De relax app voor een ontspannen routine

Zelfs voor de allerdrukste schema’s

DIEP ONTSPANNEN EN GENIETEN VANAF JE EIGEN BED, TOILET, DOUCHE, KEUKEN OF BANK

Niet meer gestresst of moe voelen?

Ervaar alle sessies nu 2 maanden gratis* (zonder verlenging)

De meditatie- en Yoga Nidra-sessies (slaap yoga) zorgen voor instant ontspanning tijdens het thuiswerken, tussendoor op het toilet, vormen de basis voor een krachtig ochtendritueel of doen je ‘s avonds makkelijker en dieper in slaap vallen. Bij de meeste sessies hoef je alleen maar te liggen, luisteren en ultiem genieten. We hebben sessies tussen de 4 en 60 minuten, dus waar wacht je nog op?

DEEPRELAX 2 MAANDEN GRATIS

GEEN AUTOMATISCHE VERLENGING

Indien je in het verleden gebruik hebt gemaakt van één van onze gratis proefabonnementen, is het helaas niet mogelijk hier nogmaals gebruik van te maken.

House of Deeprelax is een absolute life-saver. Ik ben, zeker sinds ik in de overgang ben, een matige slaper. Om overdag toch voldoende energie te hebben las ik Yoga Nidra meditaties in – koptelefoon op, een me-momentje – waarna ik de dag weer aankan. Nothing can beat it!

Esther

5 Sterren in de App Store

DÉ ONTSPANNINGS APP VAN NEDERLAND

Een Must Have!

“Een mooie en super handige app met fantastische (yoga nidra) meditaties voor elk moment. Voor een goed begin van de dag, als mini break of voor een heerlijke diepe nachtrust! Ik ben verslaafd, word met elke sessie een beetje relaxter en een beetje meer mezelf. Ik leer meer en meer vanuit mijn hart te leven en mijn intuïtie te volgen. Dankjewel!”

Zelfhelend_Vermogen_Activeren

Deeprelax sessies bieden je rust en ontspanning

IEDER MOMENT VAN DE DAG

Onze gebruikers mailen ons dagelijks over hun prachtige en transformerende ervaringen met de Deeprelax Meditaties en sessies. Zo ervaren zij:

  • ⋒ Nieuwe dimensies van rust
  • ⋒ Verlichting van pijn
  • ⋒ Elke dag een ontspannen routine
  • ⋒ Meer ontspanning en creativiteit
  • ⋒ Een alternatief voor slaapmedicatie
  • ⋒ Verlichting van angst of depressieklachten

Elk moment van de dag diepe rust vanuit je broekzak

2 MAANDEN GRATIS ONBEPERKT ONTSPANNEN

Maak kennis met dé ontspanningsapp van Nederland. Onbeperkt luisteren naar meer dan 50 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra (slaap/hypnose meditatie), wandelmeditaties, shake it oefeningen en ademsessies, via de website of vanuit de app.

Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan. Een ontspannen routine creëren in deze stressvolle tijden, House of Deeprelax maakt het mogelijk voor zelfs de meest lastige schema’s en veranderingen.

DEEPRELAX 2 MAANDEN GRATIS

€0
GEEN AUTOMATISCHE VERLENGING

House of Deeprelax ontspanning

Wauw! Dat is denk ik het goede woord .. Ik heb sinds ik House of Deeprelax gebruik zulke grote stappen kunnen maken in het herstel van mijn burnout! Elke dag weer zijn de sessies een cadeautje en voel ik mij daarna krachtiger en energieker.

Julia

Ontdek de magie: Yoga Nidra

Deeprelax Yoga Nidra is onze meest krachtige en diepgaande techniek waarbij je (in tegenstelling tot actieve vormen van yoga) in overgave lekker mag gaan liggen en luisteren. Dat alleen al klinkt heerlijk ontspannen, toch? Terwijl je bewustzijn actief is, bevind je je ergens tussen meditatie, slapen/waken en hypnose; je raakt in een diep ontspannen staat.

Door Yoga Nidra kun je onder andere blokkades en trauma’s opruimen, manifesteren, overtuigingen veranderen en het zelfhelend vermogen van je systeem aanspreken. Slapend je leven transformeren.

Ga lekker op je bed, bank of yogamat liggen en luister één van onze 32 diep ontspannende Yoga Nidra sessies, die tot bijzondere, transformerende ervaringen kunnen leiden. Elke sessie voelt als een veilig en warm bad. 

VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG EEN SPECIALE SESSIE

Er zijn meerdere sessies, speciaal ingericht voor elk moment van de dag. Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan.

