DE BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER DE DEEPRELAX DROOMLEVEN TRAINING OP EEN RIJTJE

Exclusief

Alles wat je wilt weten over de House Of Deeprelax Droomleven Training

De House of Deeprelax Droomleven Training is het resultaat van alle transformerende inzichten die ik de afgelopen tien jaar heb opgedaan en die resulteerden in mijn Deeprelax Lifestyle, een levenswijze waarbij je vanuit rust een ‘groots of klein” leven kunt creëren.

Het  is een laagdrempelige training in de vorm van een virtuele tropische reis met meer dan 23 bestemmingen (dagen). Elke dag ontvang je een nieuwe uitnodiging per mail met een filmpje, een nieuwe meditatie en een nieuwe opdracht. 

Er doen al meer dan 500 ‘reizigers’ mee aan onze House of Deeprelax Droomleven Lifestyle training. Ik had nooit kunnen dromen dat het voor zoveel mensen zo transformerend en fijn zou kunnen zijn. We krijgen elke dag super veel vragen, dus hierbij alvast een kleine Q&A:

Ik heb deze zomer geen vakantie, is het dan toch geschikt om te doen?

Ja zeker! Deze virtuele reis is zo samengesteld dat je bijna elke dag een keuze hebt uit een korte of langere oefening of meditatie. Ook begeleid ik je in je agenda-management. Het is juist de bedoeling dat je je droomleven elk moment in je leven kunt gaan creëren. Hoe fijn dat je ook een vakantiegevoel kunt ervaren, terwijl je fulltime werkt of ouder bent.

Ik heb jonge kids en weinig vrije tijd, hoe zit het dan?

Dan zou ik zeker meedoen, hoe beter jij in je vel zit, hoe meer ook je gezin daarvan profiteert. Deze virtuele reis is zo samengesteld dat je bijna elke dag een keuze hebt uit een korte of langere oefening of meditatie. Ook begeleid ik je in je agenda-management. Het is juist de bedoeling dat je je droomleven elk moment in je leven kunt gaan creëren. We hebben bovendien veel jonge ouders in de community die dagelijks ervaringen en tips met elkaar uitwisselen. 

Ik ga op vakantie, kan ik de House of Deeprelax Droomleven Training dan nu wel al kopen?

Absoluut! Jij bepaalt zelf wanneer je begint en hoe lang je erover doet.

Deze virtuele reis is zo samengesteld dat je bijna elke dag een keuze hebt uit een korte of langere oefening of meditatie. Ook begeleid ik je in je agenda-management. Het is juist de bedoeling dat je je droomleven elk moment in je leven kunt gaan creëren. Ook terwijl je fulltime werkt of ouder bent.

Ik denk dat ik niet het red om in 22 dagen de House of Deeprelax Droomleven Training helemaal te doen, is het dan wel handig?

Je mag er zelf zo lang over doen als je wilt, wel houden wij contact met je via de mail en de community om je te stimuleren en om je gemotiveerd te houden. Maar er is zeker geen tijdsdruk. 

Ik heb niet echt een beeld bij mijn droomleven, ik wil gewoon beter slapen of minder stress ervaren.

Dan ben je van harte welkom. De reis is een samenvatting van transformerende technieken en inzichten om meer rust, ruimte en vrijheid in je leven te gaan ervaren. Onderwerpen als hoe kun je jezelf helen, hoe breng je je lichaam weer in balans, hoe word je een magneet voor die overvloed in je leven, creëren vanuit rust, angsten loslaten, alles komt aan bod. Je leert o.a. hoe je onze Yoga Nidra meditaties dagelijks voor jou kunt laten werken.

Ik snap niet helemaal hoe de training in elkaar zit, is het een reis?

Ik neem je in 21 bestemmingen (modules) mee in de Deeprelax Lifestyle. Omdat we het op een speelse manier brengen voelt het ontspannen en easy. Zo krijg je een downloadbare reisjournal om elke dag te gebruiken, een dagelijkse aanvulling voor je journal in de vorm van een uitdagende opdracht en een diep ontspannen Deeprelax (Yoga Nidra) sessie van onze app. Elke dag heeft een nieuwe video en een nieuwe mail. Ook kun je onze purser Carolien elke dag persoonlijk benaderen via de hechte online community, net als je andere reisgenoten! 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan even een mailtje. 

Wil jij minstens 3 weken lang elke dag een oxytocine-boost en nog veel meer? Ga je met mij en Carolien mee op onze Deeprelax Droomleven reis, waarbij we elke dag diep ontspannen en transformeren met Yoga Nidra, Meditaties en Ademwerk. Beleef deze reis als een drieweekse retreat, waar en wanneer jij dat wilt. 

Reis je met ons mee? 

Tags
  • droomleven
  • lummelen
  • ontspannen
  • training

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.