Deeprelax Yoga Nidra in een modern jasje

Beoefen deze techniek waar en wanneer je maar wilt

Wij hebben deze eeuwenoude techniek gedurende vier jaar met duizenden deelnemers getest. Hierdoor hebben wij een moderne, effectieve en ultiem ontspannen Yoga Nidra variant kunnen creëren, die wij de Deeprelax Methode noemen.

Alle Yoga Nidra online sessies hebben wij opgedeeld in series voor elk gewenst moment van jouw dag.

Jouw gateway naar een ontspannen leven

Ontdek de magie en voordelen van Yoga Nidra

Slapend je leven transformeren

Deeprelax Yoga Nidra is onze meest krachtige en diepgaande techniek waarbij je (in tegenstelling tot actieve vormen van yoga) in overgave lekker mag gaan liggen en luisteren. Dat alleen al klinkt heerlijk ontspannen, toch? Terwijl je bewustzijn actief is, bevind je je ergens tussen meditatie, slapen/waken en hypnose; je raakt in een diep ontspannen staat.

Door Yoga Nidra kun je onder andere blokkades en trauma’s opruimen, manifesteren, overtuigingen veranderen en het zelfhelend vermogen van je systeem aanspreken.

Ga lekker op je bed of bank liggen en luister één van onze diep ontspannende Yoga Nidra sessies, die tot bijzondere, transformerende ervaringen kunnen leiden.

“Ik luister elke ochtend een Deeprelax Yoga Nidra sessie. Dit brengt meer rust in mijn dag dan ik ooit had durven dromen.”

Maria

De voordelen van Yoga Nidra

ONTDEK MEER IN DEZE ARTIKELEN

nidra

DE WERELD VAN

All I need is my Yoga Nidra

Naast meer  energie en minder weerstand is het ondergeschoven voordeel van Yoga Nidra de kracht waarmee je bij jezelf komt.

Lees verder

Eliane wandelt in natuur

ONTSPANNING

Yoga Nidra en onze neurotransmitters

Met Yoga Nidra pak je in een klap alle stresssymptomen aan, zowel lichamelijk als geestelijk.

Lees verder

slapend met yoga nidra

EXCLUSIEF

Het geheim van Yoga Nidra

Yoga Nidra (een geleide meditatie) bestaat oorspronkelijk uit een serie eeuwenoude meditatie-oefeningen.

Lees verder

Ervaar nu zelf ongekende diepe ontspanning met Deeprelax Yoga Nidra

Waar je ook bent, je kunt het direct gratis proberen

Met de Deeprelax methode ben je in staat om op de meest ontspannen en aangename manier datgene te veranderen wat voor jou belangrijk is:

  • Je mind
  • Je gezondheid
  • Je leven

Het enige wat je hoeft te doen is te gaan liggen en naar mijn stem te luisteren. Geniet!

De Deeprelax Series & Momenten

Wat kun je verwachten met Deeprelax Yoga Nidra

Een paar keer per jaar brengen wij een unieke Deeprelax Yoga Nidra serie uit. Deze bestaat uit 6 – 8 nieuwe Yoga Nidra sessies die speciaal ontworpen zijn voor verschillende momenten van de dag. Lees hieronder meer over de momenten en de series.

Yoga Nidra Momenten

Momenten voor de hele dag

Kies jouw ideale Yoga Nidra rustmoment

Het ene moment van de dag heb misschien behoefte aan ontspanning of bewustere ademhaling en op een ander moment juist aan meer energie. Daarom hebben voor elk moment van de dag een speciale selectie aan Deeprelax sessies voor je gemaakt. Variërend van 14 – 55 minuten.

Ervaar jouw ideale moment

Klik op een moment om meer te weten hoe de sessies uit dit moment voor rust en ontspanning zorgen

Ontwaak met een compleet en ontspannend ochtendritueel.

Instant diepe ontspanning binnen 15 minuten, waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Reset jezelf volledig met een diep ontspannende sessie.

Val in een diepe, herstellende slaap met een magische Deeprelax reis.

Een directe energy boost door stress en spanning los te laten

“Mijn rugklachten zijn eindelijk verleden tijd. En dat zonder rommel in mijn lijf te stoppen. Dankjewel Eliane. Dankjewel Deeprelax.”

Peter

Onze favoriete Yoga Nidra sessies

EEN SELECTIE UIT HET DEEPRELAX AANBOD

We hebben speciaal voor jou 4 van onze Yoga Nidra pareltjes geselecteerd. Indien je nog geen abonnement of acount bij ons hebt, dan kun je al onze sessies nu 1 maand lang gratis proberen en alle voordelen en ontspanning van Yoga Nidra zelf ervaren.

IDEA

Yoga Nidra Goodnight sessie

Laat alles stress, angst of pijn los en ervaar direct diepe ontspanning met deze helende Goodnight Yoga Nidra meditatie die slechts 20 minuten duurt.

BARBOLETA

Yoga Nidra First Aid sessie

Tijdens deze ontspannen Deeprelax hypnose Yoga Nidra reis laat je in nog geen 14 minuten alle gedachten, controle, zorgen en verwachtingen los.

House of Deeprelax Thuis Werk Dag Schema

KALI

Yoga Nidra Morning sessie

Begin je dag vanuit diepe ontspanning, met nieuwe/frisse kracht en een duidelijke richting. Maak van jouw dag elke keer een eigen creatie.

Deeprelax Sessie Angst

Luna

Yoga Nidra Relax sessie

Laat alles van de dag los, ontspan en activeer het zelfhelend vermogen van het lichaam op deze prachtige Yoga Nidra reis naar de maan en de sterren.

Dus waar wacht je nog op?

Pak je kans en spring ontspannen in het diepe

Herinner je je de die laatste keer nog dat je een sprong in het diepe nam? Ben je ooit teleurgesteld geweest door iets nieuws te proberen?

Oké, behalve die gênante blind dates en die iets te enthousiaste kapper, heb je het overleefd toch?

Ga je mee op mijn ontspannen avontuur?

5 Sterren in de App Store

DÉ YOGA NIDRA APP VAN NEDERLAND

Een Must Have!

“Een mooie en super handige app met fantastische yoga nidra sessies voor elk moment. Voor een goed begin van de dag, als mini break of voor een heerlijke diepe nachtrust! Ik ben verslaafd en wordt met elke sessie een beetje relaxter, een beetje meer mezelf en leer meer en meer vanuit mijn hart te leven en mijn intuïtie te volgen. Dankjewel!”

yoga nidra meditatie

Steeds meer voelen en zijn

EVELIEN RAADT YOGA NIDRA AAN VOOR ALLE BUSY BEES

Al jaren ben ik fan van Yoga en meditatie. En slapen. Op een gegeven moment begon ik steeds vaker over Yoga Nidra en de vele voordelen ervan te horen.

Toen ik van de een op de andere dag thuis kwam te zitten met een burn-out, dacht ik: dit zou wel eens heel fijn en geschikt kunnen zijn voor m’n herstel.  Zeker omdat het enige wat ik hoef te doen, is liggen op een matje met m’n ogen dicht en een dekentje over me heen.

Inmiddels heb ik tientallen sessies gevolgd van verschillende teachers, maar de mooiste “reizen” maak ik als ik een Deeprelax sessie van Eliane volg. De combinatie van haar authenticiteit, stem, muziek en lesopbouw zijn magisch. Niks zweverig gedoe, maar gewoon heerlijk relaxen met een wetenschappelijk onderbouwde techniek.