De Deep Dive
Een Deeprelax Advanced Training

Meld je aan voor de allerlaatste editie! 

Ja, dit wil ik

START: ZONDAG 30 OKTOBER 2022

Klaar om jouw volledige potentieel te leven?

De Deeprelax Deep Dive, de Advanced Training start over

0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Waag de sprong en leef succesvol vanuit overgave, vertrouwen en vrijheid

Heb jij het Fundament, de Deeprelax Basistraining afgerond? En voel je dat het tijd is om jouw nieuwe fundament duurzaam te gaan inrichten, en vanuit die nieuwe basis jouw volledige potentieel in dit leven te benutten? Op een ontspannen manier je dromen waar te maken? Of juist die van anderen als Deeprelax teacher/coach? Dan nodig ik je uit voor een volgend en zeer verdiepend avontuur. Je leven is hierna nooit meer hetzelfde. Bekijk de trailer hier. 

Meld je nu aan

Leer dé code te kraken voor een optimaal leven

Een blijvende formule voor een gezond en gelukkig leven? Die ga je ontdekken tijdens deze Deeprelax Deep Dive. In 7 weken ga je op reis in jezelf en leer je op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau je systeem te resetten waardoor je optimaal kunt leven.

We duiken dieper in de helende Deeprelax Methode en ontspanningstechnieken voor innerlijke transformatie. Daarnaast is er de optie om deze methode ook zakelijk in te zetten.

Ja dat wil ik

Leven en leiden vanuit het nieuwe normaal

Veel experts geloven dat we aan de vooravond van een volgende epidemie staan

Geleefd door de drukte van de dag, constant aan staan en werken op een hoog tempo. Gedreven door presteren, telkens op zoek naar meer en streven naar beter. En je ondertussen constant moe, overprikkeld en gespannen voelen. Dit is hoe het leven eruit ziet voor de gemiddelde mens in de westerse maatschappij. Zie jij dit ook?

Wij wel. De mentale gezondheid staat enorm onder druk en de cijfers liegen er niet om.

Even wat cijfers over hoe het met onze (mentale) gezondheid is gesteld:

 • 4 op de 10 Nederlanders krijgt op een bepaald moment in het leven een psychische stoornis.
 • Gemiddeld 1,4 miljoen mensen krijgt te maken met burn-out of burn-out achtige verschijnselen
 • 1 op de 5 krijgt te maken met stemmingsstoornissen, angststoornissen of verslavingen.
 • Ruim 10 miljoen mensen kampen met een chronische aandoening. En deze aantallen stijgen ieder jaar. 

Voel jij net als wij dat het tijd is voor een nieuw normaal? Op een lager tempo leven, vanuit rust en juist ándere potenties, die we nu niet aanspreken, creëren en met overgave leiden? En wil je hierin een voorbeeld zijn?

Spring in het diepe en doe mee aan de Deeprelax Deep Dive, de Advanced Training, voor iedereen die voelt dat het écht tijd is voor een compleet nieuwe en zeer duurzame manier van leven.

Ja dat wil ik

Klinkt een ontspannen leven vanuit jouw volledige potentieel nog ver weg? Zij waagden de sprong

We hebben in dit traject de tijd voor veel persoonlijke interactie en coaching van Eliane tijdens de zoom calls. Het is een intensieve periode met veel persoonlijk contact, om zo een fase en omgeving te creëren waarin kleine, maar ook zeer grote persoonlijke transformaties kunnen plaatsvinden. En dat is tot nu toe altijd ‘gelukt’:

“Jullie hebben echt zoiets moois gemaakt met deze training! Zo compleet! Zo warm en fijn. Ik ben jullie allemaal enorm dankbaar! Ik hoop dat ik nu andere lieve mensen ook in aanraking kan laten komen met yoga nidra en de werking hiervan.”

JOLIJN 

“Prachtige, leerrijke innerlijke reis; geef je volledig over en ont-moet en laat los om in contact te komen met je essentie! Dit is de reis van mijn leven. ”

EVELIEN

“Ik gun elke coach deze verdieping voor jezelf waardoor je ook weer beter wordt voor je cliënten. Een training met een fijne afwisseling van theorie & praktijk die je in je eigen tempo kunt volgen. Het geeft je handvatten voor het leven!”

MAAIKE

“Spannende reis, deepdive naar binnen met confronterende en verrassende inzichten. Voor mij een belangrijke stap op weg naar meer bewustzijn.”

CLAUDIA

Wat als een blijvende formule om het leven optimaal te beleven, ook voor jou mogelijk is?

