je echte ik), je ego (de negatieve stem in je hoofd) en je agenda met elkaar te verbinden.

Het is een van de krachtigste manieren om je dagen efficient, bewust en ontspannen te beginnen en in te delen.

Jouw reisschema op Dag 4

Tijd om langzaamaan naar jouw persoonlijke routine te gaan toewerken. Het volgende staat voor vandaag op het programma:

KIJKEN

5 minuten

Bekijk de video van vandaag

RELAXEN

20 minuten

Een Deeprelax CEO Meeting sessie beoefenen

LEZEN

3 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Routine & regelmaat

Het volgen van een dagelijkse routine kan je helpen prioriteiten te stellen, uitstelgedrag te beperken, intenties bij te houden en je gezonder te maken. Het vermindert je afhankelijkheid van wilskracht en motivatie, want het wordt een gewoonte. Het kost weinig inspanning.

Makkelijker gezegd dan gedaan? Wellicht. Maar weet: wat voor een ander werkt, werkt misschien niet voor jou. Daarom is het cruciaal om die activiteiten te kiezen die het meest bij je passen, de activiteiten die je ertoe aanzetten het beste uit jezelf te halen… en die activiteiten te blijven doen. Je bent tenslotte reisleider van je eigen leven.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 4

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 4

Droomleven CEO MEETING

Download de CEO Sheet

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 5

Creëer vanuit rust

Vandaag zetten we letterlijk de eerste stappen naar ons droomleven. Met een wandelmeditatie ga je op weg om te ontdekken waar het je heen leidt. Wandel en verwonder je over de natuur om je heen, de rest komt vanzelf.

Wandel & verwonder

Het liefst doe je deze wandelmeditatie meteen na het opstaan, maar het is ook perfect om hem tijdens je lunchpauze te doen of als zomerse avondwandeling in een bos, park of het strand.

Stel je voor hoe het zou voelen als alles mogelijk is, wandel alsof je al op je droombestemming bent. Borst vooruit, open blik, voel jezelf zeker van de toekomst. Dan ben je er klaar voor om al dat moois, al wandelend, te ontvangen in jouw leven.

Jouw reisschema op Dag 5

Wat heerlijk om je ook op deze 5e dag weer hier te zien. Dat betekent dat je nog steeds van plan bent om echt voor ‘The Next Level’ te gaan. Super krachtig bezig dus! Vandaag gaan we uiteraard weer een stapje verder. Namelijk de eerste stappen richting het creëren en leven van een droomleven vanuit rust.

KIJKEN

6 minuten

Bekijk de video van vandaag

RELAXEN

35 minuten

Een Deeprelax Wandelmeditatie beoefenen

DOEN

5 minuten

Vragen beantwoorden in je eigen journal

LEZEN

3 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Terug naar de oorsprong

Creëren vanuit rust gaat eeuwen terug. Decennia geleden leefden volkeren vanuit intuïtie en met de natuur. Als moderne, westerse mensen zijn wij onze (super)krachten een beetje verloren. Het is alsof we in kleine rondjes lopen en maar een deel van ons potentieel benutten, namelijk vooral onze mind en gedachten.

Dat weet ons systeem waardoor we steeds vaker kortsluiting krijgen in ons hoofd. We zijn een maatschappij geworden waarbij we alleen nog maar rationeel en vanuit de mind opereren. Dus; ga uit je hoofd en in je lijf. Wandel en verwonder!

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 5

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 5

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 6

Laat los wat je niet meer dient

Je bent nu bijna een week onderweg en de eerste belangrijke stappen zijn al gezet. Morgen staat er een ultieme retreat dag op de agenda, dus vandaag verrichten we wat confronterend, maar mooi werk.

Voordat we volgende week in de ontspanning en creatie duiken, is het belangrijk om te weten welke uitdagingen jij hebt op jouw reis naar je droombestemming. Dat doen we met het Deeprelax Kampvuur Ritueel.

Vurig verlangen

De mensheid heeft sinds het vroege bestaan vuurceremonies gehouden. Vuurceremonie wordt vooral gebruikt om opnieuw af te stemmen op de hartslag van Moeder Aarde, een moment van bezinning, om wensen en intenties te bekrachtigen of een keerpunt aan te duiden.

