Ontdek de magie in ons leven door yoga nidra

Exclusief

Verwondering in het alledaagse

De magie van verwondering. Het is voor mij één van de dingen die me het meest gelukkig maakt. Maar wat is dit eigenlijk? En waarom worden we zo bezield door de wonderen in de natuur, in alles om ons heen, altijd en overal? Laten we onszelf weer leren verwonderen.

Heb je al eens meegemaakt dat als je de tijd neemt om in rust en stilte naar de volle maan te kijken dat je er soms helemaal door wordt opgezogen? Of als je van dichtbij inzoomt op de groei van het Albert Heijn basilicumplantje in het keukenraam, je verbaasd bent om het prachtige patroon van eindeloze duo-blaadjes te ontdekken? En heb je wel eens dat als je luistert naar het geruis van de zee, je overweldigt wordt door het krachtige en tegelijkertijd zachte ritme van de golven?

Het leven is gemaakt om ons te verwonderen. Er is zoveel schoonheid, wijsheid en liefde op onze prachtige aarde. Wanneer je met aandacht en toewijding hiervoor open staat, zal je ontdekken hoeveel cadeautjes je tegemoet zullen komen. 

Wondertjes die voor mij, persoonlijk, het leven op deze prachtige aarde zo magisch maken. Want ons leven is buitengewoon bedoeld. 

Het is deze verwondering die ik ook in de illustraties probeer te verwerken, die zo hopelijk naadloos overgaan in de bijzondere stem van Eliane en haar helende visualisaties. Haar verhalen nemen ons mee op verre avonturen, naar het zonovergoten Tulum of het krachtige oude Egypte.

Je voelt, ziet en ervaart sensaties die zo magisch zijn dat je alle controle loslaat. Omdat je begrijpt dat het doel niet is om alles te snappen, maar om te snappen dat je niet alles hoeft te snappen. Snap je hem nog?

Zodra je gaat zitten om te mediteren of gaat liggen en een sessie opzet, zal je rust vinden maar hoogstwaarschijnlijk ook weer meer openstaan voor deze schoonheid van alles om ons heen. Je zal in het alledaagse, het burgerlijke, het eenvoudige, het saaie, het beschamende allemaal kleine wondertjes vinden.

Kan jij voor jezelf aan het einde van de dag in jouw journal opschrijven wat jou vandaag heeft verwondert? Wanneer je opging in iets moois? Luister een van onze Goodnight sessies en geef je over aan de oneindige verwondering die in jou zit.

Maak het je gemakkelijk. Voel aan je ademhaling dat je leeft, maak contact met je hart en geef om de mensen om je heen. Leren verwonderen is makkelijker dan je denkt. 

Welkom thuis.

Wat heeft jouw verwondert vandaag? Laat het ons weten op Instagram

Tags
  • hart
  • liefde
  • loslaten
  • magie
  • rust
  • schoonheid
  • verwondering
  • wijsheid

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.