Open Huis aanbieding

EEN HEEL JAAR ONTSPANNEN WAS NOG NOOIT ZO VOORDELIG

We hopen dat je net zo hebt genoten van het Open Huis weekend als wij. We zijn ultiem dankbaar dat er zoveel mensen naar onze Deeprelax sessies hebben geluisterd! Om dit te vieren hebben we een speciale tijdelijke* actie opgezet.

Deeprelax jaarabonnement van € 33,99 voor maar € 27,50!

Gebruik de code hieronder en ga naar onze abonnementen pagina om het jaarabonnement te selecteren:

Code: OPENHUIS2020

*Het betreft een heel tijdelijke actie, je hebt tot 31 januari om jouw jaar voordelig en ontspannen te beginnen.

JA DIT WIL IK

BEGIN DIT JAAR MET HELEMAAL NIETS DOEN

Wat kun je dit weekend verwachten?

MAXIMALE ONTSPANNING IN 2020

3 DAGEN ONBEPERKT GRATIS TOEGANG

Luister op elk gewenst moment naar onze Deeprelax ontspan- & slaapsessies. Alle afleveringen zijn 72 uu gratis beschikbaar vanaf 15.00 uur op vrijdag 3 januari.

WEBSITE EN IPHONE APP

Uiteraard kun je alle sessies via de website op je desktop, tablet of mobiel beluisteren. En onze iPhone gebruikers is het Open Huis ook via onze nieuwe App beschikbaar!

VOOR ELK MOMENT ONTSPANNING

Maak kennis met de Momenten. Word wakker met een heerlijke Morning Ritual Sessie, ontspan tussendoor met een First Aid of val in slaap met de Good Night Sessies.

“Dit jaar heb ik House of Deeprelax ontdekt! De afwisselende Deeprelax Yoga Nidra sessies betekenen voor mij iedere dag een fijn moment om te ontspannen of om hernieuwde energie op te doen.”

Femke Franken

De Deeprelax Nidra Series

Voor jouw dagelijkse rustmoment

Geniet van 3 complete Deeprelax Nidra series, voor ieder moment van de dag. Tijdens ons Open Huis Weekend kun je ze onbeperkt luisteren via het platform of met onze net gelanceerde iPhone App gratis.

Al Lid
Aanmelden

Tips voor een ontspannen Deeprelax Weekend

ONZE FAVORIETEN EN ADVIEZEN

Hoe maak je van 2020 het meest ontspannen jaar ooit?! Wij delen tijdens het Open Huis weekend al onze tips & tricks. En hieronder vind je al wat sneak preview tips. Laat het je inspireren! Lees snel verder.

OF BETREED HET OPEN HUIS DIRECT

BEREIK DIEPE ONTSPANNING OVERDAG

Onze First Aid en Relax sessies zijn zo ontworpen dat je gedurende de dag een ontspanningsmoment kunt in bouwen. Soms wil je gewoon even 15 minuten je ogen sluiten in de trein. En een andere keer genieten van een langere Nidra Nap tijdens de lunch pauze.

Kies voor de momenten First Aid en Relax, zoek een rustige ruimte op en meer heb je niet nodig.

MAAK GRATIS ACCOUNT AAN

RUST IS HET NIEUWE DRUK ZIJN

Het is tegenwoordig bijna normaal om veel stress, drukte en vermoeidheid te ervaren. Ervaar jij dat ook? Maar wat nou als ik je vertel dat je er recht op hebt om:

  • Je het meerendeel van de tijd fit en energiek te voelen
  • Veel ontspanning in je lichaam te ervaren
  • Altijd diep en lang door te slapen
  • Weinig stress te ervaren
  • Veel tijd buiten te zijn en tijd in de natuur door te brengen
  • Helder van geest te zijn

Tot voor kort was dit de normaalste zaak van de wereld. Met dit Open Huis Weekend willen we je dit weer laten ervaren.

“De sessies van Eliane en House of Deeprelax hebben mij door de diepste en de hevigste momenten tijdens een periode van heftige ziekte en herstelproces geholpen. Enorm dankbaar voor dit geweldige platform.”

Maroucha

JOUW EIGEN OCHTENDRITUEEL

Stap rustig uit je bed en strek je van top tot teen uit, terwijl je nadenkt over een heerlijke rustige dag die helemaal voor jou alleen bestemd is. Zet een lekkere warme kop thee en doe je favoriete sokken aan. Ga op jouw favoriete plek op de bank liggen of aard lekker op een schapenvel op de grond.

Kies voor  The Journey, Kali of Lavanda, allen te vinden onder: “Morning Ritual” in het dashboard. Deze sessies zijn beide ingericht als een compleet ochtendritueel van ongeveer 15- 25 minuten. Als je deze sessie elke ochtend doet, kunnen je dagen niet meer stuk. Alles zit erin.

JOUW EIGEN AVONDRITUEEL

Alles loslaten van de dag en in een diepe, herstellende slaap vallen. En de volgende ochtend uitgerust, blij en fit wakker worden. Dat klinkt als een heel fijn streven voor al onze dagen in 2020. Met onze Deeprelax Goodnight sessies maak je van al je avonden kleine of grote selfcare momenten.

WORDT GRATIS LID