HET HOEFT GEEN UREN TE DUREN OM EVEN TE ONTSPANNEN

Exclusief

Onze favoriete geleide meditaties onder de 30 minuten

Heb je de overtuiging dat goede ontspanning veel tijd moet kosten? Dan hopen wij deze overtuiging vandaag nog bij je weg te nemen met een lijstje van onze 10 favoriete geleide meditaties onder de 30 minuten. Gerangschikt van kort naar lang.

Deeprelax sessies: geleide meditaties voor instant ontspanning

Bij House of Deeprelax geloven we namelijk in routine en regelmaat in plaats van hele lange sessies. Het is veel krachtiger als je elke dag even ontspanning kunt vinden met een geleide meditatie in plaats van 1 keer per week. Enjoy!

Deze 10 geleide meditaties duren nog geen 30 minuten

FIRST AID

Sonrisa [07:44]
Met deze heerlijke korte meditatie creëer je keer op keer hartcoherentie. Dit is enorm stressverlagend en brengt alle systemen in je lichaam weer in balans. Je komt in een staat waarin je je intuïtie weer kunt herkennen en je beter bestand bent tegen alle ruis om je heen.

MORNING RITUAL

Todada [08:02]
Een zeer korte en krachtige geleide meditatie die je er op elk moment van de dag even bij kunt pakken, om je heelheid weer te ervaren. Om de dag te beginnen, tussendoor op je werk, in de trein, op een bankje in het park of in bed voor het slapen gaan.

GOODNIGHT

Pletora [13:11]
Ga lekker liggen of zitten en geniet van deze Deeprelax visualisatie waarin je je meest ideale Zelf kunt ervaren. Wij hebben er allemaal recht op ons fit, ontspannen, veilig en gelukkig te voelen. Dit lukt ons helaas niet altijd, maar met deze geleide meditatie word je weer aan deze ideale staat herinnerd.

MORNING RITUAL

The Journey [13:41]
Laat je meevoeren langs het prachtige strand van het Mexicaanse Tulum met een magische zonsopkomst, tijdens deze Deeprelax ochtendsessie. Maak er een mooi ritueel van en begin elke dag opnieuw op een diep ontspannen en krachtige manier. Liggend in je hangmat, luisterend naar het geluid van de branding op de achtergrond. Goedemorgen.

FIRST AID

Wedjat [14:31]
Je kunt deze bijzondere First Aid Meditatie op elk moment van de dag doen om je weer jezelf te voelen, veilig en geaard. Kom rustig liggen of zitten, maak even volledig contact met de aarde en met je eigen hart. Na deze geleide meditatie kijk je weer met frisse moed naar de rest van je dag.

MORNING RITUAL

Nubia [16:12]
Deze heerlijke ochtendsessie is een liefdevol en krachtig begin van een nieuwe dag vol mogelijkheden. Met een warm ochtendzonnetje op je gezicht doorloop je in 16 minuten een compleet en ontspannen ochtendritueel. Hierna stap je in een nieuwe versie van jezelf en ervaar je minder stress gedurende de rest van de dag.

FIRST AID

Sacra [16:25]
Het wordt na eb altijd vloed, zonder licht geen donker en de zon maakt elke avond met alle liefde weer ruimte voor de maan. Alles is is een geheel en met elkaar verbonden. Laat het maanlicht op jouw pad schijnen en laat je hart de weg bepalen op deze Relax Nidra reis.

FIRST AID

Aton [19:45]
Deze heerlijke en vooral fysieke Nidra reis leidt je in slechts 19 minuten naar de zeer helende en herstellende Delta-staat van je hersenen. Je kunt deze sessie op elk moment van de dag inzetten om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren. De kleur geel staat in deze sessie centraal hetgeen de aanmaak van het gelukshormoon serotonine stimuleert.

RELAX

La Dicha [28:06]
Ervaar elke dag een staat van bliss met deze korte Deeprelax Nidra sessie. Tijdens jouw ochtendritueel, overdag in de tuin of ‘s avonds voor het slapen gaan. Ongeacht wat er speelt in in je leven of in de wereld. Alles is al aanwezig in jou.

RELAX

Luna [29:58]
Met bijna 30 minuten de laatste van ons rijtje met 10 favoriete geleide Deeprelax sessies. Ontspan en activeer het zelfhelend vermogen van het lichaam op deze prachtige reis naar de maan en de sterren. Laat alles van de dag los en maak je klaar voor een fijne avond met deze prachtige Relax Sessie. Eindig op je eigen veilige ster en laat de diepe ontspanning door je heen stromen.

Laat je ons via Instagram weten welke geleide meditatie je het fijnst vond?

Geschreven door Eliane Bernhard
Tags
  • favoriete sessies
  • kort
  • Online sessies
  • ontspannen

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.