De nieuwste Deeprelax serie staat live: La Luz

NAAR DE SERIE

We must bring our own light to the darkness. – Charles Bukowski

De nieuwe serie La Luz

Licht in donkere tijden

Wij zijn enorm dankbaar dat we nu deze bijzondere nieuwe serie met jou kunnen delen. Een krachtige mix van meditaties, Yoga Nidra, breath sessies en energizers die tot stand is gekomen in deze periode van crisis; ontstaan uit alle kwetsbare momenten die wij de afgelopen weken tijdens de live sessies met elkaar hebben gedeeld. Sessies die een hoop bij jullie losmaakten, om samen boven alle donkerte, angst en stress uit te stijgen.

We lanceren deze serie in een periode van 3 weken, zodat je voor elk onderdeel de tijd krijgt om het te ervaren en in je dagelijkse leven te integreren.

Je vindt nu de eerste 3 sessies van deze serie online. Namelijk 2 krachtige Nidra Breath sessies en een Nidra Reiki Healing sessie. Hieronder vind je de uitgebreide info over deze 3 sessies

WORD GRATIS LID
ABONNEE WORDEN

“Ik wilde jullie bij deze ook even enorm bedanken voor wat jullie de afgelopen tijd  allemaal op touw hebben gezet voor ons. Ik ben al een aantal maanden lid, maar deze afgelopen 3 weken in het bijzonder, heb ik er gevoelsmatig een nieuw maatje bij!”

Anja

SACUDIDA

Shake It sessie, schud alles los

Schud even alles wat vast zit in je systeem los met deze krachtige ‘Shake It’ sessie. Je voert deze sessie staande uit. Je kunt dit elk moment van de dag doen, maar het effect is nog groter wanneer je het voorafgaand aan een Deeprelax Nidra sessie doet. Op die manier kom je dan nog dieper in de liggende meditatie.

LUISTER SESSIE

MAÑANA

Morning ‘Prime’ Meditatie

Deze heerlijke ochtendmeditatie is een compleet ‘Morning Ritual’ in 19 minuten. Je bereidt jezelf als het ware voor op de dag met een korte ademtechniek, visualisatie, manifestatie en ontspanningstechniek waarmee je je brein en je lichaam op de juiste frequentie krijgt.

LUISTER SESSIE

PLETORA

Korte visualisatie reis

Ga lekker liggen of zitten en geniet van deze Deeprelax visualisatie waarin je je meest ideale Zelf kunt ervaren. Wij hebben er allemaal recht op ons fit, ontspannen, veilig en gelukkig voelen. Dit lukt ons helaas niet altijd, maar met deze meditatie word je weer aan deze ideale staat herinnerd.

LUISTER SESSIE

Morning Prime Meditatie

BEKIJK DE TUTORIAL VAN DEZE SESSIE

Deze krachtige ochtendmeditatie is een compleet ‘Morning Ritual’ in 19 minuten. Je bereidt jezelf als het ware voor op de dag met een korte ademtechniek, visualisatie, manifestatie en ontspanningstechniek waarmee je je brein en je lichaam op de juiste frequentie krijgt. Ik heb deze techniek geleerd van de wereldbekende Tony Robbins en doe hem zelf elke ochtend. Want als je hier een dagelijkse routine van maakt, zul je merken dat je iedere dag opnieuw in een krachtige versie van jezelf stapt en dat je dagen veel soepeler verlopen. 

Op de langere termijn zul je ervaren dat je elke ochtend een nieuw leven voor jezelf aan het creëren bent. Je gaat de bewijzen daarvan om je heen zien! 

ERVAAR HET ZELF

Korte Visualisatie reis
ERVAAR JEZELF IN EEN STAAT VAN OVERVLOED

Wij hebben er allemaal recht op ons fit, ontspannen, veilig en gelukkig voelen. Dat lukt alleen niet altijd en dat is oké. Maar het wordt wel makkelijker als je af en toe kunt ondervinden wat jouw meest ontspannen en krachtigste staat van zijn is. 

Dus ga lekker liggen of zitten en geniet van deze Deeprelax visualisatie-meditatie waarin je je meest ideale Zelf kunt ervaren. Hoe ziet dat er voor jou uit en hoe voel je je dan. Hoe vaker je even in deze ‘variant’ van jezelf stapt, hoe eenvoudiger het wordt om dit ook in het dagelijks leven te gaan ervaren. Je systeem gaat zich daar uiteindelijk steeds meer naar vormen, zonder er heel actief mee bezig te zijn.

