Verander je leven met slaapyoga

GRATIS PROBEREN

ZELFS VOOR DE ALLERDRUKSTE SCHEMA’S

Niet meer gestresst of moe voelen?

Ervaar alle sessies nu gratis voor 1 maand

De meditatie- en Yoga Nidra-sessies zorgen voor instant ontspanning tijdens het thuiswerken, vormen de basis voor een krachtig ochtendritueel of doen je ‘s avonds makkelijker in slaap vallen. Bij de meeste sessies hoef je alleen maar te liggen en te luisteren. We hebben  al sessies vanaf 5 minuten, dus waar wacht je nog op?

DEEPRELAX 1 MAAND GRATIS

GEEN AUTOMATISCHE VERLENGING

DIRECT ONTSPANNEN

House of Deeprelax is een absolute life-saver. Ik ben, zeker sinds ik in de overgang ben, een matige slaper. Om overdags toch voldoende energie te hebben las ik Yoga Nidra sessie’s in – koptelefoon op, een me-momentje – waarna ik de dag weer aankan. Nothing can beat it!

Esther

Een echte must have!

DÉ YOGA NIDRA APP VAN NEDERLAND

“Een mooie en super handige app met fantastische yoga nidra sessies voor elk moment. Voor een goed begin van de dag, als mini break of voor een heerlijke diepe nachtrust! Ik ben verslaafd en wordt met elke sessie een beetje relaxter, een beetje meer mezelf en leer meer en meer vanuit mijn hart te leven en mijn intuïtie te volgen. Dankjewel!”

Zelfhelend_Vermogen_Activeren

Deeprelax Nidra biedt je rust en ontspanning

IEDER MOMENT VAN DE DAG

We snappen het, wellicht klinkt dit te mooi om waar te zijn. Onze gebruikers mailen ons dagelijks over hun prachtige en transformerende ervaringen met de Deeprelax Meditaties. Zo ervaren zij:

  • ⋒ Nieuwe dimensies van rust
  • ⋒ Verlichting van pijn
  • ⋒ Elke dag een ontspannen routine
  • ⋒ Meer ontspanning en creativiteit
  • ⋒ Een alternatief voor slaapmedicatie
  • ⋒ Verlichting van angst of depressieklachten
Probeer het zelf

Elk moment van de dag diepe rust vanuit je broekzak

1 GRATIS MAAND ONBEPERKT ONTSPANNEN

Maak kennis met dé ontspanningsapp van Nederland. Onbeperkt luisteren naar 50 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra (Slaap Yoga), wandelmeditaties en ademsessies, via de website of vanuit de app. 

Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan. Een ontspannen routine creëren in deze onmogelijke tijden, House of Deeprelax maakt het mogelijk voor zelfs de meest lastige schema’s en veranderingen.

PROBEER 1 GRATIS MAAND
House of Deeprelax ontspanning

Wauw! Dat is denk ik het goede woord .. Ik heb sinds ik House of Deeprelax gebruik zulke grote stappen kunnen maken in het herstel van mijn burnout! Elke dag weer zijn de sessies een cadeautje en voel ik mij daarna krachtiger en energieker.

Julia

Ontdek de magie van Deeprelax Yoga Nidra

Yoga nidra is een techniek waarbij je (in tegenstelling tot actieve vormen van yoga) in overgave lekker mag gaan liggen en luisteren. Dat alleen al klinkt heerlijk ontspannen, toch? Terwijl je bewustzijn actief is, bevindt je je ergens tussen meditatie, slapen/waken en hypnose; je raakt in een diep ontspannen staat.

Door yoga nidra kun je onder andere contact maken met je intuïtie, blokkades en trauma’s opruimen, overtuigingen veranderen en het zelfhelend vermogen van je systeem aanspreken.

Ga lekker op je bed, bank of yogamat liggen en luister één van onze 32 diep ontspannende Yoga Nidra sessies, die tot bijzondere, transformerende ervaringen kunnen leiden.