EVELIEN RAADT YOGA NIDRA AAN VOOR ALLE BUSY BEES

De wereld van

Steeds meer voelen en zijn

Al jaren ben ik fan van Yoga en meditatie. En slapen. Op een gegeven moment begon ik steeds vaker over Yoga Nidra en de vele voordelen ervan te horen. Toen ik van de een op de andere dag thuis kwam te zitten met een burn-out, dacht ik: dit zou wel eens heel fijn en geschikt kunnen zijn voor m’n herstel.  Zeker omdat het enige wat ik hoef te doen, is liggen op een matje met m’n ogen dicht en een dekentje over me heen.

Mijn eerste ervaringen met Yoga Nidra

Ik volgde een live sessie Deeprelax Yoga Nidra bij Eliane en ik wist niet wat ik meemaakte. Ik was nog nooit zó relaxed geweest na een uurtje Yoga of meditatie en sindsdien doe ik meerdere malen per week een sessie. Soms live en soms via een podcast thuis op de bank of in bed. Inmiddels heb ik tientallen sessies gevolgd van verschillende teachers, maar de mooiste “reizen” maak ik als ik een Deeprelax sessie van Eliane volg. De combinatie van haar authenticiteit, stem, muziek en lesopbouw zijn magisch. Niks zweverig gedoe, maar gewoon heerlijk relaxen met een wetenschappelijk onderbouwde techniek.

De grootste voordelen voor mij persoonlijk zijn diepe fysieke en mentale ontspanning, energietoename en verbeterde slaapkwaliteit.

En geregeld ontvang ik heel wijze inzichten of boodschappen gedurende een sessie. Yoga Nidra brengt je namelijk in contact met je innerlijke wijsheid. Door Yoga Nidra heb ik geleerd dat je los kunt komen van je lichaam, gedachten en emoties en dat is heel fijn bij pijntjes of een vol hoofd. Inmiddels is mijn energielevel gelukkig hersteld, maar de Yoga Nidra is vast onderdeel van mijn leven gebleven.

Een paar keer per week zet ik een podcast van Eliane op om weer even op te laden. Na zo’n sessie voel ik me vaak nog uitgeruster dan na een hele nacht slaap. Dis is natuurlijk verklaarbaar als je kijkt naar wat een goede sessie met je hersengolven doet. Ik ben heel analytisch en loop altijd van alles en nog wat te bedenken. Mede door Yoga Nidra ben ik weer in contact gekomen met mijn intuïtie. Wat ben ik blij dat ik nu over een tool beschik voor instant energie, rust en ruimte. Van altijd maar denken en doen, naar steeds meer voelen en zijn!

Voorkomen is beter dan genezen

Ik geloof heilig in een holistische benadering van gezondheid en de mind-body connectie. Balans vinden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak en je bewust worden van je authentieke zelf, zijn, als je het mij vraagt, de sleutel als het gaat om gezondheid en geluk.

Ik las laatst ergens dat ongeveer 90% van alle doktersbezoeken terug te leiden is naar stress. Schokkend maar het verbaast me niks. Om mij heen hoor en zie ik meer en meer mensen die kampen met stressklachten, hormonale disbalansen en burn-out. Yoga Nidra kan hier een heel belangrijke rol spelen qua herstel en preventie. En dus meer voelen.

Omdat ik zo gefascineerd raakte door alle voordelen van Yoga Nidra, besloot ik ook de Deeprelax Yoga Nidra Training te volgen bij Eliane. Echt super interessant om meer te leren over je brein en onderbewuste! En nooit eerder volgde ik zo’n relaxte training door alle heerlijke sessies die we tussendoor deden. Yoga Nidra boost trouwens ook je concentratie en leercapaciteit. Hierbij een gratis tip voor alle trainers en trainingsinstituten, haha.

Ik kan Yoga Nidra echt alle busy bees aanraden! Van zakenmannen en –vrouwen tot mensen met volle agenda’s en ouders van jonge kinderen. Aan eigenlijk gewoon iedereen die in de 21ste eeuw leeft en dus veel technologie en prikkels te verwerken krijgt. Wil jij ook meer voelen, probeer dan een maand lang alle sessies gratis uit.

Tags
  • burn-out
  • Eliane
  • onderbewustzijn
  • slapen
  • Yoga Nidra

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.