Klantenservice

Waarover heb je een vraag?

Troubleshooting
Veelgestelde vragen
 • Ik heb een couponcode/voucher ontvangen. Hoe kan ik deze inwisselen?
  Een couponcode kan je alleen via onze website verzilveren. Dus dit is (nog) niet mogelijk via onze App. Sommige codes zijn alleen voor een bepaald abonnement geldig, bijv. alleen voor een maand of een jaar. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor je abonnement, kom je uit bij het winkelmandje. Hier kun je aan de linkerkant jouw couponcode verzilveren en je ziet gelijk dat de korting wordt verwerkt in het overzicht aan de rechterkant. Vervolgens rond je de bestelling verder af. Na afronding kun je gelijk genieten van de online sessies via jouw dashboard. Indien je een Apple device (iPhone of iPad) hebt, gebruik je dezelfde inloggegevens om in te loggen op de app.  
 • Hoe kan ik mijn account volledig verwijderen?
  Je kunt helaas niet zelf je account en data verwijderen. Maar als je ons een mailtje stuurt dan maken wij dat binnen 24 uur voor je in orde. Je ontvang dan ook geen emails meer die met je abonnement te maken hebben. Indien je ingeschreven staat voor onze marketing- en promotiemails, dan kun je de afmelding hiervoor doen door onderaan de email op 'unsubscribe' te klikken.
 • Kan ik mijn account ook delen met iemand samen?
  Dat is helaas niet mogelijk. Een account bij ons is persoonsgebonden en is ook in die hoedanigheid beveiligd. Wij kunnen je uiteraard wel een familie of vriendenkorting aanbieden. Stuur ons hiervoor even een mailtje via [email protected]   
 • De sessies stoppen na een aantal minuten met afspelen op mijn Android telefoon.
  Het kan zijn dat je op je telefoon bij de batterij-instellingen “Verbonden blijven wanneer het apparaat slaapt” (autolock) het schuifje gesloten hebt staan. Deze mag je openzetten.Zodoende zal de sessie ook doorlopen als je telefoon slaapt/vergrendelt, want de verbinding blijft actief met je WiFi- of mobiele dataverbinding.
 • Waarom moet ik elke keer opnieuw mijn wachtwoord invoeren?
  Wanneer je cookies uitschakelt, blokkeert of verwijdert, word je uitgelogd van websites en kunnen je opgeslagen voorkeuren worden verwijderd. Je kunt op zowel de iPhone als Android toestellen de instellingen hiervoor aanpassen: Android gebruikers: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=nl iPhone: Ga naar instellingen / Safari en schakel de optie ‘Blokkeer alle cookies’ uit.  
 • Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?
  Je kunt via deze link een nieuw wachtwoord aanmaken. Gebruik hiervoor het emailadres waarmee je account is geregistreerd. Het kan zijn dat de email in je ongewenste (spam) inbox terecht komt dus check deze mocht je niets ontvangen.
 • Ik kan niet meer inloggen op de app.
  Je kunt via de website een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik op deze link en vul het emailadres in waarmee je Deeprelax account geregistreerd staat. Je ontvangt dan een link van ons waarmee je het wachtwoord kunt resetten. Deze is dan weer geldig op zowel de site als de app.
 • De iPhone app werkt niet.
  Mocht de app niet of slecht werken dan hebben we een aantal tips voor je: Kijk even in de app store of er een nieuwe versie of update van de Deeprelax App beschikbaar is. Je kunt ook proberen uit en opnieuw in te loggen. Mocht dat niet werken dan zou je de app kunnen deleten en opnieuw installeren. Kom je er echt niet uit? Stuur ons dan direct een mail zodat we je verder kunnen helpen.
Kom je ergens niet uit of heb je een specifieke vraag?

Onze customer service staat altijd voor je klaar, wat je vraag ook is. Stel je vraag in het formulier, je kunt onze reactie dan binnen 24 uur tegemoet zien (in de weekenden kunnen we dit niet garanderen).

Indien je met bepaalde technische problemen zit, is informatie heel belangrijk voor ons. We willen je dan ook vragen om zo gedetailleerd mogelijk het probleem uit te leggen en deze te ondersteunen met een schermafbeelding. Op die manier kunnen we je probleem zo snel mogelijk oppakken en oplossen voor je. Je kunt deze als bijlage uploaden in het formulier.