Mental Wellbeing

Lees het goudeerlijke levensverhaal
gecombineerd met unieke meditaties.

Dit boek vormt een handleiding om
op een gezonde manier van simpel
geluk te genieten en in balans te zijn,
zonder jezelf kapot te werken of
eindeloos verschuivende toekomstdromen
na te jagen.

Het is tijd voor een échte oplossing voor onze moderne mentale en fysieke klachten

In een wereld waarin alles mogelijk lijkt te zijn, neemt het aantal mensen die worstelt met (stressgerelateerde) mentale en fysieke klachten alleen maar toe.

Maar wat als blijkt dat de oplossingen die er nu zijn voor mentale en fysieke klachten vaak juist verder afleiden van genezing en heling? Dat ontdekte ik op mijn eigen reis richting de oplossing voor mijn chronische fysieke klachten en een heftige angststoornis.

Deze reis leidde mij naar de ontdekking van het echte probleem van onze moderne klachten. En daardoor was ik in staat om mezelf te genezen van een chronische ziekte en grote stappen te zetten in het herstel van mijn eigen mentale klachten.

Dit krachtige en goudeerlijke boek is dan ook voor iedereen die op zoek is naar een duurzame oplossing voor de mentale en/of fysieke stressgerelateerde uitdagingen van deze tijd. 

Hoe is het eigenlijk gesteld met onze mentale gezondheid in Nederland?

Hieronder vind je een aantal gefundeerde cijfers met betrekking tot enkele (stressgerelateerde) mentale en fysieke uitdagingen in Nederland. Één van de missies van House of Deeprelax is Nederland (en België) weer mentaal gezond krijgen.

Angst en depressie

Volgens gegevens van het Trimbos-instituut, hebben bijna 1,1 miljoen mensen in Nederland last van een angststoornis en ongeveer net zoveel mensen een depressie.

Stress

Onderzoek van Agis Zorgverzekeringen geeft aan dat het overgrote deel van de Nederlandse bevolking (88%) stress ervaart en slechts iets meer dan de helft hierop actie onderneemt.

Chronische aandoeningen

Volgens het RIVM hebben ruim 10 miljoen Nederlanders een of meerdere chronische aandoeningen.

Burn-out klachten

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat in 2020 ongeveer 1,2 miljoen werknemers in Nederland burn-out klachten hadden.

Een goudeerlijk levensverhaal gecombineerd met krachtige meditaties

Dit boek vormt een avontuurlijke handleiding, om op een gezonde manier van simpel geluk te genieten en in balans te zijn, zonder jezelf kapot te werken of eindeloos verschuivende toekomstdromen na te jagen.

Het laat zien hoe sterk onze mind en de programmeringen die we van onze ouders en omgeving meekrijgen zijn, maar ook hoe je die kunt omzeilen om je eigen pad te gaan volgen.

De roerige levensreis van Eliane Bernhard, die beschrijft hoe zij zichzelf van chronische pijnen, angsten en andere mentale klachten weet te bevrijden. In combinatie met een sessie of meditatie in elk hoofdstuk van de veelgeprezen app van House of Deeprelax, maken dat dit boek je meeneemt op een unieke en krachtige reis in jezelf.

“Ik ben super dankbaar dat Eliane als mens en met haar tools in mijn leven is gekomen!”

Giel beelen, radio dj en oprichter Kukuru.nl

Na het lezen weet je:

  • Waar de meeste chronische pijn of stress, burn-out, angst- of depressieklachten vandaan komen
  • Wat vervolgens écht werkende en duurzame oplossingen  zijn
  • Hoe je dat dagelijkse opgejaagde en gestreste gevoel kunt verminderen
  • Hoe je hardnekkige patronen, angsten, blokkades en trauma kunt loslaten en helen.
  • Wat de kracht is van de transformerende meditatievorm Yoga Nidra
  • Welke andere tools er bestaan om elke dag vol vertrouwen, energie en rust te leven
  • Waarom medicijnen zoals antidepressiva, slaapmedicatie en benzodiazepine ons vaak verder weg leiden van genezing
  • Hoe je een magneet wordt voor jouw droomleven, zónder de stress van de ratrace

Ervaar direct de sessies en meditaties tijdens het lezen

In Deep Relax neemt Eliane je mee op een ontdekkingsreis van meer dan 20 jaar naar oplossingen en methoden, waaronder de rustgevende en transformerende kracht van Yoga Nidra, die uiteindelijk hebben bijgedragen aan het ontstaan van de veel geprezen Deeprelax Methode.