We laten achter ons wat ons niet meer dient en bewegen richting nieuwe intenties.

Jouw reisschema op Dag 6

Morgen staat er een ultieme retreat-/lummeldag op het programma. En om daar extra van te kunnen genieten hebben we vandaag wat confronterend maar ook mooi werk te verrichten. Want voordat we volgende week in de ontspanning en creatie duiken is het belangrijk om te weten welke uitdagingen jij hebt op jouw reis naar je droombestemming. Het volgende staat daarom vandaag op het programma:

KIJKEN

5 minuten

Bekijk de video van vandaag

RITUEEL

30 minuten

Deeprelax Kampvuurritueel (30 minuten) uitvoeren

LEZEN

3 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Terug naar de oorsprong

Creëren vanuit rust gaat eeuwen terug. Decennia geleden leefden volkeren vanuit intuïtie en met de natuur. Als moderne, westerse mensen zijn wij onze (super)krachten een beetje verloren. Het is alsof we in kleine rondjes lopen en maar een deel van ons potentieel benutten, namelijk vooral onze mind en gedachten.

Dat weet ons systeem waardoor we steeds vaker kortsluiting krijgen in ons hoofd. We zijn een maatschappij geworden waarbij we alleen nog maar rationeel en vanuit de mind opereren. Dus; ga uit je hoofd en in je lijf. Wandel en verwonder!

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 6

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 6

DEEPRELAX RITUEEL

Download jouw Kampvuur Ritueel

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 7

Lummeldag #1

Buenos dias, je bent alweer op de laatste dag van deze eerste week van het Droomleven Home Retreat uitgekomen. Wat gaan we doen vandaag? Zo weinig (mentaals) mogelijk. Waan jezelf in een Mediterrane tuin waar je vanuit een hangmat heerlijk wegdroomt en écht even op vakantie gaat.

Ga in een warm kruidenbad en visualiseer jezelf in een hammam. Maak een strandwandeling en laat de branding je voeten strelen.

Luieren & lummelen

Wist je dat de grootste wetenschappelijke ontdekkingen gedaan zijn toen wetenschappers tussen het werken door aan het lummelen waren? Onder de douche, tijdens het tuinieren of wandelen.

Tijd om te lummelen dus!

Jouw reisschema op Dag 7

We gaan slapen onder de sterren wie weet wat morgen ons brengt. Je hebt de eerste week volbracht, vertrouw er maar op dat alles alleen maar nog mooier gaat worden.

KIJKEN

4 minuten

Bekijk de video van vandaag

LUMMELEn

Halve of hele dag

Geniet van je lummeldag

Vandaag doe ik… niets

Maak je retreatdag extra fijn door een Relax- of First Aid sessie op te zetten.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 7

Deeprelax sessie

Kies je eigen
sessie(s) uit

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 8

Slapen onder de sterren

Welkom terug! We houden het gevoel van de heerlijke Home Retreat dag nog even vast. Vanavond mag je namelijk tijd vrijmaken voor een ontspannen avondritueel. Deze prachtige bestemming heeft alles in huis om er een bijzonder Deeprelax Avondritueel van te maken. Slaap lekker…

Leven volgens het ritme van de natuur

Als we leven volgens het ritme van de natuur is er iedere dag een moment van werken en van herstel. Een gezonde balans hiertussen is essentieel, zodat je systeem moeiteloos kan schakelen tussen inspanning en de nog belangrijkere ontspanning of herstel.

Deze natuurlijk afstemming hebben we nodig om elke avond rustig in slaap te vallen en elke ochtend weer uitgerust aan onze dag kunnen beginnen. Of het nou maandag- of zaterdagochtend is.

Jouw reisschema op Dag 8

Vandaag mag je tijd vrijmaken voor een ontspannen avondritueel. Deze prachtige bestemming heeft alles in huis om er een bijzonder Deeprelax Avondritueel van te maken.

KIJKEN

4 minuten

Bekijk de video van vandaag

VOORBEREIDEN

30 minuten

Boodschapjes doen voor jouw avondritueel (opt.)

