Durf lui te zijn: Download de gratis guide voor een zomer waarin je eindelijk écht oplaadt

WAAROM LUMMELEN OF NIETSDOEN JUIST ZO WAARDEVOL KAN ZIJN

Naast het bekende Deense Hygge, Italiaanse Dolce far niente, Franse Je ne sais quo en het Zweedse Lagom, is nu ook het Nederlandse ‘Niksen’ wereldberoemd

Wat is de laatste keer dat jij helemaal niets hebt gedaan. Moeilijk is dat he? Je goed voelen over niets doen. Echt zorgeloos, zonder schuldgevoel lummelen? 

Toch is de kans echter groot dat het een van jouw goede voornemens is: meer ontspannen en niets doen. Want we zijn met z’n allen ook doodmoe en hebben intens veel behoefte aan rust. 

Niet dat wij Nederlanders nou zo goed zijn in niksen of lummelen, maar het vertegenwoordigt een zeer gezonde en gewenste lifestyle. Namelijk een manier van leven waarbij men bewust veel lummelt om de hersenen en het lichaam die zo broodnodige rust te gunnen. 

Bij House of Deeprelax omarmen wij deze lifestyle volledig en ontwikkelen we sessies op onze app, trainingen en tools om je dit helemaal eigen te maken.

Durf te lummelen om je hersenen én leven een fijne boost te geven

Dit ga je leren:

 • Waarom we het verleerd zijn om te niksen

 • Waarom lummelen noodzakelijk is volgens de wetenschap

 • Hoe je je kernovertuigingen fundamenteel kunt veranderen om niksen toe te laten

 • Dat alleen maar lummelen ook niet de oplossing is

 • Een quiz om jouw lummelstatus te testen

 • Tips om lummelen in de praktijk te brengen

 • Gratis sessies in de House of Deeprelax app om je hersenen de broodnodige lummeltijd te geven

Een zomer in Lummelland is voor jou als je…

 • Deze zomer eens écht volledig tot rust wil komen
 • Verlangt naar een droomleven vanuit rust en ontspanning
 • Klaar bent met keihard werken voor twee weken zomervakantie
 • Wilt leren hoe je lummelen en niksen kunt toevoegen aan je dagelijks leven

Waarom lummelen niet vanzelfsprekend is, volgens de ervaringen van onze gebruikers

Dé gratis Deeprelax lummelguide voor een zomer waar je écht van oplaadt

De Deeprelax Lummelen & Niksen Guide bestaat uit zes hoofdstukken met moderne theorie over lummelen en praktische opdrachten om lummelen in de praktijk te brengen. Jouw lummelsessies ondersteun je met de bijbehorende sessies uit onze app.

Vul je gegevens hieronder in en ontvang direct een mail om de Lummelland guide te downloaden

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring

Geen mail ontvangen? Wellicht sta je (nog) niet ingeschreven om onze mails te onvangen. Meld je hieronder dan weer aan.

Ik krijg de Deeprelax lifestyle al goed te pakken. Ochtend beginnen met een lange nidra, heerlijke douche en nog even lummelen. Begin zo mijn taken rustig op te pakken, maar het begin van de dag was goed. Genieten!

Edith

Jouw Lummel Expert 

Eliane Bernhard is Wellbeing Expert en co-founder van House of Deeprelax; het grootste Nederlandse platform/app voor gezonde Mental Health en Wellbeing

Hiermee deelt zij onder andere dagelijks haar uitgebreide kennis over stress, bewustzijn, hersenen en ontspanning. Na een studie van meer dan 10 jaar heeft zij het geheim ontdekt voor een vrij, gezond, ontspannen en tegelijkertijd krachtig leven! 

Voor een belangrijk deel dankzij de Deeprelax meditaties heeft zij zichzelf genezen van een pijnlijke en chronische aandoening waar zij al sinds haar 16e erg veel last van had.

Daarbij traint zij maandelijks honderden mensen om hun volledige potentieel als mens te leven vanuit rust en vertrouwen. Een methode, waarbij de nadruk ligt op het combineren van eeuwenoude wijsheden met de moderne wetenschap, die zorgt voor meer ontspanning, betere slaapkwaliteit en een overall well-being.

House of Deeprelax,
ons verhaal

House of Deeprelax is het grootste Nederlandse platform/app voor gezonde Mental Health en Wellbeing. Maak kennis met dé ontspanningsapp van Nederland. Onbeperkt luisteren naar meer dan 60 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra (slaap/hypnose meditatie), wandelmeditaties, shake it oefeningen en ademsessies.

Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan. Een ontspannen routine creëren in deze stressvolle tijden, House of Deeprelax maakt het mogelijk voor zelfs de meest lastige schema’s en veranderingen.

Met meer dan 1,5 miljoen streams op Youtube en Spotify, en meer dan 50.000 gebruikers van de Deeprelax App, brengen wij maandelijks met onze krachtige (slaap)meditaties duizenden mensen naar de allerdiepste staat van rust en ontspanning.

Waar wacht je nog op? Stop de sneltrein en stap uit in Lummelland