Een leven zonder onnodige stress, angst, controle, pijn en mét een stevige basis in jezelf?

Op het moment dat je een complete interne schoonmaak houdt en dáár in balans komt, zul je de buitenwereld volledig anders en veel positiever gaan ervaren. Dat betekent concreet:

 • Jouw éigen en échte blauwdruk als mens downloaden

 • Opgeslagen blokkades, negatieve overtuigingen, pijn, emoties, angsten en trauma loslaten

 • De apotheek en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam activeren

 • Je hersenen herprogrammeren voor een vrij, gezond en succesvol leven

 • Leren om dagelijks op een onbekend diep niveau te ontspannen

 • Zet de zeer helende en transformerende meditatietechniek Deeprelax Yoga Nidra in je dagelijks leven in

Hoe is de training ingericht

Het Fundament Masterclass Editie

Omdat we de afgelopen jaren hebben gemerkt dat (online) live sessies met Eliane Bernhard, werken met een actieve community en direct toegang hebben tot onze Deeprelax coaches zorgt voor gegarandeerde krachtige resultaten, hebben we de Masterclass Editie in het leven geroepen. Let op, want hiervoor hebben we een beperkt aantal plekken.

Dit kun je verwachtingen in dit krachtige Masterclass avontuur:

 • 6 unieke en helende live masterclasses met Eliane

 • Hot Seats voor on the spot coaching tijdens de live calls

 • Support in een kleine community door onze Deeprelax Coaches
 • Toegang via onze eigen Deeprelax Academy App
 • Uniek ingerichte en zeer waardevolle online modules
 • Veel korte en zeer krachtige video’s
 • Direct dagelijkse ontspanning én transformaties ervaren
 • Exclusieve en niet eerder uitgebrachte Deeprelax sessies
 • 12 maanden toegang op de Deeprelax app
 • Zeer uitgebreide (online) manual als naslagwerk

Jij staat nu op het punt om je leven compleet te transformeren in slechts 5 weken tijd!

Van 18 februari tot en met 24 maart

Wanneer je kiest voor deze diepgaande editie, krijg je toegang tot uitgebreide ondersteuning en coaching. Hierdoor creëer je voor jezelf een krachtige integratie van Het Fundament-traject, die een blijvende impact heeft op de rest van je leven.

Dit alles vindt plaats in de community, waar enkele van onze Deeprelax Coaches dagelijks beschikbaar zijn om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. Bovendien heb je toegang tot 6 live masterclasses met Eliane Bernhard.

Verwacht wekelijkse mogelijkheden om jouw persoonlijke casus te bespreken, nieuwe unieke live sessies en meditaties, de nieuwste theorieën, en krachtige weekopdrachten gedurende 5 weken.

6 krachtige live sessies voor integratie en heling

De live sessies vinden plaats op zondagochtend via Zoom, waardoor we veel interactie met elkaar kunnen hebben.

Live aanwezig zijn is het krachtigste, maar no worries, we nemen de masterclasses áltijd op (van elke sessie ontvang je ook een replayvideo). Dus als je er 1 of 2 keer niet bij kunt zijn, zou dat geen reden moeten zijn om je niet aan te melden voor deze editie.

Wij sturen je uiteraard van tevoren alle benodigde informatie toe om je op deze sessies voor te bereiden. In het verleden is gebleken dat je ongeveer 7-10 uur per week nodig hebt om met het programma bezig te zijn. Echter, je hebt 12 maanden toegang tot alle content, dus ook na 24 maart kun je rustig op je eigen tempo verdergaan.

De live masterclasses vinden plaats op zondag tussen 10.00 en 11.30 uur.

 • 18 februari 10.00-11.30 uur
 • 25 februari 10.00-11.30 uur
 • 03 maart 10.00-11.30 uur
 • 10 maart 10.00-11.30 uur
 • 17 maart 10.00-11.30 uur
 • 24 maart 10.00-11.30 uur

De investering heb je er direct weer uit

Hiermee doe je de allerbeste investering ooit in jezelf! Je hebt in totaal 12 maanden toegang, via onze eigen Academy App en platform, tot alle content van het programma.

De prijs is inclusief een jaar lang toegang tot onze app (deze wordt compleet vernieuwd in 2024). Heb je al een abonnement bij ons, dan kun je die hiermee voor volgend jaar verlengen.

Dit traject start op 18 februari 2024. Let op, want hiervoor hebben we een beperkt aantal plekken.

Het is uiteraard mogelijk in termijnen te betalen, bekijk hieronder je opties:

1 TERMIJN

€ 635 € 795 
EENMALIG

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.

3 TERMIJNEN

€ 215 € 270
PER MAAND

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.

5 TERMIJNEN

€ 130 € 165
PER MAAND

Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden.

Hoe is dit krachtige avontuur opgebouwd?

MODULE 1: THE FOUNDATION

In de intro van deze module vind je naast een duidelijke uitleg van het online programma, direct krachtige opdrachten om jouw stip op de horizon te plaatsen. Waar wil jij staan aan het einde van de training? We gaan dan misschien niet op een fysiek retreat met elkaar, maar hoe kun je toch die nieuwe en inspirerende omgeving in je huidige leven creëren? Je gaat direct aan de slag met unieke meditatie.

