Ontspanning voor ieder moment van de dag

ULTIEME RUST EN ONTSPANNING WAAR EN WANNEER JIJ WILT

Slaapgeleide meditatie

WAT IS HET GEHEIM?

Deze ‘vorm van yoga’ vraagt weinig beweging, laat staan inspanning. Het is namelijk vooral liggen – lekker in je bed of op de bank – en luisteren naar mijn stem. Daarbij gebruik ik de volgende ingrediënten:

  • ⋒ Ademhalingsoefeningen
  • ⋒ Ontspannings- en bewustzijntechnieken
  • ⋒ Hypnose technieken en visualisaties

En dat voelt ontspannen en fijn. Heel fijn! Maar vooral: hiermee reset je volledig je gezondheid, mind en leven.

Een techniek waarbij je liggend je leven verandert

ONTSPANNEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

Ik ben Eliane Bernhard en als oprichter van House of Deeprelax heb ik een online thuis gecreëerd, waar iedereen welkom is om de voordelen van mijn Deeprelax methode te ervaren.

Een ontspannen en bewezen methode, die een antwoord is op een groot aantal gezondheids-, mentale en levensproblemen, die wij wereldwijd allemaal ervaren!

Met deze techniek kun je liggend en zelfs slapend je leven veranderen. Je hebt er niemand voor nodig en je past het toe waar en wanneer je maar wilt. Het is dus niet meer nodig om een goeroe te volgen, naar therapie te gaan of uren te mediteren. Wetenschappelijk bewezen.

Welkom in je nieuwe thuis!

Wat gebeurt er daarboven?
HET IS NET ALS SURFEN OP DE GOLVEN (DE WETENSCHAP)

We weten dat het misschien een beetje ongeloofwaardig klinkt. Hoe kun je slapen terwijl je wakker bent? Klinkt als de perfecte oplossing voor een drukke werkweek! Het is een beetje ingewikkelder dan dat.

Dit heeft o.a. te maken met het grote effect dat de Deeprelax geleide meditatie op je hersenen heeft. Je brengt beide hersenhelften in balans, zodat de actie- en ontspanningssystemen (een soort gas- en rempedaal) in je lichaam eindelijk weer goed gaan samenwerken!

Je gaat van de brainwave-staat alpha, naar theta en vervolgens delta. Waardoor je lichaam in slaap valt en je mind bijna niet meer actief is. Theta is de hypnosestaat en delta is de meest herstellende staat, waarin je lichaam zichzelf gaat genezen. Een bijzondere slaapmeditatie dus.

Onbeschrijfelijk goed

HET ALLERLEKKERSTE GEVOEL

Dat gevoel wanneer je van een fantastische piste afskiet en je alles om je heen vergeet. Of dat gevoel wanneer tijdens een romantische avond met je geliefde alles in het universum overeenstemt. Of dat gevoel wanneer je tijdens een vakantie een moment van puur geluk ervaart of dat zeldzame gevoel na een nacht heerlijk slapen dat je de hele wereld aankunt?

Dat omschrijft ongeveer het gevoel dat je kunt hebben wanneer je ontwaakt na een goede Deeprelax Yoga Nidra sessie. Een onbeschrijfelijk goed gevoel dus.

De stem en wijsheid van Eliane is wat House of Deeprelax een transformationele ervaring maakt, in tegenstelling tot alles wat ik tot nu toe heb gezien.

Willemien

Maar dat is nog niet alles

RELAX, JE HEBT NIETS ONDER CONTROLE

Tijdens een geleide Deeprelax meditatie word je eerst heel rustig en stil. Je komt in een staat van bewustzijn waarin je belangrijke overtuigingen en angsten kunt loslaten.

Vervolgens krijg je de kans om een diep verlangen te manifesteren en eindig je in de heerlijke deep sleep state. Hierin keert je lichaam keer op keer terug naar de meest pure staat van zijn en activeert daarmee het zelfhelend vermogen.

En dit alles voelt als een prachtige en ontspannen reis, liggend in een warm bad.

Dus waar wacht je op?

PAK JE KANS EN SPRING ONTSPANNEN IN HET DIEPE

Herinner je je die laatste keer nog dat je een sprong in het diepe nam? Ben je ooit teleurgesteld geweest door iets nieuws te proberen? Oké, behalve die gênante blind dates en die iets te enthousiaste kapper, heb je het overleefd toch?

Ik zou je deze gelegenheid graag willen geven om je leven tijdens het slapen te transformeren dankzij de geleide meditaties van Yoga Nidra.

Ga je mee op mijn ontspannen avontuur?

De 1ste Nederlandstalige Nidra App

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Na maanden hard werken is het nu dan eindelijk zover. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store voor zowel gratis als betaalde Nidra naps..

FEATURED IN