Diep ontspannen en genieten vanuit je eigen bed, toilet, douche, keuken of bank.

Meer dan 30.000 enthousiaste gebruikers gingen jou al voor! De sessies kunnen worden beluisterd via de iOs en Android app.

Probeer nu 2 maanden gratis (zonder verlenging) al onze 54 Deeprelax online ontspan- & slaapsessies, en voel je direct als herboren! 

Meditaties waarmee je instant diepe ontspanning ervaart

Meditatie kent verschillende vormen en is in de basis gericht op het beoefenen van rust en balans, concentratie en focus, acceptatie en de kunst om in het hier en nu te verblijven. Zaken waar we tegenwoordig massaal behoefte aan hebben, jij misschien ook wel.

Door te mediteren kun je contact maken met je ware, innerlijke zelf. En laat je je gedachten even met rust. De ademhaling en diverse ontspanningstechnieken vormen vaak basiselementen tijdens meditatie.

Mediteren is voor iedereen en kan op elk moment van de dag. Wil je dat ervaren? Probeer dan eens onze 14 korte en langere geleide meditaties die je liggend, zittend, wandelend, dansend, tijdens het douchen of koken kunt doen.

Elke sessie is als een reis naar een prachtige bestemming

Al onze sessies zijn er op gericht om jouw lichaam in complete ontspanning te krijgen. Hierdoor is het lichaam in staat het zelfgenezend vermogen te activeren. En het mooie is, je hoeft hier niet voor in actie te komen. Je hoeft alleen maar te luisteren naar de stem die je meeneemt op een heerlijke reis.

Je lichaam valt in slaap en je mind komt op de meest bijzondere plekken. Het resultaat: je lichaam en je mind worden daarbij volledig gereset. Yoga Nidra is de diepste vorm van geleide meditatie die er is en het mooie is dat iedereen eraan kan deelnemen, jong of oud, ziek of gezond.

Door bewust wandelen alles even laten lopen

Bij meditatie denk je misschien al gauw aan een zittende of liggende houding, maar je kunt ook mediteren terwijl je wandelt.

Tijdens een wandelmeditatie combineer je de benefits van een wandeling met die van meditatie. Terwijl je langzaam en bewust wandelt, maak je contact met je lichaam, activeer je jouw zintuigen, richt je je aandacht op je ademhaling en lichaam, kun je dankbaarheid beoefenen en intenties zetten. Dit alles terwijl je lichaam en geest zich ontspannen en er nieuwe energie wordt aangemaakt. Nederland heeft het wandelen massaal ontdekt en zo wordt het nog leuker!

Kun je niet wachten om je schoenen aan te trekken en de deur uit te stappen? Luister dan één van onze drie ongekende populaire wandelmeditaties en ervaar wat het met je doet.

Ik ben al jaren groot fan van Yoga Nidra en in het bijzonder van Eliane. Daarom plan ik voor mezelf een aantal keer per week tijd voor een sessie uit de o zo fijne House of Deeprelax om weer te landen na een drukke dag of juist op te laden voor mijn avondprogramma. Heerlijk!

Denise

Het nut van een goede ademhaling

Je doet het iedere dag, vaak zonder dat je het door hebt: ademhalen. Door het toepassen van diverse ademhalingstechnieken en een bewuste ademhaling kun je bepaalde blokkades – die zich (vaak zonder dat je het door hebt) mogelijk in je systeem bevinden – opruimen.

Hierdoor zul je jezelf vrijer, energieker, vitaler, gezonder en krachtiger voelen. Jawel, zo essentieel is (bewust) ademen dus!

Ben je klaar voor een uitdagende, tegelijkertijd helende, bevrijdende en ontspannende ervaring? Probeer dan één van de vijf ademsessies die voor je klaar staan in onze app.

Mijn leven is hierdoor echt compleet getransformeerd

EN DIT WIL IK MET IEDEREEN DELEN

Er was een tijd dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn leren leven”.

 Sindsdien ben ik gaan onderzoeken welke technieken een antwoord zijn op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij anno 2021 ervaren! Bij de traditionele leermeesters, maar ook in de moderne wetenschap. De diepe meditatie vorm Yoga Nidra bleek de oplossing voor veel van onze problemen.

 Dat zorgde voor de geboorte van House of Deeprelax en enorm veel blije gebruikers. Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb mijzelf genezen en…. ik ben mijn eigen droomleven gaan creëren. En die vrijheid, het vermogen om zelf te bepalen hoe je leven verloopt en hoe je je voelt, dat deel ik graag met zoveel mogelijk mensen.