SHAKE IT MET DE SACUDIDA SESSIE

Ontspanning

Elke dag een feestje vieren is goed voor je!

Let’s shake it up. Sacudida is tot nu toe ons meest actieve sessie ooit. Maar man man wat vind ik het altijd fijn om te doen. En vooral nu we veel te veel zitten en vaak al helemaal niet in een goede werkhouding. Ik zit zelf ook de hele dag te typen op de bank.. auw rug!

De hoogste tijd om actief te worden en te bewegen! Schud even alles wat vast zit in je systeem los met deze krachtige ‘Shake It’ sessie. Sacudida is een krachtige sessie van 9 minuten om alle, in je systeem vastzittende, energie los te schudden en ‘tot leven’ te brengen. Een eenvoudig methode om te ontspannen als je lijf vol met spanning zit. 

Het praktische gedeelte:
Je voert deze sessie staand uit. In de tutorial op onze La Luz pagina kun je zien hoe het precies in z‘n werk gaat. 

Je kunt dit elk moment van de dag doen, maar het effect is nog groter wanneer je het voorafgaand aan een Deeprelax Nidra sessie doet. Als je het perfect wilt doen doe je erna eerst Esperanza en dan bijvoorbeeld Pletora. Op die manier kom je dan nog dieper in de liggende meditatie. Tijdens de sessie wordt je ook gevraagd goed te ervaren wat er loskomt en wat je lichaam je te vertellen heeft. Daarna voel je je vaak opgeruimd en blij. 

Laat je mij weten hoe het ging?

Pssssst! Heb je de smaak te pakken en zin om lekker te dansen? Dat kan met deze House of Deeprelax Summer is Magic Playlist op Spotify.

Tags
  • lummelen
  • ontspannen
  • sessies

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.