We hebben onze nieuwe app gelanceerd

Vier jaar geleden lanceerden we onze eerste House of Deeprelax app, die inmiddels door meer dan 80.000 mensen is gebruikt.

We hebben aandachtig geluisterd naar de feedback van onze app-gebruikers en community. Daarom heeft ons team het afgelopen jaar hard gewerkt om alle verzoeken en wensen te vervullen.

De lancering van de nieuwste editie van onze Deeprelax App staat voor de deur!

We streven ernaar de toonaangevende app voor Mental Wellbeing en Meditatie in Nederland te worden, maar willen vooral een plek bieden waar iedereen op zijn eigen manier kan ontspannen, ontladen en herstellen.

Meld je nu gratis aan voor ons Open Huis om bij de lancering alles direct gratis uit te proberen.

De nieuwe Mental Wellbeing & Meditatie app van Nederland

Het is onze missie om iedereen in staat te stellen een persoonlijke Mental Wellbeing Toolbox samen te stellen met onze nieuwe app.

Of je nu op zoek bent naar:

  • Manieren om heerlijk en ultiem te ontspannen
  • Een mini-vakantie tijdens een hectische dag
  • Methoden om blokkades en langdurige stress los te laten
  • Een transformatieve ademsessie
  • Wandelmeditaties om je gedachten te verzetten
  • Een diepgaande Yoga Nidra meditatie voor betere slaap

Onze nieuwe app biedt straks bijna 100 sessies en meditaties, talloze interactieve app guides, programma’s en Home Retreats die aansluiten bij elke behoefte.

Met deze lancering van de eerste versie zetten we een grote stap voorwaarts. We kunnen bijna niet wachten om dit met jou te delen.

House of Deeprelax, ons verhaal

Als platform en app voor Mental Health en Wellbeing bieden wij uiteenlopende manieren om een mentaal gezond en ontspannen leven te leiden. Met onze app, sessies, meditaties en programma’s helpen we inmiddels meer dan 80.000 gebruikers dagelijks om tot rust te komen.

In een wereld vol stress, waar veel van je gevraagd wordt, zijn we ervan overtuigd dat dagelijkse ontspanning geen luxe is, maar een essentiële levensbehoefte.

Dit bereik je met onze Deeprelax Methode, die baanbrekende technieken zoals Yoga Nidra-meditaties, ademwerk, shake-it sessies en wandelvisualisatie omvat.

Dankzij deze methode hebben we al duizenden gebruikers geholpen om zelfstandig hun fysieke en stressgerelateerde klachten aan te pakken, diep te ontspannen én de mentale uitdagingen van onze moderne tijd te overwinnen.

Meld je nu gratis aan voor het Open Huis feestje tijdens onze nieuwe app lancering!