RITUEEL

45-75 minuten

Genieten van het uitgebreide avondritueel

LEZEN

3 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Good night, sleep tight

Het ritueel start met de juiste voorbereiding. Om ultiem te starten, begin je met je slaapkamer in een fijne setting te krijgen. Doe de gordijnen dicht, zet wat wierook aan en maak een heerlijke Deeprelax Goodnight Latte of kop thee voor jezelf. Al gedoucht en wel trek je lekker zacht chillpak aan en ga je in bed of op de bank liggen met de nieuwste Goodnight sessie Gracia.

Als je ontwaakt uit de sessie geniet je van je warme drankje om vervolgens heerlijk in slaap te vallen en naar jouw droombestemming te reizen. Welterusten…

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 8

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 8

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 9

Word wakker in je droom

Hopelijk ben je heerlijk ontwaakt na jouw droomsessie vannacht. Deze ochtend is het tijd om om een echte Droom Routine voor jezelf te gaan creëren. Te beginnen met de magische ochtenden. Hoe jouw dagen verlopen heeft grotendeels te maken met je ochtendroutine of misschien juist wel het ontbreken daarvan.

Een goede morgen

“Goedemorgen!” Dat zeggen we vaak als we iemand begroeten. Maar, hoe “goed” is deze eigenlijk? Uit onderzoek bij mensen onder de 35 jaar is gebleken dat 75% als eerste naar hun telefoon grijpt bij het wakker worden. Je wordt direct opgeslokt door alle berichten en notificaties, waardoor je eigenlijk meteen al je aandacht ergens anders hebt.

Maar wat nou als het ook anders kan? Dat je uitgerust wakker wordt en de dag start met jouw ochtendroutine. Vanuit rust, focus en stilte. Met de aandacht bij jezelf. Klinkt dat als een droom? Laat het werkelijkheid worden.

Jouw reisschema op Dag 9

We zijn al meer dan een week onderweg en daarom is het de hoogste tijd om een echte Droom Routine voor jezelf te gaan ontdekken en vervolgens te gaan creëren. Te beginnen met de magische ochtenden. Hoe jouw dagen verlopen heeft grotendeels te maken met je ochtendroutine of misschien juist wel het ontbreken daarvan. Het volgende staat daarom vandaag op het programma:

KIJKEN

8 minuten

Bekijk de video van vandaag

RELAXEN

8 - 25 minuten

Kies zelf een Morning Rituals meditatie uit op de app

DOEN

15 minuten

Jouw eigen ochtendroutine samenstellen

LEZEN

4 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Jij bestuurt jouw droomleven

Na het dromen staan we op, maar hoe doe jij dat eigenlijk? Altijd met het verkeerde been? Of heel ondoordacht?

Tijd om een (nieuwe) ochtendroutine voor jezelf in te bouwen met ondersteuning van de Morning Ritual sessies.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 9

Deeprelax sessie

Kies zelf je favoriete
ochtendsessie uit

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 10

Laat je levensenergie ontwaken

Een zacht zomerbriesje streelt je wangen, warme zonnestralen spieken tussen de takken van de olijfboom naar je gezicht. Je wiegt heen en weer in je hangmat. Klinkt als een droomleven, niet? Voor velen blijft het vaak een droom die maar een of twee keer per jaar mogelijk wordt tijdens de vakantie.

Overdag ontspannen is niet heel erg gangbaar is in onze westerse cultuur. Daar zijn wij op onze reis nu verandering in aan het brengen. Wieg je mee in de hangmat op het Spaanse platteland voor een siësta?

Hoe je overdag begint, is wat je ‘s avonds wint

Hoe meer je overdag ontspant, hoe meer kans je hebt op een goede, herstellende nacht. Dit heeft alles te maken met het zenuwstelsel. Indien je heel gemakkelijk kunt overschakelen naar ontspanning, is je systeem in staat om zichzelf in balans te houden. Maar door onze ellenlange to-do-lijst en en hoge eisen die we elke dag weer aan onszelf en aan ons leven stellen, heeft ons systeem er steeds meer moeite mee om terug te schakelen naar die ontspanning. Met alle gevolgen van dien.

