ALS JE JEZELF NIET KIETELT, DOET NIEMAND HET

Exclusief

Verhoog je oxytocine level met deze Deeprelax sessies

Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd en geeft een gevoel van verbinding en intimiteit. Geen gek idee dus om je oxytocine level te verhogen! Het lichaam maakt door aanraking oxytocine aan, maar we kunnen de aanmaak gelukkig ook stimuleren. Daar helpen onze House of Deeprelax yoga nidra sessies bij. Want doe ons maar lekker elke dag heel veel zelfliefde. We kunnen er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Zo riepen mijn vriendinnen en ik vroeger altijd: “Als je jezelf niet kietelt, doet niemand het!”

In een vorig artikel schreven we al meer over verschillende tips om je oxytocine level een boost te geven, dus dit keer zetten we onze Self Love Deeprelax Nidra sessies voor je op een rijtje. Heerlijk om er eens even goed voor te gaan liggen! Je oxytocine level verhogen is zo moeilijk nog niet.

Je oxytocine level verhogen doe je zo

Lavanda

Vanaf ‘s ochtends vroeg je oxytocine level verhogen? Maak deze ochtend dan tijd voor een langer Self Love Morning Ritual, om de rest van de dag in een ontspannen en creatieve staat door te brengen. Luister de sessie hier.

Love Oasis

Geniet van een ongekende spasensatie op het strand en val in diepe slaap met deze extra lange avondsessie. Deze reis neemt je, langs een tropisch paradijs, mee naar veilige plekken diep in jezelf en in jouw toekomstbeeld. Geniet van een prachtige zonsondergang en het ruisen van de oceaan, en laat het zeewater alle zorgen van je afspoelen. Slaap lekker.

Umbra 

Deze prachtige Relax Nidra reis brengt je langs vergeten en waardevolle plekken. Vanuit diepe ontspanning mag alles er zijn. Laat je vol vertrouwen meenemen op deze fijne en helende sessie. Perfect voor een rustmoment overdag of begin van de avond.

Sedna

Neem een moment tussendoor voor jezelf om een heerlijke reis zonder zorgen of verwachtingen te maken. Even loskoppelen van alles om je heen om uit te komen in een klein paradijs. Een paradijs waar overvloed altijd aanwezig is, voor iedereen. Even thuiskomen bij jezelf met deze Relax Nidra sessie.

Meer lezen over het boosten van je oxytocine level? Klik hier!

Geschreven door Simone van der Vlist
Tags
  • lummelen
  • ontspannen
  • sessies

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.