MODULE 1

1.1 The Overview

Het ‘Overview Effect’ is een cognitieve verschuiving in bewustzijn die veel astronauten ervaren tijdens ruimtevluchten, terwijl ze de aarde vanuit de ruimte bekijken. Ze zijn hierna nooit meer hetzelfde en hebben een totaal ander bewustzijn over het leven. Hoe kun je dit fenomeen inzetten voor jezelf en dus een nieuw bewustzijn creëren?

Tijdens deze training krijg jij een compleet ‘Overview Effect’ over je eigen leven.  

MODULE 1

1.2 The Change

Wat is de weg naar geluk? We reizen direct naar de kern, om vanuit daar met een nieuw bewustzijn onze reis met Het Fundament te vervolgen. Het echte goud bevindt zich namelijk veel dichterbij dan je denkt, namelijk diep in jezelf. Er is een plek in jezelf, ver achter al die angsten, pijntjes, spanning, negatieve gedachten en controle.

Een plek met oneindig veel mogelijkheden, rust, ruimte, vertrouwen en liefde.

MODULE 1

1.3 The Method

In dit element zetten we zowel theoretisch als praktisch onze kernmethode Yoga Nidra in de spotlight. Het is de diepste vorm van meditatie die er is, en het is niet voor niets dat steeds meer mensen over de hele wereld hier op een gezonde manier ‘verslaafd’ aan zijn.

Onderga een exclusieve Het Fundament zelf-hypnosesessie * die je in staat stelt om in gesprek te gaan met jouw eigen essentie/intuïtie.

MODULE 2: DEEP & BEYOND

Tijdens de intro van deze module duik je middels video’s en krachtige sessies in jouw eigen fundament als mens. Wat is jouw echte essentie als mens en wat zit daar omheen aan blokkades, overtuigingen, trauma en niet doorleefde emoties? Kortom; waar bestaat jouw fundament als mens nu uit, en wat is daarvan niet van jou?

MODULE 2

1.1 The Blueprint

We zijn al een behoorlijke tijd onze true nature vergeten. En hoe het herinneren hiervan, dus inzicht in je blauwdruk, een compleet nieuwe manier van leven mogelijk maakt. Als we kunnen begrijpen hoe iets in de knoop is geraakt, kunnen we het ook weer ontwarren.

In dit element onderga je onder andere een Vision Quest om jouw Blauwdruk in te richten. Ofwel een handleiding van jouw echt zelf, van jouw essentie.

MODULE 2

2.2 The Wisdom

Wat als je wetenschap combineert met eeuwenoude wijsheid? Welkom bij ‘Science meets Magic’. In dit element leer je de wetenschappelijke en spirituele potenties van de zeer krachtige en transformerende meditatievorm: Yoga Nidra.

Word met deze meditatietechniek jouw eigen breinarchitect (neuroplasticiteit), dokter (zelfhelend vermogen) en transformatiecoach (intenties) in één..

MODULE 2

2.3 The Structure

In het eerste gedeelte van dit element duiken we in de meer technische kant van Yoga Nidra. Vooral interessant voor coaches, teachers of therapeuten. Maar ook als je dit soort zaken graag ontrafelt. Daarnaast duiken we in onderwerpen als angst en onze hersenen, emoties op een gezonde manier loslaten en veel zelfreflectie. 

Ervaar een unieke en zeer krachtige Deeprelax ‘Loslaat Meditatie’ ((niet vindbaar op de app).

MODULE 3: A WHOLE NEW LIFE

In de introductie bij module 3 bereidt je je voor op de laatste en zeer krachtige module waarin je de tools, technieken en theorie krijgt aangereikt om jouw leven en systeem op een nieuwe manier vorm te geven. Onderwerpen die in deze introductiemodule aan bod komen zijn onder andere Adam en Eva in het paradijs, de Onbewuste Ijsberg, en een unieke en korte ‘opluchtingsmeditatie’* (niet vindbaar op de app).

MODULE 3

3.1 The Creation

We gaan aan de slag met de kwantumfysica: mind over matter. En daarbij hoort de volgende stelling: “Wat als je je fit, gelukkig en gezond voelen in eerste instantie belangrijker is dan wat je daadwerkelijk de hele dag doet om je doelen en dromen te bereiken?”

Is het mogelijk om een (droom)leven te creëren vanuit een heel ander perspectief dan we nu vaak gewend zijn?

MODULE 3

3.2 The Reminder

In dit element gaan we ons weer herinneren hoe we de ‘superpowers’ in onszelf activeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het activeren van het zelfhelend vermogen van jouw systeem. Daarom duiken we in de wereld van onze neurotransmitters, ons brein en zenuwstelsel, de nervus vagus, en de weg naar homeostase.

Ervaar dit onder andere met een unieke en zeer krachtige Deeprelax Healing Yoga Nidra*.

MODULE 3

3.3 Jouw Fundament

Tijd voor diepe integratie en om de stepping stones in jouw dagelijks leven te gaan leggen. We blikken terug op de belangrijkste onderwerpen uit dit traject, zodat jij jouw eigen persoonlijke puzzel compleet kunt maken en alles in de praktijk kunt gaan toepassen.

Je werkt aan een praktisch en dagelijks plan voor de rest van het jaar.