Een unieke geleide meditatie: Deeprelax Yoga Nidra

JOUW GATEWAY NAAR EEN ONTSPANNEN LEVEN

JE LEVEN VERANDEREN TIJDENS SLAAP?

Yoga Nidra is een wetenschappelijk en effectief bewezen, geleide meditatie op basis van slaap. Of het voor jou nu gaat om alleen diep te ontspannen of om je leven te veranderen. Iedereen heeft baat bij deze nieuwe methode. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Het wordt nog veel mooier…

WELKE PROBLEMEN ONTSTAAN ER IN ONZE DRUKKE LEVENS?

Te weinig slaap is een wereldwijde epidemie

Miljoenen mensen met chronische pijn

Record aantal mensen met een burn-out

Het ontbreken van een concreet levensdoel

A new kid in town?

Yoga Nidra staat in het middelpunt van de totale Deeprelax-methode. Wat maakt deze techniek zo ongekend krachtig?

Ik heb deze eeuwenoude, geleide meditatie gedurende drie jaar met duizenden deelnemers getest en een moderne, effectieve versie gecreëerd die ik Deeprelax Yoga Nidra noem. En de feedback van de deelnemers is momenteel overweldigend!

Slaapgeleide meditatie
WAT IS HET GEHEIM?

Deze vorm van ‘yoga’ vraagt weinig beweging laat staan inspanning.. Het is namelijk vooral liggen (lekker in je bed of op de bank) en luisteren naar mijn stem. Daarbij gebruik ik de volgende ingrediënten:

⋒ Ademhalingsoefeningen
⋒ Ontspannings- en bewustzijnstechnieken
⋒ Gecombineerd met hypnose en visualisaties.

En dat voelt ontspannen en fijn. Heel fijn! Maar vooral: hiermee reset je volledig je gezondheid, mind en leven.

Deeprelax Slaap Meditatie Sessie

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES

Tijdens een geleide Deeprelax meditatie word je eerst heel rustig en stil. Kom je in een staat waarin je belangrijke overtuigingen en angsten kunt loslaten. Krijg je vervolgens de kans om een diep verlangen te manifesteren en eindig je in de heerlijke deep sleep state waarin je lichaam keer op keer terugkeert naar de meest pure staat en daarmee het zelfhelend vermogen activeert.

En dit alles voelt als een prachtige reis, liggend in een warm bad.

Nieuwkomer in Nidra land?

‘“HET IS EEN TRANSFORMERENDE TOOL VOOR JE LICHAAM EN MIND”, IS EEN GEDURFDE UITSPRAAK.
MAAR DEZE SLAAPMEDITATIE:

EINDELIJK STIL

Brengt je keer op keer in
een ongekende diepe en veilige staat van rust.

JE LICHAAM ALS APOTHEEK

Activeert de apotheek ofwel het zelfhelend vermogen van het lichaam.

SUPERKRACHTEN

Is de manier om uit je hoofd en heel makkelijk in je krachtige en creatieve intuïtie te komen.

NIET MEER WERKEN VAN 9 TOT 5 MET DE DEEPRELAX METHODE

“Working 9 to 5, what a way to make a livin”; we kennen het nummer allemaal en we willen het liefst allemaal iets anders dan de hele dag achter een bureau werken en weinig vrije tijd. Maar we zijn bang, heel bang dat we niet zullen overleven als we minder werken en meer ontspannen. Of we voelen ons schuldig als we te veel ‘niets doen’ en wel ontspannen.

Dus wat als ik je zou vertellen dat er een andere manier is? Om in je leven alles te creëren wat je je maar kunt voorstellen! Klinkt dit ongeloofwaardig? Ik heb het zelf getest en vandaag de dag creëer ik daadwerkelijk mijn droomleven. Dit is ontstaan door het gebruik van hypnose, intentie- en visualisatietechnieken in de Yoga Nidra.

Kort gezegd creëer je dus je droomleven terwijl je Nidra Naps doet.

Live Yoga Nidra sessie

Deeprelax Nidra ook voor jou!

Op welk punt je je op dit moment ook in je leven bevindt, deze bijzondere geleide meditatie is op alle gebieden een gemakkelijke en krachtige ondersteuning:

⋒ nieuwe dimensie van rust
⋒ alternatief voor slaapmedicatie
⋒ remedie bij een ernstige ziekte
⋒ natuurlijke antidepressiva

Gelukkig is de wetenschap momenteel druk bezig met het onderzoeken van deze bijzondere vorm van geleide meditatie. En zijn nog meer gave ontdekkingen gedaan!

BEGIN DE DAG MET EEN VOORSPRONG

Met onze ochtendsessie; The Journey.
Iedereen heeft een ochtendritueel, maar helpt het jou de dag beter te beginnen of is het simpelweg een gewoonte waar je niet bij stilstaat? Wij hebben een ontspannende en krachtige ochtendsessie aan de Tulum serie toegevoegd: The Journey. Door op deze manier aan je dag te beginnen voel je je direct al blijer, meer ontspannen en energieker. Dit helpt je gedurende de hele dag om sneller en met minder inspanning je doelen te bereiken. En als extra pluspunt:je voelt je ieder moment al goed in plaats van pas wanneer je een bepaald doel hebt bereikt. Goedemorgen.

Wat gebeurt er daarboven?
HET IS NET ALS SURFEN OP DE GOLVEN (DE WETENSCHAP)

We weten dat het misschien een beetje ongeloofwaardig klinkt. Hoe kun je slapen terwijl je wakker bent? Klinkt als de perfecte oplossing voor een drukke werkweek! Het is een beetje ingewikkelder dan dat.

Dit heeft o.a. te maken met het grote effect dat de Deeprelax geleide meditatie op je hersenen heeft. Je brengt beide hersenhelften in balans, zodat de actie- en ontspanningssystemen (een soort gas- en rempedaal) in je lichaam eindelijk weer goed gaan samenwerken!

Je gaat van de brainwave-staat alpha, naar theta en vervolgens delta. Waardoor je lichaam in slaap valt en je mind bijna niet meer actief is. Theta is de hypnosestaat en delta is de meest herstellende staat, waarin je lichaam zichzelf gaat genezen. Een bijzondere slaapmeditatie dus.

FEATURED IN

Bye bye pain
VAN EEN LASTIG LEVEN NAAR EEN ‘ALLES IS MOGELIJK’ MINDSET

“In de afgelopen negen jaar heb ik, vanuit grote ongelukkige vraagtekens en chronische pijn bij mijzelf, veel tijd besteed aan het onderzoeken van elke mogelijke weg naar een fitter, gelukkiger en pijnvrij leven.”

“Een te gekke reis met enorm veel uitdagingen, prachtige mensen en ervaringen volgde. Vanuit mijn coaching en geleide meditatie lessen kwam ik bij toeval in aanraking met Yoga Nidra. En ik was gelijk verkocht!”

“Nu heb ik vele anderen getraind om een ​​Deeprelax Yoga Nidra-docent te worden, mijn podcasts op YouTube zijn meer dan 200.000 keer gestreamd zonder enige vorm van promotie en het beste nieuws is dat ik mezelf heb genezen van een chronische aandoening. Er is dus enorm veel behoefte aan deze manier van ontspannen met slaapmeditatie en aan jezelf werken.”