Wil jij 2021 goed beginnen?

Elke dag ontspannen en rust in het nieuwe jaar

Ben jij de stress van vorig jaar zat en wil jij 2021 anders ingaan?

Laat ons je helpen om dit jaar zo goed mogelijk in te zetten. Niet door te vertellen hoe je het beter moet doen, maar door je te dit te laten ervaren.

Hoe? Door de Deeprelax THE RESET maand! Alles rondom een ontspannen routine. De komende maand zullen wij elke dag 1 Meditatie, Breath, Energizer, Yoga Nidra of wandelsessie van ons platform voor iedereen open zetten. Zo krijgt iedereen elke dag gratis toegang tot de sessie en tips & tricks van de dag. Ook zullen er regelmatig live sessies zijn. Onze bijdrage aan deze nieuwe lockdown.

Maak nu hier een gratis account aan en ontvang de maandkalender en dagelijkse toegang tot de nieuwe sessie. Samen starten we 2021 in rust, ben jij erbij?

DIT WORDT JOUW JAAR

JIJ WILT HET ANDERS DOEN DIT JAAR

Op 1 januari 2020 zou alles anders worden. De goede voornemens stonden op een rijtje, de beloftes aan jezelf waren gedaan. Maar niemand had kunnen voorspellen wat voor grillig jaar dit zou worden.

Wellicht vind je het net als velen het lastig om je dagelijkse momentje rust te pakken. Er is altijd wat te doen en je wordt gestoord door de prikkels of mensen om je heen.

Je gaat misschien van de ene cursus naar de volgende meditatie. Voor je gevoel doe je alles om minder stress en meer rust in je leven te ervaren. Je hebt je droomleven op je netvlies en weet dat je daar voor wilt gaan. Meer rust, minder stress en meer energie. Jouw droomhuis, jouw droombaan, jouw droomleven.

Maar ondertussen heb je te weinig tijd, energie en focus. En is er zoveel onzekerheid. Hoe zorg je beter voor jezelf? Hoe sluit je jezelf beter af voor prikkels? Hoe stop je met die baan? En hoe maak je tijd voor jezelf?

Welkom bij THE RESET!

Angst wegnemen Yoga Nidra

Ben je nu al overtuigd en wil je een jaarabonnement met 25% korting?

CODE: THERESET
JAARLIJKSE FACTURATIE

House of Deeprelax ontspanning

Heb jij ook behoefte aan een dagelijkse, ontspannen routine?

DOE MEE MET THE RESET

Dit gaat je helpen om:

  • ⋒ Elke dag momenten van ontspanning te ervaren.
  • ⋒ Een dagelijks gevoel van veiligheid en balans ervaren.
  • ⋒ Elke dag een droomleven te visualiseren.
  • ⋒ Productiever te leven.
  • ⋒ Elke dag meer energie te hebben.
  • ⋒ Oude stress en patronen los te laten.
Probeer het zelf

Wat kun je verwachten?

THE RESET maand

THE RESET is een fijne combinatie van ontspannen Deeprelax meditaties, breathwork, yoga nidra sessies, energizers en wandelsessies + handige tools & tips tussendoor.

We hebben ervoor gekozen om elke dag 1 sessie open te zetten, zodat we deze gezamenlijk (zowel members als nieuwe mensen) kunnen doen. Op die manier kunnen we onze krachten bundelen en het jaar ontspannen ingaan.

  • ⋒ Elke dag toegang tot een nieuwe sessie
  • ⋒ Dagelijkse tips, tools & tricks
  • ⋒ Live Sessies
  • ⋒ Gratis daily journal met vragen en inzichten

Samengevat: We doen elke dag een gezamenlijke sessie, die je vind in THE RESET maandkalender. Op die manier leer je jezelf de gewoonte aan om elke dag een sessie te doen, wat je in een magische staat van ontspanning en connectie met jezelf zal brengen. Aan het einde van deze maand heb je een ontspannen routine gecreëerd.

De Deeprelax Journal voor januari ontvangen?

MELD JE DAN HIER AAN!

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring

Geen mail ontvangen? Wellicht sta je (nog) niet ingeschreven om onze mails te onvangen.  Meld je hier aan en ontvang de Reset download.

Doe mee met de gratis RESET maand

START 2021 ZO ONTSPANNEN MOGELIJK

31 DAGEN ELKE DAG GRATIS TOEGANG

Luister op elk gewenst moment naar onze Deeprelax ontspan- & slaapsessies. Elke dag krijg je toegang tot de sessie van de dag

house of deeprelax yoga nidra app

WEBSITE EN IPHONE APP

Luister via onze iPhone app of op elk gewenst device. Vanaf half januari ook beschikbaar via onze nieuwe Android app.

MAAK KENNIS MET DE MOMENTEN

Wordt wakker met een heerlijke Morning Ritual, ontspan met een First Aid of Relax of val in slaap met de Good Night Sessies.

“Dit jaar heb ik House of Deeprelax ontdekt! De afwisselende Deeprelax Yoga Nidra sessies betekenen voor mij iedere dag een fijn moment om te ontspannen of om hernieuwde energie op te doen.”

Femke Franken

De Deeprelax Nidra Series

Voor jouw dagelijkse rustmoment

Geniet van 44 Deeprelax ontspansessies, voor ieder moment van de dag. Tijdens onze Deeprelax Reset Maand kun je elke dag een gratis sessie luisteren via het platform of met onze iPhone App.

Al Lid
Aanmelden

Tips voor een ontspannen Deeprelax Weekend

ONZE FAVORIETEN EN ADVIEZEN

Hoe maak je van 2021 het meest ontspannen jaar ooit?! Wij delen tijdens THE RESET al onze tips & tricks. En hieronder vind je al wat sneak preview tips. Laat het je inspireren! Lees snel verder.

OF DOE GELIJK MEE

BEREIK DIEPE ONTSPANNING OVERDAG

Onze First Aid en Relax sessies zijn zo ontworpen dat je gedurende de dag een ontspanningsmoment kunt in bouwen. Soms wil je gewoon even 15 minuten je ogen sluiten in de trein. En een andere keer genieten van een langere Meditatie Nidra Nap tijdens de lunch pauze. Of zet een Energizer tijdens het thuiswerken in.

Kies voor de momenten First Aid en Relax, zoek een rustige ruimte op en meer heb je niet nodig.

MAAK GRATIS ACCOUNT AAN