Twee maanden Deeprelax Meditaties

JOUW HUIS VOOR EEN ONTSPANNEN ROUTINE

Welkom bij House of Deeprelax

2 maanden lang gratis genieten van een ontspannen routine

House of Deeprelax is dé ontspanningsapp van Nederland. Onbeperkt luisteren naar 50 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra (Slaap Yoga), wandelmeditaties en ademsessies, via de website of vanuit de app. De heerlijke sessies variëren van 4 tot 60 minuten en zijn elk ingericht als een prachtige reis. Na elke sessie voel je je als herboren met minder angst of gepieker en met nieuwe energie en focus.

The Spirit Junkies en House of Deeprelax hebben de handen ineen geslagen. En daarom willen wij jou de mogelijkheid bieden om alles de komende 2 maanden gratis uit te proberen op ons platform. Voor een ontspannen routine. Kom je er niet uit? Je kunt ons altijd een berichtje sturen via [email protected]

Altijd en overal diep ontspannen

HOE WERKT HET?

Of je nu beginner of gevorderd bent, met Deeprelax is het mogelijk om diep te ontspannen waar en wanneer je maar wilt. Denk hierbij aan (mini) lockdown-meditaties zoals een wandelmeditatie of een boost-meditatie van 4 minuten. Sessies die je samen met je kinderen kunt doen of die je meenemen op een lange reis naar een tropische oord terwijl je jezelf terugtrekt in je eigen slaapkamer.

VERANDER JE LEVEN MET DEEPRELAX ONTSPANSESSIES

Rustig liggend op je rug, luister je naar de kalme stem van meditatie-expert Eliane Bernhard die je meeneemt naar een plek van ultieme ontspanning. Keer op keer maak je een reis naar een prachtige bestemming. Je lichaam valt in slaap en je mind komt op de meest bijzondere plekken. Het resultaat: je lichaam en je mind worden volledig gereset. Het is de diepste vorm van liggende meditatie die er is en het mooie is: jong of oud, ziek of gezond, iedereen kan het.

De stem en wijsheid van Eliane is wat House of Deeprelax een transformationele ervaring maakt, in tegenstelling tot alles wat ik tot nu toe heb gezien.

Willemien

Momenten voor de hele dag

Kies jouw ideale rustmoment

Er zijn meerdere sessies, speciaal ingericht voor elk moment van de dag. Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan. Een ontspannen droomroutine creëren in deze onmogelijke tijden, House of Deeprelax maakt het mogelijk voor zelfs de meest lastige schema’s en veranderingen.

Klik op een moment om meer te weten hoe de sessies uit dit moment voor rust en ontspanning zorgen

Ontwaak met een compleet en ontspannend ochtendritueel.

Instant diepe ontspanning binnen 15 minuten, waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Reset jezelf volledig met een diep ontspannende sessie.

Val in een diepe, herstellende slaap met een magische Deeprelax reis.

Een directe energy boost door stress en spanning los te laten

Over Eliane

FOUNDER DEEPRELAX YOGA NIDRA METHODE

Als mede-oprichtster van House of Deeprelax en de Deeprelax Methode, ben ik de afgelopen 10 jaar bijna fulltime bezig geweest met het ervaren en onderzoeken van verschillende meditatie- en transformatietechnieken. Mijn belangrijkste ontdekking was de transformerende meditatievorm Yoga Nidra. Hiermee vielen alle puzzelstukjes in één enkele techniek samen.

De laatste jaren ben ik deze methode gaan testen met duizenden mensen en heb ik veel mensen opgeleid tot Yoga Nidra teacher. Daardoor heb ik ervaren welke technieken o.a. binnen de Yoga Nidra wel en niet aanslaan bij de moderne mens, met de stressgerelateerde klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een heel diepe staat van rust en connectie met zichzelf kunnen komen. Ik houd mij dagelijks bezig met het onderzoeken en verdiepen van de huidige techniek.

Om mijzelf als voorbeeld te nemen: Voor een belangrijk deel dankzij Yoga Nidra heb ik mezelf genezen van een pijnlijke en chronische aandoening waar ik al sinds mijn 16e erg veel last van had. Daarnaast leert deze vorm van meditatie mij om elke dag meerdere momenten van stilte in te bouwen, en vooral om mijn leven te creëren vanuit rust in plaats vanuit actie. Voor mij het is dé oplossing voor de uitdagingen van onze tijd.