Deeprelax Teacher Training
PRE-REGISTRATIE ZOMER 2019 TRAININGEN

We krijgen een enorm aantal verzoeken binnen van mensen die graag onze Signature Deeprelax Yoga Nidra Teacher Training willen volgen. Via deze pagina ontdek je over de Signature Teacher Training iets voor jouw is. Velen gingen jou al voor.

De training is opgezet om alles van a tot z te leren over Yoga Nidra, de levenswijze te integreren en anderen ( en jezelf) door middel van Yoga Nidra in een magische staat van ontspanning en connectie met zichzelf willen brengen. 

Lees hier onder alles over de verschillende data (groep 1 en groep 2), de opbouw van de training, informatie over Yoga Nidra en reviews van verschillende deelnemers vorig jaar.

 

Liefs,
Eliane 

Registratie

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Terms & Conditions en Privacy policy.

WELKOM IN JE NIEUWE HUIS

HOE IS HET PROGRAMMA OPGEBOUWD?

Nieuw in ons teacher training aanbod is de digitale leeromgeving. Tijdens de Teacher Training bieden we diverse digitale tools aan om het leerproces te vereenvoudigen en te versnellen zodat je nu nog sneller de techniek en achtergrond informatie onder de knie kan krijgen. Die jij straks als Deeprelax Yoga Nidra Teacher gaat inzetten.

Denk hierbij aan een online trainingsplatform met ‘huiswerk’ modules, presentaties, kennis quizzen, video’s en diverse webinars. Ook kun je onbeperkt gebruik maken van het House of Deeprelax platform.

We hebben ervoor gekozen de groepen klein te houden zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en de kans zich zo comfortabel mogelijk te ontwikkelen. Hieronder vind je de data voor beide groepen.

TRAININGSDATA

Groep 1

Tijden van 10.30 – 17.00 uur

23 juli

6 augustus

20 augustus

TRAININGSDATA

Groep 2

Tijden van 10.30 – 17.00 uur

30 juli

13 augustus

27 augustus

Wat zit er allemaal bij de training?
DEEPRELAX TRAININGSPAKKET

⋒ 3 basis trainingsdagen + webinar sessies in september
⋒ Gezonde lunch, snacks en drankjes
⋒ 8 weken lang een diepe connectie met jezelf/intuïtie door middel van dagelijkse beoefening van Deeprelax Yoga Nidra
⋒ Meer ontspanning ervaren en inbouwen in je eigen leven
⋒ Uitgebreide kennis over Yoga Nidra van A tot Z
⋒ Praktische en effectieve integratie van Yoga Nidra in het dagelijks leven
⋒ Yoga Nidra als een therapeutisch hulpmiddel
⋒ Opgenomen en uitgeschreven Yoga Nidra-scripts
⋒ Toegang tot het House of Deeprelax platform met onbeperkte sessies
⋒ 3 maanden lang toegang digitaal trainingsplatform en bijbehorende content
⋒ De mogelijkheid om een eigen script te ontwerpen en 1 groepssessie te leiden.
⋒ Het felbegeerde Deeprelax Yoga Nidra Basis Certificaat.

⋒ Mocht je al een jaarabonnement hebben, dan krijg je 5% korting op de teacher training!

En dit alles voor slechts €795,- excl. 21% btw. Je kunt eventueel in termijnen betalen.


Alle ingrediënten zijn aanwezig om er weer een magische zomer van te maken en nieuwe Deeprelax Yoga Nidra teachers op te gaan leiden. Spannende tijden dus, ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Registreer je dus snel en stay tuned voor meer informatie.

WAT EN VOOR WIE?

Na het organiseren van een groot aantal succesvolle Yoga Nidra trainingen vorig jaar, heb ik besloten om ook dit jaar mijn kennis weer te gaan delen.

De training is opgezet om je kennis van Yoga Nidra te verdiepen, alles van a tot z te leren over Yoga Nidra, de levenswijze te integreren en anderen ( en jezelf) door middel van Yoga Nidra in een magische staat van ontspanning en connectie met zichzelf willen brengen. Yoga Nidra is een heerlijke levenswijze die voor veel inzichten en ontspanning in je eigen leven kan zorgen. Daarnaast is de training ook zeer geschikt voor yoga teachers, therapeuten en anderen die deze vorm van ontspanning willen overbrengen.

Verwacht tijdens de training een fijne combinatie tussen interessante theorie en veel ontspannende sessies tussendoor, met essential oils, kaarsjes en dekentjes. The best of both worlds. Daarnaast nemen we ook de tijd om een gezonde lunch tot ons te nemen.

Je leert dus alles van a tot z over Yoga Nidra ( meerdere vormen), de levenswijze te integreren en hoe je anderen ( en jezelf) door middel van Yoga Nidra in een magische staat van ontspanning en connectie met kunt brengen.

MEER INFORMATIE

BEKIJK DE REVIEWS
DEEPRELAX METHODE
WAT IS YOGA NIDRA
OVER ELIANE BERHARD

Review Deeprelax Signature Yoga Nidra Teacher Training
CUNY ONTDEKTE HET HELENDE VERMOGEN VAN DE DEEPRELAX NIDRA

“Later dat jaar kwam ik via Instagram Eliane tegen. Ik was meteen geïntrigeerd. Maar in mijn planning lukte het niet direct om mee te doen aan haar Deeprelax teachertraining. Gelukkig eind vorig jaar wel. En boy, wat een eyeopener.

Ik wist helemaal niet dat zelf scripts schrijven tot de mogelijkheden behoorde en ook niet welke mogelijkheden er allemaal zijn. De Deeprelax-methode die Eliane heeft ontwikkeld is echt mindblowing wat mij betreft.

De traditionele Indiase Yoga Nidra-technieken – weldoordacht – gemixt met westerse, meditatie- en hypnosemethodieken. Het werkt zo ontzettend direct, het effect is zo merkbaar.”

LEES HAAR HELE REVIEW
LEES OVERIGE REVIEWS