Wat mij heel erg heeft geholpen is het zoeken naar manieren waarbij ik overdag even kan ontladen en vervolgens weer opladen. Dat betekent niet dat er élke dag tijd voor is, maar zoals alles een gewoonte kan worden, kan het heel krachtig voor jezelf zijn om in ieder geval veel meer bewustzijn rondom dit onderwerp te creëren.

Jouw reisschema op Dag 10

We zijn al meer dan een week onderweg en daarom is het de hoogste tijd om een echte Droom Routine voor jezelf te gaan
ontdekken en vervolgens te gaan creëren. Te beginnen met de magische ochtenden. Hoe jouw dagen verlopen heeft grotendeels te maken met je ochtendroutine of misschien juist wel het ontbreken daarvan. Het volgende staat daarom vandaag op het programma:

KIJKEN & DOEN

19 minuten

Bekijk de video van vandaag en beoefen de Kundalini-sessie

DOEN

15 minuten

Jouw eigen middagroutine samenstellen

LEZEN

2 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Sit back, relax, have a siësta

In onze drukke schema’s is vaak geen dag hetzelfde en toch verdien je elke dag een fatsoenlijke siësta. In dat opzicht kunnen we veel leren van onze Zuid-Europese buurlanden. Op veel plekken wordt daar nog steeds trouw elke dag de siësta gehouden. Een complete reset midden op de dag… heerlijk.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 10

Deeprelax sessie

Kies zelf je favoriete
middagsessie uit (opt)

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 11

Adem in overvloed

Adem de frisse Spaanse berglucht heel diep in…. en dan langzaam weer uit. Vandaag maak je kennis met een diepe ademhaling. Je kunt pas krachtig gaan staan voor al je droomkeuzes, wanneer je je veilig en geaard voelt.

Inhale, Exhale

Breathwork techniek bevat een ademtechniek die kan helpen om opgeslagen spanningen en blokkades in het systeem – zoals stress, trauma’s en emoties – los te maken.

Er wordt gewerkt met een diepe, redelijk snelle en verbonden ademhaling, waarbij je door de mond inademt richting de buik en je de uitademing als het ware steeds met een plofje laat vallen. Meteen daarna adem je weer opnieuw in. Schreeuwen of zogenaamd tonen (een langer aanhoudende toon geven aan de spanning of emotie die los wil komen) kan onderdeel zijn van deze ademtechniek.

Het is de bedoeling dat je tijdens de breathwork sessie alle controle loslaat (oefening baart kunst), je helemaal overgeeft aan de ademhaling en aan wat er in het moment gebeurt. Dat kan weerstand oproepen, terwijl het achteraf tot diepe ontspanning, bevrijding, bliss en prachtige transformaties kan leiden.

Jouw reisschema op Dag 11

Hierbij komen onze Energizers op de app om de hoek kijken. Ademsessies, wandelmeditaties en Shake It sessies. Ze helpen je om direct stress en spanning los te laten en meteen een energy boost te ervaren! Om op een actieve manier jouw stress level te laten zakken en zelfs oude pijn los te laten, waarna je alsnog kunt genieten van een zittende of liggende meditatie. Tijd voor wat luchtigheid vandaag met een toefje avontuur. Het volgende staat op het programma:

KIJKEN

9 minuten

Bekijk de video van vandaag.

RELAXEN

29 minuten

De krachtige Nidra Breath sessie beoefenen

LEZEN

3 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Ademhaling als ankerpunt

Hierbij komen onze Energizers op de app om de hoek kijken. Ademsessies, wandelmeditaties en Shake It sessies. Ze helpen je om direct stress en spanning los te laten en een enorme energy boost te ervaren! Om op een actieve manier jouw stress level te laten zakken en zelfs oude pijn los te laten, waarna je alsnog kunt genieten van een zittende of liggende meditatie.

Tijd voor wat luchtigheid vandaag met een toefje avontuur.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 11

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 11

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 12

Manifesteer vanuit je hart

Welk verhaal vertel jij jezelf elke avond voordat je gaat slapen? Hoe jij gaat slapen is in belangrijke mate bepalend voor het verloop van je dagen daarna. En dan heb ik het niet alleen over of je goed slaapt of niet.

Tijd om vandaag weer een paar belangrijke én ontspannen stappen te zetten. Ga je mee?

