De Deeprelax Mental Health Mini Training

Nu gratis bij mijn boek Deep Relax!

Wist je dat gemiddeld 1,4 miljoen mensen last krijgen van burn-out of burn-out verschijnselen? Dat ongeveer 1 miljoen mensen een angststoornis hebben in Nederland en net zoveel mensen een depressie. En dat ruim 10 miljoen Nederlanders kampen met een chronische aandoening?

Hoog tijd voor een nieuw normaal. Het is dan ook een van onze missies om ons land weer mentaal gezond te krijgen. Al meer dan 5,000 mensen deden mee aan deze mini-training.

Bij aankoop van mijn boek krijg je deze Deeprelax Mental Health Mini Training van 4 dagen t.w.v. €37,- cadeau, om erachter te komen wat de échte oplossing is voor jouw mentale en/of chronische fysieke klachten. Met een inspirerend werkboek met opdrachten en 4 krachtige meditaties van onze gerenommeerde House of Deeprelax app die je écht ondersteunen.

Wat kun je verwachten in deze Mental Health mini cursus?

Deze mini training is voor jou als jij op zoek bent naar een duurzame en échte oplossing voor jouw mentale en/of fysieke uitdagingen. In een wereld waarin alles mogelijk lijkt te zijn, neemt het aantal mensen die worstelen met mentale en fysieke klachten juist alleen maar toe.

Maar wat als blijkt dat de oplossingen die er nu zijn voor mentale en fysieke klachten vaak juist verder afleiden van genezing en heling? Dat ontdekte ik op mijn eigen reis richting de oplossing voor mijn chronische fysieke klachten en een heftige angststoornis.

Deze reis leidde mij naar de ontdekking van het échte probleem van onze moderne klachten. En daardoor was ik in staat om mezelf te genezen van een chronische ziekte en grote stappen te zetten in het herstel van mijn eigen mentale klachten.

Bij aankoop van mijn boek Deep Relax krijg je deze Deeprelax Mental Health Mini Training van 4 dagen t.w.v. €37,- cadeau!

Al meer dan 5,000
mensen gingen je voor

Hi, ik ben Eliane en ik begrijp de uitdagingen van deze tijd als geen ander

Iets waar ik de laatste tijd steeds vaker bij stil sta is de volgende vraag; “Waarom ervaren we steeds meer stress, terwijl we steeds vaker aan onze mentale (en fysieke) gezondheid werken?”

Dit soort vragen houden mij al meer dan 10 jaar bezig, het is dan ook nog geen 10 jaar geleden dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en veel angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn leren leven.”

Daar nam ik geen genoegen mee. Ik WIST diep van binnen dat dit anders kan. Sindsdien ben ik gaan onderzoeken welke technieken een antwoord zijn op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij in ons huidige tijd ervaren.

Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb een lifestyle ontdekt waarmee ik mezelf genezen heb en… ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd.

Inmiddels staan er bijna 75 krachtige meditaties en slaap yoga sessies in onze Deeprelax app, met ruim 60.000 gebruikers en over de 5.000 deelnemers aan een van onze life-changing trainingen. Met trots kan ik zeggen dat de Deeprelax Lifestyle een begrip aan het worden is!

In 4 dagen op zoek naar het echte probleem met een echte oplossing

In zes overzichtelijke stappen, zoomen we uit om vanaf een afstandje het probleem opnieuw onder de loep te nemen; waarom hebben meer mensen dan ooit mentale en chronische klachten? Want als we het probleem kunnen ontcijferen, is de oplossing ook dichterbij.

Je ontvangt van ons 4 mails, verspreid over 4 dagen, met een uitgebreide Deeprelax Mental Health Guide, opdrachten en begeleidende meditaties van onze app.

Voor maar €24.99 ontvang jij dus:

  • Het boek Deep Relax als eerste vanaf 16 mei in huis
  • 2 maanden gebruik van de House of Deeprelax app* t.w.v. €12,-
  • De Deeprelax Mental Health Mini Training van 6 dagen t.w.v. €37,-
REVIEW

“Zo intens blij en dankbaar met alle meditaties en
yoga nidra sessies! Vrijwel dagelijks luister ik er één.
Het geeft me kracht, rust, ontspanning en de moed om mijn
trauma van 25 jaar geleden te gaan verwerken.”