Welkom bij
Een Nieuw Begin

Jij hebt ervoor gekozen om het geheim te
ontdekken voor een vrij, ontspannen en
tegelijkertijd krachtig leven!

In de komende 10 dagen ga je aan de slag
met diverse thema’s, technieken en opdrachten.

Maar een goede voorbereiding is het halve werk,
alles wat je moet weten (of wellicht tijdens de
training gaat vergeten) kun je altijd hier terugvinden.

Toegang tot de sessies

Tijdens Een Nieuw Begin dien je elke dag gebruik te maken van een sessie of meditatie die je terugvindt in onze Deeprelax App. Indien je al in het bezit bent van een abonnement op onze app kun je deze stap lekker overslaan.

Heb je nog geen abonnement, dan bieden wij jou 1 maand lang onbeperkt toegang tot alle Deeprelax meditaties op de app, inclusief alle sessies die bij Een Nieuw Begin horen. Zorg dat je dit pas activeert op het moment dat je aan het programma zelf begint.

Je sluit hiervoor een maandabonnement via de website met onderstaande instructies. No worries, het abonnement zal niet automatisch verlengd worden. Daarna stopt het automatisch.

Klik op de link hieronder, kies het maandabonnement, voer de volgende code in het winkelmandje in bij coupon: ENB24@DEEPRELAX en download pas daarna de app (zowel Android als Iphone). Je logt in op de app met dezelfde gegevens als de website.

2 Live sessies

Tijdens de live editie van Een Nieuw Begin, heb je ook toegang tot 2 live sessies buiten het 10-daagse programma en de community om. Deze zijn aanvullend en geven jou een flinke boost tijdens het programma. Kun je er niet live bij zijn? No worries, we nemen ze op en sturen deze dezelfde dag nog per mail.

Ben je jouw zoomlink (die je per mail van ons hebt ontvangen) kwijt? Klik dan hier om een nieuwe aan te vragen.

Kick-Off

21 januari 10.00 - 11.30 uur

De live aftrap! Geniet van een krachtige intro talk en geniet daarna van een verrassingssessie of meditatie.

Closing Party

4 februari 10.00 - 11.30 uur

We sluiten onze 2 weken samen af met een Bang! Verwacht ook weer een Talk in combinatie met een verrassingssessie of meditatie.

Wat kan ik verwachten in dit Home Retreat?

Elke dag is zo goed als hetzelfde opgebouwd waarbij je van ons een e-mail ontvangt waarin we het thema uitleggen, de sessie en de opdrachten toelichten. Je werkt altijd in de volgorde zoals het voorbeeld hieronder:

KIJKEN

5 minuten

Bekijk de video van deze dag

LEZEN

3 minuten

Informatie doorlezen uit de guide

RELAXEN

15 minuten

Tijd voor een heerlijke sessie

DOEN

25 minuten

Het maken van een opdracht

Aanmelden Instagram Community van 21 t/m 30 jan

Om jou tijdens jouw spannende reis te kunnen ondersteunen, hebben wij een live community op Instagram in het leven geroepen. Eliane Bernhard en onze community manager en coach Maria zijn hier elke dag (van 21 tot en met 30 januari) live aanwezig met tips, trick, filmpjes en om vragen te beantwoorden.

Ook is het een plek om jouw ervaringen en ups and downs te delen met andere reisgenoten. Het is geen coachplatform, wij zullen dus vooral inhoudelijke vragen beantwoorden. Daarnaast is het vooral bedoeld als motivatie en om te delen.

Je kunt je aanmelden met jouw huidige Instagram account of zelf eentje aanmaken. Meld je hiervoor aan via deze link (zorg dat je dan wel al een Instagram account hebt aangemaakt als je dit aanklikt).

Uiteraard ben je absoluut niet verplicht om hiervan gebruik te maken. Wanneer je dit niet wilt doen, maar wel een vraag hebt of iets wilt delen, dan mag je ons altijd mailen op [email protected]

DEEPRELAX SESSIES

Heb je de app nog niet?

Download de app gratis uit de app store en log in met dezelfde gegevens als de website.

EEN NIEUW BEGIN GUIDE

De guide als e-book

Tijdens het programma ontvang je de Een Nieuw Begin guide via de dagelijkse mails. Je kunt deze downloaden, online lezen of lees hier de guidelines hoe je de guide als een e-book tijdens de training op je telefoon of tablet kunt lezen.

OVER DE GUIDELINES

Je kunt uiteraard de guidelines pas toepassen op het moment dat je van ons de guide hebt ontvangen.

HULP NODIG?

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, laat het ons weten via de mail en dan voegen we deze toe én helpen we je uiteraard verder.