In deze Deeprelax Deep Dive, de Advanced Training, krijg je verdiepingsmogelijkheden aangereikt, leer je vervolgstappen zetten om de Deeprelax Lifestyle nog beter in je eigen leven toe te passen en kun je, indien gewenst, ook een Yoga Nidra Teacher/ Coach worden.

Dit kun o.a. je verwachten binnen dit complete transformatie traject van 7 weken:

 • Een deep dive op de theorie uit de Basistraining

 • Heel duidelijk hebben wat jouw blauwdruk is als mens

 • Kennis over Quantum Physics en duurzaam manifesteren

 • Het zelfhelend vermogen van je lichaam compleet kunnen activeren

 • Leven vanuit jouw eigen essentie

 • Wordt een architect van je lichaam en mind met Epigenetica

 • Veel magische en unieke downloadbare Advanced Nidra’s en meditaties

 • Persoonlijke aandacht van onze Deeprelax coaches

 • Expert sessies

 • De Deeprelax (Yoga Nidra) methode leren overbrengen op anderen *

Kortom; allemaal puzzelstukjes om jouw eigen persoonlijke ideale formule als mens te vinden.

Ik ben erbij

Meer bereiken met veel minder doen

In 7 weken ga je met de Deeprelax Deep Dive een verdiepende reis in jezelf maken en werken aan een duurzame basis voor de rest van je leven. Je transformeert op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau oude ballast en verdiept je kennis op het gebied van Yoga Nidra en ontspanningstechnieken. Zo veranker je de Deeprelax Methode in jezelf en kun je het van daaruit eventueel overdragen op anderen.*

Het pakket bestaat uit:

 • 6 unieke en goed gevulde online modules

 • 4 exclusief opgenomen Deeprelax sessies

 • De gedrukte Deeprelax Advanced Manual

 • Genees jezelf door middel van goede voeding (door Naela Health)

 • Extra expertsessies (namen volgen spoedig)

 • De unieke en zeer uitgebreide Deeprelax Script Kaartenset (30 stuks) in fullcolor afgedrukt*

Bekijk tarieven

* Afhankelijk van jouw gekozen pakket

In zeven weken diepe transformatie

We verzorgen dit traject al een aantal jaar en zijn elke keer weer verrast over de magie en transformaties die tijdens deze 7-8 weken ontstaan!

Deze dappere duikers gingen je voor en hun leven was daarna niet meer hetzelfde:

“Zeer waardevol en twee maanden vol ‘cadeaus’ waar je jouw leven en dat van anderen mee kunt verrijken.”

KLASKE

“Ik heb nog helderder gekregen waar ik mezelf kan saboteren en heb mezelf op een dieper level leren kennen”

LEONIE

Laat ik je in gedachten meenemen op deze onvergetelijke reis…

Visualiseer maar eens:

“In de Basistraining/Het Fundament heb je alle tools in handen gekregen om af te dalen naar de ongelooflijke diepte die we als mens in ons hebben.

En nu sta je met je duikpak aan, aan de rand van een nieuw avontuur. Op deze heerlijke en spannende reis gaan we letterlijk een Deep dive maken naar de bodem van onze eigen Oceaan. Op weg naar de plek waar het goud zich in JOU bevindt.

Om daar te komen maken we eerst een uitgebreide reis langs al jouw lagen van bestaan als mens: namelijk de Koshas. Om uiteindelijk al deze lagen optimaal en zo vrij mogelijk in te richten zodat we, net als in een diepe Yoga Nidra meditatie, uitkomen bij de pot met goud. Vanuit daar wordt het leven moeitelozer, interessanter en heel overzichtelijk.”

Live Yoga Nidra sessie

Dit Deeprelax Deep Dive
avontuur ziet er als volgt uit

Fase 1:
The Recap

Fase 1, waarin je zelfstandig gedurende een week vol zelfreflectie de belangrijkste zaken uit de basistraining gaat evalueren. 

Op deze manier bereid je jezelf voor op Fase 2 . In deze fase krijg je ook het Deeprelax Deep Dive Pakket opgestuurd.

In totaal komt de training op ongeveer 70 uur studietijd in 7 weken tijd uit. Het is belangrijk dat je wekelijks tijd kunt vrij maken. Elk weekend opent een nieuwe module.

 • Een review van de blauwdruk

 • Een Vision Quest opdracht

 • Theorie + Quiz

 • Video’s

 • Tenslotte test je jezelf met het opnemen van een oefenscript*

Fase 2
Reis door de Kosha’s

‘Ultiem leven op alle niveaus (kosha’s) van ons bestaan.’

