DE START VAN DE DEEPRELAX METHODE
Met slaap yoga

In de afgelopen 9 jaar heb ik, vanuit grote ongelukkige vraagtekens bij mijzelf, veel tijd besteed aan het onderzoeken van elke mogelijke weg naar een fitter, gelukkiger en gezonder leven.Waarbij ik vooral ontdekte dat er meer mensen dan ooit een burnout hebben of depressief, angstig, chronisch ziek, overspannen of ongelukkig zijn. Dit gaf mij de motivatie om mijn zoektocht door te zetten.

WORDS BY ELIANE BERNHARD ILLUSTRATIONS BY LISELORE STAP

Deze zoektocht resulteerde in een te gekke reis met enorm veel uitdagingen, prachtige mensen en ervaringen. Een reis waarbij ik ontdekte dat (geleide) meditatie een belangrijke reden is waarom ik hier ben. En dat ik die ervaring met zoveel mogelijk mensen wil delen. Daarom ben ik begonnen met bewustzijnscoaching en geleide-meditatielessen. Die hielpen mij namelijk enorm bij het overwinnen van mijn eigen stress en angst in die tijd.

Vanuit mijn coaching en meditatielessen kwam ik bij ‘toeval’ in aanraking met Yoga Nidra. En ik was gelijk verkocht! Al na de eerste sessie viel alles op zijn plek. Ook was ik ervan overtuigd dat dit een techniek is waarmee iedereen in deze moderne tijd tot een heel diepe staat van ontspanning komt en tegelijkertijd een magische reis in en met zichzelf kan maken. En die het antwoord in zich draagt waar we allemaal naar op zoek zijn in deze tijden waar burnout en stress hoogtij vieren.

“Een methode waarbij het vooral gaat om op een heel ontspannen manier, zonder stress, alles uit je leven te halen”

Met de resultaten van deze onderzoeken heb ik een methode ontworpen waarbij je eindelijk niemand van buitenaf nodig hebt om een ​​goede gezondheid en een fijne staat van geluk te bereiken. Ik noem dit de Deeprelax Methode. Een methode waarbij het vooral gaat om op een heel ontspannen manier alles uit je leven te halen. Ontspannen, genezen en creëren op een ‘nieuwe’ manier. De kunst van het nietsdoen, nul stress ervaren en dan juist vooruitkomen in je leven. Dat staat volledig haaks op alles wat we hebben geleerd, maar is wel iets waar we momenteel allemaal behoefte aan hebben. Een belangrijk onderdeel en eerste stap daarvan is de Yoga Nidra.

“Ik heb de traditionele Yoga Nidra gepersonaliseerd en deze variant Deeprelax Yoga Nidra genoemd”

De Deeprelax methode is een mix van:

– Verschillende krachtige en bewezen vormen van Yoga Nidra
– Ademhaling, Ontspanning en Bewustzijnstechnieken
– Gecombineerd met hypnose en visualisaties.

En dat voelt ontspannen en fijn. Heel fijn! Maar vooral: hiermee reset je volledig je gezondheid, mind en leven.

Zo kun je naast diep ontspannen en herstellen, ook aan je eigen ontwikkeling werken. Op deze manier merk ik zelf dat mijn leven zich steeds mooier en sneller in een fijne richting ontvouwt; iets wat ik anderen ook gun.

Met mijn online en offline sessies en ervaringen uit het echte leven, heb ik deze methode nu drie jaar lang getest met duizenden mensen met o.a. burn-out klachten. Daardoor heb ik ervaren welke technieken wel en niet aanslaan bij de moderne mens met de stress-gerelateerde klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een hele diepe staat van rust en connectie met zichzelf kunnen komen. Ik houd mij dagelijks bezig met onderzoeken en het verdiepen van de huidige techniek.

Maar dat is niet alles. Ik heb ook vele anderen getraind om een ​​Deeprelax Yoga Nidra-docent te worden, mijn sessies op YouTube zijn meer dan 500.000 keer gestreamd zonder enige vorm van promotie en het beste nieuws is dat ik mezelf heb genezen van een chronische stress-gerelateerde aandoening. Er is dus enorm veel behoefte aan deze manier van anti-stress en aan jezelf werken.

GA MEE OP REIS