De nieuwste Deeprelax serie staat live: La Luz

We must bring our own light to the darkness. – Charles Bukowski

De nieuwe serie La Luz

Licht in donkere tijden

Wij zijn enorm dankbaar dat we nu deze bijzondere nieuwe serie met jou kunnen delen. Een krachtige mix van meditaties, Yoga Nidra, breath sessies en energizers die tot stand is gekomen in deze periode van crisis; ontstaan uit alle kwetsbare momenten die wij de afgelopen weken tijdens de live sessies met elkaar hebben gedeeld. Sessies die een hoop bij jullie losmaakten, om samen boven alle donkerte, angst en stress uit te stijgen.

We lanceren deze serie in een periode van 3 weken, zodat je voor elk onderdeel de tijd krijgt om het te ervaren en in je dagelijkse leven te integreren.

Je vindt nu de eerste 3 sessies van deze serie online. Namelijk 2 krachtige Nidra Breath sessies en een Nidra Reiki Healing sessie. Hieronder vind je de uitgebreide info over deze 3 sessies

“Ik wilde jullie bij deze ook even enorm bedanken voor wat jullie de afgelopen tijd  allemaal op touw hebben gezet voor ons. Ik ben al een aantal maanden lid, maar deze afgelopen 3 weken in het bijzonder, heb ik er gevoelsmatig een nieuw maatje bij!”

Anja

SACUDIDA

Shake It sessie, schud alles los

Schud even alles wat vast zit in je systeem los met deze krachtige ‘Shake It’ sessie. Je voert deze sessie staande uit. Je kunt dit elk moment van de dag doen, maar het effect is nog groter wanneer je het voorafgaand aan een Deeprelax Nidra sessie doet. Op die manier kom je dan nog dieper in de liggende meditatie.

MAÑANA

Morning ‘Prime’ Meditatie

Deze heerlijke ochtendmeditatie is een compleet ‘Morning Ritual’ in 19 minuten. Je bereidt jezelf als het ware voor op de dag met een korte ademtechniek, visualisatie, manifestatie en ontspanningstechniek waarmee je je brein en je lichaam op de juiste frequentie krijgt.

PLETORA

Een ontspannen, korte visualisatie reis

Ga lekker liggen of zitten en geniet van deze Deeprelax visualisatie waarin je je meest ideale Zelf kunt ervaren. Wij hebben er allemaal recht op ons fit, ontspannen, veilig en gelukkig voelen. Dit lukt ons helaas niet altijd, maar met deze meditatie word je weer aan deze ideale staat herinnerd.

Morning Prime Meditatie

BEKIJK DE TUTORIAL VAN DEZE SESSIE

Deze krachtige ochtendmeditatie is een compleet ‘Morning Ritual’ in 19 minuten. Je bereidt jezelf als het ware voor op de dag met een korte ademtechniek, visualisatie, manifestatie en ontspanningstechniek waarmee je je brein en je lichaam op de juiste frequentie krijgt. Ik heb deze techniek geleerd van de wereldbekende Tony Robbins en doe hem zelf elke ochtend. Want als je hier een dagelijkse routine van maakt, zul je merken dat je iedere dag opnieuw in een krachtige versie van jezelf stapt en dat je dagen veel soepeler verlopen. 

Op de langere termijn zul je ervaren dat je elke ochtend een nieuw leven voor jezelf aan het creëren bent. Je gaat de bewijzen daarvan om je heen zien! 

Korte Visualisatie reis
ERVAAR JEZELF IN EEN STAAT VAN OVERVLOED

Wij hebben er allemaal recht op ons fit, ontspannen, veilig en gelukkig voelen. Dat lukt alleen niet altijd en dat is oké. Maar het wordt wel makkelijker als je af en toe kunt ondervinden wat jouw meest ontspannen en krachtigste staat van zijn is. 