Transformeer je lichaam door middel van Epigenetica, creëer wonderen met onze Hart-Brein Coherentie, krijg een nog beter begrip van de hersenen en hersengolven en leer alles over ons zenuwstelsel & het zelfhelende vermogen van het lichaam. Stap stap in je volledige potentieel door middel van de onze energiecentra’s en herprogrammeer jouw onderbewustzijn. Laat controle, angsten en blokkades op een diep niveau los, creëer je droomleven met het Kwantumveld, leer alle ins en outs van onze Kosha’s en van a-z alles over de techniek Yoga Nidra. Ook leer ik je hoe je Deeprelax Yoga Nidra kunt inzetten bij verslavingen, angst of depressies.

 • 3 unieke en interactieve live bijeenkomsten (waar andere experts ook aanhaken)

 • 4 exclusief opgenomen Meditaties en Yoga Nidra sessies

 • Je leert werken met de Deeprelax Script Kaarten*

 • Theorie + veel transformerende praktijk opdrachten

Fase 3:
De Deep Dive 

* Afhankelijk van jouw gekozen pakket kun je aan
de eindopdracht meedoen.

Heb je gekozen voor het Leider Traject? Dan ga je tijdens deze fase ga je het geleerde in praktijk brengen. Tijdens de laatste online bijeenkomst geef je met behulp van de Deeprelax Script Kaarten je eigen 1-op-1 Deeprelax Yoga Nidra sessie. Dit wordt uiteindelijk altijd door iedereen als zeer verrassend ervaren. Ontdek talenten en passies waarvan je nog niet wist dat je ze had.

Heb je gekozen om de training voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling te volgen, dan ben je deze dag welkom om een heerlijke Yoga Nidra sessie van een van jouw medestudenten te ondergaan. Uiteraard beginnen we weer met een inspirerende talk voor iedereen.

De laatste bijeenkomst vindt plaats op zondag 18 december 2022

Na volledige en voldoende afronding van de training en deze eindopdracht ontvang je het Deeprelax Yoga Nidra Certificaat Level 1*. Met dit certificaat en het Deeprelax Script Systeem kun je als docent, coach of trainer Yoga Nidra** sessies gaan verzorgen. (** Wij sturen je vooraf de voorwaarden toe.)

Een training die een behoorlijke impact heeft! Van voortdurend een bepaalde onrust voelen naar veel meer rust. En vanuit deze rust: andere keuzes die beter kloppen en een plezieriger leven. Dat!

Astrid

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

In deze zeven weken zijn er 5 krachtige online live bijeenkomsten. Tijdens deze zeer verdiepende bijeenkomsten gaan we elke keer een stap dieper, samen. Ook haken er experts aan en oefen je met elkaar. Zo leren we van en met anderen. Zorg dat je minstens 4 bijeenkomsten aanwezig kunt zijn*.

 • Live bijeenkomst 1:zondag 30 oktober 09.30
 • Live bijeenkomst 2: zondag 13 november 09.30

 • Live bijeenkomst 3:dinsdag 29 november om 19.00 (avond)

 • Live bijeenkomst 4: zondag 11 december 09.30

 • Live bijeenkomst 5: Zondag 18 december 09.30

In totaal komt de training op ongeveer 70 uur studietijd in 7 weken tijd uit**. Het is dus belangrijk dat je wekelijks tijd kunt vrij maken. Elk weekend opent een nieuwe module. Je kunt het ook zien als bijna 2 maanden doorbrengen in een warm Yoga Nidra badje :-)

* Afhankelijk van jouw gekozen pakket zijn er 4 bijeenkomsten verplicht en ligt het tempo wat hoger. 

** wanneer je kiest voor het persoonlijke traject kun je ook je eigen tempo aanhouden. 

Ga mee op reis voor jouw eigen ontwikkeling of voor jezelf én je bewuste business

Je kunt voor 2 verschillende trajecten kiezen:

 • Zelf: maak deze bijzondere reis puur voor jouw eigen ontwikkeling. Je kunt het tempo van de groep maar ook dat van jezelf aanhouden
 • Leider: of wellicht voel je dat het tijd is om te onderzoeken of je dit professioneel wilt gaan aanbieden. In dat geval ontvang je ook de Deeprelax Scripkaarten om onze methode in je eigen praktijk, lessen of vriendengroep in te zetten. Je zult dan tijdens de live sessies gaan oefenen met het overdragen van de Yoga Nidra meditaties.

Daarnaast is het voor ons allemaal een gekke tijd, hier houden wij graag rekening mee. Wij bieden dus de komende maand een Early Bird tarief * aan én de mogelijkheid om dit voordelige tarief in maximaal 5 termijnen te betalen. Deze termijnen gaan direct in na het aanschaffen van jouw eigen pakket.

