HELEMAAL ONTSPANNEN IN EIGEN STAD (OF LAND)

Ontspanning

Win een Deeprelax Staycation in Amsterdam Noord

In Nederland (of vooruit Europa) blijven is het nieuwe vakantie vieren. En leek het er eerst op dat maar weinig mensen heel blij werden van die uitspraak, lijkt het er nu op dat iedereen er toch het beste van maakt. En dat we het stiekem best wel heel mooi vinden, hier in ons eigen land. Maar het kan nog dichterbij (voor ons dan), want zelfs in Amsterdam zijn er van die plekjes waar het lijkt alsof je eventjes op vakantie bent. Afgelopen weekend verbleven Mark en Eliane in een super fijne bed & breakfast in Amsterdam Noord bijvoorbeeld, en eerder deze zomer fietste ik op mijn stadsfiets, ook vanuit Noord, een enorm mooie route naar Durgerdam. Conclusie; een vakantie gevoel creëren is heel veel makkelijker dan we denken. Hoogste tijd voor 3 leuke tips voor een ware staycation in Amsterdam-Noord. Inclusief win-actie, zodat jullie het gelijk zelf maar kunnen gaan proberen!

Bed & Breakfast Noorderpark

Wil je er even lekker tussenuit? Dan wil je absoluut logeren in deze duurzame, moderne en sfeervolle B&B in Amsterdam Noord. Tussen het groen op een authentiek plekje even lekker nergens aan hoeven denken. Hier ervaar de rust van Noord en als je zin hebt ben je binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. Een fijne ruimte, mooie tuin, heerlijk ontbijt en een goed gevulde mini bar. Meer heeft een mens niet nodig.

En jullie hebben geluk, want we mogen onder onze leden maar liefst 2 x 1 nacht op dit prachtige plekje weggeven!

Wat moet je doen?
1. Volg @bbnoorderpark en @houseofdeeprelax op Instagram
2. Tag onder deze post op Instagram degene met wie jij wel een nachtje in Noord zou willen verblijven.
3. Extra kans maken? Post dan de reden waarom jij zou moeten winnen in je stories op Instagram. (vergeet ons hier niet in te taggen, zodat we het kunnen zien)

Kun je niet wachten? Dan hebben we exclusief voor onze leden ook een speciale korting. Met de code HOD20 krijg je nu 20% korting op je boeking via www.bbnoorderpark.nl (geldig tot 1 december).

Let op: dit is een give away exclusief voor onze abonnees. Nog geen abonement? Die heb je al vanaf 5,99 per maand! Sluit er hier dus snel eentje af.

Rondje Durgerdam

Oke, het verblijf is geregeld. Nu de invulling van de dag nog. En daarvoor stappen we heerlijk op de fiets, om via het Vliegenbos, Niewendam en Schellingwoude naar Durgerdam te fietsen. Iddylischer wordt het niet. Terug fiets je heerlijk door de weilanden.

Eten & drinken doen we bij de Ceuvel

Verblijf: check. Fietstocht: check. Dan is het nu tijd voor een heerlijke lunch, of diner, dat ligt aan hoelang jij in je bed bent blijven liggen natuurlijk. Hoe dan ook, eten (of een koffietje drinken) doen we bij De Ceuvel. De Ceuvel is een speeltuin voor innovatie en creativiteit. Een experiment waarmee ze duurzaamheid bereikbaar, begrijpelijk en léuk willen maken. Er is altijd iets leuks en origineels te doen en iedereen is welkom.

En de rest van de dag? Wat dacht je van even helemaal niets. Lekker lummelen! Of heb jij toch nog een gouden tip dan horen we het graag onder onze win-actie post op Instagram.

Geschreven door Simone van der Vlist
  • Tags
  • amsterdam
  • amsterdam-noord
  • bed and breakfast
  • staycation

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.