Manifesteer & leer

Sinds enkele tientallen jaren weten we dat ons hart beschikt over een netwerk van zo’n 40.000 neuronen die vergelijkbaar zijn met die van onze hersenen, oftewel ons hart bezit een eigen intelligentie, namelijk de hartintelligentie.

Mensen die vaak oefenen op dankbaarheid, voelen in hun hart en leven langer, gezonder en gelukkiger. Maar wat ik eigenlijk nog fascinerender vind, is de rol die ons hart heeft in het creëren van ons eigen leven en daarmee op al het leven om ons heen.

Als je je hart en brein tijdens een diepe Yoga Nidra meditatie synchroniseert en je een gevoel van liefde en dankbaarheid door je heen voelt stromen, beïnvloed je niet alleen je eigen veld op een positieve manier, maar maakt jouw veld ook contact met de velden om je heen. Wat je uitzendt trek je aan. Realiseer je je nu waardoor dat hart dus waarschijnlijk een veel grotere rol speelt in ons leven dan onze hersenen?

Jouw reisschema op Dag 12

Welk verhaal vertel jij jezelf elke avond voordat je gaat slapen? Hoe jij elke avond gaat slapen, is in belangrijke mate bepalend voor het verloop van je dagen daarna. En dan heb ik het niet alleen over of je goed slaapt of niet. Tijd om vandaag weer een paar belangrijke én ontspannen stappen te zetten. Het volgende staat daarom vandaag op het programma:

KIJKEN

7 minuten

Bekijk de video van vandaag.

RITUEEL

35 minuten

Genieten van een ontspannen avondritueel

LEZEN

3 minuten

Informatie doorlezen over het thema van vandaag (opt.)

Het klopt vanuit je hart

Dankbaarheid één van de methodes om ons droomleven naar ons toe te trekken. Je functioneert als het ware als een magneet. Voel jij ergens dankbaarheid voor, dan zul je er meer van in je leven aantrekken. Ook wel de Wet van de Aantrekkingskracht genoemd. Hoe jij je aan de binnenkant voelt, bepaalt uiteindelijk wat je in je externe wereld naar jezelf toe trekt.

Dus wat nou als jij elke avond een paar minuten de tijd besteedt aan je dankbaar voelen? En je met een dankbaar gevoel in slaap valt? Dan gaat die energie om jou heen vervolgens acht uur lang voor jou aan de slag. Slapend je leven veranderen? Absoluut!

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 12

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 12

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 13

Lummeldag #2

Al reizenderwijs leer je een hoop over jezelf. Tijd om nu even stil te staan en te genieten van de tweede Droomleven Retreat Dag.

Laat deze dag maar komen zoals hij komt, heb niet teveel verwachtingen, doe waar je zin in hebt, maak ruimte, leef, gevoel, geniet, lach, huil en bedenk dat jij de baas bent over je eigen leven. Jij bent de reisleider van jouw eigen droomleven.

Doe niets, dan komt er iets

Laat me je helpen herinneren hoe belangrijk het is om van lummelen een vast onderdeel in je leven te maken.
Leonardo da Vinci, zei ooit: “De grootste genieën presteren soms meer wanneer ze minder werken.”

Slimme man, die da Vinci. Lummelen, oftewel luilakken, rondhangen, niksen, lapzwansen, luieren… het is fantastisch. Je brein komt in een andere staat en problemen/vraagstukken worden onbewust opgelost. Er ontstaan vaak de meest creatieve en originele ideeën.

Jouw reisschema op Dag 13

Laat deze dag nu maar komen zoals hij komt, niet teveel verwachtingen, doe waar je zin in hebt, maak ruimte, leef, gevoel, geniet, lach, huil en bedenk dat jij de baas bent over je eigen leven, jij bent de reisleider van jouw eigen droomleven. Het volgende staat daarom vandaag op het programma:

KIJKEN

2 minuten

Bekijk de video van vandaag

LUMMELEN

Halve of hele dag

Geniet van je lummeldag

Kies voor jezelf

Dat mag je op deze officiële Droomleven Retreat Dag helemaal in jouw eigen stijl doen. Op voorwaarde dat je alle to-do-lijstjes, deadlines, verplichtingen en beeldschermen volledig uit deze dag of dit dagdeel weglaat.