Kies het Deeprelax Deep Dive pakket dat bij jou past:

ZELF

€ 895 € €695
EARLY BIRD

Je kunt in 1, 3 of 5 termijnen. Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden

Ja dit wil ik

LEIDER

€1195 €995
EARLY BIRD

Je kunt in 1, 3 of 5 termijnen. Prijs is incl. 21% btw. Je kunt je facturen in je account downloaden

Ja dit wil ik

* Let op; de early bird prijs is niet geldig in combinatie met andere (abonnement) kortingen

Inhoud

Zelf

Leider

Toegang tot 5 transformerende live sessies V V
Het Deeprelax Deep Dive trainingspakket per post V V
Toegang tot alle transformerende online modules  V V
4 unieke en downloadbare Advanced meditaties V V
Leren van andere experts V V
Leer de methode ook op anderen overbrengen V
Inclusief 30 Deeprelax Yoga nidra script kaarten V
Oefenen met scriptkaarten tijdens onze live sessies V
Verplichte aanwezigheid bij de live sessies* V
Het felbegeerde Deeprelax Nidra certificaat level 1 V

Een levensveranderende opleiding. Ik ben nu iemand die tevredenheid, dankbaarheid en liefde voor mijn leven voelt en dat was voor deze training echt anders. Ik ben bijna 60 maar je bent met deze training nooit te oud om een beter nieuw leven te creëren. Ik ga er nog veel jaren van genieten!

Karinne

De beweging die nodig is voor échte verandering

Om een nieuw normaal te creëren voor onze mentale en fysieke gezondheid hebben we een beweging van changemakers nodig.

Sluit je aan en onderga met deze transformerende training zelf de verschillende helende technieken van de Deeprelax Methode op een diep niveau en verdiep je kennis zodat je van daaruit anderen kunt begeleiden naar een duurzaam, vrij en ontspannen leven.

Het is een unieke combinatie van eeuwenoude spirituele leringen en moderne wetenschap die een optimale manier van het leven beleven voor iedereen mogelijk maken.

Ja dat wil ik

Voor wie is dit avontuur geschikt

De Deeprelax Advanced Training voor je eigen én professionele practice

Na 7 weken heb je in de praktijk ervaren hoe het is om het leven vanuit je volledige potentieel te ervaren. Je hebt op een diep niveau je systeem gereset, je kennis verdiept en beheerst de Deeprelax Lifestyle Methode volledig waardoor je het eventueel ook op anderen kunt overbrengen. Deze training is geschikt voor zowel professionals als voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we ook 2 verschillende traject opties.

Dit avontuur is voor jou als je:

 • Het Fundament, de Deeprelax Basistraining hebt afgerond en voelt dat het tijd is om vanuit deze stevige basis een volgende stap te zetten in het Deeprelax avontuur.

 • Verantwoordelijkheid wilt nemen over je binnenwereld en op een nieuwe manier wilt leven (waarmee je ook anderen kunt inspireren).

 • Coach, therapeut of yogadocent bent en deze technieken na zelf-integratie ook zelf professioneel wilt inzetten (optioneel).

Je kunt alleen deelnemen aan de training als je de basistraining hebt afgerond. De Advanced Training is de laatste stap binnen de Deeprelax Academy en na het succesvol afronden van het programma ontvang je een Deeprelax Yoga Nidra Certificaat Level 1* waarmee je deze techniek professioneel kunt inzetten.

*afhankelijk van het pakket dat jij kiest

Sluit jij je aan bij onze changemakers community?

We hebben je nodig. Door mijn eigen strijd is ‘onze mentale gezondheid’ verbeteren mijn persoonlijke levensmissie geworden. Voor een belangrijk deel heb ik mezelf dankzij Yoga Nidra namelijk genezen van een pijnlijke en chronische aandoening waar ik al sinds mijn 16e erg veel last van had.

Daarnaast leert deze lifestyle mij om elke dag meerdere momenten van stilte in te bouwen, en vooral om mijn leven te creëren vanuit rust in plaats vanuit actie. Voor mij het is dé oplossing voor de uitdagingen van deze tijd.

En niet alleen voor mij. Want met meer dan 1 miljoen streams op Youtube en Spotify, en meer dan 50.000 gebruikers van de Deeprelax App, breng ik met onze krachtige meditaties inmiddels heel veel mensen naar de allerdiepste staat van rust en ontspanning. Daarbij train ik maandelijks honderden deelnemers in het eigen maken van de Deeprelax Lifestyle. Een methode, waarbij de nadruk ligt op het combineren van eeuwenoude wijsheden met de moderne wetenschap.

