Transformeer je leven met Het Fundament. Doe mee!

Een gratis Deeprelax Mental Health Mini Cursus

Wist je dat gemiddeld 1,4 miljoen mensen last krijgt van burn-out of burn-out verschijnselen? Dat ongeveer 1 miljoen mensen een angststoornis hebben in Nederland en net zoveel mensen een depressie. En dat ruim 10 miljoen Nederlanders kampen met een chronische aandoening?

Hoog tijd voor een nieuw normaal. Het is dan ook een van onze missies om ons land weer mentaal gezond te krijgen.

Doe mee met dé gratis 4-daagse Deeprelax Mental Health Mini cursus, om erachter te komen wat de échte oplossing is voor jouw mentale en/of chronische fysieke klachten. Met een inspirerend werkboek met opdrachten en 4 krachtige meditaties van onze gerenommeerde House of Deeprelax app die je écht ondersteunen. 

 

Hi, ik ben Eliane en ik begrijp de uitdagingen van deze tijd als geen ander

Iets waar ik de laatste tijd steeds vaker bij stil sta is de volgende vraag; “Waarom ervaren we steeds meer stress, terwijl we steeds vaker aan onze mentale (en fysieke) gezondheid werken?”

Dit soort vragen houden mij al meer dan 10 jaar bezig, het is dan ook nog geen 10 jaar geleden dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en veel angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn leren leven.”

Daar nam ik geen genoegen mee. Ik WIST diep van binnen dat dit anders kan. Sindsdien ben ik gaan onderzoeken welke technieken een antwoord zijn op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij in ons huidige tijd ervaren.

Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb een lifestyle ontdekt waarmee ik mezelf genezen heb en… ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd.

Inmiddels staan er bijna 70 krachtige meditaties en slaap yoga sessies in onze Deeprelax app, met ruim 50.000 gebruikers en over de 5.000 deelnemers aan een van onze life-changing trainingen. Met trots kan ik zeggen dat de Deeprelax Lifestyle een begrip aan het worden is!

REVIEW

“Zo intens blij en dankbaar met alle meditaties en yoga nidra sessies! Vrijwel dagelijks luister ik er één. Het geeft me kracht, rust, ontspanning en de moed om mijn trauma van 25 jaar geleden te gaan verwerken.”

Wat kun je verwachten in deze Mental Health mini cursus?

Deze mini cursus is voor jou als jij op zoek bent naar een duurzame en échte oplossing voor jouw mentale en/of fysieke uitdagingen. In een wereld waarin alles mogelijk lijkt te zijn, neemt het aantal mensen die worstelen met mentale en fysieke klachten juist alleen maar toe.

Maar wat als blijkt dat de oplossingen die er nu zijn voor mentale en fysieke klachten vaak juist verder afleiden van genezing en heling? Dat ontdekte ik op mijn eigen reis richting de oplossing voor mijn chronische fysieke klachten en een heftige angststoornis.

Deze reis leidde mij naar de ontdekking van het échte probleem van onze moderne klachten. En daardoor was ik in staat om mezelf te genezen van een chronische ziekte en grote stappen te zetten in het herstel van mijn eigen mentale klachten.

In 4 dagen op zoek naar het echte probleem met een echte oplossing

In vier overzichtelijke stappen, zoomen we uit om vanaf een afstandje het probleem opnieuw onder de loep te nemen; waarom hebben meer mensen dan ooit mentale en chronische klachten? Want als we het probleem kunnen ontcijferen, is de oplossing ook dichterbij.

Je ontvang van ons 4 mails, verspreid over 4 dagen, met een uitgebreide Deeprelax Mental Health Guide, opdrachten en gratis begeleidende meditaties van onze app.

1.

Intern

Ontdek waaruit je bouwpakket als mens bestaat en hoe het komt dat je met een vervuild besturingssysteem de wereld in stapt.

2.

Extern

Begrijp waarom er problemen ontstaan als je met een gammel fundament in een drukke prestatie gerichte maatschappij belandt.

3.

Gevolgen

Leer wat de fysieke, mentale en emotionele gevolgen kunnen zijn van de impact van de interne en externe wereld op je mentale gezondheid.

4.

Oplossing

Beweeg voorbij symptoombestrijding en duik in de echte oplossing van hét probleem van deze moderne tijd.

ONZICHTBARE STRUGGLES

‘Mensen die hulp nodig hebben, lijken soms veel op
mensen die geen hulp nodig hebben’

Huidige situatie

Beweeg voorbij symptoombestrijding en duik in de echte oplossing van hét probleem van deze moderne tijd

Een nieuwe wereld

We besteden elke dag van ons leven, aan het loslaten van onze Samskara’s (overtuigingen, oude pijn, emoties, blokkades, etc.)

Voor wie is deze mini-cursus?

Bekijk de veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Mail ons, zodat we je verder kunnen helpen (en deze kunnen toevoegen aan de lijst).

Nee, zowel de cursus als bijbehorende meditaties zijn gratis. Je hebt alleen een gratis account nodig om de sessies via de app of website te kunnen afspelen.

Goede vraag. Je ontvangt van ons vanaf de start van de mini-cursus elke dag een mail. Daarin kun je alle info en acties terugvinden, zoals het luisteren naar een audio opname van Eliane, een download met theorie en opdrachten en uiteraard de sessie die bij die dag én onderwerp hoort.

Vervelend dat de techniek ons even in de steek laat. Het kan zijn dat je (ooit) bent afgemeld voor ons mailbestand of wellicht gaat er bij ons even iets niet goed. Stuur ons direct een mail op [email protected], dan gaat ons support team je helpen.

Als we het probleem kunnen ontcijferen,
is de oplossing ook dichterbij.

Doe mee met onze missie om Nederland (en België) weer mentaal gezond krijgen.