Inhoud & Programma

Vragen die met de training en opzet te maken hebben

We werken bij Een Nieuw Begin niet met een online leerprogramma. Je ontvangt van ons elke dag, gedurende 10 dagen, een mail met daarin het programma van die dag. In de mail zit een video, download (onderdeel van de guide) waar theorie, tekst en uitleg staat en uiteraard een heerlijke Deeprelax sessie. Maak dus een mapje in jouw inbox aan, waarin je alle mails van Een Nieuw Begin kunt opslaan, zodat je deze ook later nog terug kunt vinden.

De live sessies zijn op 21 januari en op 4 februari. Beide van 10.00 uur tot 11.30. Je ontvangt hiervoor een link via de mail. Ben je de link kwijt? Vraag dan hier een nieuwe aan. Vul het emailadres in waarmee je ook de mails voor de training ontvangt. We sturen je de link direct door.

Je vindt de dagelijkse opdrachten per dag in de online guide die je kunt downloaden uit je dagelijkse mail (per dag of volledig)

Zoom is een dienst waarmee je een virtuele bijeenkomst mee kunt houden. Alsof je met elkaar in 1 grote mooie ruimte bent, maar dan via het internet. Je moet wel minstens een luidspreker hebben aangesloten op je PC. Bij een laptop is dit doorgaans al het geval, net als op je mobiele telefoon.

Ter voorbereiding van de bijeenkomst kun je een gratis stukje software installeren. Dit moet je installeren op het apparaat dat je wilt gebruiken. Kies zelf het apparaat wat je het prettigst vindt. Ik raad altijd aan om vanaf een computer of laptop te werken, omdat telefoon een beetje verwarrend kan zijn.

Download https://zoom.us/download en installeer de Zoom Cloud Meetings app/programma (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

Het beste is uiteraard om een koptelefoon of oortjes te gebruiken.

Je mag tijdens de sessie je camera aanhouden, maar ook zeker uit. Dan zal niemand je zien en zie je alleen mij :-).

Geen probleem. Ga naar deze link en vul het emailadres in waarmee je ook de mails voor de training ontvangt. We sturen je de link direct door.

Wellicht heb je je per ongeluk afgemeld voor de mails. Aanmelden kan weer via deze link

Je hebt tot een jaar na de gezamenlijke start toegang tot het trainingsmateriaal, de community en de sessies, mits je een jaar abonnement hebt afgesloten.

Als je de training i.c.m. een gratis maand abonnement hebt aangeschaft, heb je na een maand geen toegang meer tot de sessies en kun je hier een betaald abonnement op de app afsluiten. De mails die je hebt ontvangen blijven gewoon van jou.

We hebben de training met een bepaalde bedoeling opgebouwd en raden dus aan de volgorde aan te houden zoals wij die hanteren. Maar er is geen goed of fout in volgorde of tempo, zolang het maar passend en haalbaar is binnen jouw proces. Het is dus ook niet erg wanneer je het tempo van de community niet bij kunt houden of voor je gevoel achter gaat lopen. Je kunt altijd gewoon verder waar je was gebleven, of weer meegaan in het ritme van de community. Wel raden we je aan om de training binnen een maand af te ronden.

Accounts

Specifieke vragen die met de app, je account of je abonnement te maken hebben

Deze melding geeft aan dat er al een account bestaat met dit emailadres. Je hoeft je dan niet te registreren, maar kunt direct inloggen.

Je kunt via deze link een nieuw wachtwoord aanmaken. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je account is geregistreerd. Na invoeren van je mailadres moet je even wachten tot je op een bevestigingspagina bent gekomen.

Je hebt bij aanschaf van de training één maand gratis toegang tot onze app gekregen. Het gratis abonnement kun je hier activeren door de couponcode ENB24@DEEPRELAX te gebruiken via de shop. Dit abonnement wordt niet automatisch verlengd.

Koop dit abonnement NIET via de app want daar kunnen we geen kortingscodes verwerken. Indien je toch een betaald abonnement via de app afsluit, dan kunnen wij hier helaas geen refund voor doen.

Op de app is bovenin het hoofdscherm Een Nieuw Begin Collectie aangemaakt waar alle sessies die bij het home retreat horen terug te vinden zijn. Daarnaast vind je sessies die Een Nieuw Begin horen, terug in de serie Portal.

Indien je een abonnement hebt (maakt niet uit welke vorm), dan kun je het beste een ‘pull to refresh’ doen: Op het hoofdscherm van de app veeg je het scherm naar beneden tot er een cirkel gaat laden. Hiermee worden alle gegevens (sessies en accountdata) opnieuw geladen.

Stuur dan even een mailtje naar [email protected] zodat ze je zo snel mogelijk toegang kunnen geven