Als ik het kan. Kan jij het ook. Ik moedig je aan, doe je mee?

Start 30 oktober 2022 met de Deeprelax Deep Dive, een Advanced Training

Ga 7 weken samen de diepte in tijdens deze Deeprelax Deep Dive, leer jouw superkrachten benutten en maak een optimaal leven vanuit rust en ontspanning voor jezelf én anderen mogelijk.

Hi, ik ben Eliane

En ik begrijp de uitdagingen van deze tijd als geen ander.

Het is nog geen 10 jaar geleden dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en veel angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn leren leven.”

Daar nam ik geen genoegen mee. Ik WIST diep van binnen dat dit anders kan. Sindsdien ben ik gaan onderzoeken welke technieken een antwoord zijn op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij in ons huidige tijd ervaren. Zowel binnen eeuwenoude technieken van o.a. de yogi’s, egyptenaren en maya’s, als technieken die tegenwoordig wetenschappelijk zijn bewezen.

En wat bleek…? De meditatievorm Yoga Nidra — slaapyoga, liggen op een matje onder een dekentje met je ogen dicht, that’s all — bleek dé oplossing voor al mijn problemen.

Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb mezelf genezen en… ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd. En die vrijheid, het vermogen om zelf te bepalen hoe je leven verloopt en hoe je je voelt, deel ik graag met zoveel mogelijk mensen.

Inmiddels staan er meer dan 60 Yoga Nidra sessies en andere krachtige meditaties in onze House of Deeprelax app, met ruim 50.000 gebruikers en over de 1.000 deelnemers aan deze life-changing training. Met trots kan ik zeggen dat de Deeprelax Lifestyle een begrip aan het worden is. En daar neem ik je maar al te graag in mee!

“”Een prachtig holistisch traject, omdat meerdere niveaus worden aangeraakt en aangereikt: nieuwe inhoudelijke kennis, je eigen persoonlijke ontwikkeling en het aanleren van skills om je eigen sessies te kunnen geven. Compleet is het woord wat in me opkomt.””

CORA

Veelgestelde vragen

Wanneer je het Leider Traject hebt gekozen is het toegestaan om maximaal 1 van 5 live bijeenkomsten te missen, omdat er een certificaat aan dit specifieke traject is verbonden.

Heb je het Zelf Traject gekozen? Dan mag je de training ook op jouw eigen tempo volgen. 

Absoluut, er zijn 2 verschillende opties waardoor we de training zo ingericht hebben, dat het zowel voor particulieren als voor coaches/teachers/therapeuten geschikt is! Wel gaan we oefenen met het geven van sessies aan het elkaar. Wanneer je hier echt niet aan wilt deelnemen kunnen we dit uiteraard vooraf overleggen, zodat je dit specifieke onderdeel overslaat. 

Je leert alle ins en out over de Deeprelax Methode. Je krijgt o.a. ons unieke Deeprelax Script Kaartenset (30 stuks), waarmee Yoga Nidra sessies kunt gaan verzorgen. Ook leer je hoe je volgens deze methode als coach kunt optreden en hoe je een Deeprelax sessie geeft. 

Nee. Wij stellen 30 unieke Deeprelax Script Kaarten beschikbaar waarmee je veel combinaties en dus veel verschillende soorten Yoga Nidra sessies kunt gaan verzorgen.

De tijdsinvestering voor deze training komt op ongeveer 70-80 uur studietijd in 2 maanden. Afhankelijk van jouw gekozen traject. Het tempo ligt dus een stuk hoger dan in de Deeprelax Basis Training. Het is belangrijk dat je wekelijks tijd kunt vrijmaken. Elk weekend opent een nieuwe module en het tempo ligt redelijk hoog. Je houdt 12 maanden toegang tot het volledige programma, dus je hebt altijd voldoende gelegenheid om bepaalde onderdelen in te halen. Om in het Leider Traject het certificaat te behalen is het belangrijk om goed bij te blijven, als krijg je achteraf nog voldoende tijd om alles af te ronden. 

Absoluut niet. Wanneer je de training voor je eigen ontwikkeling gaat volgen, kun je ervoor kiezen om niet aan de oefensessies in de break out rooms deel te nemen. De bijeenkomsten worden in dat geval ook iets korter. Daarnaast komen deelnemers er vaak tijdens de training achter dat ze het heerlijk vinden om met de sessies te oefenen. Het zou dus wel jammer zijn dat te missen. Je kunt ons hierover ook altijd even mailen op [email protected]