De relax app voor een ontspannen routine

Zelfs voor de allerdrukste schema’s

KLIK HIER VOOR 2 MAANDEN GRATIS

ERVAAR NU ONZE LOCKDOWN MEDITATIES

Elk moment van de dag diepe rust vanuit je broekzak

2 GRATIS MAANDEN ONBEPERKT ONTSPANNEN

Maak kennis met dé ontspanningsapp van Nederland. Onbeperkt luisteren naar 50 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra (Slaap Yoga), wandelmeditaties en ademsessies, via de website of vanuit de app. 

Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan. Een ontspannen routine creëren in deze onmogelijke tijden, House of Deeprelax maakt het mogelijk voor zelfs de meest lastige schema’s en veranderingen.

2 MAANDEN GRATIS PROBEREN

WELKE PROBLEMEN ONTSTAAN ER IN ONZE DRUKKE LEVENS?

Te weinig slaap is een wereldwijde epidemie

Miljoenen mensen met chronische pijn

Record aantal mensen met een burn-out

Het ontbreken van een concreet levensdoel

Zelfhelend_Vermogen_Activeren

Deeprelax Nidra biedt je rust en ontspanning

IEDER MOMENT VAN DE DAG

We snappen het, wellicht klinkt dit te mooi om waar te zijn. Onze gebruikers mailen ons dagelijks over hun prachtige en transformerende ervaringen met de Deeprelax Meditaties. Zo ervaren zij:

  • ⋒ Nieuwe dimensies van rust
  • ⋒ Verlichting van pijn
  • ⋒ Elke dag een ontspannen routine
  • ⋒ Meer ontspanning en creativiteit
  • ⋒ Een alternatief voor slaapmedicatie
  • ⋒ Verlichting van angst of depressieklachten
Probeer het zelf

House of Deeprelax is een absolute life-saver. Ik ben, zeker sinds ik in de overgang ben, een matige slaper. Om overdags toch voldoende energie te hebben las ik Yoga Nidra sessie’s in – koptelefoon op, een me-momentje – waarna ik de dag weer aankan. Nothing can beat it!

Esther

Wil jij je ook niet meer gestresst of moe voelen?

Ervaar alle sessies nu gratis voor 1 maand

De meditatie- en Yoga Nidra-sessies zorgen voor instant ontspanning tijdens het thuiswerken, vormen de basis voor een krachtig ochtendritueel of doen je ‘s avonds makkelijker in slaap vallen. Bij de meeste sessies hoef je alleen maar te liggen en te luisteren. 

DEEPRELAX 2 MAANDEN GRATIS

€0
GEEN AUTOMATISCHE VERLENGING

DIRECT ONTSPANNEN
House of Deeprelax ontspanning

VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG EEN SPECIALE SESSIE

Er zijn meerdere sessies, speciaal ingericht voor elk moment van de dag. Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan. Wie had ooit kunnen denken dat ontspanning vanuit je eigen bed of bank zo waardevol zou kunnen zijn. 

20.000 enthousiaste gebruikers gingen jou al voor! De sessies kunnen worden beluisterd via de iOs en Android app.

Probeer nu een maand lang gratis al onze Deeprelax online ontspan- & slaapsessies, en voel je direct als herboren! 

Wauw! Dat is denk ik het goede woord .. Ik heb sinds ik House of Deeprelax gebruik zulke grote stappen kunnen maken in het herstel van mijn burnout! Elke dag weer zijn de sessies een cadeautje en voel ik mij daarna krachtiger en energieker.

Julia

Elke sessie is als een reis naar een prachtige bestemming

PURE ONTSPANNING MET O.A. DEEPRELAX SLAAP YOGA MEDITATIE

Deeprelax Slaap Yoga Meditatie ofwel Yoga Nidra is een van de meest gebruikte technieken binnen House of Deeprelax. Deze ultiem diepe en makkelijker vorm van geleide meditatie uit een serie ademhalings-, hypnose- en meditatie-oefeningen die het hoofd op orde brengen, het zenuwstelsel kalmeren en daarmee garant staan voor een intense rust. Deze diepe staat van ontspanning activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij vinden dat iedereen, waar en wanneer dan ook, hier toegang tot moet hebben. Je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren. 

Rustig liggend luister je naar de kalme stem van Eliane Bernhard die je meeneemt naar een plek van ultieme ontspanning. Keer op keer maak je een reis naar een prachtige bestemming. Je lichaam valt in slaap en je mind komt op de meest bijzondere plekken. Het resultaat: je lichaam en je mind worden daarbij volledig gereset. Het is de diepste vorm van geleide meditatie die er is en het mooie is dat iedereen eraan kan deelnemen, jong of oud, ziek of gezond.

Benieuwd wat 2 maanden Deeprelax voor jou kan betekenen?

JA, IK GA HET PROBEREN!

5 Sterren in de App Store

DÉ YOGA NIDRA APP VAN NEDERLAND

Een Must Have!

“Een mooie en super handige app met fantastische yoga nidra sessies voor elk moment. Voor een goed begin van de dag, als mini break of voor een heerlijke diepe nachtrust! Ik ben verslaafd en wordt met elke sessie een beetje relaxter, een beetje meer mezelf en leer meer en meer vanuit mijn hart te leven en mijn intuïtie te volgen. Dankjewel!”