Met deze krachtige manieren om oude ballast los te laten en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren, heeft ze zichzelf weten te bevrijden van veel stressgerelateerde fysieke en mentale klachten.

Aan het eind van elk hoofdstuk vind je een QR-code die leidt naar verschillende sessies in de House of Deeprelax-app, zodat je dit direct zelf in de praktijk kunt ervaren.

Want als Mental Health en Wellbeing app en -platform, brengt House of Deeprelax inmiddels meer dan 75.000 gebruikers dagelijks in een staat van rust en ontspanning.

Deze sessies en meditaties bestaan o.a. uit zeer diep ontspannende Yoga Nidra sessies, unieke en krachtige meditaties, Breathwork, wandelmeditaties en nog veel meer. Ervaar direct de kracht van de Deeprelax methode zelf, zodat het ook jouw leven kan transformeren!

“De app van House of Deeprelax is een onderdeel geworden van mijn routine”

Anouk smulders, TV presentatrice

Wat ontvang je wanneer
je het boek koopt?

  • Het boek uiteraard, ook als e-book af te sluiten
  • 2 maanden gebruik van de House of Deeprelax app t.w.v. €12,- *

* Je ontvangt deze niet los en kunt deze alleen terugvinden in het boek zelf

Bestel nu het unieke boek van House of Deeprelax

Over Eliane Bernhard

Eliane Bernhard is niet alleen co-founder van House of Deeprelax, maar ook een gerenommeerd expert op het gebied van mentale gezondheid en welzijn. Eliane helpt jaarlijks, middels het platform en de app House of Deeprelax, duizenden mensen om een succesvol en gezond leven te leiden vanuit rust en balans.

In het afgelopen decennium heeft ze onderzoek gedaan naar verschillende technieken om niet alleen zichzelf, maar ook anderen te helpen bij hun mentale en fysieke uitdagingen. Deze technieken geven antwoord op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij vandaag de dag ervaren.

Eliane zegt hierover: “Iets waar ik de laatste tijd steeds vaker bij stilsta, is de volgende vraag: ‘Waarom ervaren we steeds meer stress, terwijl we steeds vaker aan onze mentale (en fysieke) gezondheid werken?’ Met deze vraag ben ik 12 jaar geleden een fulltime onderzoek gestart, waarbij ik uiteindelijk krachtige antwoorden én oplossingen heb gevonden.

Het is dan ook nog geen 12 jaar geleden dat ik zelf constant hinder ondervond van chronische pijnen en veel angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en ik zou maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn ‘moeten leren leven’.

Daar nam ik geen genoegen mee. Ik wist diep van binnen dat dit anders kon en ging op onderzoek uit. En wat ik ontdekte, transformeerde mijn leven en vervolgens ook duizenden members van House of Deeprelax. Met dit boek wil ik jou laten zien dat een leven allesbehalve perfect hoeft te zijn. En dat iedereen uiteindelijk toch van het pad kan afwijken om het leven te leiden waar je wellicht voorheen alleen van kon dromen. Want we zijn dat allemaal waard.”

Burnout happens when you avoid being human for too long.

Veelgestelde vragen

Het boek komt op 16 mei 2023 uit en zal o.a. via Bruna.nl en Bookspot.be te verkijgen zijn. Daarnaast komt er in een later stadium ook een luisterboek beschikbaar.

Indien je nog niet eerder van een trial gebruikt hebt gemaakt bij House of Deeprelax, zit er voor jou een gratis proefabonnement van 2 maanden bij inbegrepen. In andere gevallen in een abonnement inderdaad nodig om de sessies te kunnen beluisteren. Je hebt al een maandabonnement voor €5,99.

Dit boek is mijn persoonlijke verhaal. Wellicht heb je hier, doordat je me al een tijdje volgt of deelneemt aan Deeprelax programma’s, al vaker over gehoord. Maar ik ga in mijn verhaal nog veel dieper in op mijn verleden, mijn trauma’s en struggels en daarbij geef ik je veel inhoudelijke theorie, mijn tools en tips cadeau naar een ontspannen leven.