Winter Editie UITVERKOCHT
DEEPRELAX YOGA NIDRA TEACHER TRAINING

Na het organiseren van een groot aantal succesvolle Yoga Nidra trainingen de afgelopen jaren, heb ik besloten ook deze winter mijn kennis weer te gaan delen, door middel van een unieke Deeprelax basistraining en een scriptmodule.

De basistraining houdt een diepte-studie in waarbij verschillende vormen van Yoga Nidra van A tot Z aan bod komen, in combinatie met veel huidige, wetenschappelijke onderzoeken. Hoe zet je Yoga Nidra in voor de moderne mens met de klachten van de huidige tijd. Deze Yoga Nidra teacher training is een uitdagende en mooie reis, die voor veel inzichten en ontspanning in je eigen leven kan zorgen. Tijdens de scriptmodule ga je werken aan je eigen Deeprelax Yoga Nidra sessie. Je leert te werken met de Deeprelax scripts en je gaat een sessie opnemen en presenteren. Deze module is dan ook uitermate geschikt voor yoga-docenten, therapeuten en anderen die deze vorm van ontspanning willen overbrengen. Wij raden je een om je ook voor deze aanvullende module in te schrijven.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er weer een inspirerende winter van te maken met de opleiding van nieuwe Deeprelax Yoga Nidra teachers. Spannende tijden dus, ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Stay tuned voor meer informatie.

De inschrijvingen gaan al weer hard, dus registreer je dus snel. De locatie is in Amsterdam Noord.

Registratie

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Terms & Conditions en Privacy policy.

2020 Preregistratie

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Terms & Conditions en Privacy policy.

WELKOM IN JE NIEUWE HUIS

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De training is een fijne combinatie van interessante theorie en wetenschap met veel ontspannende verwensessies tussen de bedrijven door. The best of both worlds. Daarnaast nemen we op de trainingsdagen ook de tijd om een gezonde lunch tot ons te nemen. Samengevat: Je leert dus alles van A tot Z over Yoga Nidra (meerdere vormen), je leert de levenswijze te integreren in je eigen leven en hoe je anderen (en jezelf) door middel van Yoga Nidra in een magische staat van ontspanning en connectie met zichzelf kunt brengen.

Tijdens de Teacher Training bieden we een online trainingsplatform aan om het leerproces te vereenvoudigen en te versnellen zodat je nu nog sneller de techniek en achtergrond informatie onder de knie kan krijgen en die jij straks als Deeprelax Yoga Nidra Teacher gaat inzetten. Ook kun je onbeperkt gebruik maken van het House of Deeprelax platform.

We hebben ervoor gekozen de groep klein te houden zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en de kans zich zo comfortabel mogelijk te ontwikkelen.

Wat zit er in de Basis Training?
TRAININGPAKKET VAN 20 NOVEMBER TOT 7 JANUARI

Deze basistraining houdt een diepte-studie in waarbij verschillende vormen van Yoga Nidra van A tot Z aan bod komen, in combinatie met veel huidige, wetenschappelijke onderzoeken, praktijkopdrachten en ervaringen. Hoe zet je Yoga Nidra in voor de moderne mens met de klachten van de huidige tijd en hoe integreer je het in je eigen leven?

⋒ 3 trainingsdagen in Amsterdam Noord: 10 & 17 december en 7 januari
⋒ Veel online huiswerkopdrachten die starten op 20 november aanstaande
⋒ Inclusief gezonde lunch, snacks en drankjes
⋒ Uitgebreide kennis over Yoga Nidra van A tot Z
⋒ 2 maanden lang een ontspannen en diepe connectie met jezelf, met je intuïtie, door middel van dagelijkse beoefening van Deeprelax Yoga Nidra
⋒ Yoga Nidra als een therapeutisch hulpmiddel
⋒ Toegang tot het House of Deeprelax platform met onbeperkte sessies
⋒ 2 maanden lang toegang het digitale trainingsplatform en bijbehorende content

TARIEF VOOR DE BASISTRAINING € 795,– ( excl. 21%btw) *

*(het is mogelijk om in twee termijnen te betalen)

Wat zit er in de Script Module*
AANVULLENDE TRAINING VAN 14 JANUARI TOT 17 MAART 2020

Deze module is onmisbaar voor yoga teachers, therapeuten en anderen die deze vorm van ontspanning willen overbrengen. In deze module nemen we je stap voor stap mee in de structuur van een Deeprelax Yoga Nidra sessie. Gedurende deze module vinden er geen trainingsdagen plaats op locatie, deze zullen online via webinars gegeven worden

⋒ Je leert te werken met de Deeprelax Nidra scripts en gaat een sessie opnemen
⋒ In januari-maart 2020 zullen er 3 webinar trainingsbijeenomsten plaatsvinden
⋒ Jouw opgenomen sessie wordt beoordeeld door een examinator en overige groepsleden
⋒ Daarna wordt het felbegeerde Deeprelax Yoga Nidra Basis Certificaat uitgereikt.

TARIEF EXTRA SCRIPT MODULE € 199,– ( excl. 21%btw)

*(alleen mogelijk in combinatie met de basistraining)

Review Deeprelax Signature Yoga Nidra Teacher Training
CUNY ONTDEKTE HET HELENDE VERMOGEN VAN DE DEEPRELAX NIDRA

“Later dat jaar kwam ik via Instagram Eliane tegen. Ik was meteen geïntrigeerd. Maar in mijn planning lukte het niet direct om mee te doen aan haar Deeprelax teachertraining. Gelukkig eind vorig jaar wel. En boy, wat een eyeopener.

Ik wist helemaal niet dat zelf scripts schrijven tot de mogelijkheden behoorde en ook niet welke mogelijkheden er allemaal zijn. De Deeprelax-methode die Eliane heeft ontwikkeld is echt mindblowing wat mij betreft.

De traditionele Indiase Yoga Nidra-technieken – weldoordacht – gemixt met westerse, meditatie- en hypnosemethodieken. Het werkt zo ontzettend direct, het effect is zo merkbaar.”

LEES HAAR HELE REVIEW
LEES OVERIGE REVIEWS

Over de Deeprelax Methode
GEBASEERD OP ONDER ANDERE DE WIJSHEDEN VAN:

⋒ Swami Satyananda Saraswati
⋒ Integrative Amrit Method of Yoga NidraTM van Kamini Desai: I AM Yoga Nidra MethodTM
⋒ iRest Yoga Nidra
⋒ Hypnose/ NLP technieken
⋒ Dr. Joe Dispenza
⋒ Gregg Braden

MEER WETEN

Klik op onderstaande links voor meer informatie

BEKIJK DE REVIEWS
DEEPRELAX METHODE
WAT IS YOGA NIDRA
OVER ELIANE BERHARD

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.