Petra en Rosie vertellen over de Deeprelax Droomleven Training

Exclusief

Wat betekende de Droomleven Training voor jullie?

Het kan jullie vast niet ontgaan zijn dat afgelopen maand bij House of Deeprelax een hele bijzondere maand was. Met meer dan 3000 mensen namen we elke dag een moment om dankbaar te zijn tijdens onze Dankbaarheidschallenge. En met een groot deel van deze groep zijn we nu bezig met de Droomleven Routine Training. Tijdens deze lifestyle training, in de vorm van een prachtige reis, gaan we samen stap voor stap leren creëren en loslaten vanuit ontspanning en fijne energie. Na deze training heb jij voor jezelf een heerlijke routine gecreëerd, waarmee je dit jaar jouw droomleven kunt realiseren.

Om degene die nog twijfelen wat meer inzicht te geven, vroegen we een aantal mensen die al deelnamen naar hun verhaal. Deze keer aan het woord: Petra en Rosie. 

Petra: Door de Droomleven Training maakte ik kennis met mijn eigen hart, stilte en positiviteit

‘De Droomleven Training heeft mij in eerste instantie kennis laten maken met mijn eigen hart, en de stilte en positiviteit die daar aanwezig is. Dat is een groot cadeau en wat mij betreft de essentie van het leven. 

Wat ik zelf heel fijn vind, is dat Eliane je tijdens de training meeneemt in haar rituelen. Het voelde alsof ik als het ware een periode naast haar liep; samen op reis. Ik sloeg dan ook geen dag over. Ik had behoefte aan lummelen en mijn eigen tijd met rituelen. Een aantal rituelen voor de ochtend en avond heb ik nu doorgevoerd en dat geeft me veel meer rust, energie en zelfliefde. De training heeft me hierin echt een weg laten zien. 

Mijn toegang tot de app van House of Deeprelax had ik meteen omgezet in een jaarabonnement, zodat ik tijdens mijn rituelen altijd een yoga nidra sessie kan gebruiken en de training in januari nogmaals op kan pakken. De reis is levensveranderend, het lijkt me dan ook de moeite waard om deze opnieuw te maken en dan wellicht weer andere inzichten op te doen.’

Rosie: Ik heb ontdekt dat ik mijn dromen niet meer weg hoef te stoppen, maar er stap voor stap voor mag gaan!

‘Enthousiast was ik al vanaf de vooraankondiging van de Droomleven Training. Ik kon niet wachten om aan mijn Droomleven reis te gaan beginnen!

Ik startte mijn reis eind juli vanuit Nederland, waarna ik vijf dagen later met de uitgeprinte downloads het vliegtuig naar Aruba instapte. De tijd op het eiland leek me een geweldige kans om de Droomleven reis optimaal te benutten en te vieren. In een privé villa van alle gemakken voorzien, zat ik inmiddels al middenin mijn droom.

De reis is voelbaar met zorg, liefde, passie en het vertrouwen in de kracht van yoga nidra samengesteld door Eliane en haar team. Eliane neemt je met haar prachtige stem mee naar betoverende bestemmingen en leert je steeds dichter bij jezelf en jouw droomleven te komen. Ik heb ontdekt dat ik mijn dromen niet meer weg hoef te stoppen, maar er stap voor stap voor mag gaan! De besloten online community voelt als een warm bad, een plek waar dit proces veilig is om te delen.

Ik zou nog veel meer kunnen delen over mijn ervaring, maar daarmee weet je nog niet hoe de Droomleven reis voor jou voelt. Er is maar één manier om daarachter te komen…

Twijfel je nog? Dan zou ik je willen zeggen: Fasten your seatbelts en vlieg mee naar de meest authentieke versie van jezelf in jouw droomleven!’

Ook meedoen met de Droomleven Training? Meld je hier snel aan! 

Tags
  • droomleven
  • House of Deeprelax
  • testimonial
  • training
  • wijsheid

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.