Je weet ondertussen vast al op welke manier je jouw lummeldagen het liefste doorbrengt.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 13

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 13

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

DAG 14

Vier jouw droomleven

Wauw… Je hebt jouw Droomleven Home Retreat volledig doorlopen. Ik ben supertrots op je! Samen zijn we 14 dagen onderweg gegaan naar jouw droomleven. Die reis duurt natuurlijk voort, maar je mag trots zijn op jezelf.

In 14 stappen heb je een nieuwe mindset voor jezelf gecreëerd en je rugtas een stuk lichter gemaakt. Tijd om deze overwinning te gaan vieren. Want als er iets een belangrijk onderdeel is van de reis van je leven, is het wel het vieren van kleine en grote successen!

Reserveer rust

Reserveer momenten op de dag om rustig na te denken over gesprekken, zoom-meetings of beslissingen. Dat zorgt ervoor dat je een werkdag juist langer en productiever volhoudt.

Eet je lunch niet in de kantine of achter je bureau, maar ga in je eentje naar buiten. Door alleen te lopen voorkom je dat je een gesprek moet aangaan, wat veel energie van je brein zou vragen.
Loop of fiets je naar je werk/huis? Neem dan elke dag een andere route en verwonder je over alles wat je onderweg ziet.

Ook tijdens huishoudelijke klusjes kun je rust inbouwen. Kook lekker uitgebreid, neem een bad voordat je naar bed gaat. Zolang je maar niet resultaatgericht bezig bent.
Heb jij fijne, originele tips hoe we dit met z’n allen goed kunnen volhouden? Deel ze dan in de community! We gaan dit samen

Jouw reisschema op Dag 14

Tijd om deze overwinning te gaan vieren. Want als er al iets een belangrijk onderdeel is van de reis van je leven, is het wel het VIEREN van kleine en grote successen! Het volgende staat daarom vandaag op het programma:

KIJKEN

4 minuten

Bekijk de video van vandaag.

DOEN

15 minuten

Jouw Droomroutine planning invullen voor komende maand

VIEREN

19 minuten

Time to celebrate

Beloof jezelf beterschap

Tijd om vandaag in alle rust een paar belangrijke afspraken met jezelf te gaan maken. Valse beloftes aan jezelf is het ergste wat je jezelf kunt aandoen. Hoe ga je al het moois van deze reis toepassen in je drukke, dagelijkse schema?

Neem vandaag de tijd om alvast een waterdichte ‘Droomleven Planning’ voor de komende tijd te maken.

Droomleven Guide

Download de guide van Dag 14

Deeprelax sessie

Luister de sessie
van Dag 14

Hulp nodig?

Mocht je een vraag hebben, check dan altijd eerst even of jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat. Dankjewel!

HULP NODIG?

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, laat het ons weten via de mail en dan voegen we deze toe én helpen we je uiteraard verder.

Inhoud & Programma

Òp deze pagina vindt je de complete introductie en het programma per dag terug. Je hoeft alleen maar op de bolletjes of desbetreffende dagen te klikken die je bovenin je scherm terugziet.

Je vindt de dagelijkse opdrachten per dag in de online guide die je kunt downloaden op de trainingspagina (per dag of volledig)

In deze download vind je tips and tricks hoe je jouw Droomleven Guide duurzaam en dus als eBook kunt gebruiken op jouw smartphone of tablet.

 

App & Accounts

Deze melding geeft aan dat er al een account bestaat met dit emailadres. Je hoeft je dan niet te registreren maar kunt direct inloggen.

Je kunt via deze link een nieuw wachtwoord aanmaken. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je account is geregistreerd. Na invoeren van je mailadres moet je even wachten tot je op een bevestigingspagina bent gekomen.

Je hebt bij aanschaf van de training twee maanden gratis toegang tot onze app gekregen. Het gratis abonnement kun je hier activeren door de couponcode DROOMSESSIES te gebruiken via de shop

Op de app is bovenin het hoofdscherm een collectie aangemaakt waar alle sessies die bij de training horen inkomen. De nieuwe sessies worden gelanceerd op de desbetreffende dag.

Stuur dan even een mailtje naar [email protected] zodat ze je zo snel mogelijk toegang kunnen geven