Lekker mindful at home

ELK MOMENT VAN DE DAG

Mediteren kan overal

MINDFUL AT HOME

Eén van de meest gehoorde ‘smoesjes’ om niet te mediteren of bewust te ontspannen is het tekort aan tijd. Heel begrijpelijk, we hebben het tegenwoordig allemaal druk.

Met de ‘at home’ meditatie sessies wordt ontspanning tijdens alledaagse momenten mogelijk. Waar en wanneer jij maar wilt.

Ben jij er klaar voor?

“Niets effectiever dan een heerlijke sessie van House of Deeprelax! Even een moment waarop ik alle stemmetjes in mijn hoofd uit kan zetten!”

LINDA

EVEN TUSSENDOOR

Directe ontspanning op het toilet

Zitten, deur dicht, niemand die je stoort: de wc als ideaal toevluchtsoord of relaxplek. Caca is een unieke wc-meditatie van nog geen vier minuten. Instant diepe ontspanning en alles even loslaten – letterlijk…

SPOEL HET VAN JE AF

Jouw Zen moment onder de de douche

Stap onder de douche met Moja, onze nieuwe douche meditatie. Diep ontspannen en genieten vanaf het moment dat je de kraan open draait tot aan een ontspannen begin of afsluiting van de dag.

RELAXEN IN DE KEUKEN

Boost meditatie tijdens het koken

Door deze prachtige meditatie te luisteren tijdens het koken, maak je van jouw dagelijkse moment in de keuken een feestje. Stap helemaal in de kookervaring en geniet bewust van het hier en nu met Estufa!

Hoe kun jij SANA beluisteren?

DEEPRELAX ABONNEMENT

Heb je nog geen betaald of proefabonnement? Sluit deze dan eerst af via onze website. Bewaar je login gegevens. Deze heb je nodig straks voor de app. 

DOWNLOAD DE APP

Ga naar de App store van Google of Apple en zoek op House of Deeprelax. Na het downloaden log je met dezelfde gegevens als op de website in.

LUISTER NAAR DE SESSIES

De sessies van de serie vind je onder Sana. Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken in de app, selecteer dan bv. meditaties onder 15 minuten met kenmerk “Hier en Nu”

De meest toegankelijke meditaties ooit

VOOR EVEN TUSSENDOOR

Heb je er wel eens aan gedacht om te mediteren of ontspannen op de wc, tijdens het douchen of als je aan het koken bent? Dit kan vanaf nu met onze gloednieuwe meditatie pareltjes Sana op de app!

Een serie met sessies waarvan je het merendeel gewoon tijdens je dagelijkse bezigheden kunt doen.

Ontspanning op nummer 1

WAT KUN JE  NOG MEER VERWACHTEN

Ontspanning mag bij jou altijd op nummer 1 staan. Waar of wanneer maakt helemaal niets uit.

Dus mocht je na deze 3 sessies de smaak weer goed de smaak te pakken hebben, dan heeft Sana ook nog een extra ademsessie, een uitgebreide Netflix- en Chill-sessie en twee wandelmeditaties later in juni en juli voor je in petto.

Helemaal nieuw en heel nieuwsgierig? Dan hebben wij een leuke optie voor je! 

Sluit dan een gratis maand af om de Sana en alle andere sessies onbeperkt uit te proberen. Je zit nergens aan vast, dat beloven we je. En kies anders het abonnement dat bij jou past.

“De sessies van House of Deeprelax zijn onderdeel van mijn dagelijkse oplaad- en intune-momenten geworden”

IRIS

Luister de serie op de app

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE STORE

Wil je stiekem een Nidra nap doen tijdens je werk maar is de verbinding op de wc te slecht? Of ben je aan het wandelen in een rustgevend bos zonder 5G? Heerlijk!

Er zijn oneindig veel momenten op een dag waarop je je het liefst even offline zou willen terugtrekken. Deze app is beschikbaar voor Apple en Android telefoons en heeft zowel gratis als betaalde Nidra naps.