“Wanneer ik geen tijd heb, boos ben, ruzie maak, geen geduld heb of ontzettend moe ben door de zoveelste slapeloze nacht; all I need is my nidra.”

DE DEEPRELAX-METHODE: EEN BEWEZEN TECHNIEK DIE ONS TRANSFORMEERT

IK MERKTE AL HEEL SNEL DAT IK MINDER LAST HAD VAN ANGSTEN EN BETER KON SLAPEN

“De Deeprelax Yoga Nidra sessies van Eliane hebben mij tijdens mijn revalidatie proces geholpen om weer opnieuw te leren ontspannen. Ik merkte heel snel dat ik minder last had van angsten en beter kon slapen. Eliane haar stem neemt je mee op een magische reis door het lichaam en ze neemt je mee naar plekken in de natuur. Geluiden, geuren, beelden. Je kunt het volledig ervaren vanuit het bewustzijn.”

Joyce Mol

Een enkel uur Deeprelax Nidra is net zo rustgevend als 4 uur diepe slaap.

FAQ items aan het laden...

Slaap Yoga kan je helpen lichter en energieker te leven
CUNY ONTDEKTE HET HELENDE VERMOGEN VAN DE DEEPRELAX NIDRA

“Later dat jaar kwam ik via Instagram Eliane tegen. Ik was meteen geïntrigeerd. Maar in mijn planning lukte het niet direct om mee te doen aan haar Deeprelax teachertraining. Gelukkig eind vorig jaar wel. En boy, wat een eyeopener.

Ik wist helemaal niet dat zelf scripts schrijven tot de mogelijkheden behoorde en ook niet welke mogelijkheden er allemaal zijn. De Deeprelax-methode die Eliane heeft ontwikkeld is echt mindblowing wat mij betreft.

De traditionele Indiase Yoga Nidra-technieken – weldoordacht – gemixt met westerse, meditatie- en hypnosemethodieken. Het werkt zo ontzettend direct, het effect is zo merkbaar.”

Een beetje weggeblazen, het was magisch en zo krachtig. Heel hartelijk dank!

Hooked
YOGA NIDRA IS ECHT MIJN LIFE SAVER, INGRID

“Yoga Nidra is echt mijn lifesaver. Het is allemaal behoorlijk druk en hectisch momenteel met drie kinderen, een groot renovatie project en een eigen bedrijf. Het komt regelmatig voor dat ik heel erg moe ben, prikkelbaar en kortaf wordt, of me gewoon niet zo lekker voel. Op zo’n moment ga ik lekker op de bank of mijn bed liggen en zet ik een podcast van Eliane op. Een half uur later ben ik heerlijk ontspannen en kan ik er weer tegenaan. Ik knap er echt enorm van op.

Het heeft me al zoveel gebracht dat ik inmiddels zelf ook de yoga Nidra teacher training bij Eliane heb gevolgd. Ik ben van plan daar in de toekomst iets mee te gaan doen. Ik raad nu sowieso iedereen al aan om yoga Nidra te doen, omdat het gewoon superfijn is.”

It was beyond magical – still feeling the beautiful waves of energy.

Intens en angstaanjagend
HOE FELICIA VAN 24/7 STRESS NAAR DIEPE ONTSPANNING GING

De reis door de wereld van Yoga Nidra was zowel intens als angstaanjagend, vond Felicia. Het was echter de beste keuze die zij ooit heeft gemaakt.

“Op een koude oktobermiddag, bijna twee jaar geleden, vol zenuwen en overspannen besloot ik een les te volgen en de controle weg te geven (ik ben een controlefreak) en te zien wat er zou gebeuren. Eliane nam plaats op haar yogamat en na die anderhalf uur was mijn leven nooit meer hetzelfde.”

“De meditatie was heerlijk! Heb echt speciaal m’n wekker gezet op m’n vrije dag.”

Bye bye pain
VAN EEN LASTIG LEVEN NAAR EEN ‘ALLES IS MOGELIJK’ MINDSET

“In de afgelopen negen jaar heb ik, vanuit grote ongelukkige vraagtekens en chronische pijn bij mijzelf, veel tijd besteed aan het onderzoeken van elke mogelijke weg naar een fitter, gelukkiger en pijnvrij leven.”

“Een te gekke reis met enorm veel uitdagingen, prachtige mensen en ervaringen volgde. Vanuit mijn coaching en geleide meditatie lessen kwam ik bij toeval in aanraking met Yoga Nidra. En ik was gelijk verkocht!”

“Nu heb ik vele anderen getraind om een ​​Deeprelax Yoga Nidra-docent te worden, mijn podcasts op YouTube zijn meer dan 200.000 keer gestreamd zonder enige vorm van promotie en het beste nieuws is dat ik mezelf heb genezen van een chronische aandoening. Er is dus enorm veel behoefte aan deze manier van ontspannen en aan jezelf werken.”

Zo fijn, zo betekenisvol. Ik hoop dat je dit blijft doen.

Dus waar wacht je nog op?
PAK JE KANS EN SPRING HEEL ONTSPANNEN IN HET DIEPE

Herinner je je die laatste keer nog dat je een sprong in het diepe nam? Ben je ooit teleurgesteld geweest door iets nieuws te proberen? Oké, behalve die gênante blind dates en die iets te enthousiaste kapper, heb je het overleefd toch? Ik zou je deze gelegenheid graag willen geven om je leven tijdens het slapen te transformeren dankzij de geleide meditaties van Yoga Nidra. Ga je mee op mijn ontspannen avontuur?