Dus ga lekker liggen of zitten en geniet van deze Deeprelax visualisatie-meditatie waarin je je meest ideale Zelf kunt ervaren. Hoe ziet dat er voor jou uit en hoe voel je je dan. Hoe vaker je even in deze ‘variant’ van jezelf stapt, hoe eenvoudiger het wordt om dit ook in het dagelijks leven te gaan ervaren. Je systeem gaat zich daar uiteindelijk steeds meer naar vormen, zonder er heel actief mee bezig te zijn.

Shake It

BEKIJK DE TUTORIAL VAN DEZE SESSIE

Dit is een krachtige sessie van 9 minuten om alle in je systeem vastzittende energie los te schudden en ‘tot leven’ te brengen. Je voert deze sessie staand uit. In de tutorial hiernaast kun je zien hoe het precies in z‘n werk gaat. Je kunt dit elk moment van de dag doen, maar het effect is nog groter wanneer je het voorafgaand aan een Deeprelax Nidra sessie doet. Op die manier kom je dan nog dieper in de liggende meditatie. Tijdens de sessie wordt je ook gevraagd goed te ervaren wat er loskomt en wat je lichaam je te vertellen heeft. Daarna voel je je vaak opgeruimd en blij. 

SACUDIDA ADVIES VAN ELIANE

Reserveer een ochtend of een avond helemaal voor jezelf. Je kunt dan beginnen met deze sessie en gaat vervolgens met de sessie ‘Esperanza’ rustig liggend de adem-oefeningen doen. Daarna kun je elke willekeurige Deeprelax Nidra sessie opzetten. 

SONRISA

Een hartcoherentie meditatie

Geleide hartmeditatie

Met deze heerlijke korte meditatie creëer je keer op keer hartcoherentie. Dit is enorm stressverlagend en brengt alle systemen in je lichaam weer in balans. Je komt in een staat waarin je je intuïtie weer kunt herkennen en je beter bestand bent tegen alle ruis om je heen.

LA DICHA

Korte Deeprelax Nidra Sessie

Wat als je elke dag een staat van bliss kunt ervaren? Ervaar deze staat elke dag met deze korte Deeprelax Nidra sessie. Tijdens jouw ochtendritueel, overdag in de tuin of ‘s avonds voor het slapen gaan. Ongeacht wat er speelt in in je leven of in de wereld. Alles is al aanwezig in jou. 

TODADA

Krachtige en korte meditatie

Een zeer korte en krachtige meditatie die je er op elk moment van de dag even bij kunt pakken, om je heelheid weer te ervaren. Om de dag te beginnen, tussendoor op je werk, in de trein, op een bankje in het park of in bed voor het slapen gaan. 

Deeprelax BLISS Yoga Nidra
DOOR ELIANE BERNHARD

Wat als je elke dag een staat van bliss kunt ervaren? Tijdens jouw ochtendritueel, overdag in de tuin of ‘s avonds voor het slapen gaan. Ongeacht wat er speelt in jouw leven of in de wereld. Met deze korte Deeprelax sessie willen we je laten zien dat alles hier al is, in jou. Dat je niets anders nodig hebt. Tijdens een Yoga Nidra meditatie hoef je alleen maar te gaan liggen (of zitten), je ogen te sluiten en te luisteren. Dé manier om op ieder gewenst moment van de dag terug naar het licht te gaan. 

Wholeness Meditatie

DOOR ELIANE BERNHARD

Met deze korte en zeer krachtige meditatie zul je ondervinden waar het bij Yoga Nidra in de kern om gaat: het ervaren van je echte zelf, je eigen heelheid. 

Voor deze meditatie ben ik geïnspireerd door een van onze Yoga Nidra helden, de oprichter van iRest, Richard Miller. Wanneer je deze meditatie doet voel je je één met alles en met jezelf. Je hebt niets meer nodig van buitenaf. Alles is al goed ;-). 

