Op retreat in je eigen omgeving, reizen door je binnenwereld en je eigen droomleven creëren vanuit rust en routine? Petra en Rosie gingen met onze Droomleven Training op een prachtige reis, waarin je stap voor stap leert creëren en loslaten vanuit ontspanning en fijne energie. Met ons delen ze hoe ze deze unieke lifestyle training hebben ervaren.

Petra en Rosie vertellen over de Deeprelax Droomleven training

Op retreat in je eigen omgeving, reizen door je binnenwereld en je eigen droomleven creëren vanuit rust en routine? Petra en Rosie gingen met onze Droomleven Training op een prachtige reis, waarin je stap voor stap leert creëren en loslaten vanuit ontspanning en fijne energie. Met ons delen ze hoe ze deze unieke lifestyle training hebben ervaren.

De Droomleven Training is een unieke online cursus, ontworpen als een 14-daags home retreat, waarin je met yoga nidra, meditaties, breathwork en oefeningen leert om jouw binnenwereld te transformeren zodat je niet zoveel meer van buitenaf nodig hebt om gelukkig te zijn.

Petra: ‘Door de Droomleven Training maakte ik kennis met mijn eigen hart, stilte en positiviteit’

‘De Droomleven Training heeft mij in eerste instantie kennis laten maken met mijn eigen hart, en de stilte en positiviteit die daar aanwezig is. Dat is een groot cadeau en wat mij betreft de essentie van het leven.

Wat ik zelf heel fijn vind, is dat Eliane je tijdens de training meeneemt in haar rituelen. Het voelde alsof ik als het ware een periode naast haar liep; samen op reis. Ik sloeg dan ook geen dag over. Ik had behoefte aan lummelen en mijn eigen tijd met rituelen. Een aantal rituelen voor de ochtend en avond heb ik nu doorgevoerd en dat geeft me veel meer rust, energie en zelfliefde. De training heeft me hierin echt een weg laten zien.

Mijn toegang tot de app van House of Deeprelax had ik meteen omgezet in een jaarabonnement, zodat ik tijdens mijn rituelen altijd een yoga nidra sessie kan gebruiken en de training later nogmaals op kan pakken. De reis is levensveranderend, het lijkt me dan ook de moeite waard om deze opnieuw te maken en dan wellicht weer andere inzichten op te doen.’

Rosie: ‘Ik heb ontdekt dat ik mijn dromen niet meer weg hoef te stoppen, maar er stap voor stap voor mag gaan!’

‘Vanaf de eerste aankondiging van de Droomleven Training was ik al enthousiast. Ik kon niet wachten om aan mijn Droomleven reis te gaan beginnen!

Ik startte mijn reis vanuit Nederland, waarna ik vijf dagen later met de uitgeprinte downloads het vliegtuig naar Aruba instapte. De tijd op het eiland leek me een geweldige kans om de Droomleven reis optimaal te benutten en deze virtuele reis kun je natuurlijk vanaf elke locatie maken. In een privé villa van alle gemakken voorzien, zat ik door alle fijne meditaties en oefeningen al middenin mijn droom.

De reis is voelbaar met zorg, liefde, passie en het vertrouwen in de kracht van yoga nidra samengesteld door Eliane en haar team. Eliane neemt je met haar prachtige stem mee naar betoverende bestemmingen en leert je steeds dichter bij jezelf en jouw droomleven te komen. Ik heb ontdekt dat ik mijn dromen niet meer weg hoef te stoppen, maar er stap voor stap voor mag gaan! De besloten online community voelt als een warm bad, een plek waar dit proces veilig is om te delen.

Ik zou nog veel meer kunnen delen over mijn ervaring, maar daarmee weet je nog niet hoe de Droomleven reis voor jou voelt. Er is maar één manier om daarachter te komen…

Twijfel je nog? Dan zou ik je willen zeggen: Fasten your seatbelts en vlieg mee naar de meest authentieke versie van jezelf in jouw droomleven!’

Ook meedoen met de Droomleven Training? Meld je hier snel aan!