Zeg vaarwel tegen stress en vermoeidheid

Ervaar onze unieke Meditatie App een maand gratis!

Dompel jezelf onder in jouw eigen oase van rust

Geniet een maand lang gratis van onze 75 unieke meditaties

Ervaar instant ontspanning vanuit je broekzak tijdens een thuiswerkdag, geniet van een douche of wandelmediatie, begin je dag met een krachtig ochtendritueel of val moeiteloos in een diepe slaap.

Onze Meditatie en Wellbeing App biedt op dit moment meer dan 75 geleide meditaties, ademsessies, Yoga Nidra-meditaties, wandelmeditaties en ‘boost talks’ van 4 tot 60 minuten. Voor elk niveau en iedere spanningsboog is er iets passends.

Probeer het nu een maand gratis, zonder vervelende verleningen en kleine letters.

Stap 1

Sluit hier direct het gratis abonnement af

Stap 2

Download daarna de app en start direct

App review

Een echte must have!

5 sterren

“Een mooie en super handige app met fantastische (yoga nidra) meditaties voor elk moment. Voor een goed begin van de dag, als mini break of voor een heerlijke diepe nachtrust! Ik ben verslaafd, word met elke sessie een beetje relaxter en een beetje meer mezelf. Ik leer meer en meer vanuit mijn hart te leven en mijn intuïtie te volgen. Dankjewel!”

House of Deeprelax is een absolute life-saver. Om overdag toch voldoende energie te hebben, las ik Yoga Nidra meditaties in waarna ik de dag weer aankan. Nothing can beat it!

ESTHER

Geniet onbeperkt van 75 unieke Deeprelax meditaties en sessies

Yoga Nidra

Slapend je leven transformeren

38 diepe Yoga Nidra’s (slaap/hypnose meditaties) voor ultieme ontspanning

Meditaties

Instant diepe ontspanning

27 geleide en unieke meditaties die je liggend, zittend of onder de douche kunt ervaren, voor elk moment

Ademwerk

Blokkades, stress en trauma opheffen

Ervaar ultieme diepe ontspanning en laat alle oude ballast los, met onze 9 Nidra Breath sessies

WANDELEN

Bewegen in het hier en nu

4 wandelmeditaties waarmee je bewust contact met je lichaam en omgeving maakt

SHAKE IT

Dans, schud, spring en adem

3 actieve TRE schud/dans sessies, waarmee je al je spanning van je af laat glijden

BOOST TALK

Voor elk moment, op elke plek

Luister tijdens het fietsen, strijken of wandelen naar onze 3 transformerende sessies

Mijn leven is door deze technieken compleet getransformeerd

Ik ben niet alleen co-founder van House of Deeprelax, maar ook een gerenommeerd expert op het gebied van mentale gezondheid en welzijn. Met ons team helpen we jaarlijks, middels het platform en de Deeprelax app, duizenden mensen om een succesvol en gezond leven te leiden vanuit rust en balans.

Er was een tijd dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en heftige angststoornis. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en intense pijn leren leven”.

In het afgelopen decennium heb ik daarom fulltime onderzoek gedaan naar verschillende technieken om niet alleen mijzelf, maar ook anderen te helpen bij hun stress gerelateerde mentale en fysieke uitdagingen. Deze technieken geven antwoord op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij vandaag de dag ervaren.

De technieken die op mij en onze duizenden gebruikers veel indruk hebben gemaakt, zijn nu verwerkt in meer dan 75 unieke en zeer krachtige meditaties en sessies op onze app.

75.000 enthousiaste gebruikers gingen jou al voor. Ga je ook mee op ontdekkingsreis?

Het is een levensstijl geworden en onmisbaar in mijn leven. Helend, stressverlagend, alles is meer in balans en vind de rust door jullie sessies!

SIENTJE

Lees de actievoorwaarden

Kom je ergens niet uit of heb je een vraag ? Lees de voorwaarden hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan even een mailtje.

Absoluut niet. We willen je graag de kans geven om de app een maand lang onbeperkt te gebruiken zonder ergens aan vast te zitten. Het abonnement zal na een maand dan ook automatisch stopgezet worden, je hoeft hiervoor dus niets te doen.

Wel is het belangrijk dat je dit proefabonnement op de juiste plek op onze website afsluit.

Je kunt het proefabonnement alleen via de website afsluiten. Doe je het via de app, dan kunnen we je helaas geen refund terugbetalen.

Uiteraard kun je het proefabonnement daarna wel op onze app gebruiken.

 

Als eerste sluit je het abonnement af via de website. Heb je nog geen account bij ons, dan maak je deze tijdens het afsluiten direct aan met je e-mailadres en een wachtwoord. Daarna download je de app (mocht je deze nog niet hebben) en log je in met de accountgegevens die je tijdens het afsluiten hebt ingevuld.

Uiteraard kun je per persoon maar 1 keer van dit abonnement gebruiken maken.

Je kunt helaas maar 1x gebruik maken van een gratis abonnement. Dus ook als je in het verleden via een van onze partners een proefperiode hebt gehad, dan kun je geen gebuik maken van deze actie.

Het kan zijn dat de app je gegevens nog niet heeft ingelezen. Je kunt dan het beste een ‘pull to refresh’ doen in de app. Vanuit het hoofdscherm, veeg of swipe je het scherm naar beneden tot je een cirkel ziet laden. Wanneer deze klaar is, zijn je gegevens opnieuw ingeladen.

Dat kan zeker! We staan altijd voor je klaar om je van dienst te zijn. Mail ons even op [email protected] en geef heel duidelijk aan wat er precies niet lukt.

Probeer nu dé veelgeprezen ontspannings-app van Nederland

Een maand lang toegang tot een onbeperkt aanbod geleide meditaties en unieke sessies, die je naar de diepste staat van rust en ontspanning brengen.

Je bent nog maar één stap verwijderd van jouw eigen ontspannen oase.