Geleide hartmeditatie

Hart Meditatie

DOOR ELIANE BERNHARD

Met deze meditatie creëer je keer op keer hartcoherentie, je hartslag en andere ritmen in je lichaam, zoals de ademhaling, gaan weer beter samenwerken. Dit is enorm stressverlagend en brengt alle systemen in je lichaam in balans. Je hersenen komen daarbij in de theta-of zelfs gamma-hersenstaat. Een staat waarin je je eigen intuïtie weer kunt herkennen en je beter bestand bent tegen alle ruis in je omgeving. 

ABRAZO

Nidra Reiki Healing Sessie

Tijdens deze heerlijke Deeprelax Nidra maak je een helende reis door je hele lichaam. Op de achtergrond van deze sessie versterkt de live gegeven Reiki het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De combinatie hiervan zorgt voor nog meer diepe ontspanning en heling.

APERTURA

Deeprelax Nidra Breath Sessie

Laat je tijdens deze Nidra Breath sessie meenemen op een een krachtige, liefdevolle, veilige en zelfhelende reis, waarmee je leert je ademhaling te verruimen. Na deze reis ontspan je met een verzachtende Deeprelax Nidra sessie in een warm en veilig badje.

ESPERANZA

Korte Nidra Breath Sessie

Een korte Nidra Breath sessie die je op elk moment van de dag kunt toepassen voor meer ruimte, lucht en ontspanning. De techniek die wordt gebruikt is een krachtige, liefdevolle en veilige techniek, waarmee je leert om je ademhaling te verruimen en te verbinden met jezelf.

Deeprelax Nidra Breath Sessie

In samenwerking met Breath Coach Dorien Nagler

Op vrijdag 27 maart beleefden wij deze sessie online samen met 300 mensen uit onze community. Iedereen vanuit zijn of haar eigen woonkamer. De reacties waren overweldigend. Het was spannend en intens, maar ook super krachtig en uiteindelijk heel ontspannen.

Dorien is al zo’n 1,5 jaar mijn ademcoach en samen met de Yoga Nidra heeft haar begeleiding voor grote persoonlijke transformaties bij mij gezorgd. Ik kan dus ook echt niet meer zonder in mijn dagelijkse leven! Tijd om dit met jullie te gaan delen. Zeker in deze heftige maanden.

Deeprelax Nidra Breath Sessie
DOOR DORIEN NAGLER EN ELIANE BERNHARD

De techniek die Dorien in deze sessie gebruikt is een krachtige, liefdevolle, veilige en  zelfhelende techniek, waarmee je leert je ademhaling te verruimen. Vooral het gebruik van het middenrif is daarbij belangrijk. Wanneer je daar aandacht aan besteedt, leer je om dieper in de buik te ademen en stapsgewijs je volledige ademhalingscapaciteit aan te spreken. Aansluitend op deze ademsessie verzorgt Eliane een verzachtende Deeprelax Yoga Nidra sessie, om jou na de sessie in een warm en veilig badje te laten glijden. Je eindigt deze sessie  in een heel diepe staat van ontspanning en vertrouwen.

LET OP: Zorg dat je de eerste keer altijd eerst de uitleg en gezondheid-disclaimers leest

“Bedankt voor deze bijzondere ervaring . Ik voelde ook angst en verdriet los komen, de tranen rolde over mn wangen. Ik had t koud en moest gapen tussendoor. Maar ik voelde ook een liefdevolle energie. Voel me nu heel ontspannen. Dankbaar dat jullie dit op deze manier delen!”

WEBINAR DEELNEMER

Nidra Reiki Healing sessie

In samenwerking met Healer Naomi van Ree

Net zoals Yoga Nidra versterkt Reiki het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Een combinatie van deze twee technieken zorgt voor nog meer diepe ontspanning en heling. Naomi heeft veel ervaring op het gebied van offline en online Reiki Healing. Zij heeft mij al vaker op afstand een krachtige sessie gegeven en nu slaan we de handen ineen.

Naomi werkt tijdens de online sessie op jouw energetische lichaam en diepe kern, met als focus het versterken van je vertrouwen en overgave. Het energiewerk zal vanuit haar eigen intelligentie het immuunsysteem van jouw lichaam versterken.

