Deeprelax

Dé gids voor een leven vanuit ontspanning en vertrouwen

Dit boek vormt een handleiding om op een gezonde manier van simpel geluk te genieten en in balans te zijn, zonder jezelf kapot te werken of eindeloos verschuivende toekomstdromen na te jagen. Het laat zien hoe sterk onze mind en de programmeringen die we van onze ouders en omgeving meekrijgen zijn, maar ook hoe je die kunt omzeilen om je eigen pad te gaan volgen.

De levensreis van Eliane Bernhard, in combinatie met de veelgeprezen meditaties van de House of Deeprelax app, maken dat dit boek je meeneemt op een unieke reis in jezelf.

Rond 15 mei 2023 komt het Deeprelax boek uit, maar je kunt je nu al registeren voor de pre-order wachtlijst, zodat jij straks de eigenaar van de eerste druk bent. Zodra het mogelijk is om het boek te bestellen ontvang jij van ons als eerste een mailtje.

Hi, ik ben Eliane en mijn leven is niet perfect geweest

Sterker nog, mijn pad heeft de nodige hobbels en diepe gaten gekend en dat begon al vroeg. Van pesterijen op school en onbegrepen worden door boze docenten tot langdurige chronische pijn en het gebruik van antidepressiva.

De afgelopen decennia heb ik talloze methodes aangegrepen om me eindelijk goed en gelukkig te voelen. Uiteindelijk ontdekte ik, the hard way, wat het ware geheim is van een duurzaam gezond en gelukkig leven – en dat wil ik graag met je delen.

“Ik ben trots dat een eerlijk en openhartig gesprek bij mij aan tafel zoveel in gang heeft gezet. Het delen van je struggles is puur goud. Ik ben super dankbaar dat Eliane als mens en met haar tools in mijn leven is gekomen en daar komt nu dit boek bij!”

GIEL BEELEN, RADIO DJ EN OPRICHTER KUKURU.NL

Een goudeerlijk levensverhaal gecombineerd met unieke meditaties

Sinds mijn 16de heb ik last van chronische pijn en mentale klachten. Niets hielp.

Nadat de artsen aangeven dat ik met mijn fysieke en mentale klachten moest leren leven, vind ik een weg om mezelf te genezen van deze chronische stressgerelateerde aandoeningen. En ontdek ik dat we met z’n allen op de verkeerde plekken zoeken naar oplossingen.

Na 20 jaar zoeken vond ik verlichting bij de diepe ontspanning van yoga nidra (slaapyoga) en leerde ik krachtige manieren om oude ballast los te laten.

In dit boek vertel ik mijn eerlijke levensverhaal. Na elk hoofdstuk kun je mijn inzichten direct zelf implementeren middels de unieke, rustgevende en transformerende meditaties, te vinden op de veelgebruikte House of Deeprelax app.

Meer over mij en de Deeprelax Methode?

Lees onderstaande artikelen waarin ik je alvast wat van mijn geheimen prijsgeef.

Elke oplossing leidde mij verder weg van de kern

Lees hier het eerste deel van Eliane haar persoonlijke verhaal en struggles binnen haar weg naar de oplossing voor haar mentale en fysieke uitdagingen....

Van medicatie naar een echt werkend medicijn

In dit 2e deel van het persoonlijke verhaal van Eliane vertelt zij welke échte oplossingen zij heeft gevonden voor haar mentale en fysieke klachten.

De Deeprelax methode en mijn levensmissie

Met de Deeprelax methode kun je naast diep ontspannen en herstellen, ook aan je eigen ontwikkeling werken. Iets wat ik anderen ook gun.

“De app van House of Deeprelax is een onderdeel geworden van mijn routine. Helemaal na drukke dagen is het zo fijn om even te zinken in rust, overgave en totale ontspanning. De meditaties zijn geweldig en zo heerlijk overzichtelijk per categorie. Goodnight is absoluut favoriet!”

ANOUK SMULDERS, PRESENTATRICE VAN O.A. SHOWNIEUWS BIJ SBS6

Connect with me

Op Instagram geef ik bijna dagelijks een kijkje uit mijn persoonlijke keuken weg.

Onze sessies

Download de app zodat je aan de slag kunt gaan met gratis en betaalde sessies.

Heb je een vraag over Deep relax hét boek van House of Deeprelax?

Misschien staat je antwoord hiertussen:

Het boek komt op 16 mei 2023 uit en zal via Bol.com, Bruna.nl en diverse boekhandels te verkijgen zijn. Daarnaast komt er ook een luisterversie beschikbaar.

Absoluut, maar mocht je nog nooit van een trial gebruikt hebben gemaakt bij House of Deeprelax dan zit er een proefabonnement van 2 maanden bij inbegrepen.

Dit boek is mijn persoonlijke verhaal. Wellicht heb je hier, doordat je me al een tijdje volgt of deelneemt aan Deeprelax programma’s, al vaker over gehoord. Maar ik ga in mijn verhaal nog dieper in op mijn verleden, mijn trauma’s en struggels en daarbij geef ik je mijn tools en tips kado naar een ontspannen leven.

Vervelend dat de techniek jouw even in de steek laat. Het kan zijn dat je je (ooit) hebt afgemeld voor ons mailbestand. Het kan ook zijn dat er bij ons even iets niet goed gaat. Stuur ons direct een mail op [email protected], dan zal het support team je zo snel als mogelijk helpen.

“Mediteren was echt niks voor mij, tòtdat ik kennis maakte met de app van House of Deeprelax. Nu doe ik af en toe een sessie en… het werkt! Even ontstressen, een moment voor mezelf of gewoon lekker in slaap vallen. En het kan zelfs liggend met een kleedje op de bank. Aanrader!”

HANNELORE ZWITSERLOOD, NIEUWSLEZERES, RADIO- EN PODCASTMAKER