DE WEG NAAR HOUSE OF DEEPRELAX
Over Eliane Bernhard

Je kunt mij vaak zittend achter mijn laptop treffen in een van de koffietentjes die Amsterdam rijk is. Werkend aan mijn grote droom die momenteel werkelijkheid aan het worden is, een virtueel huis waarin iedereen zich kan onderdompelen in een fijne manier om te herstellen en te rusten. En als ik daar niet zit, geef ik vaak Yoga Nidra sessies op verschillende plekken in de stad of ben ik samen met mijn geliefde aan het reizen.

GESCHREVEN DOOR ELIANE BERNHARD FOTO’S VAN LISELORE STAP

In de afgelopen 9 jaar heb ik, vanuit grote ongelukkige vraagtekens bij mijzelf, veel tijd besteed aan het onderzoeken van elke mogelijke weg naar een fitter, gelukkiger en gezonder leven. Dit resulteerde in een te gekke reis met enorm veel uitdagingen, prachtige mensen en ervaringen. Een reis waarbij ik ontdekte dat (geleide) Meditatie een belangrijke reden is waarom ik hier ben. En dan vooral om zoveel mogelijk mensen hier in mee te nemen. Daarom ben ik begonnen met bewustzijnscoaching en geleide-meditatielessen.

Vanuit mijn coaching en meditatielessen kwam ik bij ‘toeval’ in aanraking met Yoga Nidra. En ik was gelijk verkocht! Al na de eerste sessie viel alles op zijn plek. Ook was ik ervan overtuigd dat dit een techniek is waarmee iedereen in deze moderne tijd tot een heel diepe staat van ontspanning komt en tegelijkertijd een magische reis in en met zichzelf kan maken.

Wat heb ik ontdekt tijdens deze reis op zoek naar antwoorden? Dat niemand echt HET antwoord heeft. Het goede nieuws? Dat er een methode is waarbij je niemand van buitenaf nodig hebt om een ​​goede gezondheid en een fijne staat van geluk te bereiken. Ik noem het de Deeprelax Yoga Nidra-methode.

Ik heb deze methode nu drie jaar getest met duizenden mensen in mijn lessen en ervaringen uit het echte leven. Daardoor ervaar ik welke technieken wel en niet aanslaan bij de moderne mens met klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een heel diepe, magische staat en connectie met zichzelf komen. Ik houd mij dagelijks bezig met onderzoeken en het verdiepen van de huidige techniek.

Maar dat is niet alles. Ik heb ook vele anderen getraind om een ​​Deeprelax Yoga Nidra-docent te worden, mijn podcasts op YouTube zijn bijna 200.000 keer gestreamd zonder enige vorm van promotie en het beste nieuws is dat ik mezelf heb genezen van een chronische aandoening. Er is dus enorm veel behoefte aan deze manier van ontspannen en aan jezelf werken.

Spannende tijden dus en ik kan gewoon niet wachten om je mee te nemen op dit avontuur! Het House of Deeprelax-platform, je toegangspoort tot een nieuw leven, luister en geniet van mijn online sessies. Ga lekker liggen, sluit je ogen … en geniet van de reis!

GENIET VAN DE REIS