Gelijktijdig met deze live healing-sessie verzorg ik de Deeprelax Yoga Nidra sessie, om jou in een heel diepe staat van ontspanning, vertrouwen en heling te brengen. De sessies vinden dus op hetzelfde moment plaats. Je kunt deze sessie zo vaak luisteren als je wilt, het effect van de Reiki is elke keer weer sterk aanwezig.

Nidra Reiki Healing sessie

DOOR NAOMI VAN REE EN ELIANE BERNHARD

Net zoals Yoga Nidra versterkt Reiki het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Een combinatie van deze twee technieken zorgt voor nog meer diepe ontspanning en heling.Naomi werkt tijdens de sessie op jouw energetische lichaam en diepe kern, met als focus het versterken van je vertrouwen en overgave. Gelijktijdig verzorgt Eliane de Deeprelax Yoga Nidra sessie, om jou in een heel diepe staat van ontspanning, vertrouwen en heling te brengen.

“Wauw, wat een te gekke sessie gisteravond. Na een hectische, spannende en emotionele week kwam ik eindelijk echt weer thuis in mijn lichaam. Een lege plek in mijn hoofd. Enorm dankbaar voor wat jullie gedaan hebben.”

WEBINAR DEELNEMER

Luister de serie op de app

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Heb jij de sessie gevonden die het beste bij je past? Luister deze dan op de app. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store voor zowel gratis als betaalde Nidra naps.

De Deeprelax App is op dit moment alleen beschikbaar in de Apple Store voor iPhone gebruikers. We verwachten de Android App in de lente van 2020 te lanceren. Geen interesse in de app? Maak je geen zorgen. Alle sessies zijn nog steeds via de website te beluisteren.

Korte Nidra Breath Sessie
INGESPROKEN DOOR ELIANE BERNHARD

Velen van jullie hebben deze sessie de afgelopen weken via Instagram gedaan en hebben hier positieve feedback op gegeven. Dit is een sessie die ik zelf al jaren gebruik. Om alle indrukken van de dag te verwerken.De techniek die ik gebruik is een krachtige, liefdevolle en veilige techniek, waarmee je leert om je ademhaling te verruimen en te verbinden met jezelf. Vooral het gebruik van het middenrif is daarbij belangrijk. Een korte Nidra Breath sessie die je op elk moment van de dag kunt toepassen voor meer ruimte, lucht en ontspanning.

LET OP: Zorg dat je de eerste keer altijd eerst de uitleg en gezondheid-disclaimers leest

Nu ook beschikbaar in Dark Mode

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Voor ultieme rust is de 1ste Yoga Nidra app van Nederland uiteraard ook in Dark Mode beschikbaar. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store.

De Deeprelax App is op dit moment alleen beschikbaar in de Apple Store voor iPhone gebruikers. We verwachten de Android App in de lente van 2020 te lanceren. Geen interesse in de app? Maak je geen zorgen. Alle sessies zijn nog steeds via de website te beluisteren.

Hoe werkt het?

Kies het abonnement dat bij jou past

Jouw lidmaatschap bestaat uit onbeperkte toegang tot alle Deeprelax slaap en energizer meditatie sessies. Bekijk en selecteer hieronder jouw abonnement:

Flexibel

€ 5,99
Per maand

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 10% korting op events
 • Toegang per maand
 • Maandelijks opzegbaar

Terugkerende maandelijkse betaling per automatische incasso. Per maand opzegbaar.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.

Meest gekozen

Jaarlijks

€ 33,99
Per jaar

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 15% korting op events
 • 5% korting op trainingen
 • Toegang voor 12 maanden

Terugkerende jaarlijkse betaling per automatische incasso. Per jaar opzegbaar.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.

Lifetime

€ 129,99
Éénmalig

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 20% korting op events
 • 10% korting op trainingen
 • Toegang voor altijd

Geen terugkerende jaarlijkse of maandelijkse betaling.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.