Helende verhalen uit de eerste hand

ULTIEME RUST EN ONTSPANNING WAAR EN WANNEER JIJ WILT

Ik ben ontroerd

DE MOOISTE VERHALEN

Elke dag ontvang ik mails en berichtjes op social media die mij diep ontroeren. Dankzij het delen van de Deeprelax Nidra sessies heb ik ondertussen honderdduizenden mensen bereikt en dit aantal stijgt dagelijks met duizenden views en streams.

Dat mijn persoonlijke ontdekkingstocht naar een gelukkiger en gezonder leven, ondertussen mag bijdragen aan het geluk en de gezondheid van zoveel meer mensen, vind ik nog steeds ongelooflijk. Met gepaste doch grote trots deel ik een paar van de mooiste verhalen uit onze Deeprelax community.

Zo werkt het knuffelhormoon oxytocine in je lijf

Yoga Nidra als lifesaver

INGRID IS HOOKED

“Yoga Nidra is echt mijn lifesaver. Het is allemaal behoorlijk druk en hectisch momenteel met drie kinderen, een groot renovatie project en een eigen bedrijf. Het komt regelmatig voor dat ik heel erg moe ben, prikkelbaar en kortaf wordt, of me gewoon niet zo lekker voel. Op zo’n moment ga ik lekker op de bank of mijn bed liggen en zet ik een podcast van Eliane op. Een half uur later ben ik heerlijk ontspannen en kan ik er weer tegenaan. Ik knap er echt enorm van op.

Het heeft me al zoveel gebracht dat ik inmiddels zelf ook de yoga Nidra teacher training bij Eliane heb gevolgd. Ik ben van plan daar in de toekomst iets mee te gaan doen. Ik raad nu sowieso iedereen al aan om Yoga Nidra te doen, omdat het gewoon superfijn is.”

Intens en angstaanjagend

HOE FELICIA VAN 24/7 STRESS NAAR 100% RUST GING

De reis door de wereld van Yoga Nidra was zowel intens als angstaanjagend, vond Felicia. Het was echter de beste keuze die zij ooit heeft gemaakt.

“Op een koude oktobermiddag, bijna twee jaar geleden, vol zenuwen en overspannen besloot ik een les te volgen en de controle weg te geven (ik ben een controlefreak) en te zien wat er zou gebeuren. Eliane nam plaats op haar yogamat en na die anderhalf uur was mijn leven nooit meer hetzelfde.”

Lichter en energieker leven
CUNY ONTDEKTE HET HELENDE VERMOGEN

“Boy, wat een eyeopener. Ik wist helemaal niet dat zelf scripts schrijven tot de mogelijkheden behoorde en ook niet welke mogelijkheden er allemaal zijn. De Deeprelax-methode die Eliane heeft ontwikkeld is echt mindblowing wat mij betreft.

De traditionele Indiase Yoga Nidra-technieken – weldoordacht – gemixt met westerse, meditatie- en hypnosemethodieken. Het werkt zo ontzettend direct, het effect is zo merkbaar.”

Snellere revalidatie

HOE JOYCE WEER LEERDE ONTSPANNEN

“De Deeprelax Yoga Nidra sessies van Eliane hebben mij tijdens mijn revalidatieproces geholpen om weer opnieuw te leren ontspannen. Ik merkte heel snel dat ik minder last had van angsten en beter kon slapen.

Eliane haar stem neemt je mee op een magische reis door het lichaam en ze neemt je mee naar plekken in de natuur. Geluiden, geuren, beelden. Je kunt het volledig ervaren vanuit het bewustzijn.”

Vaarwel pijn, tot nooit

“JE KOMT ER NOOIT MEER VANAF”

Mijn naam is Eliane, ik ben founder van House of Deeprelax en ik heb de afgelopen 9 jaar veel tijd besteed aan het onderzoek naar een fitter, gelukkiger en gezonder leven.

Ik voelde mij vaak ongelukkig en had last van dagelijkse pijnen, waar ik “nooit meer vanaf zou komen”. Maar ik gaf niet op. Het zelfhelend vermogen van het lichaam heeft mij gelijk gegeven en deze kennis wil ik aan iedereen doorgeven.

Dus waar wacht je op?

PAK JE KANS EN SPRING ONTSPANNEN IN HET DIEPE

Herinner je je de die laatste keer nog dat je een sprong in het diepe nam? Ben je ooit teleurgesteld geweest door iets nieuws te proberen? Oké, behalve die gênante blind dates en die iets te enthousiaste kapper, heb je het overleefd toch?

Ik zou je deze gelegenheid graag willen geven om je leven tijdens het slapen te transformeren dankzij de geleide meditaties van Yoga Nidra.

Ga je mee op mijn ontspannen avontuur?

De 1ste Nederlandstalige Nidra App

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Na maanden hard werken is het nu dan eindelijk zover. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store voor zowel gratis als betaalde Nidra naps..