Deeprelax Yoga Nidra Basistraining

DE LENTE EDITIE IS UITVERKOCHT

WACHTLIJST

EEN TRANSFORMERENDE REIS IN JEZELF

“LEER ALLES OVER DE TRANSFORMERENDE DEEPRELAX YOGA NIDRA METHODE”

Na een groot aantal succesvolle offline én online Deeprelax Yoga Nidra trainingen, hebben wij besloten om voor de allerlaatste keer deze uitgebreide en transformerende online basistraining aan te bieden! 

Na deze training is je leven niet meer hetzelfde. Je bent dan in staat om te leven vanuit je volle potentie. Van toegang tot het zelfhelend vermogen van je lichaam en het loslaten van overtuigingen tot aan het creëren van een nieuw leven vanuit rust. Wees er wel snel bij, want dit is de laatste keer dat we deze Deeprelax Yoga Nidra training met zoveel persoonlijk contact en kleine groep voor deze scherpe prijs aanbieden. 

UPDATE: DEZE EDITIE IS UITVERKOCHT

Yoga Nidra Training

Een verrassende online training

Verander je leven met Deeprelax Yoga Nidra

Er is veel energie en passie gestoken in het samenstellen van een zeer uitgebreide maar overzichtelijke, prettig werkende online training, omdat we het iedereen gunnen hier vanuit de eigen woonkamer en in het eigen tempo aan deel te nemen. Iedereen verdient de transformerende diepe meditatie vorm Yoga Nidra in zijn of haar leven, zeker nu. De vele deelnemers die jou voorgingen zijn dan ook zeer enthousiast over deze online training en waarderen deze (meestal) met 5 sterren.

Daarom is deze training ideaal voor iedereen die deze ontspannende en transformerende techniek in zijn of haar persoonlijke leven wil integreren. Daarnaast uiteraard ook aangeboden als training voor yogaleraren, coaches en therapeuten. En dit is de allerlaatste editie in deze vorm, dus vol is echt vol.

 • Trainingsduur is 5 weken
 • ⋒ Aanmelden:
 • ⋒ Studiebelasting ongeveer 50 uur
 • ⋒ Maximaal 25 deelnemers
 • ⋒ Voor iedereen toegankelijk

Tarief voor de online basistraining

UITVERKOCHT
Prijzen zijn incl. 21% BTW. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

Rust en Richting Yoga Nidra

Discover Yourself

100% online, 100% transformerend

De Deeprelax Yoga Nidra training is zo ingericht dat je de theorie direct gaat toe passen in je eigen leven. Hierdoor is het een krachtig zelfonderzoek, waarbij wij je voorzien van alle benodigde tools, informatie en ondersteuning. Vooral krachtig voor je eigen leven en eventueel zakelijk in te zetten voor clienten/lessen. Denk hierbij aan de volgende punten van de Deeprelax Methode:

 • ⋒ Fundering, dagelijkse beoefening en jezelf ervaren op een ongekend diep niveau
 • ⋒ Jouw Blauwdruk & Een Deeprelax Vision Quest
 • ⋒ Veel info over de transformerende meditatie vorm Yoga Nidra
 • ⋒ Veel wetenschappelijke info
 • ⋒ Alles over de hersenen en neuroplasticiteit
 • ⋒ Kwantumfysica & Bewustzijn
 • ⋒ Leren manifesteren vanuit intuïtie 
 • ⋒ Energizers & Breathwork
 • ⋒ 1 Deeprelax Yoga Nidra oefenscript

“Mooiste cadeau aan mezelf. Prachtig opgebouwd en ideale afwisseling tussen home study en online bijeenkomsten.”

JOKE JACOB

Betaal in 1 keer of 3 termijnen

Tarief Deeprelax Yoga Nidra Training

Op  15 april 2021 start de allerlaatste editie van de vijf-weekse basistraining. Op deze dag krijg je van ons toegang tot de digitale leeromgeving. Je ontvangt vóór die tijd het Deeprelax Trainingspakket thuis met daarin alle benodigdheden om van start te gaan. Ook krijg je direct toegang tot de app en ons platform. Op die manier kun je gelijk beginnen met het luisteren naar zoveel mogelijk Meditatie en Yoga Nidra sessies.

Wij snappen dat het uitdagende tijden zijn en willen het volgen van de training voor iedereen mogelijk maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de training in 3 termijnen te betalen.

Heb je al een jaar of life-time abonnement bij House of Deeprelax? Dan heb je uiteraard recht op korting. Stuur hiervoor even een mailtje naar [email protected] zodat we je een kortingscode kunnen toesturen. Schaf pas ná het ontvangen van de kortingscode de training aan.

Betaal in één keer


EENMALIG

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

WACHTLIJST

BETAAL IN 3 TERMIJNEN


PER TERMIJN

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

WACHTLIJST

“Ik vond het een transformerende training! Ik leerde veel nieuwe zaken, maar ook werd kennis die ik in voorbije opleidingen opdeed in één puzzel samengelegd. De connectie werd gemaakt door Yoga Nidra in vele zaken die ik reeds leerde.”

SARA

De Online Bijeenkomsten

Live training sessies

Tijdens de training word je stap voor stap door de modules meegenomen en zijn er verplichte opdrachten die je gedaan moet hebben voordat onze online bijeenkomst plaatsvindt. Op die manier ben je op de hoogte van de materie/lesstof en kun je daar eventueel vragen over stellen. Tijdens de online bijeenkomsten evalueren we ook het huiswerk. Bovendien is het natuurlijk leuk op deze manier je medestudenten te leren kennen. We willen heel graag dat dit een mooie interactie geeft aan de training, al zijn we niet fysiek bij elkaar.

Live Yoga Nidra sessie

Bekijk de video

HEB IK JE AL OVERTUIGD?

Yoga Nidra Opleiding pakket

Wat ontvang je voor in de training?

Het Deeprelax Trainingspakket

 • ⋒ Toegang Deeprelax Academy
 • ⋒ De Deeprelax Manual (NL)
 • ⋒ Het Deeprelax Werkboek (NL)
 • ⋒ Giftcard jaarabonnement
 • ⋒ De Deeprelax deurhanger