LUISTER NAAR PLETORA

Shake It

BEKIJK DE TUTORIAL VAN DEZE SESSIE

Dit is een krachtige sessie van 9 minuten om alle in je systeem vastzittende energie los te schudden en ‘tot leven’ te brengen. Je voert deze sessie staand uit. In de tutorial hiernaast kun je zien hoe het precies in z‘n werk gaat. Je kunt dit elk moment van de dag doen, maar het effect is nog groter wanneer je het voorafgaand aan een Deeprelax Nidra sessie doet. Op die manier kom je dan nog dieper in de liggende meditatie. Tijdens de sessie wordt je ook gevraagd goed te ervaren wat er loskomt en wat je lichaam je te vertellen heeft. Daarna voel je je vaak opgeruimd en blij. 

ERVAAR HET ZELF

SACUDIDA ADVIES VAN ELIANE

Reserveer een ochtend of een avond helemaal voor jezelf. Je kunt dan beginnen met deze sessie en gaat vervolgens met de sessie ‘Esperanza’ rustig liggend de adem-oefeningen doen. Daarna kun je elke willekeurige Deeprelax Nidra sessie opzetten. 

SONRISA

Een hartcoherentie meditatie

Geleide hartmeditatie

Met deze heerlijke korte meditatie creëer je keer op keer hartcoherentie. Dit is enorm stressverlagend en brengt alle systemen in je lichaam weer in balans. Je komt in een staat waarin je je intuïtie weer kunt herkennen en je beter bestand bent tegen alle ruis om je heen.

LUISTER SESSIE

LA DICHA

Korte Deeprelax Nidra Sessie

Wat als je elke dag een staat van bliss kunt ervaren? Ervaar deze staat elke dag met deze korte Deeprelax Nidra sessie. Tijdens jouw ochtendritueel, overdag in de tuin of ‘s avonds voor het slapen gaan. Ongeacht wat er speelt in in je leven of in de wereld. Alles is al aanwezig in jou. 

LUISTER SESSIE

TODADA

Krachtige en korte meditatie

Een zeer korte en krachtige meditatie die je er op elk moment van de dag even bij kunt pakken, om je heelheid weer te ervaren. Om de dag te beginnen, tussendoor op je werk, in de trein, op een bankje in het park of in bed voor het slapen gaan. 

LUISTER SESSIE

Deeprelax BLISS Yoga Nidra
DOOR ELIANE BERNHARD

Wat als je elke dag een staat van bliss kunt ervaren? Tijdens jouw ochtendritueel, overdag in de tuin of ‘s avonds voor het slapen gaan. Ongeacht wat er speelt in jouw leven of in de wereld. Met deze korte Deeprelax sessie willen we je laten zien dat alles hier al is, in jou. Dat je niets anders nodig hebt. Tijdens een Yoga Nidra meditatie hoef je alleen maar te gaan liggen (of zitten), je ogen te sluiten en te luisteren. Dé manier om op ieder gewenst moment van de dag terug naar het licht te gaan. 

GA NAAR DE LA DICHA SESSIE

Wholeness Meditatie

DOOR ELIANE BERNHARD

Met deze korte en zeer krachtige meditatie zul je ondervinden waar het bij Yoga Nidra in de kern om gaat: het ervaren van je echte zelf, je eigen heelheid. 

Voor deze meditatie ben ik geïnspireerd door een van onze Yoga Nidra helden, de oprichter van iRest, Richard Miller. Wanneer je deze meditatie doet voel je je één met alles en met jezelf. Je hebt niets meer nodig van buitenaf. Alles is al goed ;-). 

ERVAAR HET ZELF
Geleide hartmeditatie

Hart Meditatie

DOOR ELIANE BERNHARD

Met deze meditatie creëer je keer op keer hartcoherentie, je hartslag en andere ritmen in je lichaam, zoals de ademhaling, gaan weer beter samenwerken. Dit is enorm stressverlagend en brengt alle systemen in je lichaam in balans. Je hersenen komen daarbij in de theta-of zelfs gamma-hersenstaat. Een staat waarin je je eigen intuïtie weer kunt herkennen en je beter bestand bent tegen alle ruis in je omgeving. 

ERVAAR HET ZELF

ABRAZO

Nidra Reiki Healing Sessie

Tijdens deze heerlijke Deeprelax Nidra maak je een helende reis door je hele lichaam. Op de achtergrond van deze sessie versterkt de live gegeven Reiki het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De combinatie hiervan zorgt voor nog meer diepe ontspanning en heling.

LUISTER SESSIE

APERTURA

Deeprelax Nidra Breath Sessie

Laat je tijdens deze Nidra Breath sessie meenemen op een een krachtige, liefdevolle, veilige en zelfhelende reis, waarmee je leert je ademhaling te verruimen. Na deze reis ontspan je met een verzachtende Deeprelax Nidra sessie in een warm en veilig badje.

LUISTER SESSIE