Een ontspannen begin met de Deeprelax app

Ervaar onze unieke meditatie app nu 6 maanden helemaal gratis!

Wij ondersteunen je graag in deze spannende periode met de meditaties en sessies op onze app. Zo kun je liggend – lekker in je bed of op de bank – volledig ontspannen, waar en wanneer je maar wilt.

Jouw mentale en innerlijke rust als nummer 1 prioriteit

Geniet 6 maanden lang gratis van meer dan 80 unieke meditaties

De eerste 1000 dagen leggen een belangrijk fundament voor de rest van het leven van je kindje. Een bijzondere reis, die jullie samen maken. Daarbij spelen jouw mentale gezondheid en innerlijke rust een belangrijke rol bij de ontwikkeling.

Wij bieden je graag ondersteuning op een fijne manier met de meditaties in onze app. Van korte pauzes van 4 minuten tot lekker in slaap vallen met lange slaapmeditaties van 40 minuten. Vele ouders hebben reeds ervaren dat onze sessies perfect zijn voor zowel de mooie als de uitdagende momenten, zowel voor als na de bevalling.

Profiteer nu van een half jaar gratis toegang, zonder lastige verlengingsvoorwaarden of verborgen kleine lettertjes.

Stap 1

Sluit hier direct het gratis abonnement af

Stap 2

Download daarna de app en start direct

App review

Een echte must have!

5 sterren

“Een mooie en super handige app met fantastische (yoga nidra) meditaties voor elk moment. Voor een goed begin van de dag, als mini break of voor een heerlijke diepe nachtrust! Ik ben verslaafd, word met elke sessie een beetje relaxter en een beetje meer mezelf. Ik leer meer en meer vanuit mijn hart te leven en mijn intuïtie te volgen. Dankjewel!”

House of Deeprelax is een absolute life-saver. Om overdag toch voldoende energie te hebben, las ik Yoga Nidra meditaties in waarna ik de dag weer aankan. Nothing can beat it!

ESTHER

Geniet onbeperkt van meer dan 80 unieke Deeprelax meditaties en sessies

Yoga Nidra

Slapend je leven transformeren

38 diepe Yoga Nidra’s (slaap/hypnose meditaties) voor ultieme ontspanning

Meditaties

Instant diepe ontspanning

27 geleide en unieke meditaties die je liggend, zittend of onder de douche kunt ervaren, voor elk moment

Ademwerk

Blokkades, stress en trauma opheffen

Ervaar ultieme diepe ontspanning en laat alle oude ballast los, met onze 9 Nidra Breath sessies

WANDELEN

Bewegen in het hier en nu

4 wandelmeditaties waarmee je bewust contact met je lichaam en omgeving maakt

SHAKE IT

Dans, schud, spring en adem

3 actieve TRE schud/dans sessies, waarmee je al je spanning van je af laat glijden

BOOST TALK

Voor elk moment, op elke plek

Luister tijdens het fietsen, strijken of wandelen naar onze 3 transformerende sessies

Mijn eigen ervaringen als een nieuwe mama

Ik ben niet alleen Mental Wellbeing expert en co-founder van House of Deeprelax, maar ook een nieuwe mama.

Op 26 juni 2023 mocht ik onze Luna in mijn armen sluiten. Wat een reis… En weet je, onze app was daarbij onmisbaar – een echte lifesaver! Tijdens de rollercoaster van zwangerschap vond ik voor elke uitdaging, elk trimester, precies wat mijn lichaam en vaak ook mentale gezondheid nodig hadden. Van slaapmeditaties die nachtrust brachten toen mijn buik me wakker hield, tot ontspanningsmomenten die de ochtendmisselijkheid even deden vergeten.

Maar het echte verschil? Dat maakte de app na de geboorte. In die eerste, intense weken bood het ons rustmomentjes, slaapjes tussendoor en hielp het me om geduldig en kalm te blijven tijdens de uitdagingen van het nieuwe ouderschap. En ik ben niet de enige! We horen van zoveel nieuwe ouders dat onze app hen door de bumpy ride van het ouderschap loodst.

Dus, lieve ouder(s), onze app staat voor je klaar. Duik erin, gun jezelf dat moment van rust, en geniet ten volle van deze wonderbaarlijke, uitdagende tijd.

En weet; je bent nooit alleen.

Het is een levensstijl geworden en onmisbaar in mijn leven. Helend, stressverlagend, alles is meer in balans en vind de rust door jullie sessies!

SIENTJE

Lees de voorwaarden

Kom je ergens niet uit of heb je een vraag ? Lees de voorwaarden hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan even een mailtje.

Absoluut niet. We willen je graag de kans geven om de app een maand lang onbeperkt te gebruiken zonder ergens aan vast te zitten. Het abonnement zal na 6 maanden dan ook automatisch stopgezet worden, je hoeft hiervoor dus niets te doen.

Wel is het belangrijk dat je dit abonnement op de juiste plek op onze website afsluit.

Je kunt het abonnement  alleen via de website afsluiten. Doe je het via de app, dan kunnen we je helaas geen refund terugbetalen.

Uiteraard kun je het abonnement daarna wel op onze app gebruiken.

 

Dat klopt helemaal. Het betreft hier een maandabonnement wat 5x gratis verlengd zal worden voor je. Na de laatste verlenging zal het abonnement automatisch op de status ‘verlopen’ gezet worden.

Als eerste sluit je het abonnement af via de website. Heb je nog geen account bij ons, dan maak je deze tijdens het afsluiten direct aan met je e-mailadres en een wachtwoord. Daarna download je de app (mocht je deze nog niet hebben) en log je in met de accountgegevens die je tijdens het afsluiten hebt ingevuld.

Uiteraard kun je per persoon maar 1 keer van dit abonnement gebruiken maken.

Het kan zijn dat de app je gegevens nog niet heeft ingelezen. Je kunt dan het beste een ‘pull to refresh’ doen in de app. Vanuit het hoofdscherm, veeg of swipe je het scherm naar beneden tot je een cirkel ziet laden. Wanneer deze klaar is, zijn je gegevens opnieuw ingeladen.

Dat kan zeker! We staan altijd voor je klaar om je van dienst te zijn. Mail ons even op [email protected] en geef heel duidelijk aan wat er precies niet lukt.

Probeer nu dé veelgeprezen ontspannings-app van Nederland

6 maanden lang toegang tot een onbeperkt aanbod geleide meditaties en unieke sessies, die je naar de diepste staat van rust en ontspanning brengen.

Je bent nog maar één stap verwijderd van jouw eigen ontspannen oase.