ONZE ‘SUMMER IS MAGIC’ ZOMER PLAYLIST OP SPOTIFY

Ontspanning

Een eindeloze zomer met onze vrolijke playlist

Heb je iets minder energie of ben je stiekem een beetje chagrijnig omdat de zomervakantie voorbij is? No worries! Daarom hebben wij de House of Deeprelax zomer playlist gemaakt, voor iedereen gratis te beluisteren op Spotify.

Ook wij hebben allemaal wel eens een dag dat we er totaal geen zin in hebben. Geen zin om het huis te stofzuigen terwijl het écht even nodig is, geen zin om de mailbox te checken terwijl die aan het ontploffen is en geen zin om te sporten terwijl ik weet dat ik me daarna heel goed voel. Muziek zorgt voor een goede stemming, vermindert stress en beschermt tegen depressie.

Daarom heb ik mijn favoriete hits op deze Spotify zomer playlist gezet. De lijst is ontstaan tijdens het werken aan de Droomleven training deze zomer, waardoor ik zelf ook boordevol energie zat tijdens het maken hiervan. Al snel zat het hele team al dansend achter de laptops. We merkten dat we dit gevoel absoluut wilden delen met alle House of Deeprelax fans. Zo leuk dat op onze lummelmomenten iedereen tegelijkertijd naar dezelfde muziek luistert.

De playlist zit vol met vrolijke hitjes van Dançando Lambada tot onze eigen Gerard Joling’s Ticket to the Tropics (oké, we nemen onszelf vooral niet té serieus). En wat dacht je van de mama Appelsap hit Lambada (hoor je hem zelf ook… ‘Waar is toch dat zebrahondje voor’). 

Luister hem zelf. Ontdek hieronder onze House of Deeprelax Summer is Magic playlist en start dancing! Zin om even alle stress van je af te schudden met een Deeprelax Sessie? Luister dan naar Sacudida! 

Tags
  • ontspannen
  • playlist
  • sessies
  • summer
  • summer is magic

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.